Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ COMMERCIAL VALUE

31262n878 











Επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Γεώργιο Παπακωνσταντίνου κατέθεσε ο βουλευτής Ευβοίας της Ν.Δ. Κώστας Μαρκόπουλος σε συνεργασία με το ΔΣ του Συλλόγου με θέμα: «Το συνεχιζόμενο δράμα των ασφαλισμένων ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ COMMERCIAL VALUE»

Η παντελής απραξία σε ότι αφορά στις ουσιαστικές ενέργειες που οφείλουν να γίνουν από τον Επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής των δύο εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, κ. Ι. Παντελίδη, προκειμένου να υλοποιηθούν τα προβλεπόμενα στο Νόμο 3867/2010, σε συνδυασμό με την πρόσφατη συζήτηση γύρω από την πρόταση της Τράπεζας της Ελλάδος για τροποποίηση του υφιστάμενου νόμου, με την οποία θα ετίθετο πλαφόν στις αποζημιώσεις στα 30.000 ευρώ για τους ασφαλισμένους της Ασπίς και Commercial Value, έχει κλονίσει τις όποιες ελπίδες δημιουργηθήκαν για τους ζημιωθέντες συμπολίτες μας, για μερική έστω διευθέτηση του προβλήματος.



Πέραν λοιπόν από τη ζημία που προκαλείται στην αξιοπιστία της ασφαλιστικής αγοράς, λόγω της ολιγωρίας του αρμόδιου φορέα, οι ασφαλισμένοι της Ασπίς και Commercial Value αναμένουν τις οριστικές αποφάσεις σε σχέση με τις απαιτήσεις που θα τους ορίσει η Τράπεζα της Ελλάδος σε συνεργασία με τον επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής, και γίνονται θεατές συνεχών αναβολών ζωτικής σημασίας θεμάτων, που σε πολλές περιπτώσεις θέτουν σε κίνδυνο και τις ζωές τους.
Ερωτάται ο κος Υπουργός
 - Ποιες ενέργειες έχουν γίνει από τον Επόπτη Χαρτοφυλακίου Ζωής των δύο εταιρειών από την ψήφιση του σχετικού νόμου προκειμένου να εξασφαλιστεί η αναδοχή; Μέχρι πότε θα διενεργείται η διαδικασία ανεύρεσης αναδόχου, η οποία δεν προσδιορίζεται χρονικά στον νόμο, για την περίπτωση που τελικά δεν βρεθεί ανάδοχος;
 - Όλα τα συμβόλαια ζωής βρίσκονται σε ισχύ όπως αναρτήθηκαν στον ιστότοπο της τράπεζας της Ελλάδας. Αφού είναι σε ισχύ γιατί δεν προσφέρουν τις παροχές τους στους ασφαλισμένους;

7 σχόλια:

  1. τις προαλλες ο δικηγορος βερβεσος στο mega κατηγγειλε την αδιαφορια του κρατους και την πληρη αδρανεια για το ανοιγμα των λογαριασμων σε ελβετια κλπ..των γνωστων απατεωνων..
    αυτο γιατι δεν μας αφορα?
    γιατι δεν περιλαμβανεται στις ερωτησεις?
    αν δεν υπηρχε αντικειμενο δε θα το ελεγαν τοσοιδικηγοροι επωνυμα και δημοσια.
    μηπως υπαρχει αποδοτικοτερος τροπος τακτοποιησης και δεν το ψαχνουμε? για ποιους λογους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ, ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.
    ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟ. ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ...
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ..
    ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΜΕ 15 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
    ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ, Η ΖΗΜΕΝΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΖΕΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ..
    ΟΠΟΤΕ, ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ -ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ- ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ, ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΑΣΗ ΟΛΟΥΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΤΥΧΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΩΣΤΕ Η ΛΥΤΡΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ...
    ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ Ή ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.
    ΣΕ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΝΟΜΟΥ..ΕΣΤΩ..

    Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΗΡΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΠΟΝΣΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΤΟΡΑ??
    ΑΣΤΕΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ,,ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ.
    Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ..ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ, ΜΕ ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΑ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ-ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΩΝ, ΜΕ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ-ΕΠΟΠΤΩΝ -ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ κλπ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ........
    ??? ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΟΥΣ...
    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΥΠΝΑ..
    ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΕΠΑΦΗ.
    Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ..ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ..
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΣΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥΣ..

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσφυγή για αποζημίωση
    Θα πληρώσουμε πάνω από 200 εκατ. ευρώ για τα σπασμένα του Ραπτόπουλου

    web only

    09/04/2011 02:25
    http://img.protothema.gr/194161A2465353951A04E3A10698842A.jpg
    Δεν φτάνει η καταφανής στρέβλωση του ανταγωνισμού, δεν μας αρκεί που το Δημόσιο έχει τρύπα ύψους 200 εκατ. ευρώ από τα συνολικά χρέη του ομίλου Express Service σε ΙΚΑ (133,5 εκατ. ευρώ) και Εφορία (70 εκατ. ευρώ), φαίνεται πως θα πληρώσουμε και χρυσάφι τον μεγαλύτερο οφειλέτη του Ελληνικού Δημοσίου ελέω των αποφάσεων του υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

    Δηλαδή, σε μια περίοδο έντονης προσπάθειας συμμαζέματος των δημόσιων οικονομικών το ελληνικό κράτος ενδέχεται να χάσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ως αποζημιώσεις, τις οποίες, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, προετοιμάζονται να διεκδικήσουν οι ανταγωνίστριες ως προς τις εταιρείες του κ. Γιάννη Ραπτόπουλου επιχειρήσεις.

    Ηδη την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξαν αρχικές επαφές μεταξύ στελεχών τουλάχιστον τεσσάρων εταιρειών, όπου συζητήθηκαν μορφές δράσης εις βάρος του υπουργού Οικονομικών.

    Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι εταιρείες που κυρίως υφίστανται τις συνέπειες από τη στρέβλωση της αγοράς εξαιτίας της προνομιακής μεταχείρισης του κ. Ραπτόπουλου είναι οι εξής: Interamerican, Eurosos, Inter Partner, Intersalonica, Mondial Assistance και ΕΛΠΑ.

    Επιχειρήσεις δηλαδή που έβλεπαν με έκπληξη εδώ και χρόνια τον αθέμιτο ανταγωνισμό και την κάλυψη προς την Express Service. Μερίδα αυτών, λοιπόν, μελετά την προσφυγή στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα και κυρίως στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού, αποσκοπώντας στη διεκδίκηση μεγάλων αποζημιώσεων εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

    Ηδη δύο επιχειρήσεις ετοιμάζονται να ζητήσουν πρόσθετες εξηγήσεις από τους νομικούς συμβούλους του υπουργείου Οικονομικών, ενώ από πληροφορίες μας γίνεται λόγος για αποζημιώσεις που ενδέχεται να κοστίσουν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, στον Ελληνα φορολογούμενο ακόμα και πάνω από 200 εκατ. ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΚΟΨΕΙ ΚΑΤΙ..ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ..
    ΑΝΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ερώτημα προς ΟΛΟΥΣ...
    5/5/11,και σύμφωνα με τους ορους του ASPIS ASSET,λήγει η τριετία,απο την εναρξη του,οπου μου εδινε το δικαίωμα εξαγοράς του...
    Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ,(λεει ο
    νόμος), Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ
    ΕΤΑΙΡΙΑΣ!!! ΜΠΟΡΩ ή ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΩ,ΑΦΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ,ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ,ΓΙΑ ΕΞΑΓΟΡΑ? παρακαλώ απαντήστε μου,οσο το δυνατόν πιο τεκμηριωμένα.
    σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=27418

    αφηστε τις μοιρολατρικες επαναληψεις και τα παραμυθια.

    εδω επρεπε να ειστε και να εξωθειτε και να ελεγχετε στις καθοριστικες ενεργειες για το αποθεματικο και τα οικονομικα στοιχεια..
    για δικες κατα των συμμετεχοντων και των εγκληματιων.
    απο αυτους θα βρουμε ακρη, εκει θα βρεθουν τα χρηματα μας.
    δεν ειναι η δουλεια σας οι αγωγες γιατι απλουστατα δεν ειστε δικηγοροι.
    αλλαξατε επαγγελμα?
    θελετε πραγματικα να παρουμε τα λεφτα μας πισω?
    πιεστε να τρεξουν να τα βρουν στους λογαριασμους και στις επενδυσεις των λαμογιων.
    τι ξερετε απο δικονομια ποινικη και πολιτικη αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΞΟΥΝ ΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ.
    ΤΑ ΠΕΡΙ..ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ..ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ..ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ,ΑΦΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ-ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ- ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ..
    ΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝ.
    ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ.
    ΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ-ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ..ΤΑ ΑΛΛΑ..ΣΤΗΝ Ε ΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.