Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΟΝ ANTENNA ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 97,5

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος Θ.Πετρίδης  και ο αν.οργ.γραμματέας του Συλλόγου Κ.Βαλαβάνης ήταν καλεσμένοι στην μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή της Εύης Δέσκα και του ραδιοφωνικού παραγωγού Κωνσταντίνου Ταουσάνη  G-planet του ραδιοφωνικού σταθμού Αντέννα 97.5 στην Θεσσαλονίκη και για μισή ώρα από τις 2 μ.μ έως τις 2.30 μ.μ συζήτησαν το θέμα της Ασπίς.

3 σχόλια:

  1. ΕΛΒΕΤΙΑ- Μεγαλοοφειλέτες
    Ο κ. Βενιζέλος μίλησε και για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τις αρμόδιες ελβετικές αρχές προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για φορολόγηση των τραπεζικών καταθέσεων που διατηρούν Έλληνες στην χώρα λέγοντας ότι «εντός των προσεχών ημερών θα υπογράψω την συμφωνία [που θα είναι ίδια με αυτή που έκαναν οι Γερμανοί και οι Βρετανοί».

    Επιπλέον, ο υπουργός αποκάλυψε ότι όλοι οι οφειλέτες άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ έχουν ειδοποιηθεί και η προθεσμία προκειμένου να λύσουν τις εκκρεμότητες λήγει την ερχόμενη Παρασκευή.

    Αναλυτικά, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι αναφορικά με τα οφειλέτες - φυσικά πρόσωπα «η Αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων έθεσε αυστηρά κριτήρια για την δημοσιοποίηση των ονομάτων τους… κυρίως αυτό που ήθελε ατομική ενημέρωση. Γι αυτό και ψηφίσαμε διάταξη για ομαδική ειδοποίηση η οποία και έγινε στις 18 Νοεμβρίου. Πρέπει να περάσουν 8 ημέρες, δηλαδή έως την ερχόμενη Παρασκευή. Τότε δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ανάρτηση των ονομάτων».


    ΟΠΩΣ ΒΕΛΕΠΕΤΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ κλπ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.
    ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ, ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ,ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΥΜΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.nextdeal.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%94%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%AE/item/9513-%CE%9F-M-Barnier-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Solvency-II,-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%A4%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B7%CF%83%CE%B7.html


    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ?
    ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ.
    ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦ.ΑΓΟΡΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΦΗΣΑΜΕ?
    ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΖΟΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΟΧΙ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ. ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    ΓΙΑΤΙ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάντε κόμμα "Ζημιωθέντες της Ασπίς"
    Αλλιώς δεν καταλαβαίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.