Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Κλειστό το γραφείο της Αθήνας έως 4/1/2013

Το γραφείο  του συλλόγου στην Αθήνα θα παραμείνει κλειστό από 24/12/2012-4/1/2013.

3 σχόλια:

  1. Είχα ένα κεφαλαιοποιητικό στεγαστικό δάνειο από την Aspis Bank το οποίο αποπλήρωνα μέσω της Aspis ΠΡΟΝΟΙΑ. Τώρα η τράπεζα (μετά από κάτι μετονομασίες κτλ) μου ζητάει όλο το ποσό.
    Αναρωτιέμαι αν και άλλος έχει τέτοιο προϊόν. Από μια γρήγορη έρευνα, γενικά δεν θα πρέπει να είναι πάνω από 100 οι άτυχοι. Επίσης δεν βρήκα κάποια δικαστική προσφυγή από πελάτες με τέτοιο προϊόν.
    Αν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που αντιμετωπίζει αντίστοιχο πρόβλημα ας επικοινωνήσει μαζί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο Ηράκλειο καταθέτω ανακοπή κατά της διαταγής πληρωμής που έβγαλε η Τράπεζα για να μού ξαναζητήσει το ποσό που είχα δώσει στην ΑΕΓΑ.

      Διαγραφή
  2. Έχω ήδη καταθέσει αίτηση ανακοπής και πρόκειται να εξεταστεί την άνοιξη. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει ήδη κάποια σχετική δικαστική απόφαση.
    Έχει έρθει κανείς σε επαφή με φορείς καταναλωτών σχετικά με το ζήτημα της αδυναμίας κάποιου με τέτοιο προϊόν να το αλλάξει ή να το αποπληρώσει νωρίτερα; (εκτός αν εξοφλήσει ΟΛΟ το αρχικό ποσό στην τράπεζα...) Υπάρχει σαφές θέμα ανισορροπίας δικαιωμάτων και υποχρεώσεων ανάμεσα στην τράπεζα και τον πελάτη, και σε σχετικές κρούσεις σε διάφορους φορείς έχω πάρει πολλή "ηθική" υποστήριξη.
    Δυστυχώς δεν ξέρω πώς αντιμετωπίζονται τέτοια θέματα από τα δικαστήρια. Έχει κανείς να μοιραστεί κάποια περισσότερη πληροφορία επί του θέματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.