Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ
Τις επόμενες μέρες θα γίνουν σημαντικότατα πράγματα τα οποία ίσως κρίνουν οριστικά το μέλλον του αγώνα μας -ελπίζουμε θετικά. Είναι δικαιολογημένη η αγωνία σας για καθημερινή ενημέρωση, όμως αυτό που εμείς κάνουμε με όση συνέπεια μπορούμε, είναι να ενημερώνουμε για πράγματα τα οποία έχουν πραγματική ουσία και όχι για ότι μπορεί να καλλιεργήσει ψευδαισθήσεις λύσης.
Λύση λοιπόν μπορεί να δώσει η γνωμοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση την οποία περιμένουμε από μέρα σε μέρα - μας είπαν ότι θα την στείλουν πολύ σύντομα- η οποία θα είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο πίεσης στην κυβέρνηση.
 Επίσης άρχισαν πάλι αμέσως μετά τις γιορτές  οι επαφές με βουλευτές όλων των κομμάτων. Ο κύριος Λευτέρης Αυγενάκης μάλιστα κατέθεσε σήμερα εμπρόθεσμη τροπολογία με την υπογραφή ακόμα 20 βουλευτών της ΝΔ, την οποία συνέταξε ο νομικός μας, η οποία εφόσον ψηφιστεί εντός της επομένης εβδομάδας θα λυθεί το πρόβλημα οριστικά και με τον τρόπο τον οποίο θέλουμε. Αλλά ακόμα και να μην ψηφιστεί θα έχουν μπει οι βάσεις για ασφυκτικές πλέον πιέσεις προς την κυβέρνηση, αφού η λύση που προτείνουμε είναι απολύτως δίκαιη και συμβατή με το Κοινοτικό δίκαιο, το Εθνικό δίκαιο και την κοινή λογική. Είμαστε πάντως σε επιφυλακή για κάθε είδους αντίδραση.
Το ακόλουθο δελτίο τύπου στέλνεται σε όλα ανεξαιρέτως τα μέσα.

37 σχόλια:

  1. ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ !
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
    ΕΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΩΝ .... ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗΣ
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΧ ΖΟΥΓΚΛΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ?
    ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ..ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΗ..
    ΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΑΣ..ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ..
    ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙς..ΤΑ ΑΡΘΡΑ..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΟ.
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ..ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ..ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ..ΠΡΟΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ..

    ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ..ΤΟΝΙΣΤΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ..
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΥΤΑ..ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΗΡΑΝ ΤΟΣΑ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΘΕΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ..
    ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟ Ή ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΓΚΕΙΤΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ..ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΖΗΤΟΥΜΕ ..ΕΜΜΕΣΩΣ Κ ΕΜΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΛΤΕ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΜΕΙΛ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΠΑΛΑΙΕΣ.Σ.ΣΕΡΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά επιπτώσεις από την ανάκληση αδειών εταιρειών - νέο θεσμικό πλαίσιο» διοργανώνουν τα πρωτοβάθμια Σωματεία ΣΕΜΑ, ΕΕΑΕ, ΠΣΑΣ, ΠΣΣΑΣ, με την υποστήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, την Δευτέρα 12 Απριλίου 2010 και ώρα 17:00 στο ξενοδοχείο Intercontinental.

    Στην εκδήλωση θα παραστούν ως ομιλητές εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών, εκπρόσωπος της Επ.Ε.Ι.Α., εκπρόσωπος της Ε.Α.Ε.E., ο επόπτης χαρτοφυλακίου ζωής της ασφαλιστικής εταιρίας Ασπίς ΑΕΓΑ και Commercial Value, καθώς και οι πρόεδροι του Συνδέσμου Μεσιτών Ασφαλίσεων, της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων και του Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΤΕΙΛΑ ΙΜΕΙΛ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΨΑΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΛΠ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ 50% ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.Σ.ΣΕΡΡΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ! ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΠΟΣΟΣΤΟΥ 50% ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΙΜΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΚΛΕΨΙΕΣ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

    -ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EAN EINAI OTI XANOYME TO 50% ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΩΝΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.parliament.gr/synthesh/CommissionMem.asp?CommissionID=5


    OI BOYLEYTES ...THS EPITROPIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ (12/04/2010) ΚΑΙ ΩΡΑ 5μμ ΣΤΟ INTERCONINENTAL . ΘΑ ΕΙΠΩΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ............ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ SITE Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Με απλά ελληνικά μπορεί κάποιος να εξηγήσει τι λέει αυτή η τροπολογία; Δηλαδή πότε θα πάρουμε το 100% του κεφαλαίου μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΑΣ 'Η ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ? ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ειπαμε και γνωριζουν πολλοι απο μας απο προσωπικες επαφες μα βολευτες του κυβερνωντος κομματος που τυχαινει να ειναι και μελη της διαρκους οικονομικης επιτροπης, οτι ηταν προθυμοι να "βοηθησουν" και να εισηγηθουν και οι ιδιοι τη διαφοροποιηση του νομοσχεδιου, την προωθηση της προτασης του συλλογου..που ακομα ην περιμενουν.
    ειναι ο τι χειροτερο σ αυτη τη φαση, ν ακουγονται σχολια περι πολιτικοποιησης του θεματος..και καπελωματος κλπ
    προσεξτε τα καλα αυτα.
    το θεμα δεν ειναι πολιτικο κομματικο ουτε προσωπικο.
    αφορα σε ολο τον πληθυσμο και μεγαλο μερος των πολιτων..και η συνθεση πολιτικων ολων των χωρων και των κομματων θα ηταν ευχης εργον.
    Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ πρωτοστατησε με Λαφαζανη με ερωτησεις στη βουλη..ειχαμε επισης αντιστοιχες κινησεις απο ΛΑΟΣ,επισης απο Ν.Δ ..το ΚΚΕ..παντα λογω αρχης δε θα υποστηριζε το τερατουργημα..και το θεμα ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    Εκει θελει πολυ προσεκτικες κινησεις..θελουμε τους βουλευτες του ΠΑΣΟΚ να εισηγηθουν..να ασχοληθουν..Σ ΑΥΤΟΥΣ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ..ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ..
    Ειναι γνωστο πώς ψηφιζονται τα νομοσχεδια.
    Προσοχη σε κινησεις παγιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 12/4 ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕRCONINENTAL KAI EΝΩΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ .ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ. ΟΣΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕΙ ΤΑ "ΥΓΙΗ'' ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ..... (ΚΑΘΕ ΑΠΕΥΧΟΜΕΝΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ) ...... ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ (ΚΟΥΦΑΡΙ) ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΩΡΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΙΣΧΥΡΗ.
    Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.
    ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ κ. ΣΕΛΕΚΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΟ ΝΟΜΙΚΟ.
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΩΣ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ..
    ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ..
    ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ..ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ κ. ΣΕΛΕΚΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ..ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ..ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ..ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΙ ΗΧΗΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ..
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ..
    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..
    ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ..ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ..
    ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ..
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ?
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ,,,
    ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΤΕ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. sto troktiko.gr ηδη αναρτηθηκε σημερα το πρωι η τροπολογια που κατατεθηκε..

    ας στειλει καποιος που μπορει και στο


    http://www.prezatv.blogspot.com/

    Δε φαινεται να ασχολουνται εντυπα κλπ αλλα

    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΤΕ..

    Γιατι η προταση αυτη δεν κατατεθηκε απο το συλλογο/ους...δηλ.απο τους ασφαλισμενους..κλπ..
    και περιβληθηκε τον τυπο της τροπολογιας απο ομαδα βουλευτων της αντιπολιτευσης?
    Μηπως αυτο αποδυναμωνει την ιδια την προταση?
    Απο την αλλη..εντασσοντάς την στο φορολογικο που ψηφιζεται την πεμπτη, δεν ειναι ουτοπικο να περιμενει κανεις να υπερψηφισθει..οταν 7 μηνες οι ασφαλιστικες εχουν μετα βδελυγμιας αποποιηθει καθε περιπτωση εμπλοκης τους σε ευθυνη και αναδρομικοτητα εγγυητικου ταμειου?
    Γιατι με τροπολογια λοιπον και σε αμεσο νομοσχεδιο με αλλο αντικειμενο?
    Τι κερδιζουμε?
    Εχει αυτο παραδοθει και σε βουλευτες της οικον.επιτροπης του πασοκ..?
    Μηπως καπελωνουμε την ηδη εκπεφρασμενη διαθεση πολλων απο αυτους να συναινεσουν σε αλλου ειδους αντιμετωπιση , κατα τα συμφεροντα μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΦΗ?ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ.ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΜΑΣΕΤΕ.Σ. ΣΕΡΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ??
    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΤΑ ΧΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/4/2010 ΚΑΙ ΩΡΑ 3:30ΜΜ . ΑΛΗΘΕΥΕΙ???
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ? ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η μόνη λύση είναι οι συγκέντρωση στο υπουργείο. Κανονίστε σε συνεργασία με τον άλλο σύλλογο.
    Υπενθυμίζω ότι έχουμε 2 θέματα σε εκκρεμότητα να απαντηθούν απο εσάς:
    1)Η απάντηση από τις Βρυξέλλες
    2)Ο σχολιασμός των λεγομένων του κου Π.Τ. στο site του ΣΚΑΙ.
    Περιμένουμε..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΙΝΕΤΑΛ 5 Η ΩΡΑ !
    ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ ΜΑΙΛ
    VMATHIOS@OTENET.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Επειδή δεν είμαστε όλοι γνώστες του νομικού υποβάθρου που διέπει την ασφαλιστική αγορά καθώς και των "τεχνικών" όρων, είναι οπωσδήποτε αναγκαίο όποιος έχει την ικανότητα να εξηγήσει εδώ στο site με απλό και κατανοητό τρόπο τα βασικά σημεία τόσο της τροπολογίας του κ. Αυγενάκη, όσο και της κυβερνητικής ρύθμισης. Εγώ προσωπικά δέχτηκα πριν 2 μήνες κρούση από τον ασφαλιστή μου, ο οποίος έχει μεταπηδήσει σε άλλη εταιρεία, και μου πρότεινε νέο συμβόλαιο (κλάδος ζωής-υγείας) με άλλους όρους, αφού με διαβεβαίωσε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να συνεχιστεί σε άλλη εταιρεία το συμβόλαιο με τους ίδιους όρους. Προσπάθησα επανειλλημένα να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με τα νέα τηλέφωνα της εταιρείας χωρίς αποτέλεσμα, έστειλα φαξ με ένα υπόδειγμα αίτησης από το ΕΚΠΟΙΖΩ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Έτσι δέχθηκα ένα προσύμφωνο για νέο συμβόλαιο και αύριο έχω ραντεβού ξανά με τον ασφαλιστή. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω, εδώ και 1 χρόνο καθυστερεί 3 μήνες η μισθοδοσία μου και οι εισφορές προς το ασφαλιστικό ταμείο είναι αμφίβολο αν πληρώνονται. Παρακαλώ εκτός από γενικόλογη ενημέρωση κάντε ένα post με τα στοιχεία του συλλόγου και κάποιες οδηγίες για δράση. Τέλος, τον πατέρα μου τον πλησίασε παλιός υπάλληλος της ΑΣΠΙΣ και του ζήτησε 100€ για δικαστικά έξοδα όπως του είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΝΤΕ ..ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ..
    ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ?
    ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΧΘΕΣ ΕΣΕΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ troktiko.gr ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
    ΑΜΑ ΕΜΕΙΣ..ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΘΗΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ?
    ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ prezatv.blogspot.com ΠΟΣΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ..ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ..
    Κ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ?
    ΜΕΤΑ ..ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΕΣ..ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗ..ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ...
    ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ΑΙΒΑΖΗΣ, ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ..
    ΤΩΡΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ..Η ΠΡΟΤΑΣΗ-ΛΥΣΗ..ΜΕΣΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ ,ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ...
    Η ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ...
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ..
    ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ..ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ..ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΟΥΜΕ ΕΤΣΙ..ΝΑ ΕΥΤΕΛΙΣΘΕΙ ..ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ?
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕς, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ?
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ?
    ΣΙΩΠΗΛΟΙ...ΑΔΡΑΝΕΙΣ..

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ..ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ..
    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑ..ΩΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ..ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ?
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. γιατι καθυστερουμε?
    δεν εχουμε τιποτε οργανωσει για την ερχομενη εβδομαδα..
    παιδια σε λιγο μπαινουμε στον 8ο ΜΗΝΑ...
    δεν υπαρχουν αλλο δικαιολογιες..
    ολο κ ολο 2 συγκεντρωσεις καναμε σε ξενοδοχεια και μια διαμαρτυρια στο υπουργειο...
    ειναι αυτο αναλογο του μεγεθους του προβληματος?
    με τον τροπο αυτον βοηθατε τους απεναντι..
    τους υποθαλπτετε ..και τους χαιδευετε..και αποδυναμωνετε εμας...
    γιατι συμβαινει αυτο?
    μονο συνθηματα και υποσχεσεις ..για το απωτερο μελλον ειναι η εβδομαδιαια σας ενημερωση..
    αρχιζουμε να αισθανομαστε εντονα οτι τουλαχιστον μας κοροιδευετε..
    Κλ. Γεωργιαδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ολα τα συνδικατα, ολοι οι θιγομενοι..εχουν προγραμματισει εκδηλωσεις διαμαρτυριας..
    εμεις που ανηκουμε και σ αυτες τις ομαδες αλλα και στη μαυρη αυτη ιστορια..ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    Ποιος ειναι ο λογος αυτης της αδρανειας?


    http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_1259.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ..ΓΙΑ ΣΑΣ ΜΙΛΩ.
    ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ..
    ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΗΘΕΝ ΘΟΛΟΥΡΑ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
    Ο ΤΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ
    ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙς ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ?
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΕΙ..ΟΠΟΤΕ..ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ..ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ..ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ..ΟΧΙ ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΣΤΕ..
    ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΣΕ 15-20 ΜΕΡΕς ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ..
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ..ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ..Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ..
    ΑΥΤΟ ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..
    ΜΑΖΕΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ..
    ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ..ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣΘΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΤΣΙ..
    ΟΧΙ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ..
    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΘΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ,ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΡΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΟΡΟ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ,ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΑΣ, ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΩΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΜΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ 25 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΝΤΡΟΠΗ!
    ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΑΣ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ..
    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ...
    ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αν υπαρχει καποιος που να ασχολειται..μ αυτα που καταγγελουν οι ανθρωποι εδω..και με τις αναγκες..
    η ολη συμπεριφορα περιβαλλεται απο μια περιεργη μυστικοτητα..λες και ειμαστε αναρχοαυτονομη ομαδα!
    εχω ερθει σε επαφη με 5-6 γνωστους με προσβασεις σε ολα τα κομματα που και οι ιδιοι ειναι ασφαλισμενοι και δεν πιστευουν σε συλλογους και ιστοριες..τους πιεσα ομως..να μιλησουν με καποιους πολιτικου της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ που μας νοιαζει..και ενδιαφερθηκαν για το ΒΙΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ..
    Μονο που περασε τοσος καιρος..και οι ιδιοι μου ειπαν αυτην την εβδομαδα οτι κανενας δεν τους εδωσε το σχεδιο αυτο να το μελετησουν για να το προωθησουν ..
    Χθες μας ενημερωνετε οτι συμπεριλαμβανεται αυτο σε ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.δ
    Δε θα επρεπε πρωτα να γινει η ουσιαστικη δουλεια της κατ ουσιαν ενημερωσης των βουλευτων της επιτροπης του ΠΑΣΟΚ?
    Γιατι τετοιες κινησεις που χαντακωνουν την ιστορια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΥΡΙΕ ΚΕΧΑΓΙΑΟΓΛΟΥ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ?
    ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΕΩΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΑΤΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. υπαρχει αυριο συγκεντρωση στο intercontinental στις 5 το απογευμα?
    γιατι δε μας το ειπατενωριτερα?
    γιατι χανουμε ευκαιριες?

    ειναι καλη ωρα..και να παμε ολοι...
    ευκαιρια να τους δουμε απο κοντα..'κριμα που δε μας το ειπατε νωριτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΠΕΙΓΟΝ....ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 5ΜΜ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕRCONINENTAL ....... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ...........ΟΛΟΙ ...... ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ.Η ΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. το δελτιο τυπου σχετικα με την τροπολογια..δεν αναφερεται που θενα σε κανενα ΜΜΕ..
    γιατι?

    ουτε στα ψιλα..
    τελικα μονο οταν θα γινει κατι πραγματικα δραματικο θα παρουν τα πραγματα τη σωστη τους τροπη..
    τωρα..το παιζουμε εφηβοι ..σε λευκωματα παλαιου τυπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. καλα ηταν οταν σας δωσαμε τα 100 ευρω??????δεν ντρεπεστε?τι περιμενετε για να αντιδρασετε?αυριο ολοι ΜΑΖΙ στην συγκεντρωση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. οι ανθρωποι θελουν να κανουν τη συγκεντρωση τους...δημοσια..για το επαγγελματους..
    δεν ειναι λεει η συγκεντρωση για την ασπις
    λες και ..ειμαστε τριτοκοσμικοι..
    και περιμενουμε να μας καλεσουν..

    ντροπη σας!
    φωναζουμε ενα μηνα τωρα..για κινητοποιησεις..και η απαντηση σας εξαντλειται σε ανουσια συνθηματα..και υποσχεσεισ..και κρυφα ραντεβου.
    αναρωτιομαστε τοσον καιρο..τι συμβαινει και δεν κανουμε τιποτα..και δημοσιοποιειτε επιστολες ασφαλισμενων..
    δεν ειναι κομβος κλαματος και δημοσιευσης κειμενων.
    αντι λοιπον να μας οργανωσετε για τη σημερινη συγκεντρωση..το κανετε γαργαρα..το κρυβετε...

    και εχετε και το θρασοσ να λετε τετοιες εξυπναδες...
    μια ομαδα ακομα νεοελληνων...αξιοπιστων..και με ευαισθησια...

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ..
    ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΟΠΟΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΕΛΕΙ
    ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ....ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΑΣ..
    ΟΜΩΣ...
    ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΛΙΓΟ..ΠΡΟΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ...
    ΓΙΑΤΙ ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ..
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΥΣΚΕΦΘΕΙΤΕ..ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ..
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΕΙΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΑΕΕ
    ΚΑΙ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..
    ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ...
    450.000.000.- ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ...
    !!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΖΕΤΕ???
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΕΙΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ
    ΑΝ ΕΓΩ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ..
    ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ..
    ΓΙΑΤΙ...???
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.