Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ κ. ΜΑΣΟΥΡΑ

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του οργανωτικού γραμματέα του Συλλόγου κ. Νίκου Κεχαγιάογλου με το γραφείο του κ. Κωνσταντίνου Μασούρα
(Διευθυντή της Δ/νσης Πιστωτικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων της Γενικής Δ/νσης Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας) ορίστηκε άμεσο ραντεβού εντός της εβδομάδας. Ο κ. Μασούρας έχει αναλάβει πλέον το θέμα της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value. Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα γίνει νέα ανάρτηση μέσα στις επόμενες μέρες.

3 σχόλια:

  1. δεν ξερω τι θα πειτε με τον κ.μασουρα, αλλα, αυτο που προεχειειναι να τροποποιηθει αυτο το περιφημο "ατοκα" σε "εντοκως" και να δοθει η ευχερεια σε πολλους που καταστραφηκαν να βρουν ενα βιωσιμο σχημα να ρευστοποιησουν τα συμβολαια τους αμεσα.

    εδω που φτασαμε ,πρεπει να παρακαλουμε για τα αυτονοητα και τα κεκτημενα.


    αυτο ομως δεν ειναι στις αρμοδιοτητες του οποιου μασουρα..ο οποιος εκτελει απλως αυτα που ο κ. σαχινιδης και βενιζελος θεσμοθετησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, δεν μπορώ παρά να εκφράσω την ικανοποιήση μου για τη συνεχή παρακολούθηση του θέματος μας από μέρους του συλλόγου.
    Είμαι στο πλευρό σας και νομίζω και άλλοι, για ότι χρειασθεί από μέρους μας.
    Π΄Σ.Βελισσαράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκφράζω κι εγώ την ικανοποίηση μου,για την συνεχή σας προσπάθεια και να μας ενημερώνετε αλλά κυρίως να αγωνίζεστε για την αποκατάσταση της αδικίας που υφιστάμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.