Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ!

Χθες το πρωί ο οργανωτικός γραμματέας του Συλλόγου κ. Νίκος Κεχαγιάογλου δέχθηκε τηλεφώνημα στο σπίτι του από υπάλληλο 
της
εταιρείας "Ελληνοευρωπαϊκή – Ιόνιος Brokers" και αφού επιβεβαίωσε το όνομά του, τον ρώτησε αν ήταν ασφαλισμένος στην Ασπίς. Αφού πήρε θετική απάντηση τον ενημέρωσε "ότι έχει συσταθεί ένας Σύλλογος ο οποίος προστατεύει τα συμφέροντα των ασφαλισμένων και μέσω αυτού μεταφέρονται τα συμβόλαια της Ασπίς με τους ίδιους ακριβώς όρους σε άλλες εταιρείες".

Δυστυχώς τέτοια κρούσματα από το εν λόγω γραφείο του κ. Ροντογιάννη είναι συνεχόμενα με καταγγελίες από πέρυσι. Το συγκεκριμένο γραφείο χρησιμοποιεί λίστα η οποία έχει κλαπεί από το τμήμα μηχανογράφησης της Ασπίς και συμπεριφέρεται με τρόπο επαγγελματικά χυδαίο. 

Θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί όταν δέχεστε τέτοιου είδους τηλεφωνήματα που μόνο στόχο έχουν να παραπλανήσουν και να αποδυναμώσουν το χαρτοφυλάκιο της Ασπίς. 

Αποδοκιμάζουμε δημόσια τον εν λόγω κύριο και το γραφείο του και πρόκειται να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να ενημερωθεί η Τράπεζα της Ελλάδος, το Επιμελητήριο και τα μέσα ενημέρωσης.

Δεν μπορούμε να ανεχόμαστε άλλο τέτοιες πρακτικές. 

ΔΣ Συλλόγου Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια

13 σχόλια:

  1. προχθες μου τηλεφωνησε καποια κυρια απο την ευρωπαικη πιστη,εχοντας στοιχεια μου,και σε ερωτηση μου απο πού γνωριζει τα συμβολαια μου..μου απαντησε.."απο την ΕΠΕΙΑ"..!!!!!!

    απο την αλλη, δεν μπορει να στοιχειοθετηθει "αδικημα"...ωστε να υπαρχουν..εστω και αργα συνεπειες για την ..αποδυναμωση ..που λετε του χαρτοφυλακιου?
    κατι μπορει να βρεθει εστω και αργα.
    το να ανακληθουν τα συμβολαια που εχουν ηδη μεταφερθει δεν ειναι ενα σεναριο που να μπορει να βοηθησει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και σε συνεχεια του προηγουμενου, οι ίδιοι οι συναδελφοι σας το φροντισαν πολυ καλα αυτο εδω και καιρο..
    αρα ο πολεμος αυτος δεν αφορα μονο τις εταιριες αυτες..
    ειναι γνωστο οτι η εθνικη ασφαλιστικη εχει παρει τα περισσοτερα συμβολαια..ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ..
    γιατι αραγε να μην υπαρχει καποια διαταξη με αναδρομικοτητα αντιστοιχη αυτης του ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ..ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΙΣ "ΑΝΑΔΟΧΕΣ" ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤ ΕΠΙΛΟΓΗΝ?
    ετσι κ αλλιως,χορτασαμε απο αναδρομικοτητα..
    του ¨"παρανομου" νομου..που αναδρομικα θεωρεί οτι δεν ισχύουν αλλοι νομοι που εγγυωνται τα ασφαλιστηρια ζωης και αλλα τετοια παραμυθια..

    κινησεις σαν κι αυτες αμεσες θα ηταν ενα ζητουμενο ..και αυτο ουτε καν εξεταζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ!!

    ΑΝ ,ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΣΣΕΤ Ή ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΛΗΞΕΙ ΚΑΙΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΤΟΚΟΥΣ,

    ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ,
    ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ "ΝΟΜΟ" ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΣΧΕΤΙΚΕΣ Ή Ο ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ,
    ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΟ!!! ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΦΟΡΟΥΣ-ΤΕΛΗ ΚΛΠ) ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ..

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΙΝΗΜΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΕΤΟΙΑ?

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ.
    ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ.ΟΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡ.ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!

    ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ,ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΑΝΑΨΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ?
    ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?
    ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ(ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΛΠ)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχω στα χερια μου ειδοποιητηριο της εθνικης ασφαλιστικης,με αριθμο συμβολαιου (νεου δικου της!!!!) που ουδεποτε ειχα καμια αναμειξη,συζητηση ή οτιδηποτε..και προφανως καποιος καλος ασφαλιστης θεωρησε οτι δινοντας τα προσωπικα μου δεδομενα θα με διευκολυνε να συνεχισω το συμβολαιο μου, παραβλεποντας τα εφαπαξ καταβολης που με καινε.

    και βεβαια δεν εκανα καμια χρηση, αλλα το κρατω για τις νομιμες ενεργειες για οποιον ή οποια εδωσε τα στοιχεια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αφου λοιπον το κρατος αυθαιρετει και παρανομει,βλάπτοντας τα οικονομικά μας συμφέροντα,τον προγραμματισμο της ζωης μας,την υγεια μας και την ηθικη μας υποσταση,
    γιατι κι εμεις να μην υιοθετησουμε καποιες μορφες αντιδρασης πιο αποτελεσματικες και ευρηματικες?
    π.χ
    σημερα στις ειδησεις ειπαν οτι κινδυνευει να παραπεμφθει η ελλαδα και να πληρωσει γιατι εξηγγειλε οτι οσοι μεταφερουν χρηματα στο εξωτερικο θα επιβαρυνονται με ενα ποσοστο...και οσοι θελουν να τα επαναφερουν θα αναγκασθουν να πληρωσουν επισης ενα πεναλτυ.

    αφου λοιπον ουδεις κινδυνος υπαρχει ,εκτός απο τη φιλοπατρια μας,οσοι εχουμε καταθεσεις, να το κανουμε πραξη ή τουλαχιστον να ενημερωσουμε το υπουργειο, οτι ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ,
    ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΜΕΘΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
    αυτο μπορει να γινει ακομα πιο συγκεκριμενο δινοντας και επιπλεον στοιχεια.
    εν παση περιπτωσει κατι πρεπει να κανουμε και οχι να μαθαινουμε οτι βγηκαν και οι πιο ασχετοι ακομα και τωρα να αρπαξουν ο τι μπορουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.capital.gr/News.asp?id=1136442

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ,Η μόνη λύση είναι δημοσιευση του προβληματος μας -σκανδάλου ΑΣΠΙΣ, μέσω εφημερίδων και τηλεόρασης (με χρήματα των συλλόγων και συμπληρωματικά δικά μας), με κεντρική ιδέα ότι: "κινδυνευουν να χάσουν τις οικονομίες μιας ζωής ασφαλισμένοι, που καλύπτονταν απο την εποπτεία κράτους και νόμου εγγύησης ασφαλειών. Μήπως πρέπει να φοβούνται και οι λοίποί ασφαλισμένοι, αλλά και καταθέτες τραπεζών, όπου το κράτος έχει και εποπτεια και εγγύηση καταθέσεων??"
    Να δείτε πως θα πανικοβάλλονταν όλοι (κράτος, ασφαλιστικές, τράπεζες, ασφαλισμένοι, καταθέτες κλπ) και θα πίεζαν για λύση του προβλήματος μας και κάθαρση στο σκάνδαλο!
    ¨εχει μαλλιάσει η γλώσσα μας τους τελευταίους μήνες: ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ,Η μόνη λύση είναι δημοσιευση του προβληματος μας -σκανδάλου ΑΣΠΙΣ, μέσω εφημερίδων και τηλεόρασης (με χρήματα των συλλόγων και συμπληρωματικά δικά μας), με κεντρική ιδέα ότι: "κινδυνευουν να χάσουν τις οικονομίες μιας ζωής ασφαλισμένοι, που καλύπτονταν απο την εποπτεία κράτους και νόμου εγγύησης ασφαλειών. Μήπως πρέπει να φοβούνται και οι λοίποί ασφαλισμένοι, αλλά και καταθέτες τραπεζών, όπου το κράτος έχει και εποπτεια και εγγύηση καταθέσεων??"
    Να δείτε πως θα πανικοβάλλονταν όλοι (κράτος, ασφαλιστικές, τράπεζες, ασφαλισμένοι, καταθέτες κλπ) και θα πίεζαν για λύση του προβλήματος μας και κάθαρση στο σκάνδαλο!
    ¨εχει μαλλιάσει η γλώσσα μας τους τελευταίους μήνες: ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για το παραπάνω σχόλιο σας παραπέμπουμε στο link των δημοσιευμάτων. Ο Σύλλογος έχει δημοσιοποιήσει πάρα πολλές φορές το πρόβλημά μας.
    http://anasfalistos.blogspot.com/p/blog-page_2056.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. oloi katangelia sto RODOGIANNI pou exei klepsei stixeia to xartofilakio tis Aspis, den bori kanenas na parei to xartofilakio mas kai ton kopo mias zoi me klepsia einai antideontologiko, katangilte olous osous kanoun teties kinisis!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν έκανα την καταγγελία διαμαρτυρόμενος και αποχωρόντας απο τον υπό ίδρυση τότε Σύλλογο, σταματήσατε να μου στέλνετε και e-mail ενημέρωσης!!! Τώρα::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΦΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΔΟΥΜΕ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.