Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αναβάλλεται για μετά το Πάσχα η συζήτηση της ερώτησης του βουλευτή ΝΔ κ. Κ. Μαρκόπουλου με θέμα: 
"Το συνεχιζόμενο δράμα των ασφαλισμένων ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ COMMERCIAL VALUE".

1 σχόλιο:

 1. ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΕΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΑΝΟΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΗ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟΥΣ:
  1) ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΣΕ ΠΟΣΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΖΩΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΙΛ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ 50% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ, ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΔΕΧΘΕΙ.
  2) ΟΣΟΙ ΔΕ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΙΩΜΕΝΟ, ΚΑΘΩΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ + ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 80% ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.
  3) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΩΡΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΧΑΜΗΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΚΡΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ. ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ 120 ΧΙΛ. ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ, ΘΑ ΕΚΑΝΑ 4 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΕ 4 ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 100 ΧΙΛ. ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ). ΤΟ 2007 ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2010 ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ 100% ΜΕΧΡΙ 30 ΧΙΛ. ΚΑΛΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ KAI OI KATOXOI MΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ "ΣΠΑΣΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ
  4) Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΟΣΩΝ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ή ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΜΟΙΒΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΤΩΡΑ...) ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ –ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΙΑ- ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΤΟΚΩΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΕΤΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 100ΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ, Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2010.

  ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΠΟ «ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΤΕ»ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΚΑΛΥΨΗΣ, ΕΛΕΧΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΥΟΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ. ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ, ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Ή ΟΜΟΛΟΓΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ. ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΘΥΕΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΘΑ ΖΗΜΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.