Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ MEGA

Αύριο το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του Mega καλεσμένος θα είναι ο Φίλιππος Σαχινίδης. Ήδη ο Σύλλογος Ζημιωθέντων επικοινώνησε με τον παρουσιαστή κ. Μανώλη Αναγνωστάκη και έχει θέσει ερώτημα για τον υφυπουργό ώστε να συζητηθεί το θέμα της Ασπίς Πρόνοια και η μη ανάληψη πρωτοβουλίας του για την επίλυση του προβλήματος.

2 σχόλια:

  1. 29 οκτωβρίου 2009! εκεί μειναμε?
    περσινα ξυνα σταφυλια.
    ο κοσμος καιγεται κ εμεις κυνηγουμε και παρακαλουμε τον καθε σαχινιδη,που μας διεσυρε και μας υποτιμησε ,σε σημειο να του χρειαζονται μηνυσεις για προσβολη προσωπικοτητας και εξαπατηση.
    καταταγηκαμε στις μειονοτητες,
    υποβαθμισαμε το θεμα
    και κοινως,εξευτελιστηκαμε.
    ο καθε σαχινιδης γνωριζει μονο μια γλωσσα.
    της πιεσης και του δικου του διασυρμου.
    σημερα που ολα τα κοινωνικα στρωματα,στα οποια περιλαμβανομαστε κι εμεις,εξαθλιωνονται,
    πώς θα πιεστεί απο την κοινή γνωμη?
    αυτά τώρα πια,λύνονται μόνο με άλλες παρεμβάσεις και με έκθεση της κυβέρνησης και του υπουργείου στην κοινή γνώμη, μετά την προτον, την ασπις μπανκ και αυτά που πρόκειται να γίνουν με τις ασφαλιστικές και τα ομόλογα.
    με τέτοιου είδους παρεμβάσεις,στους αναγνωστάκηδες, θα δείτε, ότι μόνο θα υποτιμηθεί το γεγονός.
    διότι από μόνο του ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ και το απομονώσαμε, σε ατομικές αγωγούλες για την άλλη ζωή.
    αυτό κρίνατε, αυτό αποφασίσατε και πήρατε και την ευθύνη.
    δεν λύνονται έτσι τα μεγάλα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και επειδη ο χρονος των πρωτοβουλιων ληγει απο μερα σε μερα και προφανως οδηγουμαστε στη μεγαλυτερη παρακμη που εχει γινει ποτε στο πλαισιο ενος συντεταγμενου κρατους,
    ρωτω:
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΑΜΕΣΑ,ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ,ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥΣ?
    πρεπει να τεθει ως ορος και προυποθεση της οποιας λυσης για τις ασφαλιστικες και τα ομολογα, η ταυτοχρονη αναδοχη και με βελτιωμενους ορους!

    ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΑΘΕΙ, ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ.

    Υ.Γ:
    Με μεγαλη εκπληξη ακουμε τις τελευταιες μερες, το ενδιαφερον των ΜΜΕ και του κοσμου για ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥΣ!!!
    σας θυμιζει τιποτα?
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ...
    ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ, ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΗΚΑΝ ΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΩΣ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...

    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΑΣΤΑΖΟΙ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.