Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Μπείτε στην σελίδα του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου και συμμετέχετε κι εσείς στην συζήτηση που ξεκίνησε ο Σύλλογος Ζημιωθέντων για την Ασπίς.

4 σχόλια:

  1. μα γιατι καλοι μου ανθρωποι να μπουμε να σας εκφρασουμε τις αποψεις μας τον πονο που βγαινει απο την ψυχη μας που εσεις τον καλιεργησατε αφου μολις δειτε λιγο καυστικα η αληθειες ισως που σας ενοχοποιουν κανετε delete for ever τι θελετε να σας γραφουμε φιλοφρονησεις και κοπλιμεντα πειναμε σας εμπιστευτηκαμε τους κοπους ζωης και εσεις επιτρεψατε στην αρχιμαφια να μας τα ξεκοκαλησει ΑΙΣΧΟΣ αυτο μου βγαινει λυπαμε που δεν μπορω να αναγνωρισω κατι αλλα δεν βλεπω και τιποτα μονο συνεχιζομενη εκμεταλευση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος είπε...
    ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ:
    ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΕΙ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ-ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.
    ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΤΥΠΟ,ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΝΟΝ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ,ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟΙ.
    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗ,ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ,ΠΟΛΛΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ,ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ,ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ,ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ Ο ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ.ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΑΣ, ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ.
    ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΙΑ ΘΑΕ=ΡΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ!ΑΥΤΟΙ Κ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΙ.ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ! Κ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΑ ΠΙΟΣ Κ ΠΙΟΙ ΗΤΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.