Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΑΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΜΑΣ

Τα σχόλια σας είναι ιδιαίτερα ποιοτικά και προσεγγίζουν το θέμα με ακρίβεια. Η 2η λύση που περιγράφει ένας φίλος ζημιωθείς είναι σχεδόν ίδια με αυτήν που προτείνουμε σαν Σύλλογος , με μερικές προσθήκες ακόμα που αφορούν την απόλυτα θεσμική και νομική υποχρέωση των ασφαλιστικών εταιρειών να συνδράμουν στο πρόβλημα, αφού από αυτήν την υπόθεση έχουν πλουτίσει παρανόμως με πράξεις ασφαλιστικής αντεπιλογής.

Αντεπιλογή είναι η ανάληψη ασφαλιστικών κινδύνων που συμφέρουν απόλυτα την ασφαλιστική εταιρεία κάτι που έγινε κατά κόρον με τα συμβόλαια της Ασπίς και της Commercial Value. Ενώ δέχτηκαν ευχαρίστως ανθρώπους χωρίς ώριμα ασφαλιστικά δικαιώματα και υγιείς, απέρριψαν όσους είχαν μακροχρόνια συνταξιοδοτικά και ασφαλίσεις ζωής και επίσης όσους είχαν προβλήματα υγείας και τους ηλικιωμένους.
Η κυβέρνηση όσο δεν πιέζει τις ασφαλιστικές εταιρείες να συμμετάσχουν στην οριστική επίλυση του προβλήματος τόσο δείχνει συνένοχη με αυτές σε ένα πλιάτσικό στην πλάτη των ασφαλισμένων και του θεσμού. Αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν θα το αφήσουμε να περάσει έτσι...

Η ατζέντα των θεμάτων που αναφέρει άλλο ένα εξαιρετικό σχόλιο είναι και δική μας ατζέντα. Όμως σχεδόν όλα αυτά λύνονται αυτόματα αν προκύψει η πολυπόθητη πολιτική βούληση για την οποία αγωνιζόμαστε.

Η μη αποθεματοποίηση των τελευταίων εισπράξεων της Ασπίς δεν δίνει το δικαίωμα επιστροφής ασφαλίστρων όπως γνωρίζουμε ως τώρα. Το τηλέφωνο της Ασπίς είναι 210-6180620.

Η συσχέτιση του θέματος των αποζημιώσεων των εργαζομένων με τις δικές μας απαιτήσεις εξετάζεται από τους νομικούς μας.

8 σχόλια:

  1. Για την αντασφαλιση εχετε να μας πειτε τιποτα?
    οπως σχολιαστηκε ηδη..
    θα μπορουσε να ηταν μια καλη λυση..υπο ορους..για μας που δεν ξερουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τις τελευταιας εισπραξεις της ΑΣΠΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ
    ΜΙΛΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΜΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ..

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..
    ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ..
    ΕΙΜΑΣΤΕ 3 ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΑΧΙΝΙΔΗ-ΜΩΥΣΗ-ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ-ΕΠΕΙΑ..

    ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ!!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ (ΑΝ ΟΧΙ ΤΡΙΓΩΝΟ )

    ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ???
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ?????
    ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ..
    ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΜΩΥΣΗ..ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΕΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!!

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..
    ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ..
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ..
    ΩΣ ΑΥΤΟΔΙΔΑΚΤΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με την ιδια ευκολια που εγω προσωπικα θα δεχομουν να περικοπει το 10% της αποζημιωσης μου..αν επαιρνα τα χρηματα μου..

    θα εδινα το ποσοστο αυτο σ αυτους που ασχολουνται αποτελεσματικα και πετυχαιναν το στοχο εξωδικως.

    αλλα ειμαστε ολοι τοσο εξουθενωμενοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗς ΑΣΠΙΣ ΣΤΟ ΤΗΛ.2106180691 ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΑΝ Η΄ΛΙΓΟΥΝ . ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ.ΝΑ ΠΑΡΕΛΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗ , ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ-ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ''ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ'' ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΕΔΙΝΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ !!!! ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ?ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=2059&la=1&cat_id=46

    για την αντασφαλιση μονος μου τα γραφω μονος μου τα ακουω..

    για να δουν λιγο οι ασφαλιστες τι μπορουν να κανουν για μας..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ. ΜΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (ΚΟΣΤΟΣ:€ 10 ΧΙΛ.ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ) ΑΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ, ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ. ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Ή ΧΑΡΕΣ.ΖΗΤΑΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΙΣΥ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ.ΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.