Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Στέλνουμε ερωτήσεις για την ΑΣΠΙΣ σε όλους τους βουλευτές



Καλούμε όλους τους ζημιωθέντες της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και της Commercial Value να συμμετέχουν στη νέα δράση του Συλλόγου, ώστε να μην ξεχαστεί το θέμα μας.



Το Vouliwatch είναι μια ανεξάρτητη, μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία, η οποία δημιούργησε μια ψηφιακή πλατφόρμα που φέρνει κοντά τους Έλληνες πολίτες με τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μέσα από το Vouliwatch μπορούν και οι ζημιωθέντες της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value να απευθύνουν στον βουλευτή της επιλογής τους το ερώτημά τους με αμεσότητα και να δουν τι θα απαντήσει. Ας απευθυνθούμε, λοιπόν, όλοι οι ζημιωθέντες στους νεοεκλεγμένους βουλευτές των Περιφερειών μας, ζητώντας να πάρουν θέση για το σκάνδαλο "Ασπίς Πρόνοια".  


Ρωτήστε τον βουλευτή της περιφέρειάς σας ή τον ευρωβουλευτή χρησιμοποιώντας τον παρακάτω χάρτη ή τη σύνθετη αναζήτηση: http://www.vouliwatch.gr/χάρτης-βουλευτών/ . To vouliwatch θέτει έναν περιορισμό ως προς τον αριθμό των βουλευτών, έτσι μπορείτε να στείλετε το ερώτημά σας σε μέχρι 10 βουλευτές που θα επιλέξετε.


7 σχόλια:

  1. Εχω απευθύνει ερωτήματα σχετικά με την Ασπίς Πρόνοια σε Τσίπρα, Βαλαβάνη, Λαφαζάνη.
    Βομβαρδίστε τους με τις ερωτήσεις, να θυμούνται πάντα ότι θα θυμόμαστε πάντα.

    Παραθέτω την ερώτηση προς τον Λαφαζάνη:
    ''Κε Λαφαζανη, είμαι ένας από τους ζημιωθέντες της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    Εδώ και πάνω από πέντε χρόνια συνεχίζουμε να υφιστάμεθα μία απερίγραπτη αδικία, όπως γνωρίζετε.
    Σας ζητάω να βοηθήσετε στην κατεύθυνση να αποζημιωθούμε πλήρως και άμεσα.
    Σας ζητάω να βοηθήσετε στην αποκατάσταση της τεράστιας αδικίας εις βάρος εκατοντάδων χιλιάδων συμπολιτών μας που εμπιστεύθηκαν τελικά το ίδιο το κράτος.
    Σας ζητάω πάνω από όλα να μην ξεχάσετε τις σχετικές προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ.
    Σας ζητάω να τιμήσετε τα λεγόμενα σας στην δημόσια παρουσία σας στην συγκέντρωση των ζημιωθέντων στο ΤΙΤΑΝΙΑ προ τριετίας.
    Και για να ακριβολογώ κε Λαφαζάνη, δεν ζητάω. ΑΠΑΙΤΩ. Απαιτώ αποκατάσταση της απερίγραπτης αδικίας που έχει γίνει εις βάρος μιας πολύ μεγάλης μερίδας Ελλήνων, από έναν άνθρωπο και ένα κόμμα που είμαι σίγουρος ότι τμάει τον λόγο του.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Koς Λαφαζάνης...συμμετείχε προσωπικά,στην πρώτη διαμαρτυρία-πορεία, στην πλ.συντάγματος....ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι όσο ήταν αντιπολίτευση μας "υποστήριζαν"
    Κάτι Αυγενάκηδες (ΝΔ), Κριτσωτάκηδες (ΣΥΡΙΖΑ) και σια (για το Ηράκλειο μιλάω)... ήταν πρώτη καρέκλα πίστα στις συγκεντρώσεις.
    Μόλις έγιναν κυβέρνηση, μην τον είδατε τον Παναή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ειμαστε πολλοι με πολύ θυμο με την αναλγησια των προηγουμενων και τους στειλαμε στα σπιτια τους. ας δουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. παρακαλώ και εγώ μην τους αφήσουμε σε" χλωρό κλαρί" ...να τηρήσουν όλα αυτά που μας έταζαν πριν γίνουν κυβέρνηση...ΠΙΕΣΗ..ΠΙΕΣΗ...ΠΙΕΣΗ .... να τους γίνουμε εφιάλτες...όπως η ΑΣΠΙΣ σε εμάς.....ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.