Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ο Σύλλογος καλεί τα μέλη του να παραβρεθούν στην συγκέντρωση που θα γίνει την Τετάρτη 30/11/2011, ώρα 18:00 μ.μ., στο ξενοδοχείο "ΤΙΤΑΝΙΑ", Πανεπιστημίου 52, Αθήνα. Η παρουσία όλων είναι πολύ σημαντική.


Ήδη ο Σύλλογος έχει στείλει από την προηγούμενη Παρασκευή προσκλήσεις στα ΜΜΕ και σε όλους τους βουλευτές, αλλά και πιο συγκεκριμένα σε εκείνους που έχουν ασχοληθεί κατά καιρούς με το θέμα της Ασπίς: 
- Ευρωβουλευτές: Πουπάκης και Κράτσα
- Βουλευτές: Λαφαζάνης, Ρομπόπουλος, Αράπογλου, Βορίδης, Σταϊκούρας, Μαρκόπουλος, Κουβέλης, Πλεύρης, Γεωργιάδης, Καλαφάτης, Αυγενάκης, Μητσοτάκης.

11 σχόλια:

  1. http://www.nextdeal.gr/evagelos-spirou/item/9625-%CE%9F%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%E2%80%98%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD%E2%80%99-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%8C%CF%86%CE%B5%CE%BB%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82.html


    Αξίζει να γραφονται, όμως κυρίως, ΠΡΕΠΕΙ να λέγονται με σωστή μεθοδολογία και επιχειρηματα.
    ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΝΑ ΛΗΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ.
    Μην κινεισθε όλο στα ίδια και τα ίδια.
    ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    Οι εξελίξεις θα είναι πολλές και θα έρθουν από Κύπρο.
    Πρέπει να περιφρουρήσουμε δικαιώματα με ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΡΟΠΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ:

    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΝΤΗ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ Τ.Τ.ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΙΑ??
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ??
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ??

    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ?
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ.

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΑΣ?
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
    ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΑΣΠΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΥΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ?
    ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ Ή ΜΗ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ?

    ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΜΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ?
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΠΙΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.
    ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΑ ΟΛΟΙ.
    ΕΠΙΣΠΕΥΣΤΕ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.
    Η ΠΡΟΤΟΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ
    ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ.

    ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ? ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπεύθυνοι όλοι όχι μόνο το κράτος με την εγκληματική λειτουργία των «λειτουργών» του αλλά και οι ασφαλιστικές εταιρίες που όχι μόνο δεν βοηθούν καθόλου ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ τον «κίνδυνο» της ασπις ΑΛΛΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε όλους εμάς που πιστέψαμε (όχι πια) στον θεσμό της ασφάλισης και πληρώναμε καλή την πίστη για τόσα έτη τα συμβόλαια μας. Και φυσικά αυτή τους την στάση ελπίζω να την πληρώσουν γιατί ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει.
    Επιτέλους όσοι έχουν ιδέες για το τι πρέπει να γίνει ας βγουν μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θέμα που έφεραν στη Βουλή οι βουλευτές της ΝΔ Γ. Γιακουμάτος και Κ. Τζαβάρας για τις καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία και Ελλήνων πολιτικών του ΠΑΣΟΚ και της Δεξιάς αφορά και τον ασφαλιστικό κλάδο.
    Για όσους δε γνωρίζουν ο Ελληνικής καταγωγής Ελβετός βουλευτής Ιωσήφ Ζησιάδης είπε στο δημοσιογράφο Π. Τσίμα, ότι υπάρχουν βουλευτές με μεγάλες καταθέσεις στην Ελβετία. Στον κ. Ζησιάδη μίλησε η κ. Υπουργός Οικονομίας της Ελβετίας και του είπε ότι από το 2005 πρότεινε μια φορολογική συμφωνία με την Ελλάδα αλλά οι Ελληνικές Κυβερνήσεις εδώ και εξ χρόνια κωφεύουν. Ο κ. Πετσάλνικος έχει ενημερώσει τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο που στις πρώτες του δηλώσεις ως Υπουργός Οικονομικών κοινοποίησε την υπόθεση.
    Για το ίδιο θέμα κινούνται αρκετά χρόνια τώρα και η Γερμανία και η Μεγάλη Βρετανία. Ζητούμενο η φορολόγηση των καταθέσεων. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι αλλά αναμένεται σύντομα λύση σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης να βρεθεί φόρμουλα φορολόγησης χωρίς κοινοποίηση ονομάτων απλό πλευράς Ελβετίας.
    Καταθέσεις σε εταιρικό και ατομικό επίπεδο έχουν και αρκετοί άνθρωποι του ασφαλιστικού χώρου.
    Η υπόθεση Ομίλου ΑΣΠΙΣ έφερε στο φως πολλά δρομολόγια χρημάτων προς Ελβετία, Σουηδία, Κύπρο, Ρουμανία κλπ.
    Υπόψιν μας είναι και δικόγραφο με μαρτυρίες που εγνώριζε και συμμετείχε γνωστό τραπεζικό στέλεχος σε μεταφορές χρημάτων μέσω πολλών χωρών που κατέληγαν στη Ζυρίχη και αφορούσαν και ασφαλιστικές εργασίες… Είναι πολλά τα νυν τραπεζικά στελέχη και πρώην ασφαλιστικά που γνωρίζουν αρκετά γι’ αυτές τις συναλλαγές πολλών ασφαλιστικών εταιρειών.
    Γνωρίζουμε και τραπεζικό στέλεχος Ελβετικής Τράπεζας που «ενημέρωνε» ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς κάνοντας PRIVATE BANKING ταξιδεύοντας από Ελβετία συχνά για συγκεκριμένα ραντεβού…
    Ίσως κάποιοι να «ξέχναγαν» τη φορολογία, ίσως να το έκαναν για το καλό των εταιρειών τους…
    Όπως και να έχει το θέμα, αφορά πολύ κόσμο. Εννοούμε εκτός αυτών που τώρα «βγήκαν απ’ το αυγό» και κάνουν πως δεν ξέρουν το ζήτημα αφορά και ασφαλισμένους που βλέπουν να χάνονται τα λεφτουδάκια τους, να πτωχεύουν εταιρείες αλλά κάποιοι να αλλάζουν εκτός τα ρολόγια ROLEX και σπίτια και κότερα και γειτονιές και αμάξια και «κόμματα» και κοινωνική τάξη…
    Επί τη ευκαιρία να πούμε ότι άρχισαν και αγωγές ταμείων κατά της Τραπέζης Ελλάδος για τη διαχείριση των χρημάτων τους. Εκπρόσωποι του Εθνικού Ταμείου Ανεξάρτητα απασχολουμένων (ΕΤΑΑ) ζητούν επείγουσα δικαστική διερεύνηση (Δικηγορικός σύλλογος, Ιατρικός σύλλογος, Οδοντίατροι, Συμβολαιογράφοι κλπ).
    Εν τω μεταξύ άνθρωποι της AXA, CNP και ALLIANCE μαζί με την ΕΘΝΙΚΗ και ALPHA EUROBANK μετέχουν στο Διεθνές Ινστιτούτο Τραπεζών IIF για το κούρεμα και ανταλλαγή ομολόγων.
    Ακόμα έγινε γνωστό ότι από τον Ιανουάριο το ΙΚΑ θα δίνει συντάξεις μόνο μέσω Τραπεζών και αναμένεται να κινηθούν διαδικασίες επιστροφής ποσών συντάξεων που παρανόμως παρακρατήθηκαν από (πιθανόν) 20.907 συνταξιούχους φαντάσματα…
    Τέλος μέσα σ’ αυτήν την ομιχλώδη κατάσταση κλείνει το 2011 με αδικημένους την ασφαλιστική αγορά και τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΔΑΣ αφού οι εκθέσεις Παντελίδη-Βλαχογιάννη-Μπάρκα λιγοστεύουν τις ελπίδες τους για δίκαιη μεταχείριση. Αυτοί στην πίκρα απροστάτευτοι και κάποιοι στη λεηλασία του πλούτου της ΑΣΠΙΔΟΣ που έφτανε και περίσσευε να αποζημιωθούν αν υπολογίσουμε ότι η αξία της μετοχής της ΑΣΠΙΣ ΒΑΝΚ είχε 40 ευρώ όταν έκλεισε η ΑΣΠΙΣ και σήμερα «μηδενικής αξίας» όπως γράφουν ή εάν υπολογίσουμε την αξία των ακινήτων που και αυτά τα βγάζουν ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. όσο αποτιμώνται τα κτίρια Βασ. Σοφίας 60 και Βασ. Σοφίας 88; Πόσο το ακίνητο της Ρουμανίας; Πώς πληρώθηκαν και γιατί κάποιες μεγάλες αμοιβές ελεγκτικών εταιρειών εκατομμυρίων; Και πώς πέρασαν στα χαρτοφυλάκια της Ευρωπαϊκής Πίστης, της ΕΘΝΙΚΗΣ, της ALICO, της VICTORIA, της ΑΙΓΑΙΟΝ κλπ τόσα συμβόλαια; Με τι υπογραφές κύριοι της Εποπτείας; Και πώς έγινε να μείνουν στον Όμιλο ΑΣΠΙΣ μόνο τα ζημιογόνα; Και τι και πώς μπήκαν τα αποθέματα στα μεταφερόμενα; Αν έμειναν τα συμβόλαια μήπως θα έφθαναν να πληρωθεί ο κοσμάκης για να μη βρίζει τους ασφαλιστές; Δεν μας τα είπατε καλά κύριοι και όλα έχουν σχέση και με την Ελβετία…
    Πότε θα ξυπνήσουμe?

    ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ!!!
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΑ.
    ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ.
    ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eξηγηστε μας, αν ειναι δυνατον, πώς γινεται και εχουν αμεσα παρεμβει εισαγγελεις για τα ταμεια των ασφαλιστικων εταιριων και εμεις πρεπει να κανουμε ΜΟΝΟ αγωγες κατα του ελληνικου δημοσιου?

    Πειτε μας,παρακαλω, τι συμβαινει με τον καταλογισμο ευθυνων στην κυβερνηση και τους υπουργους της,τους γ.γραμματεις της και τις εποπτικες αρχες και ολους που ασχοληθηκαν με το ζητημα?

    Γιατι πραγματικα ΦΑΙΝΕΤΑΙ να ειμαστε με δεμενα χερια και να περιμενουμε 2 χρονια να κατασπαραξουν και το τελευταιο ευρω του καθενος?

    Πώς γινεται και υπάρχουν ένδικα μεσα για ολους και ευθυνες προς καταλογισμο και ενω οι ιδιοι το κατονομαζετε "μεγαλο σκανδαλο",καθε μερα ειναι ενα βατερλω?

    Μιλουν για καταθεσεις στο εξωτερικο, για μαφια,για πλουτισμο πολλών,για ληστεια ,για σκοπιμη παρεμβαση και εκμεταλλευση των ασφαλισμενων και των συμβολαιων τους απο τις αλλες ασφαλιστικες εταιριες και
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!
    ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΟΜΑΔΙΚΗΣ!!! ΑΓΩΓΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ,
    Ή ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ??

    αν καταρρευσουν οι αγωγες, τωρα που το κρατος ευθαρσως μιλαει για ελλειψη εγγυησεων στα επικουρικα ταμεια, αραγε αμφισβητειτε το γεγονος οτι θα υπαρξει δικαστης που δε θα μας δικαιώσει?
    αν λοιπον γινει αυτο, τι θα εχετε να πειτε στον κοσμο,που τον πεισατε οτι ΜΟΝΟ οι αγωγες θα φερουν αποτελεσματα?
    ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΑΤΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ?

    αυτα ολα ειναι δημοσιευματα εγκριτων εφημεριδων,αποσπασματα των οποιων διαβαζετε κι εσεις και ολοι σας.
    ποια παρανομια πραγματικα προσπαθουμε να αποδειξουμε,οταν τα χρηματα πηγαν στις τσεπες αλλων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ενημερωστε και εμας ,απο την επαρχια,τι αποφασισατε στην συγκεντρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρακαλώ να γίνει μια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ για τα συμβόλαια για να υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα.ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ που δεν γνωρίζει πολλά πράγματα ή και καθόλου για διαδιακσίες οπως αναδοχη, εκκαθάριση κλπ.
    Μιλούσα προχθές με ενα στελεχος ασφαλιστικής που θεωρουσε φυσιολογικό να μας δινουν αξια εξαγοράς σε πλας και δκ με την τιμή μεριδίου!ενω τα συμβόλαια είναι εν ισχυ!!!..Αυτοι ειναι δυστυχώς, Απογοητευση και απέχθεια προκαλούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξεκίνησε στο εφετείο η δίκη του Παύλου Ψωμιάδη

    Το συμβούλιο αποφάσισε την παράταση της προφυλάκισής του

    Με ενστάσεις και δικονομικά αιτήματα άρχισε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών η δίκη του προφυλακισμένου προέδρου του ομίλου επιχειρήσεων Ασπίς, Παύλου Ψωμιάδη, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία
    της πλαστογραφίας μετά χρήσεως.

    Η υπόθεση, που τον φέρνει στο εδώλιο αφορά σε πλαστή εγγυητική επιστολή ύψους 550.000 ευρώ που προσκόμισε στην Επιτροπή εποπτείας ιδιωτικής ασφάλισης για να παραμείνει ανοιχτή και σε λειτουργία η εταιρεία «Ασπίς Πρόνοια».

    Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ακροατήριο εμφανίστηκαν, μέσω των δικηγόρων τους, χαμένοι επενδυτές του ομίλου οι οποίοι δήλωσαν παράσταση πολιτικής αγωγής, αλλά το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα του κατηγορουμένου και τους απέβαλε θεωρώντας ότι γι αυτή την κατηγορία δεν έχουν έννομο συμφέρον.

    Έτσι, στα έδρανα της πολιτικής αγωγής παραμένουν μόνο οι εκπρόσωποι του ελληνικού δημοσίου και της Ασπίς πρόνοιας.

    Η δίκη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα το πρωί ,ενώ το δικαστικός συμβούλιο παρέτεινε με βούλευμά του την προσωρινή κράτηση του Π. Ψωμιάδη για άλλους έξι μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρείτε και διαβάστε το παρακάτω ΦΕΚ της Κυβέρνησης να τρελαθείτε
    ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 2454
    2 Νοεμβρίου 2011
    Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ
    Πληρώνουν τη CGSH (Δικηγορική εταιρεία) με 6.000.000? συν 1.500.000? ανά μήνα για την εφαρμογή της συμφωνίας της 21 Ιουλίου και τη Lazard (χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, που ασχολείται κατά βάση με πτωχεύσεις κρατών και άλλα περίεργα) με 25.000.000?.
    Εμείς τι περιμένουμε 2 χρονια να κατασπαραξουν και το τελευταιο ευρω του καθενος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Eίναι σύμπτωση ότι η δεξαμενή της ΑΣΠΙΣ στελεχώνει υπουργεία?
    Πόσο σύμπτωση είναι ότι στις συγκεντρώσεις και της Αθήνας είχαμε τα δικηγορικά γραφεία των αγωγών και όχι συμβούλους ,που να μας δώσουν στοιχεία για τις επαφές τους με το υπουργείο και την ασφαλιστική αγορά?

    Γιατί χειρίζεσθε τη λύση της αναδοχής ερασιτεχνικά, χωρίς ανάθεση? Μας είπατε για 3.500 μελη, άρα και εισφορες,που μπορουν να ανανεωθούν, να ενισχυθούν ή ότι άλλο για να υπάρξει αμοιβή τεχνοκρατών.

    Το γραφείο Βγόντζα είναι πια γραφείο αγωγών.
    Ο ίδιος πολύ κοντά στην κυβέρνηση, άρα?

    Δεν είναι ευχάριστα συμπεράσματα όλα αυτά.
    Μας περιβάλλουν δικηγορικά γραφεία που έχουν ,όπως του Σελέκου, κυβερνητικές θέσεις.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ???
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ??

    Πάλι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα?
    Γιατί συνεχίζετε την ίδια τακτική? και ακριβώς τι βελτίωσε ο κ. Βγόντζας??
    να εξοφληθούμε το 2024?? τα δεκαετή άσσετ που μπορουσαμε να τα εισπράξουμε στην τριετία και γι΄αυτό τα αποταμιεύσαμε,να τα εισπράξουμε στο 70% και άτοκα στη δεκαετία ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ?
    Ποιες από τις παρεμβάσεις τους, οδηγούν στην αναδοχή?
    Γιατί επιμένετε ?
    Είναι λογικό να έχουν πέσει όλοι επάνω μας,γιατί δουλειές δεν υπάρχουν, αλλά μην ξεχνάτε ότι μιλάτε για τις αποταμιεύσεις του κοσμάκη. ΄Οχι μόνο να το λέτε, αλλά να το κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.