Τρίτη 11 Μαΐου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ

Η παρούσα επιστολή στάλθηκε στον κύριο Σαχινίδη και θα κοινοποιηθεί σε όλους τους Βουλευτές και τα ΜΜΕ


ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ: ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ




Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ



Περιμέναμε με πολύ αγωνία την συνεδρίαση της Βουλής την 10η Μαϊου 2010 προκειμένου να ακούσουμε τις θέσεις της κυβέρνησης για το τεράστιο κοινωνικό ζήτημα της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value από το οποίο θίγονται άμεσα ή έμμεσα πάνω από 1.000.000 πολίτες της χώρας μας.



Με μεγάλη μας έκπληξή διαπιστώσαμε ότι η μόνη προετοιμασία που είχατε κάνει για την συζήτηση αυτή ήταν σχετικά με την απόδοση ευθυνών στην προηγούμενη κυβέρνηση, ενώ υπερασπιστήκατε ένα σχέδιο νόμου το οποίο δεν δίνει καμία απολύτως εξασφάλιση στους ζημιωθέντες. Ακόμα και το εντελώς απαράδεκτο ποσοστό 50% που ισχυριστήκατε ότι θα δοθεί, προϋποθέτει αναδοχή από άλλη ασφαλιστική εταιρεία, κάτι που είναι αδύνατον να γίνει αφού το υγιές χαρτοφυλάκιο των εταιρειών που ανεκλήθησαν έχει κατά-λεηλατηθεί από τις υπόλοιπες ασφαλιστικές εταιρείες.



Μεγάλη έκπληξη μας προκάλεσαν επίσης οι αναφορές σας περί αναλυτικού διαλόγου που έχει προηγηθεί με όλους τους ενδιαφερόμενους ‘’τους οποίους δέχεστε όποτε σας το ζητήσουν’’ ενώ η πράξη δείχνει ακριβώς το αντίθετο. Εάν μας είχατε δεχτεί έστω και μια φορά σε διάλογο μαζί με το επιστημονικό μας επιτελείο θα σας παρουσιάζαμε την λύση την οποία προτείνουμε, η οποία δεν έχει κανένα άμεσο δημοσιονομικό κόστος, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί αυτό το κόστος να συμψηφιστεί σε βάθος χρόνου. Με αυτόν τον τρόπο θα αποδίδονταν κοινωνική δικαιοσύνη, ενώ οι χιλιάδες ανασφάλιστοι-ασφαλισμένοι θα ηρεμούσαν και δεν θα βρίσκονταν υπό το διαρκές άγχος και την ανασφάλεια την οποία βιώνουν καθημερινά.



Αντί όμως να μας ακούσετε και να συζητήσετε μαζί μας, προτείνετε μια ‘’λύση’’ που προκαλεί τεράστιο δημοσιονομικό κόστος σε βάθος χρόνου και ασύλληπτη ταλαιπωρία για έναν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό ήδη καταταλαιπωρημένων συμπολιτών μας. Ενώ παραδέχεστε δημόσια την αστική ευθύνη του δημοσίου, παράλληλα δεν συμπεριλαμβάνετε πουθενά στην ‘’λύση’’ σας αυτή την αυταπόδεικτη ευθύνη. Δείχνετε ότι θέλετε να διώξετε το πρόβλημα μακριά σε άλλους υπουργούς και σε άλλες κυβερνήσεις προκαλώντας σωρεία αγωγών και απαιτήσεις που θα πληρώσει βαριά ένας μελλοντικός κρατικός προϋπολογισμός.



Παράλληλα είναι απορίας άξιον πως δέχεστε ελαφρά τη καρδία την άρνηση των υπολοίπων ασφαλιστικών εταιρειών να συμμετάσχουν στην επίλυση του προβλήματος, την στιγμή που αυτές είναι οι μόνες ωφελημένες από την άκοπη και εύκολη πρόσκτηση ενός τεράστιου μεριδίου αγοράς (12%) το οποίο έμεινε ξαφνικά ‘’ορφανό’’, ενώ ταυτόχρονα στρατολογούν αφειδώς τους ασφαλιστές τους καρπούμενες τις αναδρομικές τους ικανότητες, τα χαρτοφυλάκιά τους και τις μελλοντικές τους εργασίες.

Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ. Σαν πολίτες μιας πολιτισμένης χώρας έχουμε απαίτηση να εφαρμοστούν τα αυτονόητα. Η υπόθεση της Ασπίς Πρόνοια και της Commercial Value δεν είναι υποθέσεις ‘’ανάμεσα στις χίλιες’’. Οι ασφαλιστικές εταιρείες μαζί με τις τράπεζες υπάγονται σε όλες τις πολιτισμένες χώρες σε υπερ-εποπτεία διότι αφορούν υπερ-ευαίσθητες πτυχές της ανθρώπινης οικονομικής δραστηριότητας και της ατομικής αξιοπρέπειας. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι είναι στις προθέσεις σας η διαιώνιση του ζητήματος. Παρακαλούμε πολύ να σκύψετε άμεσα πάνω από το πρόβλημα πριν πάρει εκρηκτικές και ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συνεισφορά.



Με εκτίμηση



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

11/05/2010

13 σχόλια:

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΕΧΩ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ. ΤΑ 500 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑΜΕΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΤΟΥ 1ΔΙΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 300, 400, 500 ΕΚΑΤ. ΓΙΑΤΙ?

    ΑΠΛΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΑΝΩ ΤΟΥ ΔΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΤΑ 300, 400, 500 ΕΚΑΤ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ, ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ ΚΤΛ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΛΑΔΙ. ΤΟ 1ΔΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ??????

    ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΕΣΑ!
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ..ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΙΞΕΙ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΗΓΗΤΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.
    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΑΙΔΕΙΑΣ..
    ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ,ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ..ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ 70% ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΟΣ..ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ..ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΕ 30% ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΖΩΗΣ..
    Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ,ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΗ,ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΗ!
    ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ.
    ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΟ..
    ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ,..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα λέτε και τα γράφετε αλλά δυστυχώς ο Σαχινίδης είναι τόσο είρων, τόσο υπερόπτης και αλαζόνας που δεν καταλαβαίνει. ΄Λλλο τρόπο πρέπει να χρησιμοποιήσουμε. Την ευγένεια την θεωρεί βλακεία.. Ας πάει να κάνει μνημόσυνο με τους υπόλοιπους βουλευτές, να κοντραρίζεται με τον Μαρκόπουλο και να αποδώσει ευθύνες όπου γουστάρει. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΟΔΟΠΑΤΑ, ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.
    Χωρίς πολλά λόγια : ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ή ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Αν νομίζει ο κάθε καράβλαχος Σαχινίδης που δεν ξέρει να μιλάει παρά μόνο να ουρλιάζει ότι θα μας εξευτελίσει και άλλο είναι γελασμένος... ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ..
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΠΙΑ ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ..
    ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ...
    ΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΑΣ.
    ΟΤΙ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΚΑΘΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ..ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ..ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ..
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ?
    ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ..
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΓΝΩΣΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ..
    ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΜΠΟΥΚΗ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΘΕΙ..
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ..
    Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΜΩΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΗ..ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ ΩΦΕΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΑ..
    ΚΑΝΕΝΑΝ..
    ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ?
    ΕΚΑΤΟ ΑΤΟΜΑ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στο Σαχινίδη για το σόου που έδωσε χθες, ενώπιον του Ελληνικού λαού. Αλαζόνας, φανατικός, ψεύτης, μισαλλόδοξος και ημιμαθής, υπερασπίσθηκε το επαίσχυντο νομοσχέδιό του, που όπως κουτοπόνηρα πιστεύει, θα είναι ταφόπλακα για τις περιουσίες μας.
    Λέγοντας ότι για την χρεοκοπία της ΑΣΠΙΣ φταίνε όλοι πλην αυτού, επιχειρεί ο πάλαι ποτέ γκόλντεν μπόι του Αράπογλου στην Εθνική, να πληρώσουμε εμείς για το λουκέτο με το αίμα μας.
    Το κράτος φταίει για το λουκέτο της ΑΣΠΙΣ και την εν συνεχεία απαξίωση της, αλλά δεν θα πληρώσει, οι ασφαλιστικές επωφελήθηκαν τα μέγιστα αλλά δεν θα πληρώσουν, ο Ψωμιάδης και οι συνεργάτες του (σε όλους τους χώρους) κατάκλεψαν και δεν θα πληρώσουν. Μόνο εμείς!
    Υπάρχει ο νόμος 3790/2009 για την εγγύηση του δημοσίου και δεν θα τον εφαρμόσει λέει επειδή έτσι γουστάρει! Ωραίος! Για τον απλό Έλληνα όλοι οι νόμοι ισχύουν, για το κράτος δεν ισχύουν!
    Για τις οργανωμένες συντεχνίες της Ολυμπιακής για απείρως λιγότερα άτομα υπάρχουν νόμοι και συνέχεια του κράτους, για εμάς όμως δεν ισχύουν οι νόμοι και η συνέχεια του κράτους. Τα πράγματα είναι απλά. Υπάρχει νόμος (3790/2009) και πρέπει να εφαρμοσθεί, έστω και με καθυστέρηση κάποιων ετών για τις ρευστοποιήσεις των ασφαλιστηρίων μας, ένεκα της οικονομικής κρίσης. Τέλος. Όλα τα άλλα είναι κουτοπονηριές του σαχινίδι! Μας σέρνουν στα δικαστήρια για να εφαρμοσθεί ο νόμος! Ανήκουστο!
    Σκεφτονται και κοντόφθαλμα. Λύση στο πρόβλημα της ΑΣΠΙΣ σημαίνει διαχρονικά σημαντικό κέρδος για το κράτος (και με τον πυλώνα ιδιωτικής ασφάλισης και με τους φόρους), αλλά και τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις. Παρόλα αυτά επιμένουν φανατικά να μας καταστρέψουν, χωρίς να ακούνε τις εναλλακτικές λύσεις που τους προτείνουμε!
    Θα πληρώσει ο Σαχινίδης. Δεν πρέπει να ξαναβγεί βουλευτής, ενώ και όσοι ψηφίσαμε ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ξαναψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ! Να καταλάβουν το κόστος των άδικων ενεργειών τους. Έχει ο καιρός γυρίσματα.
    Αγωγές σε Ευρώπη και Ελλάδα ΑΜΕΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχω αηδιασει με το ψυχογραφημα του σαχινιδη..
    δεν μπορει να ταρακουνιεται η ιδιωτικη ασφαλιση κ αυτος να παιζει τις κουμπαρες..

    αυτος δινει εντολες στον παντελιδη..και ο παντελιδης στοιχεια σ αυτον..
    δηλαδη σωθηκαμε..
    αλλα επειδηακομα θεωρουμε τους εαυτους μας σοβαρους..
    πρεπει να επιδιωχθει συναντηση με παπανδρεου..
    δε θα ξεχασω τους εργαζομενους της ολυμπιακης..
    4 υπουργοι καθισαν στο τραπεζι γι αυτους..
    4-5 μερες κινητοποιησεις στο δρομο..και μετα λυση..
    και μην πει κανεις οτι δεν ηταν η καλυτερη..γιατι χειροτερη απο τη δικη μας δεν πυπαρχει..η οποια δεν ειναι λυση..
    ειναι φτυσιμο στα μουτρα απο αυτο το ατομο που δε σεβεται τους θεσμους και τον ελληνα πολιτη..
    να καθεται να ουρλιαζει και να τσιριζει..
    απιστευτη φυσιογνωμια..μια παρακμη..μια δυσφημιση ζωντανη της κυβερνησης..
    πρεπει στον πρωθυπουργο..δε θελει αλλησκεψη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΑΣΣΟΥΣ,ΤΗΣ ΑΝΑΙΔΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ,ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΣΥΝΑΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ,ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΕΙ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΑ,ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΟΝ ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ.
    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...ΚΑΠΟΤΕ...ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ...ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ"ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΕΝ ΕΤΗ 2010 ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ 1000000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΙΔ.ΕΤ.'ΑΣΠΙΣ' ΕΠΙ ΕΥΘΥΝΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και ποιος ειναι μωρε ο σαχινιδης?
    δεν τον ακουγατε χθες πώς τσιριζε?
    ειχε να απευθυνθει σε χιλιαδες ελληνες πολιτες..και αυτος εκανε τον υστερικο..και τη μεγαλοφυια...
    του λειπει η παιδεια, η κουλτουρα και η δεοντολογια..
    κριμα στην κυβερνηση..κριμα..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΤΑΣΗ...
    Η ΑΝΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ..ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΟΥΝ 3 ΥΠΟΥΡΓΟΙ..ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ..ΝΑ ΣΥΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ?
    ΚΑΤΑΦΑΝΗΚΕ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ..ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ Ή ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ..ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ..ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ..ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ..
    ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ..
    ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΕΣΚΑΜΜΕΝΑ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ..
    ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 2 ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ..ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 50 ΑΝΘΡΩΠΩΝ..
    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ..
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ...
    ΖΗΜΙΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
    ΕΞΑΛΛΟΥ..ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΟΥΣ..ΕΓΚΡΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ..
    ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΚΡΟΑΣΗ..ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ..ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ..
    ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ..ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΦΥΥΣΙΜΟ ΦΑΓΑΜΕ..
    ΕΤΣΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΤΡΟΠΑ..ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ..
    ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ..ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ..
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!
    ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!
    ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όσον αφορά το έλλειμμα, αυτό είναι περίπου 320 εκατ. και με την άνοδο τιμών μετοχών και ακινήτων, θα μειωθεί. Η ιδέα για μετακίνηση στον ασνφαλιστικό κλάδο ενός δις απο το πακέτο των τραπεζών είναι καλή, τόσο για τους ασφαλισμένους ΑΣΠΙΣ, όσον και για τη κεφαλαιακή ενίσχυση των λοιπών ασφαλιστικών, κατά το πρότυπο των τραπεζών. Εξάλλου οι ασφαλιστικες εταιρείες είναι μετά τις τράπεζες ο δευτερος πυλώνας του χρηματοοικονομικού συστήματος.
    Το κράτος πρέπει να πληρώσει για τις εγκληματικές του ευθύνες και για να τηρήσει τον νόμο 3790/09

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ; ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ;ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ .ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ; ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..........ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΞΕΧΑΣΤΕ ΕΓΩ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. κυριοι εχει βγει σελιδα και λεει να επικοινωνησουμε ολοι οι ασφαλισμενοι με ταδε τηλεφωνα με το κ. χαιρετη,ολημερα καλω αλλο νουμερο δεν απανταει αλλο μιλαει, γνωριζει καποιος τι γινετε;ενημερωστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.