Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Το γραφείο του Συλλόγου στο Ηράκλειο Κρήτης θα παραμείνει κλειστό από 29/08/2011 έως 02/09/2011.

3 σχόλια:

  1. Βασίλης Χιώτης

    Σιγά τα αβγά...
    ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19:11

    Share

    emailεκτύπωση
    Πριν ακόμη ξεκινήσει το Φθινόπωρο και ανάψουν τα αίματα στο πολιτικό σκηνικό, η κυβέρνηση έχει συνθηκολογήσει με όσους θα έπρεπε να έχει ήδη συγκρουστεί. Πριν βγει ο Αύγουστος, έχει βάλει ήδη στο συρτάρι, τις περισσότερες από τις διαρθρωτικές αλλαγές που υποσχέθηκε σε Ελλάδα και Τρόικα.

    Τα μισά από τα επαγγέλματα που θα έπρεπε να έχουν απελευθερωθεί παραμένουν κλειστά. Πρώτα συνθηκολόγησε με τους δικηγόρους, μετά με τους συμβολαιογράφους και από ότι φαίνεται έρχεται και η σειρά των ταξιτζήδων.

    Το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τον νέο νόμο πλαίσιο των ΑΕΙ ψηφίστηκε μεν, αλλά με τόσες αλλαγές που έχει αλλοιώσει σημαντικά την αρχική του φιλοσοφία.

    Η εξυγίανση των ΔΕΚΟ έχει αναβληθεί, οι απολύσεις του πλεονάζοντος προσωπικού καρκινοβατούν, η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας δεν πρόκειται ποτέ να γίνει.

    Με όποιον έχει χρειαστεί να συγκρουστεί η κυβέρνηση, στο τέλος συμβιβάζεται και υποχωρεί.

    Προανήγγειλε ότι θα συγκρουστεί με την Ευρώπη και τελικώς έκανε το χατίρι των Φινλανδών.

    Προανήγγειλε ότι θα γκρεμίσει τα ρετιρέ του δημοσίου και τα βρήκε με τους εφοριακούς και τους τελωνειακούς.

    Έχει δεσμευτεί για αποκρατικοποιήσεις, αλλά δεν τολμά καν να προχωρήσει στην πώληση μεριδίων Δημοσίων Οργανισμών.

    Οι μόνοι με τους οποίους συγκρούεται τελικώς η κυβέρνηση, είναι με όσους δεν έχουν δύναμη και φωνή. Με τους συνταξιούχους, με τους μισθωτούς και με τους εστιάτορες…

    Αλλά έτσι ο λογαριασμός δεν βγαίνει. Ομελέτα δεν γίνεται αν δεν σπάσεις αυγά.

    Και η κυβέρνηση τα αβγά τα βάζει ένα - ένα στο ψυγείο. Μέχρι που στο τέλος θα της πάρουν και το ψυγείο…



    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΦΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΓΙΑΤΙ???
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ?
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΛΑΜΒΑΝΕΙ.
    ΕΜΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. ΑΛΥΠΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ?
    Σ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗ? Η ΠΡΟΤΟΝ ΜΠΑΝΚ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΩΒΗΤΗ. ΕΜΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε θα πάρουν χρήματα οι δικαιούχοι Ομίλου Ασπίς Πρόνοια;
    Συντάκτης / NextDeal
    Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011 11:56
    Αλλαγές στην Εθνική Ασφαλιστική. Παραιτήθηκε ο Γιάννης Βασιλάτος
    Ασφαλές ταξίδι με το όχημα της International Life
    Υδρόγειος Ασφαλιστική: Προσαρμογή στα νέα δεδομένα
    Metlife Alico: Μέτρο Αναφοράς
    Τα καλά 'αραβικά άλογα' και οι καλοί ασφαλιστές τρέχουν καλά με PESOS!

    Πλησιάζει η μαύρη επέτειος του κλεισίματος της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ στις 21 Σεπτεμβρίου του 2009 και 2 χρόνια μετά κάπου ξεκαθαρίζουν κάποια ζητήματα καθώς ο επόπτης χαρτοφυλακίου σύμφωνα με πληροφορίες του www.nextdeal.gr από διάφορες πηγές είναι κοντά στην ημερομηνία που θα κάνει πιο συγκεκριμένες αναρτήσεις ονομάτων δικαιούχων και απαιτήσεών τους.
    Ίσως βοηθήσει και η ομαδοποίηση συμβολαίων για να βρεθεί κάποιος αγοραστής τμημάτων χαρτοφυλακίου αυτού του ταλαιπωρημένου πελατολογίου.


    Απόλυτα εξακριβωμένες πηγές του www.nextdeal.gr μιλάνε ότι ο κ. Παντελίδης βγαίνει σιγά-σιγά από αυτό το λαβύρινθο και σύντομα θα είναι σε θέση εντός του Σεπτεμβρίου να παραδώσει αναλυτικούς πίνακες με στοιχεία της ERNST-YOUNG για το τι υπάρχει ή δεν υπάρχει σε κάθε ενδιαφερόμενο και κυρίως σε εταιρείες με μεγάλη κεφαλαιοποίηση αποκλείοντας εκ των πραγμάτων εταιρείες που τρέμουν ήδη το Solvency. Κάποιοι αναμένουν πολιτική παρέμβαση που να μειώνει λίγο τα λάθη «πολιτικών αποφάσεων» που οδήγησαν στο απεγνωσμένα βιαστικό κλείσιμο εκείνης της προεκλογικής περιόδου.


    Άλλες πηγές από το περιβάλλον Παύλου Ψωμιάδη κάνουν λόγο για επιθυμία Παύλου Ψωμιάδη να κάνει ενημέρωση για τις οικονομικές και πολιτικές ενέργειες που οδήγησαν στο τέλος έναν όμιλο 60 ετών. Άλλωστε αρκετοί πρώην συνεργάτες του σε όλη την ιεραρχία αναφέρονται σε «περίεργες» σχέσεις και δοσοληψίες με πολιτικά πρόσωπα κυβερνήσεων και των δυο κομμάτων εξουσίας, κάτι που ήταν «εκτός» εργασιών ασφαλιστικής εταιρείας.


    Ένα μέρος ηγετών ασφαλιστικής αγοράς εξάλλου «άφησε» απροστάτευτο τον κλάδο εκ δόλου για προσωπικά οφέλη των εταιρειών τους, εγκαταλείποντας στην τύχη του το θέμα καρπούμενο μόνο πελατολόγια και διαμεσολαβούντες, ακυρώνοντας την παροιμία «κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει». Η αιμορραγία στον κλάδο συνεχίζεται, ο καθημερινός αγώνας των ασφαλιστών γίνεται πιο σκληρός και οι άνθρωποι πρώτης γραμμής αδύναμοι και απληροφόρητοι παίζουν το ρόλο του Σισύφου ξαναρχίζοντας απ’ την αρχή κάθε πρωί ένα άχαρο υπερασπιστικό έργο για κάτι που δε γνωρίζουν καλά και χάνεται στο λαβύρινθο τραπεζικών και πολιτικών ανταγωνισμών ενός κράτους που δεν εφαρμόζει νόμους και έως Ψωμιάδη που έβαλε τα δάχτυλα στο ξένο μέλι…


    Επί της ουσίας: είτε μπουν ανάδοχοι είτε όχι με εγγυητικό κεφάλαιο ή χωρίς αυτό που θα δείξει το κοπιαστικό και ψυχοφθόρο αποτέλεσμα του έργου του κ. Παντελίδη στο διάστημα ευθύνης του, θα είναι μια κατάσταση που για κάθε δικαιούχο θα ξεκαθαρίζει ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΠΕΡΑΣΕΙ χρονικό διάστημα τριών, τεσσάρων, πέντε, έξι ή και επτά χρόνων, χρήματα ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ να εισπράξει… Μετά το 2015 και βάλε…
    Εκτός και γίνει κάποιο θαύμα! Και φυσικά ισχύει το «μη βαράτε τον πιανίστα»!


    Υ.Γ.: Στο συνέδριο της Ύδρας και στα «τραπεζάκια» των συζητήσεων ψάξτε να βρείτε λεπτομέρειες. Το www.nextdeal.gr ξέρει κι άλλα. Να είμαστε σε επαφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.skai.gr/news/world/article/178393/tourkia-arhizei-i-epistrofi-ton-ellinikon-periousion-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.