Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Κεχαγιάογλου στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο

Δείτε την συνέντευξη του κ. Κεχαγιάογλου στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο







8 σχόλια:

  1. ποιος ηλιθιος πιστεψε οτι, αν ριξουν απο τα μπαλκονια τα φραγκοδιφραγκα στους ανθρωπους που εχουν..οχι συμβολαια..αλλα κανενας δεν ξερει πώς να ονομασει υποχρεωσεις του χιλιαρικου,
    θα καταλαγιασει ο κουρνιαχτος κατα της ιδιωτικης ασφαλισης,
    θα τρεξουν αυτοι του χιλιαρικου να κανουν αμεσως νεα και μεγαλα συμβολαια στην υγιη! ασφαλιστικη αγορα
    και θα ψηφισουν Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ;
    υπαρχει καποιος που να το πιστεψε;
    το αντιθετο μαλιστα.
    ολοι θα εμπεδωσουν πια οτι η ιδιωτικη ασφαλιση ειναι μια κοροιδία, που ετσι και κατι συμβει με μια εταιρια, το κρατος βαζει τα παπαγαλακια του να τιτιβιζουν και ριχνει σταχτη στα ματια στον κοσμο. αφηνει λοιπον στο ελεος του θεου ολους αυτους που εμπιστευθηκαν κρατος και ιδιωτικη ασφαλιση.
    τοτε ειναι που θα γινει η μεγαλη δυσφημιση της ιδιωτικης ασφαλισης.
    οταν το 80% των απαιτησεων μεινουν απληρωτες και μαλιστα μετα απο παρελευση ψευδων, κοροιδιας, καταπατησης των νομων για 5 χρονια.
    αν λοιπον το αγαπητο εγγυητικο απαλλαγει απο την υποχρεωση αυτη, φασιστικα και ολοκληρωτικα, θα ειναι οχι η λυτρωση του, αλλα η πανωλεθρια ολων.
    σταματηστε λοιπον να μιλατε τη γλωσσα τους.
    τα δικηγορικα γραφεια με τα οποια συνεργαζεστε δεν θα μακροημερευσουν επισης, γιατι μοιραια, θα συσχετσθουν με την προσπαθεια συμπραξης με το υπουργειο και τον ευτελισμο των ασφαλισμενων.
    πορτοκαλιες υπαρχουν παντου. και αξιολογοι επαγγελματιες. καμια αποκλειστικοτητα δεν εφερε αποτελεσματα, κυριως κρινοντας απο τα δικα μας θεματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.kathimerini.gr/755965/article/oikonomia/epixeirhseis/allos-gia-to-pleonasma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΣ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΤΙΠΟΤΑ; ΠΑΝΤΩΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ...

      Διαγραφή
  3. http://www.insurancedaily.gr/blog/wp-content/uploads/2014/02/aspis-sxedio1.pdf

    TI ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ??
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ 70 ΚΑΙ 80 ΧΙΛ ΑΣΕΤ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΙΘΑΝΑ 1.300 ΚΑΙ 800 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΜΟΛΙΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 650 ΚΑΙ 400 ΕΥΡΩ, ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ Ο Μ....Σ ΟΤΙ ΜΕ ΕΚΛΕΨΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.
    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ, ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΩΣ ΠΛΑΣΙΕ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να μας καλεσετε στο ΣτΕ περιμεναμε.σε συγκεντρωση.μπορειτε τουλαχιστον τωρα να μας ενημερωσετε για τη συζητηση της υποθεσης;εγινε; ολοκληρωθηκε; τι λενε οι δικηγοροι των ασφαλισμενων; ολο θα σιωπατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα περίμενε εσυ
      μετα την παραγραφή θα ενημερωθούμε

      Διαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.