Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ


Μετά την τελευταία συνάντηση του Δ.Σ του Συλλόγου, με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ κ.Α.Τσίπρα και άλλων πολιτικών προσώπων  στην Βουλή, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, για να υπάρξει συνάντηση και συζήτηση με άτομα  και πολιτικούς θεσμούς εκτός της Ελληνικής επικράτειας.

Ευελπιστούμε, ότι σύντομα θα υπάρξει σχετική απάντηση, στα αιτήματά μας δίνοντας, μια άλλη διάσταση, στην πορεία της επίλυσης του προβλήματός μας.


Από την άλλη τελευταία επικοινωνία με τον επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής καθώς και με την Τράπεζα της Ελλάδος έχουμε τις παρακάτω εξελίξεις:


1ο Η ελεγκτική εταιρεία KPMG αναμένεται να παραδώσει την έκθεση της για το χαρτοφυλάκιο ζωής,τέλος του Φεβρουαρίου.Με την διαδικασία αυτή ουσιαστικά θα επιβεβαιώνεται η θα ανατρέπεται το υπολογιζόμενο "άνοιγμα" της εταιρείας και ουσιαστικά της αξιοπιστίας των εργασιών του επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής.
2ο Άμεσα, η ΤτΕ θα προχωρήσει (ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες προεργασίες) για την διαδικασία εύρεσης αναδόχου, με καταληκτική ημερομηνία την 31/3/12  ( Ν.3768/10 και Ν.4002/11)
3ο Θα ελεγχθεί, η διαδικασία εκκαθάρισης με ορκωτούς λογιστές ,έτσι ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή σκιά για φαινόμενα σπατάλης η κακοδιαχείρισης, στα διαθέσιμα της εταιρείας.
4ο Το θέμα των αποτιμήσεων των Unit Linked προϊόντων ΔΕΝ έχει κλείσει  και για την ΤτΕ.
5ο Σύντομα θα υπάρξουν ξανά συναντήσεις με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.


Σε κάθε περίπτωση το Δ.Σ του Συλλόγου συνεχίζει, άοκνα, τις καθημερινές ενέργειές του, σε αντίθεση με όλους αυτούς, που δηλώνουν ότι  το  πρόβλημά μας είναι άλλη μια "χρεοκοπία".

10 σχόλια:

  1. δωστε ΤΗ ΛΥΣΗ μεσα απο τις τραπεζες που ευνοουνται προκλητικα. ολες εχουν ασφαλιστικες.
    να αναλαβουν το χαρτοφυλακιο με ισομερεια και να να επιδοτηθουν οπως και γινεται καθημερινα με τα πολυποδιαφημισθεντα υγιη ομολογα του κρατους.
    καλες οι διαδικασιες. η λυση ειναι που καιει.

    να εχει καθε δικαιουχος συμβολικα το δικαιουμενο ποσο σε προθεσμιακη καταθεση, με ληξη αντιστοιχη αυτην του συμβολαιου ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ.

    ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ.
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΑΓΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
    ΑΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΑ.
    ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.

    το θεμα μας δεν ειναι ΜΟΝΟ το να συμπεριληφθουν και τα γιουνιτ που οι περισσοτεροι εχουμε.
    ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
    ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΩΝΤΕΣ,ΠΟΙΟ ΤΑΚΤΙΚΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΠΟΛΤΙΚΟΥΣ κλπ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΛΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ?
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ.
    ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ, ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ?
    ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ?
    ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑΑΑΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΛΕΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ?

    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    ΕΤΣΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΙΡΑΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ.
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ?
    ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΠΙΣΗΣ?
    ΟΙ ....ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ...ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ?

    ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.
    ΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΣΑ, ΤΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ.

    ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ..ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ..ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΒΙΟΥ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. του Λευρεντιαδη εβρηκαν 160.000.000
    του Ψωμιαδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω απορω πως δεν συλλαμβανονται εκτος του κοπροσκυλου Ψωμιαδη, και ολοι αυτοι που τον καλυπταν τοσα χρονια γιατι τους ..ταιζε και εννοω τους Κων/νο Καραμανλη, Αλογοσκουφη,Παπαιωαννου και Πετσα της ΕΠΕΙΑ!!!! Ολοι αυτοι γνωριζαν τι συμβαινει κα σιωπουσαν.Λοιπον τι ψαχνετε τωρα ολοι να βρειτε???ειναι τοσο απλα τα πραγματα, γιατι αραγε δεν αγγιζει κανεις ολους αυτους που αναφερω??? Χαμενοι ολοι, κοπριτες,απατεωνες μεσα εδω στη ΜΠΑΝΑΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ που ζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. KAI POLU SYNTOMA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΣΠΙΣ ΑΝ ΠΡΟΚΥΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΟΧΙ? ΕΙΠΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΟΥ ΤΗ ΠΑΣ ΕΦΟΡΙΑ.ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. giati h ekatharistes den pianoyn toys asfalistes poy exoyn epitages apo asfalistikes poy exoyn kleish kai kratane ta xrhmata kai otan an toys broyn tha ta dwsoyn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο υπουργός που βάζει χέρι στις αποταμιεύσεις

    Ούτε όταν πτώχευσε η Αργεντινή δεν ''κουρεύτηκαν'' τα ομόλογα των απλών πολιτών, όπως ευαγγελίζεται να κάνει εδώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

    Τεράστια αβεβαιότητα με τις αποταμιεύσεις χιλιάδων Ελλήνων έχει δημιουργήσει με τις αντιφάσεις του ο υπουργός Οικονομικών.
    Από τη μία απειλεί με κούρεμα ακόμα και τους Έλληνες πατριώτες που έκαναν το ''έγκλημα'' και επένδυσαν τον μόχθο τους, τα εφάπαξ και τις αποζημιώσεις τους σε ελληνικά ομόλογα, αντί να τα φυγαδεύσουν στο εξωτερικό όπως κάποιος βουλευτής, και από την άλλη τα μαζεύει.
    Η νεότερη του δήλωση είναι ''πως θα ληφθεί μέριμνα ώστε όσες κατηγορίες πολιτών πρέπει να διασφαλισθούν θα διασφαλισθούν. Και αυτό αφορά ακριβώς αυτόν που μπορεί να χαρακτηρισθεί ως “μικροεπενδυτής”, που δεν είναι όμως επενδυτής αλλά αποταμιευτής''.

    Μάλιστα ο υπουργός φτάνει στο σημείο να μιλάει για ''ακραία παρερμηνεία των δηλώσεών του στο ζήτημα της συμμετοχής ακόμη και των μικροομολογιούχων στο PSI''.



    Πιθανότατα πίσω από την εξαύλωση της περιουσίας χιλιάδων Ελλήνων, ο υπουργός να ψελλίσει ως δικαιολογία ότι ισχύει και για τις καταθέσεις, δηλαδή να μην κουρευτούν όσοι έχουν επενδύσει στο Ελληνικό Δημόσιο μέχρι 100.000 ευρώ.
    Αυτό το ''φτηνό αστείο'' όμως δεν το είπανε στις διαφημίσεις που καλούσαν τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματα τους στα ''ασφαλή'' ελληνικά ομόλογα.
    Εκτός εαν θεωρείται ''καρχαρίας'' που πρέπει να τιμωρηθεί αυτός που πούλησε το σπίτι του, φυσικά πάνω από 100.00 ευρώ, και τα ακούμπησε στη σίγουρη όπως νόμιζε ''αγκαλιά'' του ελληνικού Δημοσίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βουλή-Ψηφίστηκε το PSI
    Πρώτη καταχώρηση: 22/02/2012
    18:37Πολιτική

    Η ανάγκη εξασφάλισης των ιδιωτών ομολογιούχων, που εμπιστεύτηκαν το ελληνικό Δημόσιο αγοράζοντας ομόλογα απ' την πρωτογενή αγορά, υπήρξε το μόνο σημείο σύμπτωσης ανάμεσα στους εισηγητές και εκπροσώπους των κομμάτων -πλην του ΚΚΕ- κατά την συζήτηση της συμφωνίας για το PSI στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

    Σε απάντηση του αιτήματος αυτού, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου παρατήρησε προς τους βουλευτές πως "κρούουν ανοικτές θύρες" καθώς η κυβέρνηση έχει τοποθετηθεί επί του θέματος και "μετά την ολοκλήρωση του PSI, θα υπάρξει διαδικασία για την διαχείριση των ομολόγων των ιδιωτών".

    Κατόπιν τετράωρης συζήτησης στην Επιτροπή, το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε από τα δύο κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου και την Ντόρα Μπακογιάννη της "Δημοκρατικής Συμμαχίας", ενώ καταψηφίστηκε από το ΚΚΕ, τον ΛΑΟΣ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.