Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Γενική Συνέλευση και Εκλογή νέου ΔΣ Συλλόγου Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια

Το Δ.Σ του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς στην συνεδρίαση του την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 αποφάσισε ομόφωνα την διεξαγωγή Γενικής Συνέλευσης και ταυτόχρονα την διεξαγωγή  εκλογών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  2013-2016 την  Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013. Σε περίπτωση μη απαρτίας, λόγω της διασποράς μελών σε όλη την Ελλάδα, θα επαναληφθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 και ώρα 17.00μ.μ  στο ξενοδοχείο Τιτάνια. Μόνο σε αυτήν την Συνέλευση η συμμετοχή θα επιτραπεί στα ενήμερα μέλη (με πληρωμένη τουλάχιστον την τελευταία συνδρομή) του Συλλόγου γιατί θα ακολουθήσει και εκλογική διαδικασία.
Καλούμε όλα τα μέλη μας για την μαζική τους συμμετοχή στην Γ.Σ και στις εκλογικές διαδικασίες. Απαραίτητη προϋπόθεση η ταμειακή ενημερότητα έτους 2011-12.
Πληροφορίες για την υποβολή υποψηφιοτήτων (έως 18/6) και για τις εκλογές στα γραφεία του Συλλόγου 9π.μ με 5μ.μ τηλ.2106928658.


                                                        Το  Δ.Σ του Συλλόγου Ζημιωθέντων Ασπίς

3 σχόλια:

  1. αυτες οι εκλογες του συλλογου μας...μου θυμυζουν τις βουλευτικες εκλογες...κανουμε εκλογες..απεχουν οι περισσοτεροι...και αυτοι που βφαινουν...κανουν οτι τους λενε τα "κεφαλια"....και στην δικη μας περιπτωση...οτι πει το Υπουργειο οικονομικων...εργα θελουμε και καθοδηγηση ολοι μαζι...οχι εκλογες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα,
    Δεν καταλαβαίνω την αντίδραση του "ανώνυμου" της 12/06...οι εκλογές όπου και αν γίνονται είναι καταστατική υποχρέωση της εκάστοτε διοίκησης για την ανανέωση της εντολής όταν φτάνει το τέλος της θητείας της.
    Επίσης, ο περί ου ο λόγος, πρέπει να μάθει ότι οι διοικούντες το σωματείο δεν είναι έμμισθοι υπάλληλοι , αλλά συνπάσχοντες με ανάλογη εμπειρία για τα θέματα μας που διαθέτουν το ελεύθερο χρόνο τους για αυτή τη δουλειά όταν όλοι οι άλλοι καθόμαστε στον καναπέ και....σχολιάζουμε αρνητικά....τέλος ,αν νομίζει ότι η παρούσα διοίκηση του σωματείου δεν είναι ικανή.....ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ κατεβεί υποψήφιος και να κερδίσει την διοίκηση ώστε να προχωρήσει τα θέματα μας με ταχύτερους και αποτελεσματικούς τρόπους....ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ.....
    Εγώ θα πρότεινα κάτι άλλο στο σωματείο για να έχουμε μαζική συμμετοχή, να καλέσει όλα τα μέλη και να ζητήσει την πληρωμή της συνδρομής πριν την είσοδο, ευχαριστώ.
    Π.Σ.Βελισσαράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Βελισαρατε ίσως είστε ο μόνος που δεν "καταλαβαίνει " την αντίδραση μου..δεν έχω κανένα στόχο ούτε κανένα σκοπό ..απλά λέω ότι πλέον πρέπει να δράσουμε όλοι μαζί ..το ίδιο πρόβλημα έχουμε όπως και οι δια χειριστές του συλλόγου αλλά όπως βλέπεις και συ δεν συγκινείται κανένα "κεφάλι" γι αυτό λέω δεν έχουν νόημα οι εκλογές ... Να συσπειρωθουμε πρέπει και μόνο ..τον ίδιο στόχο έχουμε όλοι μας

      Διαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.