Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
Έχει ήδη κατατεθεί από την Τρίτη 2/3/2010  σε όλους τους αρμόδιους επιτρόπους, τις συναρμόδιες διευθύνσεις και στο γενικό πρωτόκολλο, σειρά καταγγελιών μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (18 συνολικά) για σειρά παραβάσεων της κοινοτικής νομοθεσίας που αφορούν τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις και την ασφαλιστική αγορά. Αιτούμενο των καταγγελιών είναι  η συνδρομή των κοινοτικών οργάνων για την άμεση και χωρίς χρονοτριβή καταβολή των αποζημιώσεων και την συνέχιση των ασφαλιστικών σχέσεων αζημίως για τους ασφαλισμένους.
Ακολούθησε αυτεπάγγελτη εσωτερική διανομή των καταγγελιών στο σύνολο των αρμόδιων καθ' ύλην κοινοτικών οργάνων και αναμένεται εντός 20 ημερών περίπου η ανάληψη πρωτοβουλιών εκ μέρους τους που θα βοηθήσει καθοριστικά τους Έλληνες ασφαλισμένους στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.
Σημειώνεται ότι το σχέδιο νόμου που δημοσιεύτηκε σήμερα, δυστυχώς,δεν λύνει κανένα από τα προβλήματα που υφίστανται  αφού αποκλείει εκ των προτέρων κάθε ελπίδα για την πλήρη αποκατάσταση των ασφαλισμένων της Ασπίς Πρόνοια.



5 σχόλια:

  1. Μπορουμε να εχουμε καποια στοιχεια για το σχεδιο νομου που λετε? Επιβαλλεται να μας ενημερωσετε,σε ποια δηλ.σημεια δεν μας ικανοποιει, να ξερουμε τουλαχιστον πού φτανουν οι προθεσεις του υπουργειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ SITE "ΚΕΡΔΟΣ".ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΟ,ΧΩΡΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 50% ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΛΗΤΕΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΕΠΑΡΚΕΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ...
    ΤΡΑΓΩΔΙΑ

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πως μπορει να γινει καποιος μελος του συλλογου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημέρα σας.
    στην χθεσινή εκπομπή του κ.Σπ.Καρατζαφέρη είχε θέμα πάλι με τον κ.Παύλο Ψωμιαδη σχετικά με την κομπίνα της Ασπίδας.
    Αφησε να εννοηθεί ότι η συγκεκριμενη κομπίνα ξεπερναει κατα πολυ την κομπινα ΚΟΣΚΩΤΑ.
    και φυσικα το τραγελαφικο της υποθεσης ειναι οτι οι πολιτικες ηγεσιες των δυο μεγαλων κομματων γνωριζαν από το 2006 οτι ο συγκεκριμενος επιχειρηματιας θα βαρεσει κανονακι...
    ειλικρινα, πόσα παιχνιδια έχουν παιχτεί στην πλάτη των ασφαλισμενων της συγκεκριμενης εταιρείας - τα σχόλια μαλλον περιτευουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.