Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Άρθρο παρέμβαση πρώην ασφαλιστή της Ασπίς

Ακολουθεί άρθρο παρέμβαση πρώην ασφαλιστή της εταιρείας Ασπίς Πρόνοια, το οποίο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και ο Σύλλογος το κοινοποίησε σε όλους τους βουλευτές και τα ΜΜΕ:




Το αδιέξοδο της ζωής μου

"Είμαι ασφαλιστικός πράκτορας και δραστηριοποιούμαι σε μία κλειστή κοινωνία της περιφέρειας. Από το 1983 συνεργαζόμουν με την ασφαλιστική εταιρεία Ασπίς, της οποίας όπως είναι γνωστό, ανεκλήθη η άδεια λειτουργίας το 2009.

Αν και πέρασαν 1212 ημέρες από τότε, δυστυχώς λύση στο σοβαρό αυτό θέμα δεν έχει βρεθεί. Όσοι προσπαθούσαμε όλα αυτά τα χρόνια να κάνουμε έντιμα τη δουλειά μας , σήμερα νοιώθουμε προδομένοι από τους ιθύνοντες της εταιρίας αλλά και από την ίδια την πολιτεία, η οποία έλαβε την απόφαση ανάκλησης χωρίς να έχει έτοιμο σχέδιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που αυτή η απόφαση θα δημιουργούσε.


Μέσα από τις πωλήσεις ασφαλιστικών προϊόντων και την εξυπηρέτηση των πελατών μου, προσπαθούσα παράλληλα να διαδώσω τον ιερό θεσμό της ασφάλισης, που ως διαμεσολαβητής διαπίστωνα καθημερινά πόσο σημαντικός είναι.
Όλοι αυτοί οι πελάτες που υιοθέτησαν τις απόψεις μου για περίπου τριάντα χρόνια, σήμερα μου γυρνούν τη πλάτη, με απαξιώνουν, με εξευτελίζουν σε κάθε ευκαιρία, μπροστά στα παιδιά μου, στη γυναίκα μου και γενικότερα με προσβάλλουν ως άνθρωπο και επαγγελματία.


Αναρωτιέμαι, συνομιλώντας με τον εαυτό μου, που έκανα λάθος, για τι ακριβώς με κατηγορούν, ποια είναι η ευθύνη μου, γιατί πρέπει να περνάω όλα αυτά εγώ και η οικογένειά μου, γιατί να είμαι δακτυλοδεικτούμενος και επικηρυγμένος στο τόπο που γεννήθηκα , ανδρώθηκα και αν είναι θέλημα θεού θα πεθάνω.
Ευθύνομαι εγώ, που η εποπτική αρχή δεν έκανε σωστά τη δουλειά της ;
Ευθύνομαι που συνεργάστηκα με μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας ;


Ας μου πει κάποιος ποια είναι η ευθύνη μου, γιατί θα τρελαθώ.
Δεν έχω τη δυνατότητα να χαθώ μέσα στην ανωνυμία των πολλών και έτσι αντιμετωπίζω καθημερινά τους εφιάλτες μου, μέρα και νύχτα , οι οποίοι εμφανίζονται και ταράζουν τη συνείδηση μου, με τη μορφή γυναικών και των ορφανών τους,  που περιμένουν την αποζημίωση από την απώλεια του πατέρα τους, ανήμπορων  και καρκινοπαθών που προσδοκούσαν ένα ποιοτικότερο τέλος στη ζωή τους αλλά και ανθρώπων που έχουν την υγεία τους αλλά δεν έχουν τις οικονομίες μιας ζωής, γιατί τις εμπιστεύτηκαν, δυστυχώς σε μένα.


Η φρικτή καθημερινότητα των συμπολιτών μου , κάνει και τη δική μου ζωή δυσβάσταχτη και απελπιστική. Μοναδική διέξοδος, η άμεση επίλυση του προβλήματος από τους αρμόδιους θεσμικούς παράγοντες, οι οποίοι δηλώνουν παρόντες αλλά στην ουσία είναι απόντες, αφού αντί να δώσουν λύση , αναλώνονται σε ανέξοδες δηλώσεις και ανιαρές εκδηλώσεις αρκετών χιλιάδων ευρώ ∙ βλέπετε το πρόβλημα δεν τους αγγίζει και το έχουν βάλει στις ελληνικές καλένδες.


Ντροπή και αηδία για όλους αυτούς, τους σχετικούς μα άσχετους, τους γνώστες μα υποκριτές, ψεύτες και συμφεροντολόγους.
Διερωτούνται γιατί δεν αυξάνεται η ελληνική ασφαλιστική αγορά σε σχέση με την ευρωπαϊκή, γιατί οι Έλληνες δεν έχουν ασφαλιστική συνείδηση, και άλλα τέτοια.
Ας πάνε να ρωτήσουν τους εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους ανασφάλιστους πελάτες της Ασπίδας , να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και να λύσουν το πρόβλημα ΤΩΡΑ, πριν είναι αργά και το ρεύμα της αγανακτισμένης κοινωνίας, συμπαρασύρει τους ίδιους και ότι εκπροσωπεί ο καθένας τους, στα βράχια της απόγνωσης.


Τέλος στην κοροϊδία, τέλος στις υποσχέσεις, δώστε λύση άμεσα, έτσι ώστε να διασώσετε ότι απόμεινε από το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης, την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και την πίστη των διαμεσολαβητών. Να δικαιωθούμε και όλοι εμείς, οι πρώην συνεργάτες της Ασπίς, που δε φέρουμε την παραμικρή ευθύνη, για το χάος που δημιουργήσατε."

Γεωργακάκης Ευτύχιος
Ασφαλιστικός Σύμβουλος

15 σχόλια:

  1. http://www.nextdeal.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/item/14133-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CF%87%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CF%8E%CE%BD.html


    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.
    ΧΑΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ;
    ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΣΠΙΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ;
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,.........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτα που αναφερει ο κ.Γεωργακης Ευθυμιος ειναι σωστα αλλα οχι εντελως σωστα και θα σας αναφερω αμεσως το γιατι.Εδω και μερικα χρονια υπηρχαν φημες στην ασφαλιστικη αγορα για τις ατασθαλειες των ασφαλιστικων εταιρειων του ομιλου Ψωμιαδη.Τις φημες αυτες οφειλουν να τις γνωριζουν ολοι οι ασφαλιστες αφου αυτη ειναι η δουλεια τους και να μην αρκουνται στα οποια πιστοποιητικα φερεγγυοτητας της καθε ασφαλιστικης.Για τον λογο αυτο κανουμε συμβολαια μεσω καποιυ ασφαλιστη και οχι μονοι μας.Οκαθε επαγγελματιας εχει τις δικες του ευθυνες στην εργασια του.Επρεπε λοιπον οι ασφαλιστες εστω και αν οι φημες για τις εταιρεις Ψωμιαδη ηταν κακοβουλες να μας αποτρεψουν να ασφαλιστουμε εκει.Ασε που πιστευω πως καποιοι ηξεραν τι συνεβενε.Ειναι λοιπον και ασφαλιστες εστω σε μικρι βαθμο εστω και απο αφελεια συνυπευθυνοι για οτι παθαμε εμεις οι πελατες του ομιλου Ψωμιαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πόσο δίκιο έχει και έχουμε όλοι εμείς οι πρώην ασφαλισμένοι στην ΑΣΠΙΣ και πολίτες β! κατηγορίας, για ορισμένους καλοβολεμένους ακόμα και σήμερα και για πάντα.... ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ(???????) θέλω να βρίσω όλους όσους μας έχουν καταντήσει έτσι....αλλά δεν μπορώ γιατί δεν θα δημοσιευτεί το σχόλιο μου...να δω για πόσο θα αντέξω.....
    Π.Σ.Βελισσαράος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τροπολογία για την διάσωση ασφαλιστικών εταιρειών όπως οι τράπεζες
    Ethnos.gr – 15 ώρες πριν
    Διεύθυνση e-mail
    Μοίρασμα
    Εκτύπωση
    Προβολή φωτογραφίας
    Τροπολογία για την διάσωση ασφαλιστικών εταιρειών όπως οι τράπεζες
    ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

    Νέα σύλληση στελέχους της Alapis
    euro2day.gr - 44 λεπτά πριν

    Η έλλειψη κινήτρων και η παράμετρος... …
    euro2day.gr - 3 ώρες πριν

    Βόμβα για την οικονομία οι απεργίες …
    imerisia.gr - 11 ώρες πριν
    Aλλάζει το καθεστώς λειτουργίας της ιδιωτικής ασφάλισης με τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών, η οποία δίνει τη δυνατότητα να διασωθεί ασφαλιστική εταιρεία με την έκδοση προνομιούχων μετοχών κατά τα πρότυπα που έχουν ακολουθηθεί και για τις τράπεζες.
    «Οι προνομιούχες μετοχές παρέχουν στο ελληνικό Δημόσιο το δικαίωμα συμμετοχής στο διοικητικό συμβούλιο, μέσω εκπροσώπου του» όπως σημειώνεται στο σχετικό άρθρο.
    Η ρύθμιση αυτή περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «επενδυτικά εργαλεία ανάπτυξης, παροχή πιστώσεων και άλλες διατάξεις», που έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση.
    Στο άρθρο 1 του ν. 3723/2008 (Α΄250) προστίθεται παράγραφος 7, ως εξής:
    «7. Οι διατάξεις του παρόντος άρθρου εφαρμόζονται και για τις ανώνυμες εταιρίες ιδιωτικής ασφάλισης που είναι εγκατεστημένες και λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, εφόσον έχουν υποβάλει στην Τράπεζα της Ελλάδος σχέδιο αναδιάρθρωσης, στο οποίο προβλέπεται συγχώνευση με απορρόφηση ή με σύσταση νέας εταιρείας του ίδιου κλάδου, το οποίο κατά την κρίση της εποπτικής αρχής διασφαλίζει τη βιωσιμότητα και φερεγγυότητα του νέου σχήματος».

    ΒΑΛΤΕ ΑΝΡΘΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ. ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΤΕΙΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ, ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ , ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διασώζονται ασφαλιστικές εταιρείες κατά τα πρότυπα των τραπεζών

    Δημοσίευση: Σάββατο, 2 Φεβρουάριος 2013, 16:53

    Aλλάζει το καθεστώς λειτουργίας της ιδιωτικής ασφάλισης με τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών, η οποία δίνει τη δυνατότητα να διασωθεί ασφαλιστική εταιρεία με την έκδοση προνομιούχων μετοχών κατά τα πρότυπα που έχουν ακολουθηθεί και για τις τράπεζες.
    «Οι προνομιούχες μετοχές παρέχουν στο ελληνικό Δημόσιο το δικαίωμα συμμετοχής στο διοικητικό συμβούλιο, μέσω εκπροσώπου του» όπως σημειώνεται στο σχετικό άρθρο.

    Η ρύθμιση αυτή περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «επενδυτικά εργαλεία ανάπτυξης, παροχή πιστώσεων και άλλες διατάξεις», που είναι σε δημόσια διαβούλευση (opengov.gr) και στο άρθρο 1 του ν. 3723/2008 (Α΄250) προστίθεται παράγραφος 7, ως εξής:

    «7. Οι διατάξεις του παρόντος άρθρου εφαρμόζονται και για τις ανώνυμες εταιρίες ιδιωτικής ασφάλισης που είναι εγκατεστημένες και λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, εφόσον έχουν υποβάλει στην Τράπεζα της Ελλάδος σχέδιο αναδιάρθρωσης, στο οποίο προβλέπεται συγχώνευση με απορρόφηση ή με σύσταση νέας εταιρείας του ίδιου κλάδου, το οποίο κατά την κρίση της εποπτικής αρχής διασφαλίζει τη βιωσιμότητα και φερεγγυότητα του νέου σχήματος».

    Πόσα εγκεφαλικά να πάθουμε;
    Ο Σύλλογος είναι έτοιμος να παρέμβει δυναμικά με νομικούς και οικονομολόγους και να περιληφθεί ιδιαιτέρως και το δικό μας ζήτημα;
    Αντιλαμβανεσθε ότι από την προσθήκη στην τροπολογία κρίνονται τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1872149&nt=103

    ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ;
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενα θύμα της ασπίς είστε και εσείς.

    Ομως ο κάθε απελπισμένος που είχε εμπιστευθεί την υτγεία και τις οικονομίες του σε ένα μεγάλο ασφαλιστικό όμιλο, με την ελπίδα μιας καλύτερης ζωής, δεν είναι εύκολο να τα βάλει με τους υπουργούς και τις κυβερνήσεις. Τα βάζει με αυτόν που τον επισκέφθηκε στο σπίτι του, ή στο χώρο της εργασίας του και τον έπεισε ότι ασφαλίζει το μέλλον του και το μέλλον των παιδιών του και που τον έκανε να πιστέψει ότι έχει εξασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο. Η δύσκολη οικονομική συγκυρία, η ισοπέδωση του κοινωνικού κράτους, ο μεγάλος χρόνος προσμονής, η αβεβαιότητα για το τι μέλει γενέσθαι, κάνει τον κάθε ένα από εμάς να αγανακτεί και κάποιες φορές να παραφέρεται.
    Κουράγιο σε εσάς, κουράγιο στα μέλη του συλλόγου που παλεύουν με τα θηρία, αλλά και σε εμάς τους ασφαλισμένους που περιμένουμε καρτερικά μήπως βρεθεί η πολυαναμενόμενη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


    μηπως περιμενουμε κατι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όποιος τολμούσε τότε ....την εποχή δηλαδή της παντοδυναμίας του ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ να μιλήσει για ατασθαλίες και κακοδιαχείριση την άλλη στιγμή έτρωγε μια αγωγή ίσα με τον μπόι του για συκοφαντική δυσφήμηση..... ασφαλώς αυτά που παρουσίαζε ήταν τα πιστοποιητικά φερεγγυότητας και αρτιότητας της εταιρίας ..... Εγω θέλω να είμαι λαμόγιο και να ροκανίσω τους κόπους και τις οικονομίες του απλού πολίτη η της όποιας επιχείρησης ... αυτοί που με ελέγχουν αυτοί που υπέγραφαν τουε ελέγχους οι ορκωτοί λογιστές ....οι υπουργοί είναι ανεύθυνοι ; όσο αφορά τον συνεργάτη θα πω το εξής .... έχει σίγουρα ένα μερίδιο ευθύνης αλλά όχι στην κακοδιαχείριση . Λειτουργούσε η με αφέλεια η εν γνώση του..... Όποιο και απ τα δυο και να ισχύει σίγουρα φέρει ευθύνη ....η την ευθύνη της αφέλειας γιατί ο χώρος δεν δικαιολογεί τους αφελείς η απο πρόθεση δηλαδή να ήξερε και όμως να συνέχιζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο σύλλογος μας τι κάνει γι αυτό?
    ακόμα περιμένει πολιτική λύση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν είστε ο μόνος που εμπιστευτήκατε το μέλλον το δικό σας και των παιδιών σας σε μια εργασία και έναν κλάδο που θεωρήσατε πως είναι θωρακισμένος και καλά διαφυλαγμένος ,αφου όπως το κράτος όριζε υπήρχαν νόμοι και άρθρα που κατωχύρωναν τους πελάτες και συνεργάτες των εταιρίων που τυχόν θα έκλειναν . Κακώς που νοιώθετε ένοχος και σας βαραίνουν τύψεις και ντροπή , μετά απο την πάροδο οπως λέτε 1212 ημερών ,ντροπή έπρεπε να έχουν όλοι αυτοί που διαχειρίζονται το θεμα ασπίς και των πελατών σας ,που δεν σας βλέπουν σίγουρα με BMW Ή ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ αλλά με συστολή και διακριτικότητα πάνω στο προβλημά τους . Καταλαβαίνω την αγανάκτηση των πελατών αλλά μήπως όλοι εμεις πελάτες σεν είμασταν μεχρι την τελευταία στιγμή και μάλιστα απο τους καλύτερους αφου είχαμε και ασφαλιστική συνείδηση αλλά και την ιδιαιτερότητα του διαχειριστή ζημιών . Κε Γεωργακάκη αυτό που καταλαβαινω είναι πως είστε ένας ευαίσθητος επαγγελματίας που πληρώνεται το μαρμαρο της επιλογή σας ,όπως όλοι μας ,χωρίς να φταίμε σε τιποτε .Ευχομαι το κρατος να τελειωνει με την εκρεμμότητα αυτή διότι δεν θα υπάρξει μέλλον και όραμα για κανέναν.
    Τσολάκης Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ
    ΜΑΖΙ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ,ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΚΡΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ,ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ -ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ,ΜΑΛΙΣΤΑ .
    ΕΠΡΕΠΕ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1980 ΠΩΣ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ 2009 . ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ . ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. βακης Καραιακοφογλου8 Φεβρουαρίου 2013 στις 10:19 μ.μ.

    εγω...τι να πώ! που την μια ημέρα κοιμηθηκα "ασφαλιστής ΛΑΙΚΗΣ ΖΩΗΣ", και την επόμενη ημέρα, ξύπνησα ..ασφαλιστής της "ασπίς πρόνοια"????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΡΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.