Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ

Στις 21/9/2011 συμπληρώνονται δύο χρόνια από το κλείσιμο της Ασπίς Πρόνοια. Η "μαύρη" επέτειος θα πρέπει να "εορταστεί" ανάλογα. Ο Σύλλογος, θέλοντας να κάνει δυναμικές κινητοποιήσεις μέσα στον Σεπτέμβριο, προσκαλεί όλα τα μέλη του να συμμετέχουν με πρωτότυπες ιδέες και προτάσεις που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον πολιτικών και ΜΜΕ. 


Μέχρι τις 15/9/2011 όσα από τα μέλη του Συλλόγου το επιθυμούν μπορούν να στείλουν επώνυμα στο blog ή στα fax των γραφείων μας τις ιδέες τους. Το Δ.Σ θα επιλέξει την καλύτερη για να την πραγματοποιήσουμε. 

Η σκέψη για συγκέντρωση διαμαρτυρίας  έχει αποδειχτεί στο παρελθόν ανέφικτη αφού στο τέλος συγκεντρώνονται μετά βίας 30-40 άτομα. Επιπλέον, ο Σεπτέμβριος θα είναι "θερμός" μήνας κινητοποιήσεων διαφόρων κοινωνικών ομάδων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα η συγκέντρωση των ζημιωθέντων από την Ασπίς, να περάσει απαρατήρητη, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί κανένας από εμάς.

Περιμένουμε τις προτάσεις σας!

15 σχόλια:

  1. ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ,ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΩΣ ΗΓΕΤΕΣ!
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ Τ.Τ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.
    Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρτε αγροτικα,γυφτικα datsun και γυφτακια,και παμε στα φαναρια να πλενουμε παρμπριζ
    ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ!!!!
    ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ,
    Παρτε και γαζες να τυλιχτουμε για την περιθαλψη,που πληρωναμε
    ντυστε και τον ψωμιαδη και τον σαχινιδη
    χειρουργο και αναισθησιολογο μαζι με το φερετρο της ΑΣΠΙΣ
    ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ οπως
    των φρονιμων τα παιδια,πριν πεινασουν...μαγειρευουν,για να μεινουν νηστικα!!
    γιατι το κρατος...ασκει προνοια και ασπιδα...στις αποταμιευσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MEΓΑΛΑ ΠΑΝΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΜΠΑΝΚ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟ ΤΑΧ.ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ

    ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΑΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ
    ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΜΑΣ.

    ΑΦΙΣΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ?
    ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ...ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΗΓΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΙΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΠΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ...
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    ΟΣΟ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΙΣΜΟΥ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ.
    ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΗΣΥΧΟΙ.
    ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ?ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ
    ΄΄ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΣΦΑΛΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ????΄΄
    ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΠΟΤΑΚΙ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ Η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ .ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ .ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι προτάσεις σας θα πρέπει να είναι επώνυμες για να ληφθούν υπόψη από το ΔΣ του Συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να κάνουμε ακριβώς αυτό που έκανε το κίνημα των Αγανακτισμένων. Κατάληψη στο Σύνταγμα, αν όχι κάθε ημέρα, σε προγραμματισμένες ημέρες, τα απογεύματα κυρίως (μετά τις 6) για να μπορεί να συμμετάσχει περισσότερος κόσμος. Δεν είναι ανάγκη να είναι 1000 άτομα. Και 30, και 40 με ένα μεγάλο πανό, θα κάνουν αισθητή την παρουσία μας και θα υπενθυμίζουμε σε όλους τους έλληνες ότι τα λόγια των πολιτικών (περί εμπιστοσύνης και ασφάλειας στο χρηματοοικονομικό σύστημα) είναι κούφια και επικίνδυνα.

    Εγώ θα δηλώσω παρών σε ότι αποφάσεις πάρει ο Σύλλογος.

    Αδριανός Λαχανάς
    Περιστέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να παμε μα μαγιο και πανω στο συνταγμα επειδη μας γδυσανε το επικουρικο ειναι χρεωμενο 800 εκατομ.ποτε θα παρουμε τα λεφτα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα στα πλαίσια ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης θα μπορούσαμε να τοποθετήσουμε έξω από την βουλή κούκλες βιτρίνας που τα ρούχα της κάθε κούκλας θα γράφουν τμήμα από το παρακάτω κείμενο. Σιωπηλή κραυγή ύστατης έκκλησης. Παράλληλα πρόσκληση των Μ.Μ.Ε. και τοποθέτηση των πολιτικών και των δημοσιογράφων στο θέμα.



    Συνέχεια, συνέπεια και αξιοπιστία του κράτους έχουν χαθεί από το σύνολο του ασφαλισμένου και δυνητικά υποψήφιου ασφαλισμένου κόσμου με την πρακτική εφαρμογή του σκανδάλου της τρίτης ασφαλιστικής εταιρίας της Ελλάδας, που λειτουργούσε και διατηρούσε τις δραστηριότητες της με το σφραγισμένο στόμα του κράτους, των άλλων ασφαλιστικών εταιρειών και όλων των εμπλεκόμενων.
    Σήμερα εμείς αύριο όλοι εσείς με τις ευλογίες της αδράνειας, της ανοχής, της αδικίας και της υπεράσπιση του παραλόγου και της πλάνης.
    Να μια ευκαιρία να χαθούν οι κόποι και οι ελπίδες του Έλληνα πολίτη που πίστεψε στην λειτουργία του κράτους και στην προάσπιση των δικαιωμάτων του μέσα από αυτό.
    Ακόμα και τώρα, δυο χρόνια μετά ο λόγος ξύλινος, τα έργα μηδενικά, η διαχείριση του σκανδάλου παράδειγμα προς αποφυγή.
    Υπάρχει δυνατότητα υπεράσπισης του κόπου, του μόχθου και της ελπίδας των φορολογούμενων πολιτών αυτού του τόπου????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ζεστή» για deals η ασφαλιστική αγορά














    ΧΡΗΣΤΙΚΑ

    Real Time ΧΑ

    Λογιστικές
    Καταστάσεις

    Ανακοινώσεις ΧΑ

    Τεχνική Ανάλυση

    Ιδέες της Ημέρας

    Κεφαλαιοποιήσεις

    Πακέτα

    Εύρεση Συμβόλου






    του Στέφανου Κοτζαμάνη
    Δημοσιεύθηκε: 08:16 - 09/09/11

    Έντονες διεργασίες σε όλα τα επίπεδα παρατηρούνται στον ασφαλιστικό κλάδο, καθώς κάθε πλευρά προσπαθεί να περιορίσει τις επιπτώσεις που υφίσταται από την οικονομική κρίση και να χαράξει τη στρατηγική της επόμενης μέρας.

    Στον κλάδο της υγείας, για παράδειγμα -τον μόνο ίσως που συνεχίζει να «πουλάει» στις μέρες μας- δύο είναι οι τάσεις που επικρατούν:

    Πρώτον, να περικόπτονται οι προμήθειες των δικτύων και να μην ανανεώνονται ζημιογόνα συμβόλαια του παρελθόντος.

    Και δεύτερον, να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη χρήση μέρους των δημόσιων νοσοκομείων προκειμένου οι ασφαλιστικές εταιρίες να κατευθύνουν εκεί τους πελάτες τους.

    Οι σχετικές συζητήσεις ξεκίνησαν, ωστόσο προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν είναι το πώς θα μοιραστούν οι κλίνες ανάμεσα στις ασφαλιστικές εταιρίες και το πώς θα διασφαλιστεί το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης - νοσηλείας ανάμεσα στις κλίνες διαφορετικών κρατικών νοσοκομείων.

    Σε κάθε περίπτωση, το πλήγμα που θα υποστούν οι μικρές ιδιωτικές κλινικές από τη συνεργασία ασφαλιστικών εταιριών και κρατικών νοσοκομείων θα είναι μεγάλο.

    Το βέβαιο, ωστόσο, είναι πως οι περικοπές κόστους δεν είναι το μόνο ζήτημα που απασχολεί τις διοικήσεις των ασφαλιστικών.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ..ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΖΩΗΣ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ,ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΘΥΜΑΤΑ.
    ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΙΕΣΗ.ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΑΥΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ Ο ΦΟΒΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ.
    ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TI ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΡΜΙΓΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΡΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάτι πήρε το αυτί μου ότι στα κτήρια στην Κηφισίας εχουν μπεί μαστόρια με σκοπό ο γνωστός ιδιοκτήτης να τα ξανά-νοικιάσει. Ξέρει κανείς σας τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τα λαμογια που εφαγαν το αιμα τις ψυχης μας να εκτελεστουν στο συνταγμα να γινει γουδι!!! τι κανουν οι υπουργοι για το θεμα Ασπις?????ολοι τους ειναι διαπλεκτομενοι για αυτο δεν δινουν λυση τουσ χρειαζεται μια βομβα για να χαρουν τα χρηματα μας στον Αδη!!!!!διακαιωση εδω και τωρα ζητουν οι ζιμιωθεντες!!!!!αναρχια επανο στουσ κλεφτες!!!ο θεος να δωσει την λυση!!!!Αδερφια μην φοβαστε η θεια δικη θα μας δικαιωση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Yπαρχει καποια νεοτερη εξεληξη στο θεμα και δεν την γνωριζω??Θεωρω απιστευτο να μου εχουν παντελονιασει τις αποταμειευσεις των δυο παιδιων μου και να εχουν το θρασος να μου στελνουν μεσω ΔΟΥ,οτι χρωστω 430ευρω εισφορα αλληλεγγυης+δεν ξερω ποσο θα μου ερθει χαρατσι ακινητου.
    Ειναι απιστευτο.Αισχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.