Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΠΟΥ ΠΑΜΕ;

ΠΟΥ ΠΑΜΕ;




Το σχέδιο νόμου το οποίο θα κατατεθεί σε λίγες μέρες στη βουλή είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με το παλιό κάτι που οφείλεται στις επίμονες προσπάθειες των μελών του Συλλόγου μας, τα οποία με μέθοδο και επιχειρηματολογία προσπαθούν να επιβάλλουν την επικράτηση του αυτονόητου. Οι επαφές που έχουμε κάνει ως τώρα είναι πολύ εποικοδομητικές. Το σχέδιο νόμου επιδέχεται πολλές τροποποιήσεις από την στιγμή που θα κατατεθεί στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων της Βουλής, όπου θα κληθούν όλοι οι φορείς, κι εμείς φυσικά, να καταθέσουμε τις απόψεις μας. Γι αυτό μην το θεωρήσετε δεδομένο όταν αυτό δημοσιευτεί. Πιστεύουμε ότι οι πολιτικές γνωριμίες που έχουμε καλλιεργήσει ως τώρα θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα βοηθήσουν για να επικρατήσει το δίκαιο. Ταυτόχρονα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δυναμικό παρόν όπου χρειαστεί.



Μήπως όμως λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο; Απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσει το οποιοδήποτε σχέδιο είναι να βρεθεί ανάδοχος ασφαλιστική εταιρεία η οποία θα υποδεχτεί τα ασφαλιστήρια συμβόλαια. Οι επαφές που έχουμε μέχρι σήμερα με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών δείχνουν μια στάση αναμονής και ουδετερότητας. Σίγουρα κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει την στάση και την απόφαση κανενός. Η πολιτεία έχει τεράστια ευθύνη στην προετοιμασία του εδάφους έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η αναδοχή. Πρέπει να υπάρχει εναλλακτικό βιώσιμο σχέδιο προκειμένου να αποτραπεί η εκκαθάριση.



Ο ανάδοχος (ή οι ανάδοχοι) θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην συνέχεια αφού θα υποδεχτούν όλους τους ασφαλισμένους της Ασπίς και της Commercial και μπορεί να τους προσφέρουν επιπλέον παροχές από αυτές που θα προσφέρει ο νόμος.



Αυτή την ώρα ο κεντρικός μας στόχος είναι να ψηφιστεί ένας νόμος ο οποίος θα είναι δίκαιος και δεν θα θίγει κανένα δικαίωμα των ασφαλισμένων σε οποιοδήποτε πρόγραμμα ασφάλισης κατέχει. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και προς το παρόν ας κρατήσουμε μικρό καλάθι….

41 σχόλια:

  1. Ο ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ..ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..
    ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 75% ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΑΣ..
    ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΒΑΣΗ..

    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε μας ο Παγκαλος ειπε τιποτα?
    Μιλησε για τη ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ?
    Διαβαζουμε οτι οι ασφαλιστικες τρεχουν προς Παπανδρεου..μεσω Παγκαλου..

    Να τελειωνουμε με τη γελοιοτητα αυτη..

    ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..
    Οι ασφαλιστικες να αναλαβουν την ευθυνη που τους αναλογει και το Κρατος επισης..

    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΚΗΡΥΞΟΥΜΕ..
    ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ..
    ΑΛΛΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΟΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ?

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ..
    ΑΝ..
    ΤΟ 65% ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ..ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ..

    ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ..

    ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΚΟΜΑ?

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΜΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ..
    ΕΠΑΡΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ?

    ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΤΕ..
    ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ..
    ΝΑΜΗΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ..
    ΤΟ 65% ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ..

    ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ..
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ..
    ΑΝ ΕΝΝΟΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ..Ή ΑΠΛΩΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρυσι (2009) δεν κατεβαλα μια δόση στο ασφαλιστήριο μου, θα έχει καμία επίπτωση αν αναλάβει άλλη Εταιρεία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΛΙΟΣ11 Ιουνίου 2010 στις 5:23 μ.μ.

    ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΙ! ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ MAIL ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΚΙΛΩΔΕΝΝΟΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΙΑ ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ, ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ Η ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΕΣΑΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΝΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΕΙΔΕΧΘΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΩΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ! ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΑΤΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ (ΕΣΤΩ ΑΚΟΜΗ) ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΟ! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΕ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΤΣΙΟ. ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΕΚΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ)! ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΑΜΕ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΩΤΗΣΕΙ! ΗΔΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΞΟΘΟΥΣΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ. ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ! ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΝΕΚΡΟ? ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΣΩ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΣΤΩ ΗΡΕΜΙΑ, ΟΤΑΝ ΥΠΤΑΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΔΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΜΑΝΤΕΛΗΔΕΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥΣ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΡΙΘΜΟΣ? ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΙΝΔΥΝΕΨΩ? ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ? ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ! ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ! ΟΙ ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ! ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΙΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΩΘΗΣΑΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! ΔΩΣΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! ΑΜΕΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ,ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ!! ΠΟΣΟΣΤΟ 65%!!!ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΑΔΟΧΟΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΑΓΕΛΑΔΟΚΟΥΡΕΜΑ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΟΡΙΣΤΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ,ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 65% ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΝΑΔΟΧΟΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΑΔΟΧΟΣ,ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤ.ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ.
    ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ,ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΤΡΑΒΑΝΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΑΣ ΤΖΩΡΤΖΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Η «ΚΥΡΙΑ» ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΥΛΕΨΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ, Η «ΚΥΡΙΑ» ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ) ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΗΣ! http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_2_11/06/2010_404032

    ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΒΑΛΑΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ, ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΥΡΑ ΜΟΥ; Ή ΠΛΟΥΣΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ;

    ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ 100% ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΚΩΝ!!
    1) ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
    2) ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

    ΘΕΛΕΤΕ Ή ΟΧΙ NA ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΑΕΕ εκανε παρασταση στον Παγκαλο..και διαβασαμε και την επιστολη της..
    Ιδια ακριβως δημοσογραφικη αποψη εκφραζει και η κ. Τζωρτζη στην Καθημερινη...
    Τι συμπτωση αυτη η συμπλευση αποψεων..
    Βεβαιως η κυρια ..ουτε κουβεντα για τους ασφαλισμενους..αν μας ειχε διπλα της θα μας εριχνε και καμια σφαλιαρα....
    Και επειδη προοιωνιζονται πολλα τετοια 'ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ' δημοσιευματα στον τυπο της Κυριακης..

    ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ..
    ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕ 2 ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ???
    ΜΗ ΣΚΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ..

    Η ΕΑΕΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ..
    ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ..

    ΕΜΕΙΣ?
    ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΠΗΡΕ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕ ΜΕΡΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΕΙΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΤΙ ΣΚ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΣΠΙΣ ΝΟΜΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΥΠΗΡΧΕ. ΔΕΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ! ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΑΝ ΕΚΛΕΙΝΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ποτε θα παρετε πρωτοβουλιες???????ο κοσμος ΑΠΑΙΤΕΙ συγκεντρωσεις και αποκλεισμο του υπουργειου,το ΑΚΟΥΤΕ???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kουζουλαμπας Παναγιωτης12 Ιουνίου 2010 στις 9:37 π.μ.

    Παρατηρω μια αισιοδοξη σταση του συλλογου σε αντιθεση με την μεγαλη απαισιοδοξια που επικρατουσε μεχρι και πριν απο λιγες μερες.Διακρινω δε και την αποψη πως ολα θα πανε καλυτερα.Ποσωπικα μου φαινεται υποπτη ολη αυτη η μεταστροφη προς το θετικοτερο καο μαλιστα αρκετα ξαφνικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άλλη μια Κυριακή χωρίς δημοσιεύσεις σε εφημερίδες, άλλη μια εβδομάδα χωρίς δυναμική κινητοποίηση….
    Όσο καλόπιστος και να είσαι η στάση και των δύο συλλόγων εύλογα προκαλεί υποψίες και ερωτηματικά. Είναι σαν να μην θέλει κανένας από τους συλλόγους την λύση της πλήρους ικανοποίησής μας….
    Εξάλλου οι δικαστικοί αγώνες μέσω των συλλόγων, έχουν για τους υπεύθυνους των συλλόγων πολύ περισσότερο χρήμα και τους συμφέρει να γίνουν, για να τα κονομήσουν από τα δικηγορικά γραφεία που θα συνεργασθούν.
    Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους όμως και να ξεχάσουν οι δικηγόροι τους και οι ίδιοι την κονόμα αυτή. Αν χρειασθεί θα οργανωθούμε μόνοι μας δικαστικά με πολύ καλύτερους όρους (μικρό ποσοστό επί των επιπλέον χρημάτων που θα κερδίσουμε). Άκου εκεί 5% επί του κεφαλαίου και ποσό μπροστά με τη συμφωνία!!
    Έτσι όπως πάνε και μετά την αντεπίθεση της ΕΕΑΕ (άλλοι ασυνείδητοι εγκληματίες αυτοί…), θα χάσουμε και τα ψίχουλα του 65%....
    Κάντε τις δύο κινήσεις για δημοσιεύσεις σε κυριακάτικες εφημερίδες και αποκλεισμό υπουργείου ΑΜΕΣΑ!!! Αλλιώς να επιστρέψετε τις συνδρομές και να πάτε από κει που ήρθατε, γιατί θα σας πάρουμε με τις κλωτσιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?
    ΠΟΥ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΜΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΥΨΟΥΣ 240.000.- ΒΑΛΕ ΕΥΡΩ..
    ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ 25.000.-?

    ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ?
    ΑΣ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ..ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΝΟΜΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ 100%..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΘΕΝ..ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ..
    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ..
    ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ...
    ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ..

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΔΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΚΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΕΣ?

    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ..ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΚΑΤΙ..ΛΕΜΕ..ΤΩΡΑ..???

    ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ..ΞΕΡΕΤΕ?
    ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H ΣΥΓΚΡΑΤΙΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΥΖΗΤΗΤΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ .ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ .ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ.ΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΕ ΨΗΛΑ ΜΙΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.ΠΟΝΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κουζουλαμπας Παναγιωτης13 Ιουνίου 2010 στις 9:15 π.μ.

    Σας ειχα στειλει εχθες καποιο σχολιο μου.Δεν αναρτηθηκε ομως παροτι ηταν κοσμιο.Γιατι αραγε?Μηπως υπαρχει καποιος λογος πονηρος?Και αλλες φορες δεν εχουν αναρτηθει σχολια μου.Ετσι αποφασισα στο χθεσινο να αναφερω τα στοχεια μου.Τωρα σας ζητω τον λογο της μη αναρτησης του σχολιου μου.Περιμενω την απαντηση σας.Αν δεν την εχω μπορω να υποθεσω οτι θελω για τον Συλλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τα πραγματα ζορισαν.
    η ΑΧΑ ξεκινησε μια πολυ ιδιαιτερη διαφημιση, που ερχεται στα λογια μας..χωρις απολυτα να αναφερεται στην ΑΣΠΙΣ, αλλα μονο εξ αφορμης της..

    οι ασφαλισμενοι ζητουμε αμεσα συγκεντρωσεις ενημερωσης ανα πολεις μεγαλες..και μετα αποφασεις και κινητοποιησεις..


    ο τυπος επιτιθεται με πληρωμενους επωνυμους δημοσιογραφους..και οι αλλοι αδιαφορουν..

    οι ασφαλιστικες κανουν τα παντα εχοντας πολλα οπλα και πολλες επαφες αλλου επιπεδου..
    και εκτοξευουν και απειλες λιγο ζορικες.

    ακουστε μας επιτελους!
    πρεπει οπωσδηποτε να μας ακουσετε..
    πρεπει να μας καλεσετε σε αμεσες συγκεντρωσεις και κινητοποιησεις..
    πρεπει να γινουν σαφη καποια πραγματα..
    αλλιως το χασαμε..
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!
    ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ..

    Δεν μπορειτε το βαρος να το σηκωσετε μονοι σας και αν το κανετε θα γυρισει πισω σε σας.
    πρεπει ολοι να συμμετασχουμε..
    δεν υπαρχουν αγωνες κρυφοι..κατω απο το τραπεζι..
    δεν κινεισθε εξυπνα..
    για τελευταια φορα..ακουστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. σας παρακαλουμε!
    μην κρυβεστε αλλο!
    εχουμε ολοι μας αρρωστησει.
    ειναι προτιμοτερο να μας πειτε τι πραγματικα γινεται, γιατι η κατασαση περασε σε αλλα επιπεδα.
    αν εσεις δε θελετε ουτε καν ενημερωτικες συγκεντρωσεις, αν δεν οργανωνετε συγκεντρωσεις διαμαρτυριες και καταληψεις..αυτο να το δηλωσετε.
    εμεις το οφειλουμε στον εαυτο μας, πριν πεθανουμε απο την καταθλιψη ,να οργανωσουμε κατι μονοι μας.
    ειναι πολυ αντιαισθητικο αυτο που κανετε ..με συνεννοησεις δικες σας, χωρις ενημερωση και χωρις κατευθυνσεις.
    απο εκει που χαρηκαμε οτι κατι μπαινει σε σειρα..οτι τελος παντων..ξεκινουν απο το 65% ως βαση..και οτι θα πιεσουμε για τους στοχους μας..βγαινει οτι το νομοσχεδιο..δε μας τα λεει καλα..και δεν προβλεπεται ρητα η υποχρεωση αναληψης ευθυνης για ολα τα συμβολαια..
    ειναι τουλαχιστον κωμικο αυτο να το αντιλαμβανεται ο κοσμος με την πρωτη αναγνωστη του νομοσχεδιου..και οι συλλογοι να κοιμουνται..ενω εχουμε υποτιθεται νομικους..
    ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει..
    ειδατε την ολυμπιακη ε? βγαζει ματι..
    και ομως..
    ολα τα κανονιζουν και πολλα τα διακανονιζουν..
    εμας μας ριχνουν στα δοντια της βουλησης των ασφαλιστικων εταιριων..και οι οποιες αντιδρουν..
    και εχουν και ολα τα οπλα να αντιδρασουν..
    πληρωμενη δημοσιογραφια, εκβιασμοι,εξωθεν βοηθεια..και ψυχολογια πανικου στον κοσμο..

    γιατι μπλεξαμε με ολα αυτα?
    γιατι αρνεισθε να οργανωθουμε οπως ολοι οσοι διεκδικησαν και ειχαν απαοτελεσμα?
    δε θελετε να το λυσουμε το θεμα?
    μη νομιζετε οτι τα πραγματα θα αντεξουν για πολυ ακομα..ο κοσμος ειναι σε επικινδυνα σημεια πια..
    οι εργαζομενοι θα πληρωθουν ..ετσι δεν ειναι?
    ουτε στο σημειο αυτο δεν μπορουμε να εκβιασουμε?
    οι ασφαλιστες πού ειναι να βοηθησουν? το ξερετε οτι ακομα ετοιμαζουν συμβολαια μεταφορας χωρις να μας ρωτησουν και μας τα στελνουν ετοιμα..ενω κατα τα αλλα ειναι εξαφανισμενοι..
    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ..
    ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΔΩΡΑ..
    ΕΧΩ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 4.000.-ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ..
    ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ 25 ΧΡΟΝΩΝ..

    ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΤΑΘΕΤΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ.
    ΕΦΕΡΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΜΕΣΑ!

    ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ 9 ΜΗΝΕΣ..ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ, ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ!
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ..ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ..
    ΟΙ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ..
    ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ..ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ..ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ..ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΖΕΤΑΙ..

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ..
    ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΔΙΝΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ..ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ..
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ?
    ΓΙΑΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΔΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ?
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
    ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑ ΑΝΤΟΧΗΣ..??
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ 28 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ 3 ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ..ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ..
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΑΝ...ΑΤΥΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑΙ!!
    Π Ι Ε Σ Τ Ε !!!!
    Δ Ι Α Μ Α Ρ Τ Υ Ρ Η Θ Ε Ι Τ Ε!!!
    ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ..
    ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΣΤΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ?

    ΤΑ ΛΕΜΕ..ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΥΣΗΧΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΣΕ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ(ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΤΛ)ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ -ΜΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΄΄ΟΥΓΚΑΝΤΑ'' ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ-ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ ΑΝ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ 65% ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ Η ΕΙΣΤΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ'Ι'ΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΔΗΣΗ ΘΕΛΕΤΕ Η ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΙ Η Η Η ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΦΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΚΑΙΩΣΤΕ ΜΑΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ .....ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΕΙΡΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ,ΦΙΛΟΙ,ΠΕΛΑΤΕΣ,ΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ,ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΥΡΟΣ, ΠΑΙΔΙΟΥ Ε! ΜΕ ΤΟΣΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ 100.000ΠΧ ΑΛΙΜΟΝΟ Ο ΝΙΚΟΣ Ο ΧΑΡΗΣ ΟΓΙΩΡΓΟΣ Η Η Η ,ΘΑ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΛΙ ΠΟΥ ΓΛΕΙΦΑΤΕ ΗΤΑΝ ΠΑΧΗ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητοί συμπάσχοντες κατοικώ στην επαρχία αρκετά θαλλάσια μίλια μακριά από το κέντρο των Αθηνών. Ήλθα σε επαφή με το δικηγορικό γραφείο του κυρίου Μαρκουλάκου και αποφάσισα να προχωρήσω σε μήνυση κατά της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ κατά του ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ κατά της πρώην ASPIS BANK κατά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ και κατά οποιουδήποτε έχει συμβάλλει σ' αυτή την τεράστια απάτη . Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να έλθει σε επαφή με την κυρία Ανδρικοπούλου στο 210 360 7379. Και μην μου πείτε ότι ο δικηγόρος θα ζητήσει αμοιβή, συμμετοχή και τα λοιπά... ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΡΑΚΤΗ!!!!Είναι περισσότερο ψυχοφθόρο το να περιμένω, από το να προχωρήσω στην επίθεση. ΡΟΔΟΣ 14-06-2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ..ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ..

    ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ..ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΕΣ..

    ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΡΕΥΣΤΟ !!! ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ..ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ..ΠΟΙΩΝ ΑΡΑΓΕ?

    ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ..ΣΑΝ ΣΚΟΛΙΑΡΟΥΔΙΑ..ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..
    ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΑΙΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΣΙΩΠΗ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΙΣΤΗ..ΠΟΙΗΤΙΚΗ..ΘΟΛΗ..ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΗ..
    ΣΤΑ 65 ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ..
    ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΗΘΕΛΑ,ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ
    ΕΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΜΑΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΛΕΜΕ
    ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΛ.ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ
    ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ;
    ΤΩΝ 25.000 ΕΥΡΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ,ΩΣΤΕ ΜΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ,ΟΧΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. EINAI ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.ΣΙΔΕΡΗ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ?

    ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ?
    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ? ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ?
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡ ΟΛΗ ΤΗΝΚΡΙΣΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΗΡΑ..
    ΓΙΑΤΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΑΣΟΥΜΕ?
    ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ?

    Η ΣΙΔΕΡΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..
    ΑΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΧΕΤΕ,ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟ?

    ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΙΕΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ?
    ΒΛΕΠΕΤΕ, ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΕΖΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ!
    ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!
    ΕΜΕΙΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΕΛΙΚΑ Ή ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΟΥ
    ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ,(αυτό τουλάχιστον που εχει απομείνει).
    Η ΑΥΞΗΣΗ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ,ΤΟ 2009,ΗΤΑΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ,ΕΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ...ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ,ΕΩΣ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ,ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ
    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ! ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΟ...ΑΝΑΛΟΓΑ ΛΟΙΠΟΝ
    ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ,ΝΑ
    ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝ Χ/Φ!!
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΗ, ΟΜΩΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ
    Ν/Σ ,ΣΤΗΝ ΟΙΚ.ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΟΥΝ.
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ,ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!
    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ!!! ΠΡΟΣΕΞΤΕ!!!!!!!!!
    ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ,ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ.....ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ....ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΚΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΙ ΘΕΛΕΙ 200 ΜΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ...

    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ-ΛΕΝΕ
    ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΓΚΡΙΜΕΝΟ,ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ,ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΩΣΤΕΙ;
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ,ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
    ΚΟΙΝΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ!!!!!
    ΤΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
    Ο ΑΛΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΕΝΩΘΕΙΤΕ
    ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΕΞΩ ΚΟΣΜΟΣ
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΜΕΣΑ' ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ,
    ΟΙ 2 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για καποιους τα ποσοστα ειναι νουμερα στα κωλοχαρτα[βλεπε νομοσχεδιο]
    ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ
    ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΖ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΚΑΛΙΤΕΡΕΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΟΙ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΔΙΑΤΕΛΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ .
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
    ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΠΙ 24 ΕΤΗ.Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ακομα δεν ξεκαθαρισε το τοπιο και δεν μας ειπατε, γιατι η αισιοδοξια μεταστραφηκε?
    το θεμα ειναι μονο η σημαντικη διατυπωση
    για υποχρεωτικη καλυψη των συμβολαιων..και εκει..να εγγυηθει το κρατος και να κανει καλα..

    ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΑΣ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ..
    ΝΑ ΕΠΙΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΣΕ ΟΛΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ..
    ΑΥΤΗ Η ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ..ΝΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ..

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ
    ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΟΥΣ..
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ?
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΑΣ..
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ..
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ..ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΙΛΟΥΜΕ?
    ΜΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΝΤΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ..
    ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ..

    ΑΜΕΣΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ..
    ΜΗΝ ΑΠΕΧΕΤΕ..ΕΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ!
    Η ΛΕΞΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ..
    ΝΟΜΙΣΑΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. παιδια!
    ΠΑΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ!
    εκει παμε και μονον..
    βαλτε ενα χερακι..

    να τελειωνει αυτος ο βοθρος που μας ριξανε οι επιτηδειοι..

    περιμενουμε ανακοινωσεις..

    βοηθηστε και θα την τελειωσουμε την ιστορια..
    ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΕΖΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ..ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ..ΔΕΙΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.
    ΑΡΚΕΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΦΑΓΑΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

    ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ?
    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ Ο κ.ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΕΠ ΑΥΤΟΥ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?
    ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ?

    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΖΗΤΕΙΤΑΙ..
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ?

    θΕΟΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΕΙ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ.
    ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΣΙΡΑΚΙΩΝ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ.
    ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΗ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΤΕ.
    ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΩΠΗΣΕΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
    ΠΡΟΦΥΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κάποιος από μας λέει μήπως αυτοί που φωνάζουν για δημοσιεύσεις από τον τύπο, έχουν € 30 χιλ που τους περισσεύουν για 3 καταχωρήσεις σε κυριακάτικες εφημερίδες, να τα δώσουν στον σύλλογο. Εγώ λοιπόν, που είμαι μεταξύ αυτών, προτείνω, ο κάθε σύλλογος να δώσει από 10 χιλ. και να έχουμε δύο ΚΟΙΝΕΣ ανακοινώσεις των δυο συλλόγων σε 2 μεγάλες κυριακάτικες. Οι σύλλογοι, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, είχαν χιλιάδες συνδρομές ο καθένας. Από 100 ή 50 ευρώ η συνδρομή μας κάνουν κάποιες 100αδες χιλιάδες ευρώ που θα πρέπει να έχουν διαθέσιμα ο καθένας από συνδρομές. Τι θα τα κάνουν αυτά τα λεφτά; Συγκεντρώσεις στο κάθε ΠΕΡΟΚΕ; Εκεί εγγράφονται και άλλοι, οπότε κέρδος υπάρχει….
    Λοιπόν, όλοι έχουμε κοινό αγώνα και κοινά συμφέροντα μην το ξεχνάτε. Από τα παρακάτω θα πρέπει να δομείται η κάθε καταχώρηση:
     Δεκάδες χιλιάδες συνάνθρωποι μας, κινδυνεύουν να χάσουν μέρος των χρημάτων που αποταμίευσαν, για να πάρουν ένα εφάπαξ ή μια σύνταξη, ή μια νοσοκομειακή περίθαλψη. Πρόκειται για τεράστιο κοινωνικό θέμα.
     Το κράτος που υποτίθεται ότι έπρεπε να κάνει αυστηρότατη εποπτεία στον ασφαλιστικό, όπως και στον τραπεζικό κλάδο, στην ουσία δεν έκανε τίποτα.
     Ο νόμος που θέσπισε πέρυσι για την 100% εγγύηση (εδώ το πράγμα είναι καθαρό, μην ακούγονται άλλες γνώμες για το νόμο Παπαθανασίου) δεν θέλει να εφαρμόσει το νόμο του. Το ίδιο θα κάνει και σε περίπτωση που χρειασθεί να εγγυηθεί καταθέσεις (;)
     Οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις, παρότι κέρδισαν πολλά με την κατάρρευση βασικού ανταγωνιστή τους, δεν θέλουν ούτε κατ΄ ελάχιστον να συμμετέχουν στην επίλυση του προβλήματος. Επιπλέον ζητάνε παρατάσεις σε κανονισμούς εποπτείας από τη ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΙΙ.
     Υπάρχουν προτάσεις για την επίλυση του προβλήματος, με ελάχιστη κρατική επιβάρυνση και ικανοποίηση 100% των ασφαλισμένων σε βάθος χρόνου. Το κράτος και οι ασφαλιστικές κωφεύουν.
     Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη της ασφαλιστικής συνείδησης και επέκταση του υπό διαμόρφωση πυλώνα ιδιωτικής ασφάλισης σε συνεργασία με την δημόσια ασφάλιση, χωρίς επίλυση του προβλήματος της ΑΣΠΙΣ με ικανοποίηση των ασφαλισμένων.
    Αν γίνει η δημοσίευση αυτή, τα οφέλη θα είναι:
     Το κράτος θα καταλάβει ότι διακυβεύεται η εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού στο ιδιωτικό ασφαλιστικό και γενικά χρηματοοικονομικό σύστημα (συμπεριλαμβάνονται οι τράπεζες)
     Το ίδιο θα καταλάβουν και οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.
     Θα ενημερωθούν 10αδες χιλιάδες ασφαλισμένοι του ομίλου ΑΣΠΙΣ, που σήμερα δεν γνωρίζουν και περιμένουν σύντομη καταβολή των χρημάτων τους.
     Θα κερδίσουμε τη συμπάθεια της κοινής γνώμης.
     Θα ενημερωθούν, παράλληλα και οι ασφαλισμένοι για τις κινητοποιήσεις που ετοιμάζουν οι σύλλογοί μας, για να συμμετέχουν όλοι που δεν ενημερώνονται από το διαδίκτυο (και είναι οι περισσότεροι.).
    Όπως όλοι καταλαβαίνουμε, τα οφέλη δυο δημοσιεύσεων σε μεγάλες κυριακάτικες εφημερίδες, θα είναι πολύ μεγαλύτερα από τα 10 χιλ. που θα κοστίσουν σε κάθε σύλλογο. Θα είναι (παράλληλα με τις όποιες κινητοποιήσεις) η ποιοτική διαφορά που θα μας κάνει να κερδίσουμε τη μάχη και τον πόλεμο!
    Όλοι και πρώτα οι διοικούντες τους 2 συλλόγους, πρέπει να αρθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. αν τελικα προστεθει μετα απο πιεσεις οτι μιλουμε για αναδοχη που θα αφορα ολους ..
    ποιο ειναι το προβλημα?
    ποιος το αρνειται ?το υπουργειο ή οι ασφαλιστικες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Η ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΩ Η ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ 3 ΜΩΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΑ ΞΕΤΙΝΑΞΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, με το υπό κατάθεση στη Βουλή Σχέδιο Νόμου για την Εποπτεία Ιδιωτικής Ασφάλισης και τη σύσταση Εγγυητικού Κεφαλαίου Ιδιωτικής Ασφάλισης Ζωής, επιδιώκεται οριστική λύση στο ζήτημα που αφορά τους ασφαλισμένους των εταιρειών «Ασπίς Πρόνοια» και «Commercial Value» και προέκυψε λόγω των νομοθετικών κενών και των αντιφατικών διατάξεων που κάλυπταν τη διαδικασία μετά την ανάκληση της άδειας λειτουργίας των εν λόγω εταιρειών.

    Εξασφαλίζεται, παράλληλα, ότι δεν θα υπάρξουν ανάλογες περιπτώσεις δυσλειτουργιών στο μέλλον, με την κατάργηση της Επιτροπής Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΕΠΕΙΑ) και τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων της στην Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και τη δημιουργία Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής, κατά το πρότυπο του Επικουρικού Κεφαλαίου που καλύπτει την υποχρεωτική ασφάλιση οχημάτων. Το Εγγυητικό Κεφάλαιο πλέον αναλαμβάνει να εξασφαλίσει είτε την ομαλή διαδικασία μεταβίβασης των χαρτοφυλακίων ζωής υπό εκκαθάριση εταιρειών σε άλλες ασφαλιστικές εταιρείες είτε να αποζημιώσει τους ασφαλισμένους.

    Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του υπουργείου, ειδικά για τους ασφαλισμένους της «Ασπίς Πρόνοια» και της «Commercial Value», με το Σχέδιο Νόμου παρέχονται κίνητρα και καθορίζεται η διαδικασία για τη μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου ζωής σε άλλες εταιρείες, εφόσον, βέβαια, το επιθυμούν οι ασφαλισμένοι
    NAFTEMPORIKI.GR

    ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 15/6/2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ?
    ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ..
    ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ..
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΠΑΜΠΟΥΚΗ, ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΜΩΥΣΗ, ΣΑΧΙΝΙΔΗ κλπ

    ΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ?
    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ?

    ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΩΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΑΣ ΡΙΧΝΑΤΕ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ!
    ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΑΦΕΣ!
    ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ!
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.
    ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΗΛΠΙΣΑ ΣΕ ΣΑΣ, ΞΕΧΝΩΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΠΙΕΖΑΝ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.
    ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ..
    ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΙΩΠΑΤΕ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΘΑ ΧΑΣΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.