Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ

Υπάρχουν υποθέσεις για τις οποίες κάποιος ασχολήθηκε 2 λεπτά και είχε το αποτέλεσμα που ήθελε, υπάρχουν όμως υποθέσεις που μπορεί να ασχολείσαι μήνες και χρόνια, να έχεις επενδύσει άπειρες προσωπικές ώρες και ενέργεια και το αποτέλεσμα να είναι πενιχρό, ελάχιστο ή μη ικανοποιητικό και φυσικά να μην αναγνωριστεί τίποτα και από κανέναν.



Δυστυχώς η υπόθεσή μας δεν ήταν από αυτές που λύνονται σε 2 λεπτά αν και οπωσδήποτε έτσι θα έπρεπε να ήταν. Το όφελος θα ήταν τεράστιο ιδίως για το κράτος που εμπόδισε κοντόφθαλμα την επίλυση.

Δεν γνωρίζουμε αν οι κόποι μας είχαν κάποιο πρακτικό αποτέλεσμα. Μπορεί αν δεν κάναμε απολύτως τίποτα να είχαμε την ίδια ακριβώς κατάληξη. Ο Σύλλογος όμως δημιουργήθηκε όταν διακρίναμε την κάθετη πρόθεση της κυβέρνησης να μην δώσει απολύτως τίποτα!

Δεν κινηθήκαμε σε επίπεδο εντυπωσιασμού γιατί αφενός δεν συσπειρωνόταν ο κόσμος αφετέρου προκρίναμε διεισδυτικές κινήσεις σε κάθε επίπεδο πολιτικών ή επιστημονικών επαφών οι οποίες νομίζουμε ότι απέβησαν πολύ χρήσιμες και ουσιαστικές για την πορεία του θέματος.
Βλέπουμε όλοι με πόσο κάθετο και σκληρό τρόπο αντιμετωπίζονται τα αιτήματα κάθε κοινωνικής ομάδας. Εμείς κάτι περισσότερο νομίζουμε ότι κάναμε. Φυσικά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα αλλά είναι τουλάχιστον μια βάση από την οποία μπορούμε να στηριχτούμε για βελτιώσεις. Φυσικά υπάρχουν ακόμα κίνδυνοι για μετατροπή του ζητήματος σε μακροχρόνια και  εκφυλιζόμενη υπόθεση. Φυσικά εξακολουθούμε βιώνουμε όλοι μαζί το μαρτύριο της σταγόνας.

Ο πρώτος στόχος όμως υλοποιήθηκε. Υπάρχει ένας νόμος. Κάποιοι λένε και γράφουνε ότι το θέμα θα μπορούσε να λυθεί σε 5 λεπτά αν το χειριζόμασταν διαφορετικά. Απαντάμε ότι αυτό νομίζαμε κι εμείς. Το πρόβλημα το είχαμε λύσει από τις αρχές Νοεμβρίου με παρουσίαση ολοκληρωμένης λύσης ενώπιον του υφυπουργού. Με ακριβέστατη πρόβλεψη όλων όσων συνέβησαν λόγω της τραγικής καθυστέρησης. Πιέσαμε, σπρώξαμε, φωνάξαμε αλλά δεν εισακουσθήκαμε.

Κανένας δεν έχει μεγαλύτερο μακροπρόθεσμο συμφέρον για την επίλυση του θέματος από εμάς.

Προχωράμε στον δεύτερο στόχο που είναι η σύντομη εύρεση αναδόχου. Θα βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Ήδη έχουν γίνει 2 πολύ σημαντικές επαφές με ασφαλιστικές εταιρείες. Εξηγούμε με απόλυτη σαφήνεια τα πλεονεκτήματα που θα έχει μαροπρόθεσμα ο ανάδοχος από την ανάληψη των χαρτοφυλακίων. Τα επιτελεία των εταιρειών βρίσκονται όμως ακόμα στην κατά γράμμα μελέτη του νόμου. Το καλοκαίρι δυσκολεύει λίγο την πρόοδο.

Εντός της εβδομάδας θα ανακοινώσουμε ουσιαστικές και χρηστικές λεπτομέρειες επί του νόμου.
Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Όπως είπε και κάποιος:

''Υπάρχουν 2 ειδών άνθρωποι. Οι απαισιόδοξοι οι οποίοι έχουν συνήθως δίκιο. Αν όμως η ανθρωπότητα έφτασε ως εδώ, το οφείλει στους αισιόδοξους...''

19 σχόλια:

  1. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΤΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΣΑΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΑΒΑΤΕ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.
    ΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, ΠΟΥ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΩΘΗΣΗ..ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΟΥ ΦΑΣΗ ΤΩΡΑ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΠΟΝΗΣΕΤΕ, ΜΕ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ..ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ.
    ΑΝ Η ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
    ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΣ
    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΘΕΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ,
    ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΝΑΔΟΧΗΣ,(ΕΠΙΤΟΚΙΑ,ΧΡΟΝΟΥΣ,ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΡΩΝ ΚΛΠ)..ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΜΕΣΑ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ,ΠΟΥ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 25% ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ.
    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΕΧΕΤΕ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ, ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ..
    ΠΟΛΛΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ..(ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ)..
    ΕΠΑΦΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ..ΚΑΙ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΣΩΝ ...ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ,ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΝΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ,ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
    ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ..ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΑΧΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ..ΝΕΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ..

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ..

    ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ (ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ) ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ.
    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΚΠΟΝΗΣΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΑ "ΜΝΗΜΟΝΙΟ" ..ΔΕΥΤΕΡΗΣ..ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ..ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100 ΧΙΛ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ..ΑΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
    ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΙΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.
    Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ,ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΛΥΣΕΩΝ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ..ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ "ΜΠΑΙ ΠΑΣ"..ΑΦΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ.
    ΕΔΩ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI MIA ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ:
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕ ΟΜΑΔΕΣ,
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ......
    ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ 75-80% ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ..
    ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ..ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ,ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ κλπ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΧΟΥΧΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ..
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ,ΟΜΩΣ ΩΣ ΒΑΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ...ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ..ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ.ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ.
    ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΤΣΙ.
    ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ...ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ..ΟΧΙ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ..ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ..ΙΣΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ..
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ..
    ΚΑΛΕΣΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ..ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ..ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ..ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΑΛΛΗΣ ΕΠΙΛΥΣΗΣ..
    ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ..ΑΝΤΙ ΜΕΤΡΗΤΩΝ..
    ΓΕΝΙΚΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ)..ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ..
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ..ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ..ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ..
    ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επικοινωνηστε με καποιους βουλευτες να απαιτησουν ιση μεταχειριση ολων.
    και προσθηκη στο νομο ωστε ολοι να παμε στην τριετια.

    μιλαμε για χλευασμο!
    και αυτο πρεπει να το δειτε αμεσα.
    αν κανενας παλι δεν ασχοληθει, παλι τα ιδια θα λεμε μετα.
    τουλαχιστον αυτο.τουλαχιστον.
    γιατι ευχαριστουσαμε το βοριδη?
    υποτιθεται οτι αυτος ειχε καταλαβει τι πηγαινε να γινει.και ολα ηταν συμφωνημενα..κατα σιδερη!
    που σημαινει οτι ο σαχινιδης ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΟΛΟΥΣ.
    αλλα οχι και τους αλλους πολιτικους.
    ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ.
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΑΜΕΣΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ.
    ΟΥΤΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟ.ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ..ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΜΕΣΗ.ΚΑΜΙΑ.
    ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.
    ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
    ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΠΗΡΑΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΑΜΕ..ΟΧΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚ άει... στο καλό! (ΑΣΠΙΣ, Τ+9, ΜΙΣΘΟΙ, ΔΩΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΣΑΛΛΑΣ, ΑΓΩΓΟΙ, ΑΙΓΑΙΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουζουλαμπας Παναγιωτης2 Αυγούστου 2010 στις 8:52 π.μ.

    χρειαζονται μαζικες κινητοποιησεις και εντονοτερες προσπαθειες απο τον συλλογο για να αλλαξει ο νομος προς το καλυτερο.Και φυσικα να λαβουμε τα χρηματα μας το ταχυτερο.Επισης,πρεπει να σκεπτουμε πως μιλαμε για ενα νομο που και ανεφαρμοστος ειναι σε πολλα σημεια του αλλα και αντισυνταγματικος οσον αφορα την αναδρομικη του τσχυ.Σιγουρα οι ασφαλιστικες θα κανου οτι μπορουν για να τον αλλαξοθν.Και κατι ακομη χωρις με αυτο ναθελω να ωθησς τον κοσμο στους δικηγορους.Μετα το τελος του 2011 κανεις δεν θα μπορει να διεκδικησει νομικα τα χρηματα του γιατι το αδικημα θα εχει παραγραφει.Αυτο γυμβαινει τατοιου ειδους αδικηματα παραγραφονται για το δημοσιο στα 2 ετη και οχι στα 5 οπως γινεται με τους πολιτες.Καντε κατι λοιπον οσο πιο συντομα γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κύριε Κουζουλάμπα

    Ο εν λόγω νόμος δεν είναι αντισυνταγματικός. Ο δικηγόρος μαρκουλάκος και οι ασφαλιστικές για δικό τους όφελος υποστηρίζουν κάτι τέτοιο. Δεν είναι ανάγκη να το κάνουμε και εμείς.
    Στα σχόλια του κειμένου του συλλόγου "κάποιες αναγκαίες διευκρινήσεις", αναλύεται απο κάποιον ζημιωθέντα για ποιους λόγους δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, για κάθε ένα απο τα επιχειρήματα του μαρκουλάκου και των ασφαλιστικών.
    Εκεί που πρέπει να εστιάσουμε είναι
    α) η αντικειμενική αποτίμηση του χαρτοφυλακίου
    β) η επιστροφή των κλεμμένων ψωμιάδη
    γ) η γρήγορη αναδοχή από ασφαλιστική
    δ) η δυνατότητα δικαστικής διεκδίκησης του υπόλοιπου ποσού (πέραν του 80% συνολικά) που χάνουμε.
    Χρειάζεται ενότητα, αγώνας και καθόλου επαγρύπνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα δημοσιευματα για περιορισμο των κεφαλαιων μας κι αλλο..στην αξια των καταθεσεων τα διαβασατε?

    οταν τα επιτοκια των τραπεζων για 3 χρονια ηταν ανω του 5%..πώς ειναι δυνατον εμεις να υποστουμε κι αλλες μειωσεις?

    μηπως αργειτε να τοποθετηθειτε καιπαλι?
    παλι θα σας προλαβουν τα γεγονοτα?
    δε χορτασαμε αυτην την τακτικη?
    τουλαχιστον να ξερουμε αν θα εχουμε καποια αντιμετωπιση ή αν εχουμε συγκρουομενα συμφεροντα εδω..κ εσεις θα πρεπει να υποστηριξετε τα δικα σας ως ασφαλιστες..

    να κανουμε κι εμεις ανεξαρτητες κινησεις με αλλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχει και μια άλλη λύση που κανείς δεν πρότεινε και δεν τόλμησε να προτείνει.Για όλα τα θέματα να πάρει ο λαός τον νόμο στα χέρια του γιατί τα χέρια που τον κρατάνε είναι ότι πιο βρώμικο και πιο διαβολικό υπάρχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ ΑΝΕΞΕΡΕΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΑΝΑΔΟΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ COMMERCIAL?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Παύλος Ψωμιάδης, μεγαλομέτοχος της Ασπίς, που εγκαλείται ως υπεύθυνος για το έλλειμμα των αποθεματικών των εταιρειών που ήλεγχε, κυκλοφορεί ελεύθερος.
    Οι ασφαλιστές του ή ορισμένοι εξ αυτών οι οποίοι πουλούσαν προϊόντα αμφιβόλου αξίας με εξωπραγματικές υποσχέσεις, και προμήθειες 40% επίσης κυκλοφορούν ελεύθεροι και διαμαρτύρονται γιατί έκλεισε η εταιρεία ενώ χρωστούν ακόμη τα ασφάλιστρα!.
    Περίπου 21 εκατ. ευρώ τα εκτιμά ο Επόπτης Ασφαλειών Ζωής κ. Γιάννης Παντελίδης!

    Επίσης την ίδια στιγμή μεταφέρουν τα συμβόλαια και τους πελάτες τους σε άλλες εταιρείες, (γύρευε με ποια διαδικασία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ασπίς ΑΕΓΑ: Άλλα χρήματα έδωσαν, άλλα γράφουν τα συμβόλαια

    Διαφορές μεταξύ των πραγματικών ποσών που καταβλήθηκαν από τους ασφαλισθέντες και των ποσών που αναγράφουν τα συμβόλαια διαπίστωσε για ορισμένα προϊόντα εφ άπαξ καταβολής ο επόπτης εκκαθάρισης της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ.
    Με επιστολή του καλεί τους πρώην ασφαλιστικούς συμβούλους της Ασπίς να καταθέσουν ότι στοιχεία έχουν.
    Η επιστολή αναφέρει τα εξής:
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    Του Επόπτη Εκκαθάρισης & του Επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής
    Προς τους πρώην παραγωγικούς συνεργάτες της εταιρείας ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ
    Από τον έλεγχο ο οποίος διενεργείται και ειδικά σε προϊόντα εφ άπαξ καταβολής (όπως π.χ. στα ΑΣΠΙΣ ASSET), προέκυψαν διαφορές μεταξύ των πράγματι καταβληθέντων χρηματικών ποσών από ασφαλισθέντες και του ποσού για το οποίο εκδόθηκαν τα κατά περίπτωση ασφαλιστήρια συμβόλαια. Προκειμένου να επισπευσθεί το έργο μας, για το συμφέρον των ασφαλισθέντων, σας ζητούμε να μας γνωρίσετε, σε ποια από τα ασφαλιστήρια στα οποία διαμεσολαβήσατε, υπήρξαν σχετικές διαφορές, καθώς επίσης και τα αντίστοιχα ποσά εάν σας είναι γνωστά.
    Γνωρίστε μας επίσης, αν έχετε διαμεσολαβήσει σε ασφαλιστήρια συμβόλαια στα οποία δεν είχαν εισπραχθεί ασφάλιστρα, από την εταιρεία.
    Η συνεργασία σας στα ανωτέρω, θεωρούμε ότι θα είναι σημαντική για την ταχύτερη πρόοδο του έργου μας.
    Αθήνα 29 Ιουλίου 2010
    Ο Επόπτης Εκκαθάρισης Ο Επόπτης Χαρτοφυλακίου Ζωής
    Κων/νος Βλαχογιάννης Ιωάννης Παντελίδης


    ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ Ή ΜΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΑΙΣΜΕΝΩΝ ΚΟΙ ΑΣΦΑΛΙΑΣΤΕΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ασπίς ΑΕΓΑ: Άλλα χρήματα έδωσαν, άλλα γράφουν τα συμβόλαια

    Διαφορές μεταξύ των πραγματικών ποσών που καταβλήθηκαν από τους ασφαλισθέντες και των ποσών που αναγράφουν τα συμβόλαια διαπίστωσε για ορισμένα προϊόντα εφ άπαξ καταβολής ο επόπτης εκκαθάρισης της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ.
    Με επιστολή του καλεί τους πρώην ασφαλιστικούς συμβούλους της Ασπίς να καταθέσουν ότι στοιχεία έχουν.
    Η επιστολή αναφέρει τα εξής:
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
    Του Επόπτη Εκκαθάρισης & του Επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής
    Προς τους πρώην παραγωγικούς συνεργάτες της εταιρείας ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ
    Από τον έλεγχο ο οποίος διενεργείται και ειδικά σε προϊόντα εφ άπαξ καταβολής (όπως π.χ. στα ΑΣΠΙΣ ASSET), προέκυψαν διαφορές μεταξύ των πράγματι καταβληθέντων χρηματικών ποσών από ασφαλισθέντες και του ποσού για το οποίο εκδόθηκαν τα κατά περίπτωση ασφαλιστήρια συμβόλαια. Προκειμένου να επισπευσθεί το έργο μας, για το συμφέρον των ασφαλισθέντων, σας ζητούμε να μας γνωρίσετε, σε ποια από τα ασφαλιστήρια στα οποία διαμεσολαβήσατε, υπήρξαν σχετικές διαφορές, καθώς επίσης και τα αντίστοιχα ποσά εάν σας είναι γνωστά.
    Γνωρίστε μας επίσης, αν έχετε διαμεσολαβήσει σε ασφαλιστήρια συμβόλαια στα οποία δεν είχαν εισπραχθεί ασφάλιστρα, από την εταιρεία.
    Η συνεργασία σας στα ανωτέρω, θεωρούμε ότι θα είναι σημαντική για την ταχύτερη πρόοδο του έργου μας.
    Αθήνα 29 Ιουλίου 2010
    Ο Επόπτης Εκκαθάρισης Ο Επόπτης Χαρτοφυλακίου Ζωής
    Κων/νος Βλαχογιάννης Ιωάννης Παντελίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικα ο νομος μπορει να μην ειναι αντισυνταγματικος οπως ισχυριζονται ορισμενοι για ιδιον ωφελος.Σιγουρα ομως πρεπει να διεκδικησουμε δικαστικως το ποσοστο των χρηματων που δεν μας δινει το εγγυητικο.Και σιγουρα και καποιους απο τους ασφαλιστες που εκαναν παρανομα συμβολαια.Εγω παντως ευχαριστως να εκανα μηνυση κατα του δικου μου ασφαλιστη εφοσον διπιστωνα τετοιου ειδους παρανομοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ?ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΜΗΝΕΣ.ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ,ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΥΧΩΝ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ.ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ,ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΝΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ Ο ΝΟΟΝ ΝΟΗΤΟ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΣΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΟΛΟΙ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΙΤΕ ΨΑΧΝΕΙ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΩΝ.ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.