Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ANT1

Δείτε απόψε μετά τις 8 στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 το ρεπορτάζ για την Ασπίς και τη συνέντευξη του πρόεδρου του Συλλόγου κ. Πετρίδη.

11 σχόλια:

  1. 21/01/2011|08:30

    Τροποποιήσεις στο Εγγυητικό
    Αλλαγές ετοιμάζει η ΤτΕ για το Εγγυητικό προκειμένου να διευκολύνει τη μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου της VDV Leben

    Σε τροποποίηση του νόμου για το Εγγυητικό Κεφάλαιο, προσανατολίζεται η Τράπεζα της Ελλάδος, εισάγοντας βελτιωτικές ρυθμίσεις στο νέο νόμο που ψηφίστηκε το καλοκαίρι του 2010, προκειμένου να διευκολύνει τη μεταβίβαση του χαρτοφυλακίου της VDV Leben.

    Οι τροποποιήσεις θα αφορούν στη δυνατότητα του Εγγυητικού Κεφαλαίου να μεταβιβάσει στον υποψήφιο ανάδοχο του χαρτοφυλακίου, τα ποσά που προορίζονται για τις αποζημιώσεις των ασφαλισμένων. Η αλλαγή του θεσμικού πλαισίου εκτιμάται ότι θα διευκολύνει την προσπάθεια εξεύρεσης αναδόχου τόσο στην περίπτωση της VDV Leben, αλλά και σε κάθε άλλη ενδεχόμενη νέα ανάκληση εταιρείας που δραστηριοποιείται στον κλάδο ζωής.

    Στην περίπτωση της VDV Leben η προκήρυξη ανοιχτής πρόσκλησης για την πώληση του χαρτοφυλακίου της, προσδιορίζεται σε ένα περίπου τρίμηνο, καθώς προηγουμένως θα πρέπει να ολοκληρωθεί η απογραφή και η αποτίμηση της εταιρείας. Στις άμεσες κινήσεις είναι η αποσφράγιση των γραφείων της από τον εκκαθαριστή, η οποία αναμένεται την προσεχή Δευτέρα, προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσει η διαδικασία της απογραφής.

    Στις βελτιωτικές κινήσεις που επεξεργάζεται η ΤτΕ είναι και η δυνατότητα εξεύρεσης αναδόχου και για τα 8.000 συμβόλαια που είχαν συναφθεί στη Γερμανία, τα οποία θα επιδιωχθεί να μεταβιβαστούν με παράλληλες διαδικασίες σε αλλοδαπή εταιρεία στη γερμανική αγορά.

    Στην ελληνική αγορά το πρόβλημα περιορίζεται σε 5.000 περίπου συμβόλαια και σύμφωνα με την προσδοκία της ΤτΕ, η εξεύρεση αναδόχου είναι πιθανό ενδεχόμενο, στο βαθμό που υλοποιηθούν μια σειρά βελτιωτικές κινήσεις στο νόμο για το Εγγυητικό Κεφάλαιο.

    Σημειώνεται ότι η κάλυψη του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής εκτείνεται σε όλους τους κλάδους ασφάλισης ζωής, ανά ασφαλιστήριο και ανά ασφαλισµένο, µε εξαίρεση τις απαιτήσεις που πηγάζουν από συµπληρωµατικές καλύψεις νοσοκοµειακής περίθαλψης, και ισούται µε το 100% κάθε απαίτησης από ασφάλιση ζωής και µέχρι το ποσό των 30.000 ευρώ ανά δικαιούχο ασφαλίσεων ζωής για τις παροχές στη λήξη και τις εξαγορές των ασφαλιστηρίων συµβολαίων και µέχρι το ποσό των 60.000 ευρώ για τις αποζηµιώσεις θανάτου και µόνιµης ολικής αναπηρίας.


    ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ.
    ΟΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ? ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΑΥΤΗ..
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ?
    ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ?
    Ή ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΤΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΤΣΙ?
    ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικα ειχε τιποτα στον αντεννα?
    δεν ειδαμε τιποτα.
    αν υπηρχε, ανεβαστε το στο μπλογκ,ως βιντεο, να το βλεπει οποιος θελει.

    το δημοσιευμα για την τροποποιηση διαταξεων για το εγγυητικο την παρακολουθειτε?
    αυτο σημαινει κατι και για μας?

    τι γινεται?
    με τον παπακωνσταντινου καμια συναντηση?
    καμια εξελιξη?
    ο καιρος πλησιαζει επικινδυνα.
    και η συσπειρωση διαβρωθηκε για τους γνωστους λογους.

    πρεπει να ειμαστε σε ετοιμοτητα και αυτο δεν γινεται μονο με τις αγωγες που θα εξελιχθουν κατοπιν εορτης.

    γιατι παντα ολα γινονται για τους αλλους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχουμε βαρεθει να μας στελνετε εδω καιεκει για να ακουμε τους δικηγορους σας η τους προεδρους σας.καντε και κατι σημαντικο επιτελους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=4529

    ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://eistinplorin.blogspot.com/2011/01/blog-post.html?showComment=1295686456757#c5387627108768814391

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Δεν θέλουμε τη σύγκρουση. Δεν θα ασχοληθούμε με μέτρα βίαια και συγκρουσιακά. Θα πάρουμε, όμως, μέτρα κοινωνικής διαβίωσης, αν αποφασίσουν να μην χορηγούν φάρμακο τις ημέρες του αγώνα τους. Θα το αντιμετωπίσουμε με προσφυγή στα δημόσια νοσοκομεία. Να σκεφτούν αυτοί που μετέρχονται τέτοιες μορφές αγώνα ότι θέτουν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές», ανέφερε σχετικά ο κ. Λοβέρδος.

    Σε περίπτωση που οι φαρμακοποιοί ζητήσουν άμεση πληρωμή των φαρμάκων εκ μέρους των ασφαλισμένων, το δημόσιο θα ανταποκριθεί με άμεσες πληρωμές, πρόσθεσε.

    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ
    ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και τωρα τι?
    τι περιμενουμε απο σας?
    γιατι δεν εχουμε επικοινωνια με τους αρμοδιους?
    αγωγες και τερμα?
    τελειωνει και ο ιανουαριος και μας λεγατε οτι μετα τις γιορτες θα εχουμε.,.τα καλυτερα! ποια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΥΨΗΛΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΩΝ. ΠΑΡΟΛΟ ΟΤΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΜΩΜΗ ΚΑΤΑ 80% ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ, ΤΟΛΜΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ.
    ΕΜΕΙΣ ΜΕ 100% ΔΙΚΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΜΙΚΡΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΛΑΔΟ, ΠΟΥ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΘΟΡΥΒΟΥΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΘΑ ΦΟΒΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΛΟΠΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΨΩΜΙΑΔΗ.
    ΜΙΑ ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 15-20 ΧΙΛ. ΑΝΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ. ΑΝ ΔΕ ΦΘΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.
    ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΒΑΛΤΩΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΦΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΤΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ.

    ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΟΥΤΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ,
    ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΚΑΤΙ Ή ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ..ΜΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ'ΡΘΟΥΝ,ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο ψωμιάδης ειναι στον Κορυδαλλό....ή τον εχουν
    αφήσει ελεύθερο ??
    εδώ και πολλές ημέρες εχουμε να ακούσουμε,,,,
    ΝΕΑ ΤΟΥ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.