Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΟΛΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

  • Συμμετέχετε κι εσείς στη συζήτηση που ξεκίνησε ο Σύλλογος Ζημιωθέντων στην σελίδα facebook του Γιώργου Παπανδρέου.
     
    http://www.facebook.com/topic.php?topic=25235&uid=17434022043
     
     
     
    κ. Παπανδρέου

    Πέρασαν ήδη 16 μήνες απ’ την ημέρα που ξέσπασε το μεγαλύτερο ασφαλιστικό – πολιτικό σκάνδαλο στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απ’ το «κανόνι» της «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ». Μιας εκ των μεγαλύτερων εταιριών του ασφαλιστικού κλάδου, η οποία εποπτευόταν και λάμβανε πιστοποιητικά φερεγγυότητας απ’ το ελληνικό κράτος.

    Το σκάνδαλο της «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» τώρα συνεχίζεται. Γίνεται κυριολεκτικά πλιάτσικο στα καλά συμβόλαια, στα «φιλέτα» της ΑΣΠΙΣ που περνάνε σε άλλες ασφαλιστικές εταιρίες και μένουν στο χαρτοφυλάκιό της μόνο τα προβληματικά. Έτσι η εταιρία συνεχώς απαξιώνεται με αποτέλεσμα η προοπτική της αναδοχής να απομακρύνεται.

    Τώρα που ο ιδιωτικός ασφαλιστικός πυλώνας προκρίνεται σε όλη την Ευρώπη σαν εναλλακτική λύση στο πρόβλημα βιωσιμότητας της δημόσιας περίθαλψης και ασφάλισης, στην Ελλάδα, λόγω του σκανδάλου της ΑΣΠΙΣ, έχει περιπέσει σε πλήρη αναξιοπιστία. Αν δεν βρεθεί άμεσα βιώσιμη λύση το ασφαλιστικό πρόβλημα θα εξελιχθεί σε πυριταποθήκη στα θεμέλια του κράτους.

    Έχετε – έχουμε μια τελευταία ευκαιρία. Να βρεθεί το συντομότερο ανάδοχη εταιρία για το χαρτοφυλάκιο της ΑΣΠΙΣ. Σε αντίθετη περίπτωση όλο το κόστος θα περάσει στο κράτος. Με δεδομένες τις νομικές προσφυγές των ασφαλισμένων εναντίον του, όταν τελεσιδικήσει η υπόθεση το ελληνικό κράτος θα αναγκαστεί να μας αποζημίωσει εντόκως και εις το πολλαπλάσιον.

    Για να μην συμβεί αυτό προτείνουμε να λάβετε τώρα πολιτική πρωτοβουλία για να υπάρξει αναδοχή. Έστω και τώρα θα μπορούσε να δοθεί μια ικανοποιητική λύση αν γίνονταν τροποποιήσεις σε καίρια σημεία του νόμο που πρόσφατα ψηφίστηκε. Ο οποίος θα μείνει κενό γράμμα αφού στην σημερινή μορφή του είναι εντελώς ανεφάρμοστος. Συγκεκριμένα:

    • Οι ασφαλιστικές εταιρίες προκειμένου να συμμετάσχουν ενεργά στη διαδικασία αυτή, ζητούν εύλογα κάποιες εγγυήσεις και κάποιες διευκρινήσεις από την πολιτεία, τις οποίες πρέπει να δώσετε. Αναγνωρίζοντας αυτή την φορά στην πράξη και όχι στα λόγια τις τεράστιες ευθύνες των εποπτικών μηχανισμών, οι οποίοι επέτρεψαν να ξεσπάσει το μεγαλύτερο ασφαλιστικό – πολιτικό σκάνδαλο στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο διάλογος επί της ουσίας με τις ενδιαφερόμενες ασφαλιστικές εταιρίες θα απέδιδε εξαιρετικά χρήσιμα συμπεράσματα για το ποιες αλλαγές χρειάζεται να γίνουν και θα προωθούσε άμεσα την λύση του ζητήματος. Αν θέλετε πραγματικά να δοθεί σύντομα λύση πρέπει σαν κυβέρνηση να αναλάβετε την πολιτική πρωτοβουλία και να κάνετε ό,τι χρειαστεί για να βρεθεί άμεσα ανάδοχος. Στην αντίθετη περίπτωση, αν δεν υπάρχουν δηλαδή ενδιαφερόμενοι, πρέπει να τεθεί αυστηρότατο χρονικό όριο για την διαδικασία εκκαθάρισης.


    Ζητάμε την ύστατη έστω στιγμή:

    1. Την ανάληψη πολιτικής πρωτοβουλίας για να γίνουν οι απαιτούμενες τροποποιήσεις στο νόμο και να βρεθεί ανάδοχη εταιρία.
    2. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ανάδοχος να τεθεί ένα αυστηρότατο χρονοδιάγραμμα με σαφή χρονικό ορίζοντα για την εκκαθάριση. Σε αντίθετη περίπτωση η όποια λύση θα καταλήξει στις καλένδες. Όπως έχει συμβεί σε άλλες ανάλογες περιπτώσεις αφού τα λειτουργικά έξοδα μια μακροχρόνιας εκκαθάρισης θα εξανεμίσουν και τα τελευταία αποθεματικά της εταιρίας.


    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

  • Κύριε Ππωθυπουργέ,
    Η 16μηνη αδιαφορία της κυβέρνησης σας για ένα σημαντικό κοινωνικό και οικονομικό σκάνδαλο που ταλανίζει τουλάχιστον μισό εκατομμύριο Ελληνες με τις οικογένειες τους είναι προκλητική.
    Μπορεί ο υφυπουργός σας Κος Σαχινίδης να λέει οτι δημιούργησε ένα νόμο(3867/03-8-2010),αλλά στην ουσία αφήνει τελείως ακάλυπτους τους ασφαλισμένους, λόγω των αντιρρήσεων της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιριών.
    Δώστε την αρμόζουσα προσοχή,με κινήσεις νομοθετικές για πλήρη κάλυψη των
    αποταμιεύσεων όλων των ασφαλισμένων της ΑΣΠΙΣ-COMMERCIAL VALUE.
    Η αντίστοιχη περίπτωση της ASPIS-LIV στην Σουηδία- θυγατρική της ΑΣΠΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-λύθηκε σε τρείς μέρες.
    Σας αναγνωρίζω τις καλές προθέσεις σας για αλλαγή συμπεριφορών και νοοτροπιών όχι χρόνων- αλλά αιώνων,
    ΑΛΛΑ ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΙΤΗΜΑ 500.000 ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Με εκτίμηση

    Τηλέμαχος Καπετανίδης

  • Κυριε Πρωθυπουργε ειμαι ενας απο τους χιλιαδες πελατες που ζημιωθηκαν απο το κλεισιμο της Ασπις .Εχω υπηρετησει την στρατιωτικη μου θητεια επι 23 μηνες και δεν εκμεταλευτηκα καποιον ευεργετικο νομο για να μην υπηρετησω.Πληρωνω τους φορους μου και δεν φοροδιαφευγω και γενικα δεν κλεβω την Πατριδα μου οπως και πολλοι αλλοι συμπατριωτες μου.Και ολα αυτα τα κανουμε γιατι αγαπαμε την Πατριδα μας και το μονο που ζηταμε απο αυτην να μας αγαπαει οσο κι εμεις.Για αυτον τον λογο πληρωνουμε τους φορους μας για να εχουμε υγεια,παιδεια κ.τ.λ. δειγματα ολα αυτα προς εμας που δειχνουν οτι πραγματι η Πατριδα μας αγαπα.Ομως τι κριμα!Αυτα δεν γινονται αλλα αντιθετως η Πατριδα μας δειχνει να μας μισει γιατι ουσιαστικα μας κλεβει.Ειτε αμεσα ειτε εμεσα με το να μην ελεγχει με τους καταλληλους μηχανισμους της εταιρειες οπως η Ασπις.Ετσι χανουμε ολοι οσοι επενδυσαμε τα χρηματα μας στην εταιρεια αυτη.Δυστυχως αυτο το οικονομικο και κοινωνικο σκανδαλο δεν ειναι το μονο που εχει συμβει τη χωρα μας.Πολλα παρομοια εχουν γινει με πρωταγωνιστες πολιτικους και αλλα ηγετικα προσωπα που τελικα δεν τιμωρηθηκαν για τα οσα επραξαν.Ισως καποιοι να δικατικαν αλλα τελικα δεν τιμωρηθηκαν γιατι τα αδικηματα τους ειχαν παραγραφει.Ομως κ.Πρωθυπουργε ο λαος μας δεν ειναι χαζος και ξερει τι κανουν οι κυβερνωντες ολων των παραταξεων.Στην Σουηδια η περιπτωση της ASPIS-LIV λυθηκε σε τρεις ημερες γιατι η Σουηδια ειναι Κρατος ολων των Σουηδων και οχι των λιγων ισχυρων πολιτων της.Η Σουηδια και τα ευνομουμενα Κρατη τιμωρουν την αδικια και επιβραβεβουν το δικαιο.Στην Ελλαδα συμβαινει το ακριβως αντιθετο και το προβλημα ξεκιναει απο ψηλα.Λυπαμαι που το λεω γιατι το πτοβλημα της Ασπις αφορα και εμενα αλλα ξερω οτι δυσκολα θα λυθει.Και θα λυθει επειτα απο πολλους αγωνες ενω θα επρεπε να ειχε λυθει ταχυτατα οπως ταχυτατα το ελυσε και η Σουηδια.Ειμαι κι εγω ενας απο τους πολλους που εχω καταθεσει μηνυση κατα του Ελληνικου Δημοσιου γιατι μονον ετσι ισως καποια στιγμη θα μπορεσω να δικαιωθω.Μετα απο ολα αυτα εχω σαν συμπερασμα να αναφερω τα εξης.Λυπαμαι που υπηρετησα την θητεια μου στον ελληνικο στρατο και που πληρωνω τους φορους μου στο ελληνικο κρατος γιατι ολες μου αυτες οι θυσιες αντι να επιβραβευονται τιμωρουνται.Και ευχομαι καποια στιγμη να μπορεσω να αποκτησω την υπηκοοτητα ενος ευνομουμενου κρατους.Γιατι πραγματικα ντρεπομαι που ειμαι υπηκοος αυτου του κρατους ετσι που το καταντησαν ολοι οι ιθυνοντες.Αν κ.Πρωθυπουργε διαφωνειτε για τα γραφομενα μου παρακαλω να με αντικρουσετε.Αλλα θα ηθελα γενικοτερα την απαντηση σας σε οσα σας γραφω αλλα και τι θα κανετε με το θεμα της Ασπις.Με εκτιμηση Κουζουλαμπας Παναγιωτης και το e-mail μου ειναι pkouzoulampas@gmail.com.


  • κε Πρωθυπουργε,
    Σε ποιο κράτος δικαίου κλείνει μια ασφαλιστική εταιρεία και χάνονται περιούσιες, πχ «συνταξιοδοτικά» προγράμματα «εγγυημένου» κεφαλαίου, χωρίς το κράτος να αναγνωρίζει τις προφανείς ευθύνες του αφήνοντας τους ασφαλισμένους εντελώς ακάλυπτους?
    Με εκτίμηση,
    Ηλίας Φιλίππου

  • κε Πρωθυπουργέ,
    Είμαι κι' εγώ ένας από τους χιλιάδες πληγέντες από το κλείσιμο της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ,
    ανήκω στη κατηγορία των συνταξιούχων που μετά απο 50 χρόνια δουλειάς στην Εμπορική Ναυτιλία μάζεψα τις οικονομίες μου και τις τοποθέτησα σ' ενα πρόγραμμα της ΑΣΠΙΣ , γνωρίζωντας ότι η περί ου ο λόγος ασφαλιστική εταιρεία είναι από τις πλέον αξιόπιστες στην ελληνική αγορά.
    Ποία η απαγοήτευση όμως, όταν τον Σεπτεμβρη του 2009 έσκασε το "κανόνι" με αποτέλεσμα ένα εκατομμ;yριο και πλεόν ασφαλισμένοι να μείνουνε στον αέρα και
    τότε τα μάθαμε όλα, ότι ο η εταιρεία ήταν προβλημαιτκιή από το 2000 , όμως ο περιβόητος Ψωμιάδης έπερνε πιστοποιητικά φερεγγυότητας!!!!!! τόσα καλά έκαναν τη δουλειά τους οι επoτεύοντες της ΕΠΕΙΕΑ!!!!!!
    Και τότε έρχεται ο πρώην υπουργός οικονομικών Παπαθανασίου που μας είπε ότι έχει
    προβλευθεί νόμος να αποζημιωθούν οι ασφαλισμένοι απο το κράτος ,φευ και αυτός
    είνα ένας ακόμα εμπαιγμός για εμάς , ο νομος(?) είναι σαθρός και απορρίπτεται αό την κυβέρνηση σας.
    Τότε ο κ. Σαχινίδης φέρνει στη βουλή και ψηφίζει ένα αλλό νόμο, που δίνει στη αρχή κάποιες ελπίδες αλλα με την βαθύτερη μελετη του γίνεται ανεφάρμοστος και εμείς... πάλι στον αέρα!!!!!
    κε Πρωθυπουργέ, γνωρίζουμε ότι έχετε μπροστά σας τη" λερναία ύδρα" της οικονομίας
    και ψάχνετε τρόπο να την πολεμήσετε και εμείς όμως προσφέρουμαι σ' αυτη τη μάχη με την περικοπή μισθών και συνταξεων,παρακαλούμαι λοιπόν σ' αυτή τη μάχη να εντάξετε και τη δική μας υπόθεση για την εξεύρεση μιας ΔΙΚΑΙΗΣ ΛΥΣΗΣ που να εξασφαλίζει την επιστροφή την των χρημάτων μας , τα οποία όπως προανέφερα απότελουν την εξαργύρωση μιας ζωής και ακόμα ότι υπαρχουν ασφαλισμένοι υγείας που πληρώνουν δανειζομενοι τα νοσήλεια για χρόνια νοσήματα και βέβαια δεν γνωρίζουν αν ποτέ θα πάρουν αυτά τα χρήματα.
    Με εκτίμηση
    Παναγιώτης Σ. Βελισσαράτος
    e- mail : psv@common.gr

  • Κύριε Πρωθυπουργέ,
    Γιατί τόσο αδιαφορία από την κυβέρνηση για ένα τοσο σημαντικό κοινωνικό και οικονομικό σκάνδαλο της ΑΣΠΙΣ , χάσαμε την ηρεμία μας και καρδιοχτυπούμε για τα χρήματα μας, οικονομίες μιας ζωής ζούμε μαύρες μέρες σε κάτι που δεν φταίμε εμείς
    Γιατί τόσο αδιαφορία ( Ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο και δεν ασχολείται κάνεις )
    Η ASPIΣ στην Σουηδία- θυγατρική της ΑΣΠΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-λύθηκε σε τρείς μέρες. Εμείς γιατί ?
    Καταλαβαίνουμε το δύσκολο έργο σας

    ΑΛΛΑ ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ 500.000 ΕΛΛΗΝΩΝ

5 σχόλια:

  1. ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΜΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΖΩΗΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 100.000 ΕΥΡΩ .ΣΤΕΡΗΘΗΚΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΝΙΩΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΗΛΙΚΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΘΥΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ.ΣΤΑ 72 ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΟΥΤΕ ΧΑΡΑ .ΑΚΟΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙΣΩ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ...ΣΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΣΕ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΟΥ ΄΄ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ,ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΄΄...ΠΑΝΕ ΠΙΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ .ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ .ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ .ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ.ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα που δεν το δημιούργησαν οι ασφαλισμένοι ! Αντίθετα έδιναν τα χρήματά τους σε μια ΝΟΜΙΜΗ εταιρία για να αποκτήσουν στο μέλλον ένα δικαίωμα. Τώρα όμως μένουν μετέωροι χωρίς να ξέρουν αν μπορούν να περιμένουν κάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ
    ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΩΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ 90ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΛΠΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ.....
    ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΘΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να μεταφερετε μεσω του συλλογου τις επιστολες των ανθρωπων που δεν μπορουν να χειρισθουν αλλιως την αλληλογραφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανεβάστε τα σχόλιά σας και στο παρακάτω link ώστε να φαίνονται στο προφίλ του πρωθυπουργού:

    http://www.facebook.com/topic.php?topic=25235&uid=17434022043

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.