Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 1/12

 
 
Η πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας θέτει ενώπιον των ευθυνών τους όλους όσους κωλυσιεργούν την άμεση επίλυση του ζητήματος του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια το οποίο έχει φέρει σε απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας.
Ο Σύλλογός μας που συνέβαλλε καθοριστικά με εκατοντάδες παρεμβάσεις στην δημιουργία των νόμων  3867 και 4002, καλεί σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και ενημέρωσης όλους τους ζημιωθέντες με σκοπό να αναδείξουμε την αποφασιστικότητά μας και την αναγκαιότητα της άμεσης εφαρμογής του νόμου χωρίς προφάσεις και δικαιολογίες από οποιονδήποτε.
 
Την Δευτέρα 1/12/2014 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Grand Hotel, ώρα 17:00.
 
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

4 σχόλια:

  1. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ,ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΘΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ, ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΜΗ ΤΟ ΑΜΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ!! ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ..ΦΙΛΟΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ,ΜΗ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=350897&catid=13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΘΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ..... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΠΑΡΟΝ ΑΠΟ Τ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΜΕΛΛΩΝ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.... ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.