Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ Ρ. ΚΡΑΤΣΑ



Η ευρωβουλευτής της ΝΔ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Ρόδη Κράτσα μας έστειλε την παρακάτω επιστολή. 

Σε συνεργασία με την κ. Κράτσα θέλουμε να θέσουμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και συγκεκριμένα στο κ. Barnier το θέμα της πρωτοφανούς πριμοδότησης του τραπεζικού κλάδου έναντι του ασφαλιστικού. Και οι δύο ανήκουν στον ίδιο πυλώνα, ωστόσο ο τραπεζικός τομέας χρηματοδοτείται με εξωφρενικά ποσά, ενώ ο ασφαλιστικός αφήνεται στην μοίρα του. 

Θα προσπαθήσουμε για ακόμη μία φορά να προβάλλουμε το τόσο σημαντικό πρόβλημα της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την αρωγή της κ. Κράτσα. Ακολουθεί η επιστολή:


ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ


ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ-ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ


Προς
Πρόεδρο κ. Θεοχάρη Πετρίδη και
Οργανωτικό Γραμματέα κ. Νικόλαο Κεχαγιάογλου
του Συλλόγου Ζημιωθέντων 
ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

Βρυξέλλες, 30.11.2011

Αγαπητέ κύριε Πετρίδη
Αγαπητέ κύριε Κεχαγιάογλου,

Παρακολουθώ με απόλυτο ενδιαφέρον και κατανόηση τις εξελίξεις κατά τα δύο τελευταία χρόνια, κατόπιν ανάκλησης της άδειας της Ασπίς Πρόνοια, αντιλαμβανόμενη πλήρως τις ανησυχίες και προσδοκίες χιλιάδων ζημιωθέντων που είναι απολύτως εύλογες για μία ευνομούμενη πολιτεία και ιδιαίτερα σε μία κρίσιμη συγκυρία για την οικονομία και την κοινωνία μας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο χειρισμός αυτού του τόσο σοβαρού ζητήματος χαρακτηρίζεται από σοβαρές παραλείψεις και καθυστερήσεις με δυσμενείς συνέπειες τόσο για το εισόδημα των ασφαλισμένων όσο και για την αξιοπιστία και τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού κλάδου.

Θα χαρώ να σας συναντήσω προκειμένου να συζητήσουμε για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να αναδειχθεί το σημαντικό αυτό θέμα σε ευρωπαϊκό επίπεδο με αποτελεσματικό τρόπο.

Με εκτίμηση,

Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου

Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Γραφείο Αθηνών:  Βουκουρεστίου 34, Αθήνα 106 71 - Τηλ.: 210-36.45.950, 210-36.29.160
Fax: 210-36.33.835
E-mail: r.kratsa@parliament.gr, rodi.kratsa-tsagaropoulou@europarl.europa.eu

14 σχόλια:

  1. Καλημέρα,

    Άλλη μια καλή προσπάθεια σας, πότε προγραμματίζετε τη συνάντη ???
    Περιμένουμε αποτελέσματα καιαν χρειαστεί θα επικοινωνήσουμε κι' εμείς με την κ. Κράτσα
    Π.Σ.Βελισσαράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενθαρρυντικη η απαντηση της Κας Κρατσα
    ας ελπισουμε στα γραφομενα ρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο το συστημα και το σαχινιδη, πηρατε αδεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aλλη μια καλή προσπάθεια από τον σύλλογο.
    Ομως η κ.Κράτσα θα έχει συνέπεια στα λόγια και στα έργα της ή θα αποδειχθεί αναξιόπιστη και ανέντιμη όπως όλοι οι πολιτικοί μας;
    Αν πράγματι σκοπεύει να μας βοηθήσει,ας έχει την ευχή όλων των ανθρώπων που αδικήθηκαν από την πολιτεία τόσο βάναυσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αποκάλυψη έγινε στις 5 Νοεμβρίου: ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΝΟΧΟΥΣ. ΞΕΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΑ ΕΠΙΣΦΑΛΗ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!

    όπου γραφαμε συγκεκριμένα ότι επρόκειτο για…

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
    Επειδή έχουμε μία εφεση να μελετούμε την κοινοβουλευτική δραστηριότητα για να ξέρουμε και με ποιούς έχουμε να κάνουμε, είδαμε μία σύντομη ερώτηση – αίτηση κατάθεσης εγγράφων που κατέθεσε ο Προκόπης Παυλόπουλος, που αν την ερμηνεύουμε σωστά, αποκαλύπτει ένα Εθνικό έγκλημα. Επαναλαμβάνουμε, ΑΝ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ, και είναι αρκετά συγκεκριμένη, ο Παυλόπουλος εχει χτυπήσει μία φλέβα που ενδέχεται να οδηγήσει υπουργούς, διοικητές τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων στο ειδικό δικαστήριο.

    Σύμφωνα με την σύντομη έρευνα που κάναμε, η κυβέρνηση Καραμανλή άφησε τα ασφαλιστικά ταμεία με Ελληνικά ομόλογα αξίας περί τα 9,5 Δις Ευρώ. Προσέξτε, μιλάμε για 9 δις ΥΓΕΙΩΝ τότε Ελληνικών ομολόγων, “ακούρευτων”, με χαμηλά Spreads.

    Σήμερα λοιπόν, με μία έρευνα υπολογίσαμε ότι τα ασφαλιστικά ταμεία κατέχουν ομόλογα ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ύψους 24,5 δις ΠΡΟ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ! Δηλαδή ως φαίνεται, κάποιοι πήραν την απόφαση και τριπλασίασαν την έκθεση των ασφαλιστικών ταμείων σε επισφαλή πλεον ομόλογα, την ίδια στιγμή που η διαδικασία κουρέματος είχε αρχίσει!

    Ο Παυλόπουλος στην ερώτηση του αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες αγοράς ομολόγων που συμπίπτουν με τις “αποφάσεις” των εταίρων αλλά και με μία έρευνα που έκανε ο Πόρτα – Πόρτα και αφορά μετακινήσεις ομολόγων από Γερμανικές τράπεζες και ιδιώτες επενδυτές, αλλά ψάχναμε το που…

    Αναζητήσαμε επίσης αποφάσεις των ΔΣ των ασφαλιστικών ταμείων για αυτές τις αγορές αλλά στάθηκε αδύνατο να βρούμε οποιαδήποτε πάνω στις συγκεκριμένες πράξεις. ΑΡΑ; Το πιθανότερο είναι να έγινε με εντολή της διοίκησης της ΤτΕ! Χωρίς ποτέ να υπάρχει απόφαση των διοικητών των ασφαλιστκών ταμείων…

    Αντιλαμβάνεστε εάν τ0 έχουμε πιάσει σωστά, τι πρέπει να επακολουθήσει αλλά και τις συνέπειες για το ασφαλιστικό σύστημα.. Μεταφέρουμε λοιπόν αυτούσια την ερώτηση και αναζητούμε και εμείς (Πόρτα – Πόρτα ,bondholder, ΑΠ) συγκεκριμένες απαντήσεις.

    ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

    (Άρθρο 133 του Κανονισμού της Βουλής)

    Προς τον

    κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

    Προκειμένου να γίνει γνωστή η εξέλιξη της σύνθεσης του δημόσιου χρέους της Χώρας κατά την τελευταία τριετία, καθώς και προκειμένου να διαφανεί αν, σε ποιο βαθμό και μέσω ποίων, ενδεχομένως, επιχειρήθηκαν, στον τομέα αυτόν, κερδοσκοπικά παίγνια σε βάρος της εθνικής οικονομίας (π.χ. ελληνικών Ασφαλιστικών Ταμείων, ελληνικών Τραπεζών κλπ), ιδίως σε περιόδους λήψης εξαιρετικά κρίσιμων οικονομικών αποφάσεων

    ΖΗΤΩ

    Την κατάθεση των ακόλουθων εγγράφων με τ’ αντίστοιχα στοιχεία:

    I. Πρώτον, αναλυτικό πίνακα από τον οποίο να προκύπτει ποιοί ήταν, διαδοχικώς, οι κάτοχοι ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου στις 31/12/2008, στις 31/12/2009, στις 30/4/2010, στις 31/12/2010 και στις 30/9/2011. Συγκεκριμένα ζητώ από τον πίνακα αυτόν και τ’ αντίστοιχα στοιχεία να προκύπτει, σαφώς και μ’ εξειδικευμένο τρόπο, η ονομαστική αξία των ομολόγων που κατείχαν κατά την περίοδο αυτή τα Ελληνικά Ασφαλιστικά Ταμεία, οι Ελληνικές Τράπεζες, οι Έλληνες ιδιώτες (φυσικά και νομικά πρόσωπα, οι τράπεζες της αλλοδαπής και οι διεθνείς χρηματοοικονομικοί οργανισμοί στις συγκεκριμένες ημερομηνίες χωριστά. Ειδικώς για της τράπεζες της αλλοδαπής ζητώ η ομαδοποίηση για τις συγκεκριμένες ως άνω ημερομηνίες να γίνει με βάση τη χώρα της έδρας τους.
    II. Δεύτερον, αναλυτική κατάσταση, από την οποία να προκύπτει η ημερομηνία έκδοσης και λήξης των ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου, τα οποία αφορά το προηγούμενο αίτημά μου.


    Αθήνα, 2 Νοεμβρίου 2011

    Ο αιτών Βουλευτής

    Προκόπης Παυλόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ
    ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ κ.ΚΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ BARNIER!
    ΠΡΕΠΕΙ..ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...ΝΑ ΤΟΝ
    ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ "ΔΑΚΡΥΣΕΙ"!!!!!!
    (Κώστα, για σένα το λέω)!!
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους να γίνουν τα αυτονόητα!
    Κάλλιο αργά παρα ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.asfalisinet.gr/2011/12/02/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B6%CF%89-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4/

    ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ!
    ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑΜΕ,ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΑΝ!!!
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ? ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ?
    ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΩΓΩΝ?
    ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ?
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ?
    ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ?

    ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ Ή ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ?
    ΦΟΒΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.
    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΑΣΤΟΥΝΗ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ!!

    10:52Το ΔΝΤ απάντησε σε email.. της ΔΟΥ Γαστούνης!

    5 Δεκεμβρίου 2011 Ελλάδα
    43





    Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπάλληλοι της ΔΟΥ Γαστούνης όταν είδαν τα απαντητικά email τους.
    Το ΔΝΤ απάντησε στο Δήμο Πηνειού για το θέμα της ΔΟΥ Γαστούνης.
    Η Δημοτική Αρχή είχε στείλει μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικό υπόμνημα ενημερώνοντας το ΔΝΤ για την επιχειρούμενη μεταφορά της Εφορίας στην Αμαλιάδα.
    Πέραν των άλλων τόνιζε ότι αυτή επιχειρείται να γίνει με ψεύτικα στοιχεία και δεδομένα ενώ διευκρίνιζε ότι η εν λόγω απόφαση του Υπ. Οικονομικών δεν έχει να κάνει με την περικοπή δαπανών καθώς ο Δήμος Πηνειού προσφέρει ακόμη και κτίριο για τη στέγαση της ΔΟΥ. Χθες το απόγευμα η Δημοτική Αρχή έλαβε απαντητική επιστολή από το γραφείο της Κριστίν Λαγκάρντ.
    Συγκεκριμένα με σχετικό mail το ΔΝΤ ευχαριστεί το Δήμο Πηνειού για την ενημέρωση και παράλληλα ενημερώνει το Δήμαρχο Αλέξη Καστρινό ότι ήδη το θέμα έχει προωθηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες.
    Εξάλλου ερώτηση για τη ΔΟΥ Γαστούνης κατέθεσε στη Βουλή και ο Πρόεδρος του “Αρματος Πολιτων” Γιάννης Δημαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.asfalisinet.gr/2011/12/05/%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%AC-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%80-%CF%88%CF%89%CE%BC/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μακάρι η λύση να είναι τελικά...εισαγόμενη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. επί της δίκης,υπάρχει κανένα σχόλιο?
    δεν πρέπει να μας ενημερώνετε?
    η κρατσα θα μας σώσει?
    λείπατε πάλι από τα δικαστήρια,το ίδιο και η οργάνωση των ασφαλισμένων μελών σας.
    γιατί?
    το δημόσιο δεν έχει χρήματα, οι βουλευτές είναι ανύπαρκτοι και εμείς αυτοκτονούμε κάθε μέρα.
    γιατί απέχετε από τέτοιες εκδηλώσεις που θα φέρουν τα Μ,Μ.Ε στα πόδια μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 19:56Ταχύτερες δίκες για υποθέσεις μείζονος δημοσίου συμφέροντος

    5 Δεκεμβρίου 2011 Ελλάδα
    0





    Με διαδικασίες εξπρές θα εκδικάζονται υποθέσεις μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος και μείζονος δημοσίου συμφέροντος, όπως προβλέπει εγκύκλιος του Αρείου Πάγου που εστάλη σήμερα στους εισαγγελείς εφετών και πρωτοδικών.
    Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες, ζητά από τους εισαγγελείς εφετών και πρωτοδικών να τον ενημερώσουν άμεσα για τις υποθέσεις κακουργηματικού χαρακτήρα που έχουν «ιδιαίτερα μεγάλο κοινωνικό ενδιαφέρον» ή είναι «μείζονος δημόσιου συμφέροντος», προκειμένου οι προανακριτικές ενέργειες και η εκδίκασή τους να γίνονται κατά προτεραιότητα σε σύντομο χρόνο.
    Ειδικότερα, ο κ.Τέντες ενημερώνει τους συναδέλφους του ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο νόμος 4022/2011 για την «εκδίκαση πράξεων διαφθοράς πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων, υποθέσεων μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος και μείζονος δημοσίου συμφέροντος».
    Σκοπός του νόμου αυτού είναι η ταχύτερη διερεύνηση και εκδίκαση των υποθέσεων:
    κακουργημάτων τα οποία δεν υπάγονται στις ρυθμίσεις του άρθρου 86 του Συντάγματος (Ειδικό Δικαστήριο σύμφωνα με το νόμο περί ευθύνης υπουργών) και τα οποία διαπράττουν οι βουλευτές, κατά τη διάρκεια της θητείας τους, ακόμη και αν έχουν παύσει να φέρουν την ιδιότητα αυτή κακουργημάτων τα οποία διαπράττουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους ή επωφελούμενοι από την ιδιότητά τους, οι γενικοί και οι ειδικοί γραμματείς υπουργείων, οι διοικητές, οι υποδιοικητές ή οι πρόεδροι Διοικητικών Συμβουλίων ή διευθύνοντες ή εντεταλμένοι σύμβουλοι Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, Δημοσίων Επιχειρήσεων, Δημοσίων Οργανισμών και Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου, τη διοίκηση των οποίων ορίζει το κράτος, καθώς και τα αιρετά μονοπρόσωπα όργανα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εφόσον αυτά υπάγονται στην καθ’ ύλην αρμοδιότητα του Τριμελούς Εφετείου. Παράλληλα, ο ίδιος νόμος δίνει τη δυνατότητα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να υπαγάγει στις «εξπρές» διαδικασίες και τις υποθέσεις κακουργημάτων ιδιαίτερα μεγάλου κοινωνικού ενδιαφέροντος ή μείζονος δημοσίου συμφέροντος, εφόσον υπάγονται στην αρμοδιότητα του Τριμελούς Εφετείου.
    Κατόπιν αυτών, ο κ.Τέντες ζητάει από τους εισαγγελείς της χώρας εφόσον υπάρχουν, ή παρουσιαστούν στο μέλλον, τέτοιες υποθέσεις να τον ενημερώνουν ώστε να κρίνει αν αυτές πρέπει να υπαχθούν στο καθεστώς του Ν. 4022/2011 για «εξπρές» διαδικασίες.
    Τέλος, ζητάει να τον ενημερώνουν όταν παρουσιάζονται «άξιες λόγου υπερβάσεις προθεσμιών στις υποθέσεις που υπήχθησαν στις ρυθμίσεις του νόμου αυτού».

    AN EIXAME KANEI TO KAΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΝΕΧΟΝΤΑΙ ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΑΤΕ,ΕΤΣΙ ΤΑ ..ΑΦΗΣΑΤΕ..ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ...
    ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ κ. ΚΡΑΤΣΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΞΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .
    ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.