Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΝΕΤ 105,8 ΚΑΙ 91,6


Απόψε το βράδυ 21:00-22:00 θα μιλήσει στην ενημερωτική εκπομπή του Ανδρέα Ρουμελιώτη στη ΝΕΤ 105,8 και 91,6 ο οργανωτικός γραμματέας του Συλλόγου κ. Νίκος Κεχαγιάογλου. 

Ο κ. Κεχαγιάογλου θα αναφερθεί στα θέματα που έχουν ανακύψει μετά την ανάρτηση του προσωρινού χαρτοφυλακίου από τον επόπτη κ. Ι. Παντελίδη αλλά και για τις συγκεντρώσεις που προγραμματίζονται μέσα στο επόμενο διάστημα για την ενημέρωση των ασφαλισμένων. 


Η εμβέλεια της εκπομπής είναι πανελλαδική, οπότε μπορούν να ενημερωθούν οι ασφαλισμένοι από όλη την Ελλάδα. Μέσω internet μπορείτε να την ακούσετε και μέσω του παρακάτω συνδέσμου: http://tvradio.ert.gr/radio/liveradio/net.asp

4 σχόλια:

  1. Είστε σίγουροι γιατί έχει πάει 09¨30 και τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν βιντεοσκόπησε ο Σύλλογος ή κάποιος την συνέντευξη του κ. Κεχαγιάογλου στην ενημερωτική εκπομπή του Ανδρέα Ρουμελιώτη στη ΝΕΤ στις 16 11 2011, παρακαλώ ας μας δώσει το σύνδεσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασφαλιστικές : Ζητούν μέτρα για τα προβλήματα της απομείωση των ομολόγων

    November 15, 2011 | Posted by admin in Επικαιρότητα, Ιδιωτική ΑσφάλισηNo comments
    Προτάσεις, με τις οποίες οι ασφαλιστικές εταιρίες θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που δημιουργεί στην κεφαλαιακή τους επάρκεια το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων, θα θέσει η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιριών προς την κυβέρνηση.
    Στον κλάδο υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, ειδικά όσον αφορά τις ασφαλιστικές που είναι θυγατρικές τραπεζών και κύρια των : Εθνικής και Αγροτικής Ασφαλιστικής, με αυξήσεις μ/κ από τις τράπεζες .
    Ηδη η Εurolife Ασφαλιστική, θυγατρική της Εurobank ,έχει προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του χαρτοφυλακίου της σε κρατικά ομόλογα και όπως διαβεβαίωσαν κορυφαία στελέχη της είχε μειώσει την έκθεσή της ,πριν την συμφωνία για το «κούρεμα».
    Ως προς τις μικρές εταιρίες κάποιες έχουν ήδη κάνει αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου κάποιες ίσως χρειαστεί στο μέλλον , ενώ δεν αντιμετωπίζουν τέτοιο ενδεχόμενο ούτε στην Ευρωπαϊκή Πίστη .

    Ωστόσο, σε χθεσινή σύσκεψη στη Ενωση Ασφαλιστικών Εταιριών μπήκαν στο τραπέζι προτάσεις που συνδέονται και με άλλα ζητήματα της αγοράς για να τεθούν στην κυβέρνηση. Ειδικά για τα ομόλογα οι προτάσεις είναι ενσωματωθούν λογιστικά στις οικονομικές καταστάσεις σε ορίζοντα 10 ετών, να αναγνωριστούν οι ζημιές στην φορολογία και από πλευράς εποπτείας να υπολογίζονται με τιμές ομολόγων του Δεκεμβρίου του 2009.
    Βέβαια αγκάθια για την ασφαλιστική αγορά συνεχίζουν να αποτελούν τα ελλείμματα στο Επικουρικό Κεφάλαιο αυτοκινήτου και οι ρυθμίσεις που προτείνουν για την αντιμετώπισή τους, καθώς και το σχέδιο νόμου για την διαφάνεια και τα ζητήματα που σχετίζονται κύρια με την τιμολόγηση των συμβολαίων υγείας.

    ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΡΑΣΟΣ.
    ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΑΝ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ?
    ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ?
    ΑΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ 2009!!!!
    ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΕΦΑΓΑΝ,ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ.
    ΠΟΣΟ ΑΙΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ?
    ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ,ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΙΣΧΥΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ.

    Ή ΟΛΟΙ Ή ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΤΑΘΕΣΟΥΝ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Α Τ Ο Κ Α!!!!
    ΑΣ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ,ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ ΙΣΟΤΙΜΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.
    ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΕΥΚΑΙΡΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ.??. 2 ΜΕΤΡΑ....2 ΣΤΑΘΜΑ!!!!!
    ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ,
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΕΙΣΜΑ,ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ!!!!
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝΕ?
    ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ!
    ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΤΑΣΤΑΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΙ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ!!
    ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.