Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Θέλουμε να διευκρινήσουμε σε όσους έχουν λάβει τις επιστολές του κ. Παντελίδη ότι θα πρέπει να προσκομίσουν όλα τα δικαιολογητικά που τους έχουν ζητηθεί.
Δεν θα πρέπει να δοθεί οποιοδήποτε πάτημα στον επόπτη και στην Τράπεζα της Ελλάδος - σ΄αυτή τη δεδομένη στιγμή - ώστε να εξαιρέσουν συμβόλαια από την αναδοχή επειδή κάποιοι δεν θα αποστείλουν τα απαιτούμενα έγγραφα.
Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αναφορικά με τις πληροφορίες που δεχόμαστε από διαφορετικούς ανθρώπους που προτρέπουν στην μη αποστολή των συγκεκριμένων δικαιολογητικών.


Σύλλογος Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια






9 σχόλια:

  1. σαφως και πρεπει να αποσταλουν ολα τα εγγραφα.ομως τωρα να συνεννοηθειτε με τα δικηγορικα γραφεια που δινουν και υποδειγμα απαντητικης προς τον εποπτη επιστολης.

    ειναι κριμα οι ανθρωποι που τα χρηματα τους προερχονταν απο εκποιηση ακινητου και ως ειθισται το συμβολαιο ειναι στην αντικειμενικη αξια..
    και πολλες αλλες περιπτωσεις.
    ομως θα επρεπε να υπαρχει περαιτερω αναλυση απο τους συλλογους.

    ΕΠ ΕΥΚΑΙΡΙΑ:::: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ?
    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ,ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ 18 ΜΗΝΕΣ!!! ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ..
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΤΩΝ 5000 ΔΗΛ.ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ.

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΚΩΜΩΔΙΑΣ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ,ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΣΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

    ΑΛΛΙΩΣ,ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ?
    ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ Ή ΤΕΛΙΚΑ ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ! ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ,ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ κλπ ΜΠΟΡΟΥΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ?

    ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ ΑΓΩΓΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ?

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ...
    ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ.

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ..
    ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Δ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΕ?

    ΟΙ Κ.Κ. ΣΕΛΕΚΟΣ ΚΑΙ ΒΓΟΝΤΖΑΣ ΤΙ ΛΕΝΕ?
    ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ!!!ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΒΑΛΑΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ..ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΑΓΕ?? Ή ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ?

    ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΑΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΟ.

    ΑΓΩΓΕΣ!!!
    ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΓΕΣ.
    Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΡΑ?
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΛΛΛΟΓΟΥ.....
    (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ!!!!)


    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ "ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ". Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΑΨΟΥΜΕ ΔΕΚΑΕΤΕΣ ΕΦΑΠΑΞ ΑΣΠΙΣ ΑΣΕΤ (ΒΑΣΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ), TO 2006 ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 72 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ "ΝΟΗΜΑ" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ. ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΕΦΑΠΑΞ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ. ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ (ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΕΣ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ. ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΠΑΝΤΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.(ΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ - ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΑΣ)
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.asfalisinet.gr/%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB/


    Σκεφτείτε την πιθανότητα,τουλάχιστον τα μεγάλα συμβόλαια,να υποχρεωθούν να ενισχύσουν την τραπεζα με προθεσμιακές καταθέσεις αντίστοιχων -με τα ασφαλιστήρια ποσών-με την προυπόθεση της αναδοχής και της διατηρησης του ποσού της ασφάλισης,ως κατάθεση και για άλλα 3 χρονια μετα τη λήξη,ωστε να αποδιδεται ετησιως ο τοκος.

    Γιατί δεν επικοινωνείτε με το υπουργείο?
    Παρακράτος είμαστε?
    Αν δεν σας δέχονται,καλέστε τον κόσμο που τον γνωρίζετε πια,δεν υπάρχουν δικαιολογίες αλλο, να το απαιτήσουμε ολοι μαζι.
    Μία μέρα να αποκλεισθούν οι τράπεζες του "ομίλου",θα έχει αποτέλεσμα.
    Γιατί όλη η κοινωνία βρίσκεται στους δρόμους κι εμείς τους στρώνουμε το χαλί..με ανεπίκαιρες αγωγές?
    Και τελος.
    Τις φωνές τις ακούτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το πρώτο σχόλιο σας παραπέμπουμε στην παρακάτω ανάρτηση του blog μας. Προ ολίγων ημερών είχε το ΔΣ του Συλλόγου συνάντηση με τον κ. Παντελίδη την οποία και κοινοποιήσαμε μέσω του blog:

    Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

    Παρακάτω σας ενημερώνουμε για τις πρόσφατες ενέργειες του Συλλόγου Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια:

    Α) Συνάντηση του Προέδρου του Συλλόγου κ. Πετρίδη με υψηλόβαθμα στελέχη της Διεύθυνσης Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΔΕΙΑ)


    Β)Συνάντηση με τον κ. Παντελίδη

    Μέλη του ΔΣ του συλλόγου μας συναντήθηκαν με τον κ. Παντελίδη. Έγινε ενημέρωση για όλα τα τρέχοντα θέματα και για την πορεία της διαδικασίας της αναδοχής.

    Όσον αφορά το δημοσίευμα του περιοδικού "CRASH" έχουμε επισημάνει ξανά ότι τέτοιες αποκαλύψεις θα πρέπει να γίνονται στον αρμόδιο εισαγγελέα και τις αρχές που ασχολούνται με το θέμα. Μόνο όταν θα βγει κάποιος επίσημος φορέας και επιβεβαίωσει όσα γράφτηκαν στο περιοδικό θα μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την αυθεντικότητά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θεμα που έθεσε ο κυριος με το οικογενειακο ασφαλιστηριο ζωης αφορά και εμένα και πολλούς από εμάς! Οπως επίσης και η περιπτωση που τα χρηματα προερχονται απο εκποιηση ακινητου όπου το τιμημα ειναι εκεινο της αντικειμενικής και οχι της πραγματικης αξίας του ακινητου.
    Αφορούν πολλους ασφαλισμένους!
    Μια απάντηση σας παρακαλώ για να ξέρουμε τί πρέπει να στείλουμε στην Τραπεζα αλλά και για να μην βρούμε τον μπελά μας!
    Ευχαριστώ. θα αναμενω απάντηση σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΟΜΑ.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΣΟ.ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;περιμενω και γω απαντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΛΔ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ? ΔΛΔ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ? Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΞΕΡΓΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ..ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΜΕΙΣ ΔΟΣΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??? ΣΤΗΝ ΣΟΥΝΔΙΑ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΣΠΙΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΙΡΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟΣ???
    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.