Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ



Σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Θεοχάρης Πετρίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5" με αφορμή την επιστολή που στάλθηκε από το Γραφείο Τύπου του Συλλόγου στην Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Christine Lagarde.



Ο κ. Πετρίδης μίλησε για τις συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αλλά και για την επικείμενη συγκέντρωση του Συλλόγου στο Ηράκλειο Κρήτης. Επίσης, τόνισε τις αδικίες που έχουν προκύψει για ορισμένους τύπους συμβολαίων μετά την ανάρτηση του προσωρινού χαρτοφυλακίου ζωής από τον επόπτη κ. Ι. Παντελίδη.




Λίγο αργότερα, στις 11:00 π.μ., στο πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο "ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ" οι δημοσιογράφοι Πόπη Τσαπανίδου και Νίκος Υποφάντης έκαναν εκτενή αναφορά στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά την ανάρτηση του προσωρινού χαρτοφυλακίου ζωής αλλά και στην αναποτελεσματικότητα του Υπουργείου Οικονομικών ως προς την εξεύρεση μίας λύσης για το θέμα της Ασπίς Πρόνοια. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το απόσπασμα της εκπομπής επιλέγοντας στο δεξί μέρος της οθόνης "Επεισόδιο 8/12 /2011 - 10:00" στο 53:25:http://www.skai.gr/tv/show/?showid=64411





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.