Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Την επόμενη εβδομάδα η συνάντηση με τον επόπτη και τα στελέχη της εκκαθάρισης


Την επόμενη εβδομάδα -εκτός απροόπτου- θα διεξαχθεί πολύ σημαντική συνάντηση με τον επόπτη και τα στελέχη της εκκαθάρισης των ασφαλιστικών εταιρειών, προκειμένου να μας δοθούν όλα τα στοιχεία που έχουμε ζητήσει για την πλήρη καταγραφή των υποχρεώσεων από τα ασφαλιστήρια συμβόλαια.

Πρόκειται για ένα εκ των τελευταίων βημάτων που θα μας οδηγήσουν στην οριστική επίλυση ή στην (απευκταία) μη επίλυση του ζητήματος.


Ο Σύλλογός μας στην τελευταία συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της ΔΕΙΑ κ. Σπύρο Ζάρκο, απαίτησε οριστικό θετικό ή αρνητικό ξεκαθάρισμα της κατάστασης προκειμένου να γνωρίζουν όλοι οι ασφαλισμένοι σε ποιον δρόμο θα κινηθούν: Ή στην αποδοχή του σχεδίου και του χρονοδιαγράμματός του, ή στην οδό της δικαιοσύνης.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι το πολύ καλό  κλίμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης που αναπτύχθηκε τον τελευταίο καιρό, αμέσως μετά την επιτυχημένη συγκέντρωσή μας στο Τιτάνια, θα τελεσφορήσει θετικά και εις όφελος όλων των ασφαλισμένων οι οποίοι ζουν μια παρατεταμένη Μεγάλη Εβδομάδα για περίπου 4 χρόνια.


37 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ...ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΑ "ΠΡΟΒΑΤΑ"...
    'Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακάρι να πάνε όλα καλά!
    Αν δοθεί μια λύση ικανοποιητική, 250.000 οικογένειες θα δείξουμε εμπράκτως την ευγνωμοσύνη μας σ΄αυτούς που θα βοηθήσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικιο...Θα ειμαι αναμεσα σ αυτους που θα χρωστουν ευγνωμοσυνη στα ατομα αυτα!Πραγματικα πιστευω οτι οσοι βοηθησουν/βοηθησαν πρεπει να δημοσιευσουν και τα ονοματα τους για να ξερουμε σε ποιον χρωσταμε ευγνωμοσυνη :)Δεν χρειαζονται μετριοφροσυνες σε τετοια θεματα!

      Διαγραφή
  3. AN ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ (ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ) ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΙΟΥΜΕ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είθε ο Θεός να.... δώσει
    και να πάρουμε μια δόση..!!!
    να, το Πάσχα πλησιάζει
    την "ανάσταση" προστάζει..!!!

    (και λίγο χιούμορ δεν βλάπτει...)

    Π.Σ.Βελισσαράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ΄14000Ε ΧΑΣΑΜΕ,ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 240.000 αν κλαιγατε τι θα λεγατε; και ολα οικογενειακα καιαποταμιευσεις πολλων ετων.καποιοι μας επεισαν για την ασφαλεια την μεγαλυτερη. αναρωτιεμαι πώς τα καταφεραμε και ζουμε ακομα !

      Διαγραφή
    2. μη βγαζετε τα νουμερα πονανε........

      Διαγραφή
    3. 240,000?!Εγω εχω χασει 10.000...Ξερω δεν ειναι πολλα αλλα τα χρειαζομαι για τις σπουδες μου απαραιτητα...Αν δεν τα παρω ερχονται πολυ δυσκολες μερες...Σας ευχομαι να βρειτε δικαιωση μεσα απο την καρδια μου!

      Διαγραφή
    4. ευχαριστω!μερες και νυχτες μαρτυριου. εφαπαξ,αποζημιωσεις, οικονομιες πενταμελους οικογενειας,απιστευτη καταστροφη, απογνωση ! δεν ειμαστε κεφαλαιουχοι ουτε μεγαλοεπενδυτες.μαζευτηκαν 30 χρονια και τοποθετηθηκαν εκει για λογους ασφαλειας.
      και ακομα κανενα νεο ακομα περιμενουμε. γιατι εγινε αναστολη των κινητοποιησεων; ασχολειται καποιος μαζι μας; γιατι παλι στον αερα ολα;

      Διαγραφή
  6. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ, ΝΑ "ΓΕΝΝΗΣΕΙ" ΚΑΛΑ ΝΕΑ!!!!!
    βακης Καραιακοφογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  7. Συνέχεια στην αναμονή είμαστε.

    Χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν ? οι εκκαθαριστές είναι από αναβολή σε αναβολή. Γιατί άραγε? Στην συγκέντρωση μας υποσχέθηκαν από το Υπουργείο Οικονομικών συνάντηση άμεσα για την ερχόμενη εβδομάδα. Έχει περάσει ενάμιση μήνας και ακόμα δεν έχουμε ενημερωθεί για το πότε θα γίνει . Κατά τα άλλα οι προτάσεις τους ήταν έτοιμες.

    Όλα αυτά είναι τυχαία η κάτι κρύβεται ? μήπως ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε όλοι εναντίων τους? Τις ομάδες τις έχετε έτοιμες, γιατί δεν δραστηριοποιούμαστε?




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έλα μου ντε γιατί?

      Διαγραφή
    2. Επιτάφιο φέτος να γυρίσουμε όλοι συγκεντρωμένοι γύρω από το Υπουργείο Οικονομικών.
      Ανάσταση, αν δεν δοθεί λύση στο πρόβλημα μας, δεν θα κάνουμε άρα δεν θα κάνουν και αυτοί.
      Πάσχα θα φάμε όλοι φασολάδα ,άρα θα φάνε και αυτοί μαζί μας μέσα στο Υπουργείο Οικονομικών. (όλοι μια οικογένεια βρε αδελφέ) καλεσμένοι στο τραπέζι και οι εκκαθαριστές μαζί με Τράπεζα Ελλάδος.
      Είμαστε έτοιμοι για όλα

      Διαγραφή
    3. βδομαδες, μηνες, χρονια και βλεπουμε

      Διαγραφή
  8. Nομίζω ότι θα μας σιγοψήνουν ως τις εκλογές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πλεον αναμενω κι εγω με αγωνια τα αποτελεσματα των συναντησεων!Μολις σημερα εμαθα οτι υπαρχει ο συλλογος αυτος και πραγματικα μπραβο στα ατομα που προσπαθουν!Ολοι σας ειμαστε ευγνωμονες για την προσπαθεια σας!Να στε καλα,οποιο και να ειναι το αποτελεσμα!Ελπιζω να υπαρξει καποια δικαιωση για ολους μας που ειμαστε τοσο καιρο στον αερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου τα ατομα που προσπαθουν τοσο πολυ για να μας βοηθησουν ολους μας!Μεσα σ αυτα τα πολυ σκοτεινα χρονια για τη χωρα μας υπαρχουν ακομα καποια ατομα που νοιαζονται!Οσο γι αυτους που μας εφεραν σ αυτη την κατασταση τι να πω...Δεν ειμαι ανθρωπος που καταριεται...Ελπιζω να αντιμετωπισουν τις συνεπειες του νομου...Περιμενουμε να ακουσουμε καλα νεα ε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ποσες βδομαδες θα περασουν ακομα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τι εγινε αυτη η συναντηση αυτην την εβδομαδα? κατι ετυχε παλι?...εγω λεω να μαζευτουμε ολοι και να προχωρησουμε σε μια αγωγη ολοι μαζι κατα παντων...και οχι ενας ενας....και να κανουμε μυνηση σε φυσικα προσωπα που εχουν εμπλακει τοσα χρονια σε αυτο το δουλεμα εδω και 4 χρονια...που καλυπτουν τις λαμογιες......σαν τα προβατα παμε....και δεν θα δουμε φως ποτε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://fimotro.blogspot.gr/2013/04/blog-post_9477.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://prasinomilogr.blogspot.de/2013/04/blog-post_4217.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για το επικουρικο αναφερει,οχι το εγγυητικο,που αφορα εμας

      Διαγραφή
  15. Κάπιος 240000 Κάπιος 120000 μία ζωή δουλειά αίμα φθάσαμε να θα μαζέψουμε τη παραπάνω να περιμένουμε και πόσο όταν να γίνουμε 100 χρόνον τι να τα κάνουμε μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πόσες μέρες πόσες νυχτεσ θα περάσουν ακόμα ελπίδα πεθάνει τελευταία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ακομα να γινει η συνατηση? παει και αυτη η εβδομαδα...την αλλην ειναι Μεγαλη...την Παραλλη ! μαγια και παει λεγοντας.....ερε δουλεμα που τρωμε απ ολους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Tίποτα δεν έχει αλλάξει!Συνεχίζουν να μας κοροιδεύουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν η επόμενη εβδομάδα γίνει ξανά μήνας,ο μήνας χρόνος τα τριάμισι χρόνια που περάσαν θα γίνουν δεκαετία ή δεκαετίες και εμείς αλίμονο μακαρίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η εβδομάδα πέρασε περιμένοντας ακόμα νέα από την συνάντηση .Για να μην έχουμε καμιά ανακοίνωση πρέπει πάλι με κάποια (πάντα σοβαρή δικαιολογία) να την ανέβαλαν.
    Μήπως θα έπρεπε να βάλουμε ένα χρονικό περιθώριο που θα ανεχόμαστε την κοροϊδία από όπου και να προέρχεται?
    Μήπως μετά το Πάσχα να ξεκινήσουμε την επίθεση μας ώστε να καταλάβουν ότι τα άτομα που βρίσκονται πίσω από τον σύλλογο είναι αποφασισμένα για όλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το χρονικό περιθώριο το καθορίζουμε εμείς. Δίνουμε ανοχή σε όλους, από εκκαθαριστές μέχρι υπουργείο να μας έχουν μια απάντηση μέχρι 15 Μαΐου. Η απάντηση φυσικά θα σημαίνει ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ. Μετά θα αρχίσουν τα όργανα να χτυπούν για όλους. ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ.
      ΚΩΣΤΑΣ-ΝΙΚΟΣ-ΠΕΤΡΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΒΑΓΓΕΛΗΣ και πολλοί άλλοι που δεν θα κάνουμε Πασχα.

      Διαγραφή
  21. tpt akoma...ti na pw tetoio doulema...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. θελω τα λεφτα να πληρωσω το φορο εχω χασει και εγω 7000 ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ενταξει... η γελοιοτητα και η κοροιδια τους ,δεν εχει ορια....
    αυτοι...μια μερα θα φυγουν,και μαλιστα 'νοικοκυρεμενα'
    εμεις τι θα απογινουμε??????
    δυστυχως, μας φερονται χειροτερα απ'τα ζωα,και 'πεφτει' η αξιοπρεπεια μας...
    θα τους αφησουμε??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πόσο βλάκες μας θεωρούν θεέ μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.