Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΑΦΑΤΗ



 
Σήμερα το πρωί τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου συναντήθηκαν με τον βουλευτή ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης κ. Σταύρο Καλαφάτη. Στην δίωρη συνάντηση που είχαν του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εδώ και 19 μήνες οι ασφαλισμένοι της Ασπίς Πρόνοια. Ο κ. Καλαφάτης κατανόησε πλήρως το εύρος του προβλήματος και δεσμεύτηκε να συζητήσει τις προτάσεις του Συλλόγου για εύρεση άμεσης και βιώσιμης λύσης με τον κ. Σταϊκούρα αλλά και με τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Σαμαρά. Επισήμανε ότι θα έχει και επαφές με τον κ. Σαχινίδη.

Σε σημερινό μήνυμά του προς τον Σύλλογο, ο κ. Μαρκόπουλος μας είπε ότι πρόκειται να επανακαταθέσει την επίκαιρη ερώτηση προς τον κ. Σαχινίδη ώστε να λάβει απαντήσεις για το θέμα της Ασπίς Πρόνοια.

3 σχόλια:

  1. http://fimotro.blogspot.com/2011/04/blog-post_8506.html


    ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ...
    ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ?
    ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ?
    ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ?
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙ?
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ Σ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΑΤΕ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ?
    ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ-ΕΠΟΠΤΕΣ..
    ΖΟΥΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ 2009-ΑΡΧΕΣ 2010..
    DEJA VU!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν καταφερετε να τους πεισετε να αξιοποιησουν το συνολο των ζημιωθεντων ,ωστε να προσφερουν αμεση και ουσιαστικη λυση με δικη τους πρωτοβουλια, τοτε ισως να το παρουν ζεστα και εν οψει των επικειμενων εκλογων, που οσο και να διαψευδονται ειναι επι θυραις.
    χρειαζονται ομως πολλοι και μεγαλες παρεμβασεις.
    αν μπορουσαν να συγκεντρωθουν οιπερισσοτεροι και να δοθει το μηνυμα οτι μπορουν να το κανουν, θα κανει και στους ιδιους καλο..αναδειξτε τη δυναμη που εχει ο μεγαλος αριθμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΩΝ 490 ΕΚΑΤ. ΣΗΜΕΡΑ (ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ 638 ΕΚΑΤ. ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ 150 ΕΚΑΤ.), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΩΝ.

    1) ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΜΕ 3,35% ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ,Ε ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ 540 ΕΚΑΤ.
    2) ΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΟΥΝ Ή ΚΑΙ ΠΩΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ, ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ 3ΕΤΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ (ΕΚΛΑΠΗΣΑΝ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ (Π.Χ. ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ). ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΡΙΤΩΝ (Π.Χ. ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΚΛΠ). ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 250 ΕΚΑΤ.
    3) ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ 290 ΕΚΑΤ.
    4) ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ 70% ΑΥΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 200 ΕΚΑΤ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ? ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΕΚΑΤ. ΕΤΗΣΙΩΣ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΟ 10 ΕΤΩΝ. ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΤΗΣΙΩΝ ΤΟΚΩΝ (ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΕΚΑΤ. ΜΕ 4% ΕΠΙΤΟΚΙΟ).

    ΑΠΟ ΤΗ ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ, ΟΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥ 70% ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ.
    ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΚΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ (Π.Χ. ΣΥΛΛΟΓΟΙ) ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΩΦΕΛΟΣ (ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ) ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.