Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Αναδημοσιεύουμε από το www.insurance-eea.gr και αφήνουμε τα συμπεράσματα για εσάς:

"Όπως είναι γνωστό, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) ανέλαβε μια πρωτοβουλία και απευθύνθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών για το θέμα της ανάκλησης των αδειών των ασφαλιστικών εταιρειών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και COMMERCIALE VALUE εστιάζοντας, αφενός στο τεράστιο θέμα των ασφαλισμένων που ξαφνικά, χωρίς την παραμικρή πρόβλεψη από την Πολιτεία, βρέθηκαν ανασφάλιστοι, ιδίως στους κλάδους ζωής και υγείας και αφετέρου στον ρόλο της ασφαλιστικής αγοράς στην εθνική οικονομία.
Η πρώτη επιστολή στάλθηκε στις 27-2-2013 και η δεύτερη στις 27-3-2013. Χθες, 29-4-2013, ήρθε η απάντηση.

Το Υπουργείο, αφού μελέτησε τις δύο επιστολές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου (ΕΕΑ) απεφάνθη ότι... αρμόδια είναι η ΔΕΙΑ και ....προτείνει στο ΕΕΑ να απευθυνθεί εκεί!!!
Επιτέλους, το ΕΕΑ και μαζί όλη η ελληνική κοινωνία έμαθαν ποιός είναι ο αρμόδιος, κάτι είναι και αυτό!
Αλήθεια, η αναρμοδιότητα του Υπουργείου Οικονομικών περιορίζεται μόνο στο συγκεκριμένο θέμα ή είναι αναρμόδιο συνολικά για την ασφαλιστική αγορά (π.χ. για το θέμα της είσπραξης των ασφαλίστρων);
Μια ερώτηση κάνουμε."
Για να δείτε τις επιστολές του ΕΕΑ και την απάντηση του Υπουργείου: Διαβάστε εδώ

12 σχόλια:

  1. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΘΕΣΕΤΕ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ;
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΜΗΝΥΣΕΙΣ , ΑΓΩΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ , ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ , ΤΕΣΣΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ Ή ΑΠΛΩΣ ΑΤΥΧΗΣΑΜΕ;
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ;
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΗΚΩΝΕΤΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ. ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΓΕΛΟΙΟ ΠΙΑ. Τ Ε Σ Σ Ε Ρ Α ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ.ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ;ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα μας πει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο σύλλογος τι θα κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι μας τα λετε αυτά?
    δεν θελουμε να ακουσουμε τιποτα
    δεν μας νοιαζουν
    θελουμε μονο τα χρηματα μας
    μπορειτε να το καταλάβετε αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι σαν να λεμε πεσε πιτα να σε φαω με ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ φυσικα αλλα με την εγγυηση του ελληνικου κρατους.Υπαρχη κρατος??? ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΗΗ ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
  5. άντε πάλι τα ίδια.πού παει το πράμα πια; ρε παιδιά, δεν έχουμε αντοχές να μας δουλεύουν όλοι, ενώ εσείς τους περιμένετε , λες και είμαστε ζητιάνοι. δικαιώματα έχουμε, κακουργηματικές πράξεις έκαναν πολλοι κι εσεις πιστεύετε ότι ΜΟΝΟ μέσω των ΑΤΟΜΙΚΩΝ αγωγών τελείωσε η διεκδίκηση;
    πού είναι όλα αυτά που έπρεπενα είχαν γίνει;
    ΣΥΛΛΟΓΟΣ είστε, δεν είμαστε 5 μεμονωμένοι.
    καταρρέουμε από αυτά που λέτε κι ο καιρός περνάει.
    άραγε περιμένετε την 31.12.2014;
    ποιος είπε ότι πρέπεινα τους γλειφουμε και να ξεφτιλιζόμαστε;
    ποιες είναι οι πραγματικες κινήσεις διεκδίκησης;
    απίστευτο επίπεδο αδράνειας και αντιμετώπσιης. αυτοί επαιξαν με μας ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
    ποιος απ αυτούς θα τολμουσε να μας κανει μπαλακι, αν εμεις λειτουργούσαμε σωστά;
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ; ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ; ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΔΙΑ ΙΔΙΑ; ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΟΡΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα τελευταία 3,5 χρόνια ο Σύλλογος αντιμετωπίζει συνεχώς αντίστοιχες καταστάσεις και συμπεριφορές και φυσικά θα αντιλαμβάνεστε την υπομονή, επιμονή και αντοχή που πρέπει να έχουμε για ένα ραντεβού, για το οποίο φυσικά ποτέ δεν μας λένε «όχι».


    Όσον αφορά το μέτωπο του Υπουργείου Οικονομικών, ήδη έχει δημοσιευθεί ο διορισμός της κα Παπακωνστατίνου στη θέση της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Οικονομικών και σύμφωνα με την γραμματεία της ΔΕΝ είμαστε ένα από τα πρώτα θέματα που θα ασχοληθεί, αλλά το ΠΡΩΤΟ...


    τα παραπάνω σχολια σας, σε σχεση με τη χθεσινη αναρτηση, πού οδηγουν τη σκεψη ενος σοβαρου ανθρωπου;
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Σ ΑΥΤΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.
    3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ....ΥΠΟΜΟΝΗ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ;;;;
    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΥΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΘΑΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ, ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ.
    ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ!!!! ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ Ε.Ε Κ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ.
    ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ΕΠΙΛΥΣΗ;
    Σ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΣΤΕΙΛΑΤΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ; ΕΙΔΑΤΕ ΦΩΣ; ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ; ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ;
    ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΕΘΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΗΠΩΣ, " ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ,ΠΙΠΤΕΙ ΡΑΒΔΟΣ" ????
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΝΑΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΚΤΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑ-ΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ-ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙΣ-ΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΟΜΩς ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟΣΟΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ?ΜΗΠΩς ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ?ΚΑΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ.ΕΚΤΟΤΕ ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑ ΦΕΡΕΙ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ε-ΛΑΒΑ.ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗ-ΜΑΤΟΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΠΕ-ΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΕ-ΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ.ΟΜΩΣ Ο ΣΥΛ-ΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. απογοήτευση...................τι να πώ ?? πιος κοροιδεύει ποιόν ??
    απο χριστούγεννα σε πάσχα, απο πάσχα σε καλοκαίρι, απο καλοκαίρι σε 15αύγουστο, ησυχία [ οι εκλογές του Λαού???????] απο 15 αυγουστο σε χριστούγεννα και ξανά τα ίδια !! , σ%*@ά.
    να μας δώσουν τα χ ρ η μ α τ ά μ α ς .......!!!!
    [ να μην πώ και άλλη κουβέντα πχ Απριλίου 1945]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε παιδιά, από την αρχή το 2009, είχατε 200.000 ασφαλισμένους ,που ξέρουμε πόσοι γίνονται με τις οικογενειές τους κλπ.
    και ζητάτε στήριξη από το Ε.Ε.Α;;
    η δύναμη των εκατονταδων χιλιαδων ασφαλισμένων γιατί έγινε καπνός σε άλλη κατεύθυνση;
    αυτά είναι ύποπτα πράγματα. τι καλά που συντονίστηκαν οι αγωγές και τα δικηγορικά γραφεια. τι καλά!
    και το δέυτερο:
    καθένας είναι ειδικός στη δουλειά του. εσείς τι δουλειά έχετε με τις διεκδικησεις με νομική οδό ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ και τι δουλειά επίσης με τα δικαστήρια;
    διαχωρίστε τη θέση σας, γιατί κάποιοι λένε ότι εγκαταλείψατε και τα ευρωπαικά όργανα και τις εισαγγελικές παρεμβασεις και τους εμπλεκόμενους απο παλια στην ιστορία ,αλλά και τους νυν ,επειδη υπάρχουν άλλα κίνητρα, που κανένας προφανώς δε θέλει να πιστέψει.
    όσο λοιπον υπάρχει λίγος καιρός και ελάχιστη υπομονή, σπεύστε να ανατρέψετε τη γελοιότητα της κατάστασης αυτής και να σταματήσετε να μπαίνετε στο χορό αυτών που μας φτύνουν στα μούτρα.
    υπάρχουν ειδικοί που μπορουν να πληρωθούν με ποσοστά, υπάρχουν γνωστοί επαγγελματίες και φορείς. μην αφήνετε να σας πνίξει η οργή κάθε οικογένειας. αν θα φτάσουμ στο χρόνο παραγραφής, τοτε θα πιστέψουμε όλοι τις κατηγορίες και δε σας αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΠΟΣΟΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ Ε; ΠΟΣΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΒΙΟ ΜΑΣ ΟΛΟΤΕΛΑ ΑΣ ΑΜΟΙΘΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΞΕΓΙΜΝΩΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΕΡΙΖΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΡΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.....ΤΩΡΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.