Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019

Νέες καταβολές 18/06/2019


O ασφαλιστικός εκκαθαριστής ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης των δικαιούχων και των απαιτήσεών τους για 435 επιπλέον συμβόλαια συνολικά και συγκεκριμένα 288 για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ  και 147 για την COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ. 


288 για την    ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ (πατήστε εδώ για να δείτε τα συμβόλαια
147 για την COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ (πατήστε εδώ για να δείτε τα συμβόλαια)

Με  βάση τη διαδικασία αυτή δόθηκαν τη 18 Ιουνίου 2019 εντολές πληρωμής στις πληρώτριες τράπεζες για την καταβολή του ποσού των προσωρινών διανομών των δικαιούχων. 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα των υπό εκκαθάριση εταιρειών www.aspispronia.gr.


6 σχόλια:

  1. https://www.insurancedaily.gr/th-mitrakos-aystirotero-plaisio-sti-di/
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΓΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ; ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΜΑΣ;
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ Κ ΠΟΥ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ Κ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να μάθω τις θέσεις των κομμάτων πριν από τις εκλογές.Μηταρακη κ Γεωργιάδη προ Χριστού κ τις ερωτήσεις τους προβάλλετε.Το τι θα κάνουν το γνωρίζουμε?Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ:ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ! Η Ε.Α.Ε.Ε,τοτε που εγκατελειπε τους ασφαλισμενους της ΑΣΠΙΣ,που τρωγανε με χρυσα κουταλια κ αποδεικνυανε οτι η ιδιωτικη ασφαλιση εχει αρπακτικες διαθεσεις στην κορυφη της,τωρα ακουει καθημερινα ΓΙΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ,ΑΦΟΥ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ειναι μια εμμεση ικανοποιηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.Στα τυφλα θα ψηφίσουμε.Οι περισσοτεροι φιλοι και γνωστοί με συμβολαια ασπίς δεν πρόκειται να δώσουν ψηφο στη ΝΔ επειδή αυτοί όλοι προκαλεσαν την καταστροφη.
    Και φυσικά μας ειρωνεύονται με ερωτήσεις και επερωτήσεις.Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανενα νεο για πληρωμες εχουμε η.κανιυν ακομα διακοπες. ... με τα λεφτα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.