Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι σε λίγες μέρες θα κατατεθεί στην επιτροπή της Βουλής το σχέδιο νόμου προκειμένου να πάρει την τελική του μορφή. Προετοιμάζουμε με πολύ προσοχή την παρέμβασή μας στην επιτροπή βάσει των σημείων που έχουν δημοσιευτεί σε προηγούμενη ανάρτηση.

Συνεργαζόμαστε με κυβερνητικούς βουλευτές και την αντιπολίτευση για υποστήριξη των θέσεών μας. Πιστεύουμε ότι ήμαστε σε καλό δρόμο.

Το θέμα είναι πολύπλοκο όσον αφορά τήν αναδοχή αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμάς. Ελπίζουμε ότι μετά την ολοκλήρωση του νόμου τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Αν και πιστεύουμε ότι οι κινητοποιήσεις έχουν πολύ μΙκρότερη απήχηση από την επιχειρηματολογία και την πίεση σε πολιτικό επίπεδο, εντούτοις πολύ σύντομα θα αποφασίσουμε για το τι θα γίνει και με αυτό το θέμα.

Η καθυστέρηση δεν οφείλεται στον Σύλλογο αλλά στην κυβέρνηση και στην φοβερά αρνητική συγκυρία η οποία φέρνει συνέχεια υπερεπείγοντα θέματα στην Βουλή και το δικό μας πρόβλημα πηγαίνει πίσω.

Σίγουρα δεν διεκδικούμε δάφνες άψογης συλλογικής οργάνωσης. Οι πολύ λίγοι όμως που είμαστε μαζί με τα κορίτσια στα γραφεία του Συλλόγου, υπερβάλλουμε εαυτούς και κινούμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει το θέμα.

Δημοσίευση στον κυριακάτικο τύπο κοστίζει από 20-25 χιλιάδες ευρώ και πιστεύουμε ότι δεν αξίζει τον κόπο. Αν οι δημοσιεύσεις λύνανε τα προβλήματα τότε θα το είχαμε κάνει.

Η απάντηση από την Ευρώπη δεν έχει έρθει ακόμα.
Προς το παρόν έχουμε ρίξει όλο μας το βάρος σε συνομιλίες με πολιτικά πρόσωπα. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και θα ενημερωθείτε σύντομα για τις εξελίξεις.

11 σχόλια:

  1. μ αρεσε το ριφρες! επι της ουσια τιποτα ρε παιδια?
    κατατεθηκε τελικα ετσι?
    οι ασφαλιστικες λεει σκοτωνονται...λεει..
    και εμεις ακομα δεν ξερουμε αν εξασφαλιζουμε τροποποιηση με δεσμευση για αναδοχη...

    ο χαμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΗΤΩ! ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΕΣΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απ ο τι φαινεται ..και απο τα δημοσιευματα της next deal στην εντυπη εκδοση, τροχοπεδη μεγαλη θα ειναι η σταση της ΕΑΕΕ..η οποια θα προσφυγει αμεσα στην Ε.Ε και ισχυριζεται οτι πρεπει να περασουν 15 χρονια για να απορροφησει το κοστος της εισφορας.

    επιπλεον αναφερει οτι 2 μικρες ασφαλιστικες ενδιαφερθηκαν για το χαρτοφυλακιο της ασπις..

    ομως..αυτα ..ειναι ολα πολυ επιφοβα.
    αν καταληξουμε σε οποια ..ασφαλιστικη , καιο παθουμε παλι τα ιδια..υστερα..η αποζημιωση με τον νεο νομο θα περιορισθει στις 25 χιλ.

    Χρησιμο θα ηταν να διαβαζατε και το παρακατω αρθρο στο διαδικτυο..

    δεν παμε καθολου καλα..ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ..ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    http://www.nextdeal.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2924:ποιο-δίκαιο-καλύπτει-την-αναδρομικότητα-του-εγγυητικού-κεφαλαίου-και-το-άνοιγμα-ψωμιάδη&Itemid=79

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευχαριστουμε για την συμπαρασταση.
    για δευτερη φορα πουλατε συγκεντρωση..
    θα μπορουσατε να κανετε καποια κινηση

    πώς θα προστατευσετε τους συναδελφους σας/
    με τετοιες πολιτικες?
    διαβασατε χθες στη next deal την εφημεριδα για τις αγωγες κατα ασφαλιστων?
    ξερετε οτι ο τι δεν παρουμε απο 1 εως 100% θα το απαιτησουμε απο αυτους τους φαντομαδες?
    που τολμουν ακομα να εμφανιζονται μονο για μεταβιβασεις ΚΑΠΟΙΩΝ συμβολαιων?
    που κανανε συμβολαια εφαπαξ τον ιουλιο-αυγουστο του 2009?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΜΙΑ ΣΙΩΠΗ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΧΤΗ ΛΟΓΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΙΩΠΗ .....ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ ΣΙΩΠΗΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TA MATIA MOY KAINE AΠΟ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΑ ΜΑΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑΣ ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣΤΕΡ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΕΧΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΑΡΑΓΕ ΑΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΟΥ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Η ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΘΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΜΙΛΗΣΤΕ ΔΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΙΓΥΖΩ ΔΕΝ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΥΤΕ Η ΚΑΡΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φιλοτιμες προσπαθειες για την επιλυση του προβληματος γινονται ομως δεν αρκουν.Χρειαζονται δυναμικοτερες κινητοποιησεις οπως π.χ.καταληψη εξω απο την Βουλη,καταληψη εξω απο το σπιτι του Πρωθυπουργου,ενημερωση των αρμοδιων για το θεμα και τις προτασεις γιατην λυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειμαστε αρκετα καταβεβκημενοι εχοντας ομως εμπιστοσυνη στις κινησεις σας.ελπιζουμε προς το καλυτερο, το μετα ειναι μονον επανασταση γενικα ομαδικη οτι ηταν να χασουμε το χασαμε τι αλλο μενει πια? ας ελπισουμε οτι κατι θετικο θα βγει.παρακαλω να κανετε συχνες αναρτησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρατηρω κατι απο τον καιρο που ενεσκυψε το προβλημα μας μια αλλη εταιρεια του ομιλου γιγαντονεται ,ζητα διαρκως προσωπικο ανοιγει υποκαταστηματα ,εννοω την ΑΣΠΙΣ REAL ESTATE δεν ξερω αν υπαρχει σχεση αλλα μηπως τα χρηματα μας κατεληξαν εκει ψαξτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.