Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔεν γνωρίζουμε αν ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου είναι ένοχος για την απόκρυψη και την αλλοίωση της περίφημης λίστας Λαγκάρντ, ζήτημα για το οποίο θα αποφανθεί εν καιρώ η δικαιοσύνη. Είμαστε σίγουροι όμως ότι ο τέως υπουργός σε συνεργασία με τον τότε αρμόδιο υφυπουργό κ. Φ. Σαχινίδη χειρίστηκαν με σκανδαλώδη και τουλάχιστον ύποπτο τρόπο το ζήτημα της ανάκλησης των ασφαλιστικών εταιρειών του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια.


Τα ερωτήματα είναι δεκάδες και αμείλικτα τα οποία θέτουν κάθε μέρα ξεχωριστά κάθε ένας από τους εκατοντάδες χιλιάδες ζημιωθέντες του Ομίλου Ασπίς.

Δεν μπορεί να ξεχαστεί από τους παρόντες η συνάντηση μελών του Συλλόγου μας την 5η Δεκεμβρίου 2009 στο γραφείο του κ. Σαχινίδη –η οποία έγινε με μπουκάρισμα αφού παρά τα εκατοντάδες τηλεφωνήματά μας αρνιόταν να μας δεχτεί– όπου η εκλιπαρούσα πάσχουσα από σκλήρυνση κατά πλάκας ασφαλισμένη,  κοιτώντας στα μάτια τον υφυπουργό κραύγαζε ‘’ Πείτε μου κύριε Σαχινίδη πως θα συνεχίσω αύριο πρωί το πρωτόκολλο της θεραπείας μου το οποίο πρέπει να τηρηθεί απαρέγκλιτα γιατί τίθεται σε κίνδυνο η ζωή μου!’’ Ο Υφυπουργός φαινόταν ότι κοίταζε με ενδιαφέρον…

Μετά από 40 μήνες απόλυτης αναλγησίας και ασύνορης γαϊδουριάς –ζητάμε συγγνώμη από τα άκακα ζώα- μετράμε δεκάδες ανθρώπινα θύματα και απώλειες σωματικών  ικανοτήτων επειδή κάποιοι αποφάσισαν χωρίς καθόλου σκέψη ουσίας, να ανακαλέσουν την άδεια της δεύτερης μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρείας της Ελλάδας χωρίς να εξασφαλίσουν την διαδοχή των ασφαλιστηρίων συμβολαίων. Μετράμε απώλειες ζωών και σωματικών ικανοτήτων επειδή χάθηκε η δυνατότητα νοσηλείας, χρήσης των υπηρεσιών υγείας και αξιοποίησης των χρημάτων που είχαν αποταμιεύσει για ώρα ανάγκης οι χιλιάδες ασφαλισμένοι. Ο Σύλλογός μας έχει καταρτίσει ‘’Ημερολόγιο Θανάτου’’ για όλα αυτά τα συγκλονιστικά και μη αναστρέψιμα περιστατικά τα οποία θα βαραίνουν εφ’ όρου ζωής την ελαφριά συνείδηση των υπαιτίων και των ηθικών αυτουργών, ενώ θα χρησιμοποιηθούν την ώρα που πρέπει προκειμένου να δικαιωθούν τουλάχιστον οι υπόλοιποι ασφαλισμένοι.

Σημειώνεται ότι ο ασφαλιστικός πυλώνας θεωρείται πρωτεύων θεμέλιο των οικονομικών συστημάτων όλων των χωρών του κόσμου και γι αυτό το λόγο υπέρ – προστατεύεται και υπέρ  - εποπτεύεται. Στην  απίθανη περίπτωση που χρειαστεί να ανακληθεί η άδεια ασφαλιστικής εταιρείας, η πολιτεία παρεμβαίνει και ρυθμίζει την διαδοχή των συμβολαίων άμεσα και δίκαια. Ακριβώς αυτό έγινε με την ανάκληση της θυγατρικής της Ασπίδας (ASPIS LIV) στην Σουηδία. Υποτίθεται  ότι και στη χώρα μας θα γινόταν το ίδιο, η μόνη διαφορά είναι ότι οι κ.κ. Παπακωνσταντίνου και Σαχινίδης ξεχάσανε την ευθύνη του κράτους στα συρτάρια τους όπως και την περίφημη λίστα Λαγκάρντ.

Σημειώνεται ότι η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ , είχε ψηφίσει  τον νόμο 3790 συμπληρώνοντας ένα νομοθετικό κενό προκειμένου να προωθηθεί η εκκαθάριση εν λειτουργία των ασφαλιστικών εταιρειών– η μόνη αυτονόητη και βιώσιμη λύση για το ζήτημα όπως υποστηρίζει και ο Σύλλογός μας από την πρώτη στιγμή. Τα δελτία τύπου αμέσως μετά την ανάκληση καθησύχασαν τους ασφαλισμένους και τους έδωσαν το δικαίωμα να ελπίζουν σε άμεση τακτοποίηση του ζητήματος.

Μετά όμως ανέλαβε Υπουργός Οικονομικών ο κ. Παπακωνσταντίνου…
Τα ερωτήματα είναι αναρίθμητα και βασανίζουν όλους μας:

Γιατί κ. Παπακωνσταντίνου:

-Ακυρώσατε με μιας έναν νόμο που πρόσφατα ψηφίστηκε και ο οποίος  έδινε άμεση λύση στο πρόβλημα αφήνοντας τους πάντες ευχαριστημένους;
-Γιατί δεν προχωρήσατε  στην εκκαθάριση εν λειτουργία της εταιρείας με την εγγύηση του κράτους; Σημειώνεται ότι το κράτος θα έδινε μόνο εγγύηση και όχι χρήματα αναλαμβάνοντας με αυτό τον τρόπο την αυταπόδεικτη ευθύνη του για την πλημμελή εποπτεία του ασφαλιστικού Ομίλου.
-Γιατί δεν προκυρήξατε  άμεσα διαγωνισμό με την αναδοχή των ασφαλιστηρίων συμβολαίων, την ώρα που όλη η ασφαλιστική ύλη βρισκόταν μέσα στην ασφαλιστική εταιρεία και όλοι οι ασφαλισμένοι περίμεναν ακριβώς αυτό για το οποίο είχαν ήδη πάρει διαβεβαίωση από τον προηγούμενο Υπουργό Οικονομικών;
Αντ’ αυτών εσείς κι ο υφυπουργός σας:
-Δείξατε απόλυτη άρνηση για το θέμα αφήνοντάς το να παρασυρθεί από την λήθη του χρόνου
-Καταστρέψατε τις ζωές και τις ελπίδες εκατοντάδων χιλιάδων ασφαλισμένων χωρίς καν να ιδρώσει το αυτί σας. Θα μείνουν παροιμιώδεις οι απαντήσεις σας για το θέμα σε διάφορες συνεντεύξεις τύπου όπου όταν σας ρωτούσαν για την Ασπίδα κάνατε σα να πέρασε από μπροστά σας μια ενοχλητική μύγα και θέλατε να την διώξετε.
-Ορίσατε μνημειώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες για την αναμόρφωση του χαρτοφυλακίου, τον προσδιορισμό του ανοίγματος και άλλες ευφάνταστες παρακμιακές αοριστολογίες αγνοώντας το αυτονόητο ότι κάθε μέρα που περνάει το άνοιγμα διευρύνεται και το χαρτοφυλάκιο γεωμετρικά αποδεκατίζεται. Με αυτό τον τρόπο το αρχικό άνοιγμα των 205 εκ.€  έγινε σήμερα πάνω από 600 εκ.€ και κάθε μέρα ακούμε διαφορετικά νούμερα.
-Με τις προαναφερόμενες διαδικασίες που ορίσατε φτάσαμε να προκυρηχθεί ο διαγωνισμός για την αναδοχή σχεδόν 3 χρόνια μετά την ανάκληση (!!!) με αποτέλεσμα να γελάει όλη η οικουμένη μαζί μας.
Κι όλα αυτά για ποιο λόγο;
-Μήπως για να ξεκινήσει άλλο ένα πάρτι όπου καλοπληρωμένοι επόπτες, εκκαθαριστές, ελεγκτικές εταιρείες και λοιποί παρατρεχάμενοι θα λυμαίνονται τον πλούτο της δεύτερης μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρείας της χώρας μας; Ασφαλώς μια πολύ καλή διέξοδος για περιόδους οικονομικής κρίσης.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι ξεκάθαρο ότι επέλεξε την λύση της ολέθριας για τα συμφέροντα των ασφαλισμένων τακτικής εκκαθάρισης του Ομίλου αντί για την σωτήρια εκκαθάριση εν λειτουργία. Η απόφαση αυτή καταστρέφει:
-εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους στους κλάδους νοσηλείας, ζωής, συντάξεων και εφάπαξ
-Τα δημόσια ταμεία τα οποία στο τέλος των δικονομικών ενεργειών θα κληθούν να πληρώσουν ακέραιη και με τόκους υπερημερίας την αυταπόδεικτη ευθύνη του Ελληνικού δημοσίου για την πλημμελή εποπτεία
 -Την ασφαλιστική συνείδηση των Ελλήνων
-Τα δημόσια ταμεία τα οποία στερούνται εκατομμύρια εσόδων από την κερδοφορία των ασφαλιστικών εταιρειών
-Την όποια εναπομείνουσα υπόληψη διεθνώς υπάρχει για την τήρηση κοινών κανόνων οικονομικής συμπεριφοράς για την χώρα μας.
Αντιθέτως δίνει οικονομική διέξοδο και σώζει:
-Την παρέα που λυμαίνεται την διαχείριση της περιουσίας της Ασπίς και της Commercial Value
-Τις δεκάδες δικηγορικές εταιρείες που θα αναλάβουν εργολαβικά το στήσιμο του δημοσίου στο απόσπασμα

Δεν μας διακατέχει καμιά εμμονή με το πρόσωπο του κ. Παπακωνσταντίνου. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το άμεσο κλείσιμο της υπόθεσης. Δεν είναι δυνατόν να σώζονται οι χρεοκοπημένες τράπεζες εν μια νυκτί (Proton Bank, Aspis Bank, ATE, TT) και οι ασφαλισμένοι να υποφέρουν εξαιτίας της ανικανότητας ή της δολιότητας μιας ολιγομελούς παρέας.

Ήδη όμως το κλίμα αρχίζει και βαραίνει και για την σημερινή κυβέρνηση η οποία υποτίθεται ότι ενδιαφέρθηκε προεκλογικά για το ζήτημα αλλά και αμέσως μόλις συγκροτήθηκε σε σώμα. Έκτοτε το θέμα βρίσκεται στα γραφεία των αρμοδίων οι οποίοι αργούν χαρακτηριστικά. Ο Σύλλογός μας επιμένει σε πολιτική διευθέτηση του ζητήματος όπως θα γινόταν αυτομάτως σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία. Τα όρια των ασφαλισμένων έχουν εξαντληθεί προ πολλού. Θα περιμένουμε πολύ λίγο ακόμα για μια οριστική διευθέτηση του ζητήματος με πολιτικό τρόπο. Εφόσον κλείσει αυτή η διέξοδος, τότε θα αντιδράσουμε μόνο με έννομα μέσα, αλλά με τρόπο και δυναμική εντελώς διαφορετική από την απλή κατάθεση αγωγών εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου. Οι εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένοι ζητούν δικαίωση και είναι αποφασισμένοι να την διεκδικήσουν με κάθε μέσο. Ταυτόχρονα καλούμε και όλους τους πολίτες να συμπαρασταθούν στους ασφαλισμένους διότι αν δεν λυθεί το ζήτημα με πολιτικό τρόπο και τελεσιδικήσει, πάλι τον λογαριασμό θα κληθεί να τον πληρώσει ο Ελληνικός λαός που τόσο υποφέρει. Αξίζει τον κόπο να υποφέρουμε τόσοι πολλοί για μια χούφτα ανίκανους;

6 σχόλια:

 1. Τέλεια όπως τα λετε:

  Για όνομα του Θεού, έτσι όπως είναι η αναρτηση σας, μιλήστε με τη ρίαλ, το πρώτο θεμα τα παραπολιτικα κλπ. να το κανουν πρωτοσέλιδο, εμμενοντας στο χειρισμο της υποθεσης,.

  Μην το αφηνετε, μην περιμενουμε αλλο. Κανταντησε γελοιο και γι αυτο μας εχουν γραμμενους, ως ακινδυνους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.ΟΜΩΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΛΙΜΝΑΖΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΡΚΟΥΛΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ?ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ Η ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλά τα λέτε αλλά ως πότε; Πόσο ακόμα θα περιμένουμε; Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η υπόθεσή μας. Πότε θα το καταλάβετε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ:

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΤΥΧΟΝ.. ΕΣΚΕΜΜΕΝΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΕΣ ΟΛΙΓΩΡΙΕΣ.
  ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;
  ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΕΔΩ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΠΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΑΧΘΕΣΤΑΤΑ ΒΑΡΗ ΦΟΡΟΥΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΑΣ.
  ΠΟΣΟΙ ΑΡΑΓΕ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΩΝΣΗ;
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ;

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ;
  ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΧΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.
  ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

  ΒΡΙΣΕΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ Μ ΑΥΤΑ;
  ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ;
  ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΤΙ;
  ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΣΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.
  ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ;
  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ;ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΣΑΣ.
  ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
  ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
  ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ,ΠΙΟ ΕΞΩ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΡΓΑ,ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ,ΜΗ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ.ΕΠΡΕΠΕ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ,ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ,ΕΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΥΤΡΑ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠ ΚΑΙ ΥΦ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
  ΕΠΡΕΠΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΤΗΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΤΑΙΦΙ,ΤΟΥΣ ΞΕΛΙΓΩΜΕΝΟΥΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Καλησπέρα και καλή χρόνια σ' όλους..τι "καλή" να'ναι έτσι όπως μας κατάντησαν γενικά και ειδικά για εμάς τους δαγκωμένους από τη "κόμπρα" που λέγεται Ψωμιάδης....
  Στο θέμα μας ,ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σκοπό έχει η επίθεση στους Παπακ-Σαχ τώρα που είναι αδύναμοι και σαν τέτοιοι δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα.....για να θίξουμε την αξιοπιστία τους??? σιγά τα ωά..ποιος ενδιαφέρεται πια.....ή καταδικαστούν ηθικά ή νομικά θα αποκατασταθούμε εμείς????? όχι βέβαια.....ΓΙΑΤΙ αφού λέτε ότι κατάργησαν το νόμο Παπαναστασίου(από παπά σε παπά πάμε .. το κακό είναι να'ρθει και ο διάκος...)δεν κάναμε παραστάσεις τότε εναντίον τους,όταν ασκούσαν τη διοίκηση, εννοώ με νομική υποστήριξη (καταγγελία) και βοήθεια εισαγγελέα και κομμάτων (όπως κάποιος συμπάσχων τόνισε παραπάνω)αλλά τους αφήσαμε να κάνουν ένα νόμο(τον παρακολουθήσαμε στη βουλή) που μέχρι τώρα μας έχει θάψει....τότε το δίδυμο Παπακ-Σαχ είχαν υποστηρίξει ότι ο νόμος ήταν σαθρός και μη αποδεκτός από ΕΕ και δε θυμάμαι να το αντικρούσουμε αυτό, ποια είναι η αλήθεια????
  Τέλος το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα, είχατε στείλει μια επιστολή στη τρόικα, έγινε καμιά προσωπική επαφή????με τους τώρα κυβερνώντες(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ)???? με τα υπόλοιπα κόμματα του συνταγματικού τόξου ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΕΛ,ΚΚΕ?? αυτό μετράει , τα άλλα είναι ιστορία, προχωρήστε και αν μας χρειαστείτε είμαστε στη διάθεση σας.
  Π.Σ.Βελισσαράτος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.