Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Γράψ' τε όλοι τις προσωπικές σας ιστορίες στη σελίδα του πρωθυπουργού. Το θέμα "ΑΣΠΙΣ" διατηρείται πρώτο στη λίστα των θεμάτων επειδή ανεβαίνουν πολλά σχόλια. Ας συνεχίσουμε να πιέζουμε και μ' αυτό τον τρόπο. Προωθήστε όλα σας τα σχόλια στον παρακάτω σύνδεσμο:


http://www.facebook.com/topic.php?topic=25235&post=138253&uid=17434022043#!/topic.php?uid=17434022043&topic=25235

4 σχόλια:

  1. Φυσικά και συμφέρει στις ασφαλιστίκές εταιρείες η αναδοχή. Θα λάβουν στοιχεία ενεργητικού στο 100% των αναληφθεισών υποχρεώσεων, καθώς και ένα νέο πελατολόγιο με ότι αυτό σημαίνει. Σήμερα οι ασφαλιστικες έχουν ένα ενεργητικό υπερεκτιμένο, καθώς το ενεργητικό τους περιλαμβάνει κυρίως ομόλογα (δεν υπάρχει περιορισμός τι στοιχεία θα έχει το ενεργητικό). Το ενεργητικόε ίναι πολύ υπερεκτιμένο επειδή τα ομόλογα του Δημοσίου πέσανε μέχρι 70% απο την τιμή κτήσης. Παρόλα αυτά το κράτος, αντί να τις κλείνει όπως την ΑΣΠΙΣ, τις αφήνει να αποτιμούνε με τιμή κτήσης τα ομόλογα!!! (παγκόσμια πατέντα και μεγάλη χάρη τους κάνει...).
    Ενώ με την αναδοχή θα αποκτήσουν ακίνητα υποεκτιμένα σε περίοδο κρίσης κτηματαγοράς, αλλά με τρέχουσες αγοραίες τιμές. Ετσι θα μπορέσουν συνολικά να διορθώσουν και τον ισολογισμό τους και να παρουν μεγάλο νέο πελατολόγιο και παράλληλες εργασίες μέσω αυτού.
    Αν κινητοποιηθούν κατάλληλα σύλλογοι και κράτος, η αναδοχή θα γίνει.

    ΥΓ Το ερώτημα είναι: Συμφέρει στους συλλόγους, που έβαλαν μπρος την επικερδέστατη βιομηχανία των αγωγών, να γίνει η αναδοχή??? (σκεφτείτε το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ FACEBOOK KANTE KATI ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ,ΛΥΠΗΘΗΤΕ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΜΕ.Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ας γραψουμε ο καθενας την ιστορια του να μας κανετε και σηριαλ μετα ουσια λυση στο καυτο μας θελουμε οχι να καταληξη το θεμα παραμυθι για το τζακι ελεος........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΣΑ ΗΤΑΝ ΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ 25 ΕΤΩΝ.ΜΑΣ ΕΤΑΖΑΝ 7% ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΑΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΜΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙ /?? ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ?ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ 1 ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.