Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Ξεκίνησαν οι συγκεντρώσεις των μελών μας για ενημέρωση σχετικά με την ανάρτηση του προσωρινού χαρτοφυλακίου από τον επόπτη Ι. Παντελίδη.



Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιείται η συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη. Ακολουθούν Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης. Όλα τα μέλη μας σε Αθήνα και Ηράκλειο θα λάβουν sms και mail για τον χώρο όπου θα γίνουν οι επόμενες συγκεντρώσεις.


Όποιο μέλος από τη Β. Ελλάδα δεν έχει λάβει ενημέρωση παρακαλούμε να επικοινωνήσει με το γραφείο Θεσσαλονίκης στο 2310-226702.

12 σχόλια:

  1. ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ.ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ.ΓΙΑΤΙ?????ΠΕΡΑΣΑΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έσοδα στο Επικουρικό από πλειστηριασμούς ακινήτων
    Με βάσει τις τιμές εκκίνησης η διοίκηση του φορέα υπολογίζει ότι θα εισπράξει πάνω από 90 εκατ. ευρώ

    Περί τα 90 ακίνητα ασφαλιστικών εταιρειών των οποίων οι άδειες ανακλήθηκαν, έχει βγάλει στο «σφυρί» το Επικουρικό Κεφάλαιο κλάδου Αυτοκινήτων, προκειμένου να ενισχύσει τη ρευστότητά του.

    Με βάσει τις τιμές εκκίνησης για τους πλειστηριασμούς που θα ακολουθήσουν, η διοίκηση του Επικουρικού υπολογίζει ότι θα εισπράξει πάνω από 90 εκατ. ευρώ, υπό την προϋπόθεση βέβαια θα υπάρξει ενδιαφέρον από την πλευρά των αγοραστών, σε μια περίοδο κατά την οποία -λόγω της κρίσης- η ζήτηση των ακινήτων είναι περιορισμένη και το real estate έχει υποστεί μεγάλη καθίζηση.

    Τα εν λόγω ακίνητα, διαμερίσματα, γραφεία, καταστήματα ή και κτίρια, βρίσκονται στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, το Αγρίνιο, την Πάτρα, τη Λάρισα, την Ιθάκη και την Ερέτρια.

    Σύμφωνα με στοιχεία του Επικουρικού Κεφαλαίου, ο επόμενος πλειστηριασμός έχει οριστεί για τις 8 Δεκεμβρίου και στο πλαίσιο αυτού θα επιχειρηθεί η πώληση περισσότερων από 20 ακινήτων.

    Φέτος, το Επικουρικό έχει προγραμματίσει συνολικά 4 πλειστηριασμούς και το 2010 εκτέλεσε μόλις δύο, ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι όσο καλά κι αν πάνε οι προσπάθειες που καταβάλλει μέσω των πλειστηριασμών, τα οικονομικά του προβλήματα δεν πρόκειται να «θεραπευθούν», καθότι, όπως είναι γνωστό, οι υποχρεώσεις του ταμείου του αγγίζουν πια τα 700 εκατ. ευρώ και οι αποζημιώσεις καταβάλλονται με καθυστέρηση τριών ετών!


    ...?????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι νομικοι ήταν οι δικηγοροι των δικηγορικών γραφείων.
    Εσείς, κουρασμένοι και απογοητευμένοι μετά απο 2 χρόνια τρέξιμο, με ανάγκη να φροντίσετε και το βιοπορισμό σας.
    Ο Παντελίδης, γραφειοκράτης,με ανύπαρκτη έμπνευση και καμία διάθεση να προσφέρει παραπάνω από αυτό που το γράμμα του νόμου ορίζει για τη θεσούλα του.
    Ο Σαχινίδης και οι περί αυτόν, πολιτικίσκοι ,που τους έτυχε και η χείριστη οικονομική συγκυρία και δεν ξέρουν πραγματικά από πού τους ήρθε..πόσο μάλλον..τι να κάνουν..και ακόμα περισσότερο με την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΡΑΣΗ.."ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ", δηλ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.

    Πώς θα θελήσουν όλοι αυτοί?

    ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΝ/ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ 300 ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 3.000 ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ!!!
    ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΕΦΙΚΤΟ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ..
    Τότε θα αλλάξουν πιο εύκολα όλα. Και τα ποσά των αποζημιώσεων για τα γιούνιτ και οι χρόνοι και όλα.
    Τώρα απλώς δεν υπάρχουμε.
    Εσείς τρεχετε και δε φτάνετε και τι πραγματικά άλλο να κάνετε.
    Γνωρίζετε καλά τα μεγάλα συμβόλαια.
    Κάντε την κίνηση, βρείτε ένα αξιόπιστο γραφείο, που θα συγκαλέσει ισότιμα τους συνομιλητές ,θα γίνουν ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝΑ, ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΟΧΗ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.
    ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ.

    ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ.
    ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ,ΔΙΕΘΝΕΣ,ΕΥΡΩΠΑΊΚΟ, ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΡΤΕΣ, ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕ Ο ΤΙ...ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΝΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΛΛΙΩΣ, ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΣΤΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.


    και μην το αναρτήσετε το σχόλιό μου.
    μελετηστε το, δεν μπορεί να μην το έχετε σκεφτεί.
    να τελειώνουμε.
    1.000.000.-ευρώ εύκολα μαζευεται από τους μεγάλους..
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ-ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ-ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΓΕΣ
    ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ...ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!ΑΛΗΘΕΒΕΙ??ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μπορούσαμε να μάθουμε για την ομάδα του κ. Παντελίδη και με ποιους κρατικούς φορείς συνεργάστηκε με όλα αυτά τα αρνητικά αποτελέσματα, ώστε να χάσουμε τις οικονομίες μας 1.000.000 ασφαλισμένοι και τώρα σε αντίθεση να σώζονται κάποιες τράπεζες με επιχορήγηση τόσων δις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα!' Ημουν στη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη χθες το βράδυ και η απογοήτευση ήταν τεράστια.
    Ο κόσμος πολύς, παρά το γεγονός ότι την κρύψατε την συγκέντρωση,αφού ειδοποιήσατε μόνο εμάς, τα μέλη του συλλόγου και οι..άλλοι δεν γνώριζαν και κοινώς ήταν αποκλεισμένοι.

    Παριστάμενοι οι δικηγόροι σας, δηλ. το γραφειο Σελέκου, το άλλο των συναδέλφων του στο Πανεπιστήμιο και κάποιοι άλλοι. Ο κ. Σελέκος όμως ήταν απών, που θα μπορούσε από τη θέση του να συνεισφέρει,έστω και κάτι.Κρίμα.

    Εσείς, φαινόσασταν ήδη και εύλογα κατάκοποι, απογοητευμένοι,με διάθεση μεν να συνεχίσετε, αλλά μπροστά σε τεράστια προβλήματα και αδιέξοδα.

    Ο κόσμος, εντυπωσιακά ανενημέρωτος,προσπαθούσε να δει πώς θα διόρθωνε τα 100 ευρώ σε 150, έψαχνε να δει γιατί δεν του αναγνωρίζει ο Παντελίδης τους τόκους και άλλοι ρωτούσαν για επιτόκια.
    Τραγωδία.
    ΄Ακουσα για τον Μπαρνιέ και είπατε ότι, ναι, πριν από εναμιση χρόνο στείλαμε επιστολές και ρωτούσαμε και δεν μας απάντησε.
    Αυτή ηταν λοιπόν η ευρωπαϊκή μας παρέμβαση.
    Η ευρωβουλευτής της Ν.Δ προχθές και ο Μπαρνιέ πριν από ενάμιση χρόνο.
    ΄Ακουσα και επιβεβαίωσα το γεγονός ότι άλλες επαφές με το Υπουργείο δεν υπήρχαν από διετίας περίπου και ακόμα αναμένουμε δυο τρεις υπουργούς να αλλάξουν και τους γραμματείς του Βενιζέλου να θυμηθούν ότι κάποτε δεσμέυτηκαν για ραντεβού.

    Αληθεια, ελπίζετε ακόμα ή είναι λόγια για να λέγονται ότι κάποιοι θα σας δεχθούν να εκθέσετε τις απόψεις σας?

    ΄Ακουσα πάλι τη γνωστή "λυση", όπως την είχατε προτείνει πριν από δύο χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΄Ηταν εξαιρετική λύση, όμως τώρα οι καιροί άλλαξαν ,τα δεδομένα ανατράπηκαν και είναι πλήρως ανεφάρμοστη.
    Δεν άκουσα για άλλη λυση. Δεν άκουσα για δυνατότητα επικοινωνίας με το υπουργείο και τις ασφαλιστικές εταιρίες.
    Δεν διαπίστωσα ότι οι δικηγόροι οι παριστάμενοι να είναι και νομικοί σας σύμβουλοι. Είναι απλώς οι δικηγοροι των αγωγών και μόνον. Αρα απλά, λείπουν οι σύμβουλοι.
    Δεν παρουσιάσατε εξειδικευμένους ανθρώπους σε τέτοια θέματα, συμβούλους ή άλλους σε σχέση με τις ενδεδειγμένες επαφές με το υπουργείο.
    Ο Παντελίδης με την πολυπληθή ομάδα του ζει και λειτουργεί εις βάρος του αποθεματικού, τα νοσοκομεία,όπως μας πληροφορήσατε θα πληρωθούν, όπως και πληρώνονται όλοι αυτοί που μπορούν να μπαινοβγαίνουν στα υπουργεία και έχουν συμφέροντα.

    Είπατε ότι δεν γνωρίζουν και οι ίδιοι πώς να διαχειρισθούν την κατάσταση,γιατί είναι κάτι το πρωτόγνωρο και θυμηθήκαμε όλοι τη διαχείριση του οικονομικου προβλήματος της ελλάδας, που είναι αντιστοιχη ιστορία.

    Η απόγνωση μεγάλωσε και όσο οι..δικηγόροι..να είναι οι .,,φίλοι μας που ήρθαν να μας βοηθήσουν, αρνούμαι να αποδεχθώ ότι είμαι ινδιάνος και μου έφεραν καθρεφτάκια ..για να με καλοπιάσουν.
    Αμοιβές θέλουν, περιουσίες προσδοκούν, γι αυτό είναι οι μόνοι που μας.."βοηθούν", αναγκαίο κακό, αλλά ήταν οι μόνοι που παρίσταντο.

    Πριν από ένα χρόνο ο κ. Βγόντζας, τον οποιον δέν είδαμε εκεί, μας είπε, ότι είμαστε τυχεροί, επειδή έχουμε έναν ΝΟΜΟ...
    Τώρα διαπιστώνουμε ότι ο Νόμος είναι πλήρως ανεφάρμοστος.

    ΄Ακουσα τον κ. Πετρίδη, σε μια του αποστροφή, με στοιχεία απόγνωσης, να καλεί τον κόσμο, που βρισκόταν στον ..κόσμο του, να κάνει προτάσεις,να ενισχύσει, να μην αναλώνεται σε ερωτήσεις για υποπεριπτωσεις.

    Προσπάθησα να πάρω το λόγο για να κάνω μια πρόταση, όμως πρακτικά αυτό δεν έγινε,γιατι η διαδικασία και ο κόσμος δεν τηρούσαν μια σειρά.
    ΄Εφυγα..

    ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ.

    Συγκεντρώστε ΜΟΝΟ τα υψηλά συμβόλαια.
    Σας είναι γνωστά τα στοιχεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρείτε μια ξένη εταιρία απαραίτητα ξένη, εξειδικευμένη και παραδώστε τους τη διαχείριση και τις συνεννοήσεις και σε συνεργασία μαζί της,δώστε ένα νεο σχέδιο-λύση στους κυβερνητικούς.
    Μιλήστε τη γλώσσα των "αντιπάλων".
    Είμαστε κακομοίρηδες και αυτοί το αντιλαμβάνονται.
    Συγκεντρώστε ένα καλό ποσό και διαχειριστείτε τον τρόπο πληρωμής τους,ξέρετε και θα βρείτε λύση σ΄αυτό.
    Μηνκάνετε άλλη συγκέντρωση, γιατί και αυτή δε θα έχει αποτέλεσμα.
    Είναι καλύτερο κάποιοι να αναλάβουν στο blog να αναφερθούν σε περιπτώσεις-παραδείγματα πιο λεπτομερώς ,ώστε να καλυφθούν.
    Δώστε τα χρήματα αυτά σε μια νεα συγκέντρωση για τα μεγάλα συμβόλαια που θα δώσουν τη λύση.
    Οι ..μικροί,ας προσφέρουν συμβολικά ποσά για ενίσχυση του συλλόγου γενικώς.

    Προς θεού, μην το αφήσετε άλλο έτσι.
    Ο νόμος δεν μπορεί να εφαρμοσθεί. Η αναδοχή πρέπει να γίνει πάση θυσία. Οι τράπεζες πρέπει να παίξουν πολύ ενεργό ρόλο. Οι αποταμιεύσεις μας, μπορούν να εμπλακούν στα καταθετικά προιόντα με κάποιον τρόπο.
    Αναθέστε και συνεργαστείτε με ξένη εταιρία ειδικευμένη σε τραπεζοασφαλιστικά.
    Τώρα που τα δις ρέουν στις τράπεζες, που οι ασφαλιστικές εταιρίες παρακαλούν ,τώρα πρέπει να πιεσθούν τα υπουργεία να συμπεριληφθούμε σε ένα σχήμα, ενδεχομένως και έξω από το εγγυητικό και από χρονικούς ορίζοντες τεράστιους.
    Πρέπει να μπούμε σε αποταμιευτικούς λογιαριασμούς τραπεζών, σε προθεσμία και ειδικές ρήτρες.
    ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ..

    Η ταυτότητά μου είναι γνωστή, αλλά και δεν θέλω τα παρόντα να δημοσιοποιηθούν. Είναι αυτά που θα έλεγα χθες και δεν μου δόθηκε η ευκαιρία.
    Προφανώς θα ήθελα απάντηση, και θα περιμένω ένα σχόλιό σας, με ανάρτηση εδώ, αφού η πρότασή μου αποτελεί πρόταση πολλών.

    Σας διαβεβαιώ ότι κι εσείς θα λυτρωθείτε μέσα από ένα τέτοιο σχήμα.
    Το παιχνίδι θα παιχτεί στην εθνικότητα και το είδος του συμβούλου-διαπραγματευτή.
    Αντί να τα παίρνει ο Παντελίδης και τα δικηγορικά γραφεία, αντί να μειώνονται άτοκα οι αποζημιώσεις ΕΑΝ ποτέ καταβληθούν, είναι προτιμότερο να δοθούν σ αυτούς που είναι πίσω από τους ευρωπαικούς οίκους τους γνωστούς και διοικούν ουσιαστικά την ελλαδίτσα, πόσο μάλλον τα υπουργεία.

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ, ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ SMS EMAIL ΜΟΝΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΙΕΣΗ Η ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΙΣ ΝΑ ΕΡΘΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΡΩΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ
    ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΕΡΩΘΕΙΤΑΙ
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ?
    ΕΦΥΓΑ ΧΘΕΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ,ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΕΙ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ
    ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΜΑΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ,ΑΥΡΙΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΕΠΙΤΑΓΗ?
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΜΗΠΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΟ ΚΥΡΙΟ-Α.ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΕ ΕΞΑΠΑΤΙΜΕΝΟΣ?ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ?ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΤΑΝΤΙΣΕΙ ΕΤΣΙ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.