Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων και πρώην διευθυντή μηχανογράφησης της Ασπίς Χάρη Θεοχάρη


ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΙΛΟΥ ΑΣΠΙΣ



Αγαπητέ Χάρη,

Γνωρίζεις από πρώτο χέρι το δράμα που βιώνουν οι ασφαλισμένοι του Ομίλου. Γνωρίζεις επίσης τα περίφημα δελτία τύπου από το Υπουργείο Οικονομικών τα οποία αμέσως μετά την ανάκληση διαβεβαίωναν τους ασφαλισμένους ότι οι ασφαλιστικές σχέσεις θα συνεχιστούν, οι εργαζόμενοι θα αποκατασταθούν και κανείς ασφαλισμένος δεν θα χάσει τα χρήματα που έχει αποταμιεύσει.

Δυστυχώς η αλλαγή ηγεσίας στο Υπουργείο Οικονομικών τον Οκτώβριο του 2009 ακύρωσε την δρομολογούμενη  εκκαθάριση εν λειτουργία, η οποία ήταν η μόνη ενδεδειγμένη λύση –και διεθνώς εφαρμοζόμενη-  ενώ αντί αυτής επιλέχθηκε μια βασανιστική διαδικασία –δοκιμασία για τους ασφαλισμένους- η οποία  οδηγεί στην κοινή εκκαθάριση και υπολογίζεται να διαρκέσει πάνω από 15 χρόνια.
Για να μην μακρηγορώ ο νόμος 3867 / 2010 (άρθρο 2 παρ.5)  ορίζει ότι το εγγυητικό κεφάλαιο ζωής που συστήθηκε την 1η Ιανουαρίου 2011 θα αποζημιώσει σε ποσοστό 70% το μέρος της απαίτησης που δεν ικανοποιείται από την εκκαθάριση. Δηλαδή αν οι ασφαλισμένοι πάρουν 10% από την εκκαθάριση, το υπόλοιπο 90% θα καλυφθεί κατά 70% (90% Χ 70% = 63%).
Η δική μας πρόταση είναι το 70% να δοθεί τώρα και το προϊόν της εκκαθάρισης να εκχωρηθεί κατευθείαν στο εγγυητικό κεφάλαιο ζωής. Προτείνουμε επίσης να δοθούν τα ποσά σε ετήσιες δόσεις προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία στο οικονομικό της σκέλος. Υπάρχουν κι άλλα ζητήματα σε εκκρεμότητα αλλά αυτό είναι το πιο δύσκολο.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι το που θα βρεθούν τα χρήματα για να πληρώσει το εγγυητικό κεφάλαιο. Οι νόμοι 3867 (άρθρο 2 παρ. 3θ) και 4002/2011 (άρθρο 17) ορίζουν αντίστοιχα ότι το ‘’το εγγυητικό δύναται να συνάπτει δάνεια από πιστωτικά ιδρύματα με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου’’ και ‘’το Ελληνικό Δημόσιο δύναται να χορηγεί δάνεια προς το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής μέχρι του συνολικού ποσού των 200 εκ.€ με την έκδοση και παράδοση αντί μετρητών, ομόλογων αντίστοιχης αξίας’’
Όμως το μνημόνιο 2 έχει καταργήσει την δυνατότητα του Ελλ. Δημοσίου να δίνει εγγυήσεις. Υποθέτουμε ότι ο νομοθέτης με τις προαναφερόμενες ρυθμίσεις, εξέφραζε την βούληση της πολιτείας να δώσει λύση στο φλέγον αυτό θέμα. Από την στιγμή που οι ρυθμίσεις αυτές έχουν καταστεί ανενεργές, θα πρέπει να αντικατασταθούν με άλλες που να δίνουν λύση στο πρόβλημα.
Μέχρι τώρα χιλιάδες ασφαλισμένοι έχουν καταθέσει αγωγές εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου για την εγκληματικά πλημμελή εποπτεία του Ομίλου. Σε λίγα χρόνια το Ελληνικό Δημόσιο θα κληθεί να πληρώσει τον λογαριασμό εις ακέραιο και με τόκους υπερημερίας. Αν δεν βρεθεί άμεσα βιώσιμη και λειτουργική λύση θα στραφούν όλοι προς την δικαστική οδό. Δηλαδή το πρόβλημα θα το φορτωθεί στις πλάτες του πάλι ο Ελληνικός λαός.
Αν αντιθέτως βρεθεί λύση χρηματοδότησης του Εγγυητικού Κεφαλαίου τότε το πρόβλημα θα εκτονωθεί και οι συνέπειες θα είναι εμφατικά μικρότερες. Απορούμε γιατί οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν αντιμετωπίζονται ισοδύναμα με τις τράπεζες, αφού και οι δύο είναι μέρη του ίδιου συστημικού πλαισίου αναφοράς.
Γνωρίζοντας τις προσωπικές σου ευαισθησίες, ζητάμε την δική σου παρέμβαση  σε πρόσωπα κλειδιά με τα οποία συναναστρέφεσαι προκειμένου να δοθεί μια άμεση διέξοδος στο πρόβλημα.
Πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας υποφέρουν χωρίς να φέρουν την παραμικρή ευθύνη. Είναι αυτοί, οι οποίοι πλήρωναν ανελλιπώς και εγκαίρως τα ασφάλιστρά τους – όπως πολύ καλά ξέρεις- και έχουν εγκαταλειφθεί στην μοίρα τους, μέσα σε έναν σφοδρό οικονομικό χειμώνα που γι’ αυτούς έχει πολλαπλάσια σφοδρότητα.
Ο Σύλλογός μας δέχεται καθημερινά περιστατικά τα οποία μας συγκλονίζουν και φτάνουν στα όρια της ανθρωπιστικής καταστροφής. Δεν είναι δυνατόν να αδιαφορούμε μπροστά στο δράμα αυτών των συνανθρώπων μας.
Σου απευθύνουμε έκκληση να σκύψεις κι εσύ πάνω από το  πρόβλημα και να είσαι βέβαιος ότι μπορείς να βοηθήσεις. Τα προβλήματα λύνονται από ψηλά κι από αυτούς οι οποίοι δεν έχουν χάσει τις ανθρώπινες ευαισθησίες τους.
Καλή επιτυχία στο τιτάνιο έργο σου.

Νίκος Κεχαγιάογλου

Οργανωτικός Γραμματέας
Με την εξουσιοδότηση του ΔΣ του Συλλόγου Ζημιωθέντων
από την Ασπίς Πρόνοια

10 σχόλια:

  1. Καλημέρα,για άλλη μια φορά θα επικροτήσω τις ενέργειες σας, εύχομαι τουλάχιστον αυτή τη φορά κάποιος να σκύψει με τη σοβαρότητα που αρμόζει, στο μεγάλο αυτό σκάνδαλο που κρατάει ομήρους μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που πιστέψαμε ότι οι ασφαλισμένοι σε ασφαλιστικές εταιρείες της εμβέλειας της ΑΣΠΙΣ είμαστε καλυμμένοι- ΩΣ ΕΠΡΕΠΕ- από το Ελληνικό κράτος, οποία διάψευση.....
    Παραμένω στη διάθεση σας όπου χρειαστεί.
    Π.Σ.Βελισσαράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιες ενέργειες? τις επιστολές που στέλνουν κάθε βδομάδα εδώ και εκεί?

      Διαγραφή
  2. Δυστυχως με αυτη την ευγενεια, την αβροφροσυνη και την ικεσια, λεφτα δεν παιρνεις. καρφακι δεν του καιγεται του χρηστου και του καθε χρηστου. εγω ειχα ενα απλο αποταμιευτικο στην κομερσιαλ ως την ενηλικιωση του γιου μου για να εχει χρηματα για τις σπουδες του. ουτε μετοχες ουτε ομολογα ουτε κατι αλλο ρισκου. απλη καταθεση σε λογαριασμο ταμιευτηριου με σταθερο επιτοκιο 6%. το συμβολαιο μαλιστα μου το πουλησε η σιτιμπανκ, ως εγγυημενου κεφαλαιου μαλιστα. ο γιος μου σε λιγους μηνες τελειωνει το σχολειο. εγω το πηρα αποφαση και αυτη την εβδομαδα κινηθηκα με αγωγες και κατα του δημοσιου και κατα της τραπεζας. ισως καποτε τα παρω τα χρηματα μου ισως οχι. λυπαμαι μονο οσους εχουν καταστραφει και εχουν εναποθεσει τις ελπιδες τους σε επιστολες προς τον αγαπητο χρηστο και τον αγαπητο γιαννη και τον αγαπητο κωστα και τον αγαπητο νικο και παει λεγοντας.....
    ενα θυμα της κομερσιαλ απο τα πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν, ως συλλογος, συνειδητοποιουσατε οτι πραγματικα αυτο που γραφει ο κυριος παραπανω ειναι η πραγματικοτητα και οτι αρκετα πια με την αλληλογραφια, ισως κανατε αυτο που θαπρεπε εδω και καιρο.
      ετσι διεκδικουμε;
      ετσι πιεζουμε;
      ετσι αγωνιζομαστε;
      με τις πλατες δικηγορων για αγωγες και οχι για μαχες και καταγγελιες τοσων αλητών και μαφιοζων της πολιτικης;
      ετσι περιμενετε να δικαιωθει ο κοσμος; οι μονοι που θα δικαιωθουν, ειναι οι δικηγοροι που ανελαβαν τις αγωγες και εχουν καθε λογο να μην επιθυμουν να αποζημιωθουμε με πολιτικη λυση.
      πιστευω οτι ο συλλογος δεν πρεπει να συμπλεει με τα συμφεροντα αυτα. ετσι πιστευω και ετσι θαπρεπε.
      αλλα η εξοργιστικη επαναληψη των επιστολων με ευχες και χαιδολογηματα, μας οδηγει στο οτι δεν προκειται να μπειτε στη διαδικασια να αντιπαρατεθειτε με ολα τα συμφεροντα, αφου μεχρι τωρα, τους αφηνετε στο απυροβλητο.
      και προτασεις υπαρχουν,, τις ειπαμε τις λεμε τις ξαναλεμε.
      δεσμευμενες προθεσμιακες κατθεσεις, εντοκες, αναληψεις μονο για την πληρωμη υποχρεωσεων προς δημοσιο και ασφαλιστικα ταμεια, συνεργασια του εγγυητικου με τις τραπεζες που θα τηρουν τους τραπεζικους λογαριασμους..
      καταγγελιες προσωπων και φορεων , αλλα με εισαγγελεις και δικογαφα. παρεμβαση εισαγγελεα για τη διαχειριση του αποθεματικου, αποκαλυψη συμφεροντων.
      δεν θελετε...αρα και δεν μπορειτε.
      ετσι φαινεται.
      πού καταληγουμε; στις επιστολες..προφανεστατα.....

      Διαγραφή
    2. Τα 'πες όλα ανώνυμε.
      Τώρα είναι η ώρα για επίθεση, με αγωγές και παράλληλο σαμποτάζ με κάθε τρόπο, σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα.
      Μόνο έτσι θα μπορείς να κοιτάς στα μάτια το γιό σου και να του εξηγείς με ακρίβεια τι σημαίνει τοποθέτηση χρημάτων σε ασφαλιστική εταιρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
      Είδα και άκουσα κάτι βόρειους, υποτίθεται, συμπολίτες μου στην Ευρωπαϊκή ,άντε, Ένωση να διαμαρτύρονται γιατί θα κληθούν να πληρώσουν για την διάσωση της Ελλάδας. Δεν τους είδα, ούτε τους άκουσα όμως, να διαμαρτύρονται για μια κραυγαλέα περίπτωση κλοπής, όπως αυτή της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, που εξαφάνισε τους κόπους και τις οικονομίες μιας συντριπτικής πλειοψηφίας μικροκαταθετών, που απλώς ακολουθούσαν τον δρόμο που τους υποδείκνυε ο βασικός κανόνας που διδάσκουν εκεί στα σχολεία του χρηματοπιστωτικού συστήματος, αυτός της κάλυψης και διασποράς των συμφερόντων σε διαφορετικούς κλάδους της ,ο Θεός να την κάνει, οικονομίας τους.
      Έτσι ο ιδανικός πελάτης του χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι αυτός που έχει χρηματικά, ασφαλιστικά, και επενδυτικά συμφέροντα τα οποία υποτίθεται δεν μπορεί να τα προστατέψει, και έτσι αναθέτει την προστασία τους στα κοράκια με τις γραβάτες.
      Ένας αγωνιστής από τους πολλούς.

      Διαγραφή
  3. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΔΗΜΑΡ ) ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΦΟΡΩΝ ΚΛΠ.
    ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΜΑΣ, ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ,
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΡΗΤΡΕΣ, ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΣΤΑ ΑΣΕΤ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΠΩΣ Η ΔΗΜΑΡ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΣΦΑΛΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΜΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ,,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ
    ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ
    ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΣΑΝ
    ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ
    ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ....ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΩΣ ΑΝΑΓΕΝΟΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ
    ΚΑΙ ΩΣ ΖΑΠΕΙΟ 12...
    Μ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ
    ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΠΡΟΘΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΑ ΦΑΝΕΡΟΤΑΤΟ!!!!!
    ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΘΑΨΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟ ΙΔΙΟ..
    ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ..
    ΠΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;;;;ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΕΜΠΡΟΣ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ..ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝΕ...

    Η Δημοκρατική Αριστερά, επισημαίνει με ανακοίνωση της την δυσβάσταχτη φορολογική επιβάρυνση των νοικοκυριών και προτείνει άτοκα δάνεια για την αποπληρωμή των φόρων.
    «Το 2013 καλούνται οι ιδιοκτήτες ακινήτων...
    να πληρώσουν συσσωρευμένους φόρους –δόσεις από τα προηγούμενα χρόνια μαζί με δόσεις για φέτος και το ειδικό τέλος μέσω της ΔΕΗ», επισημαίνει η Δημοκρατική Αριστερά στην ανακοίνωση της και συνεχίζει:
    «Η επιβάρυνση είναι δυσβάστακτη για τη φοροδοτική δυνατότητα των νοικοκυριών, τα οποία δοκιμάζονται από τη μείωση των εισοδημάτων τους. Η αντιμετώπιση του προβλήματος πρέπει να γίνει με τη χορήγηση από τις τράπεζες ειδικών ατόκων δανείων, που θα εξοφλούνται σε πολλές δόσεις για όσους αδυνατούν να πληρώσουν εφάπαξ. Όσοι μπορούν να καταβάλουν εφάπαξ, να έχουν έκπτωση τουλάχιστον 10%».
    Με αυτόν τον τρόπο, σύμφωνα με την ΔΗΜΑΡ, «οι τράπεζες θα επωφελούνται από την έκπτωση 10%, ενώ οι δανειολήπτες θα εξοφλούν σε πολλές δόσεις χωρίς επιβάρυνση, χωρίς τόκους. Έτσι οι πολίτες θα ανακουφιστούν και η είσπραξη εσόδων του δημοσίου θα βελτιωθεί».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και τώρα αυτός συγκινήθηκε και θα μας δώσουν τα λεφτά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://newpost.gr/post/191247/o-saxinidis-stin-edra-toy-venizeloy/

    ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ;
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΞΚΛΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ .ΓΙΑΤΙ; ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΙΕΣΗ;ΜΕ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;
    ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΑΕΕ ΠΟΥ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΟΜΟ..ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.