Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...


Το ΔΣ του Συλλόγου Ζημιωθέντων σας εύχεται χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα. Με την ευχή να έχουμε όλοι μας δύναμη και υγεία για να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας. 

6 σχόλια:

  1. ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρωτ' απ' όλα, κι' εγώ με τη σειρά μου να αντευχηθώ σ' όλους, Καλά Χριστούγεννα και καλό νεο χρόνο ,δεν λέω ευτυχισμένο γιατί είναι ουτοπία, τόσο για την γενική κατασταση της Ελλαδας και την ειδική τη δική μας,κουράγιο, κουράγιο κουραγιο αυτό μας χρειαζεται.....παμε στη σημερινή συνεδρεία της δίκης..ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ!!!!!ΧΑΣΑΤΕ όσοι δεν είσαστε να το δείτε,καταβελημένος(?????)με ροδαλό μαγουλάκι λόγω νοσοκομείου!!!!!!! ..είπε ψεύτη τον πρωην οικονομικό διευθυντή του.....!!!!!!!ο ένας δε από τους δικηγόρους του (δεν ξέρω τ' ονομα του ..και βέβαια δεν έχασα τίποτα γ'αυτό..ο καραφλός τελος πάντων....)προσπάθησε να εκμεύση από τον παραπάνω μάρτυρα...ότι ο Ψωμιάδης όταν παρουσίασε αυτό το "παλιόχαρτο" την να την κάνει ο Θεός εγγυητική δεν ήθελε να βλάψει τους ασφαλισμένους αλλά να τους προστατεύσει!!!!!! και ακόμα ότι προσπάθησε να κάνει το παν να παραμείνη σε λειτουργία η εταιρεία αλλά...αυτη η παλιοΕΠΕΙΑ...είχε βάλει "αμέτι μοχαμέτι" να την κλείσει!!!!!!! τι σούνε κι'αυτη η ΕΠΕΙΑ!!!!!καλά της κανανε και την καταργήσανε..αμ! πως???έτσι να δικαιωθεί το ΛΑΜΟΓΙΟ!!!!!!πάνω εκεί εβγαλα το κινητό να αποθανατίσω το ΛΑΜΟΓΙΟ στο εδώλιο,αλλά πέσανε πάνω μου τρείς μπάτσοι να μου το αποσπάσουν με το ζόριτο κινητό..αρνήθηκα και δεν το έδωσα αφού τους άφησα να κάνουν έλεγχο ότι δεν είχα τραβήξει φωτογραφία....και μου πέταξαν κιόλας ότι αν είχα τραβήξει θα πήγαινα μέσα μέχρι την Τρίτη 27/12 αφού τα δικαστήρια είναι κλειστά αυτές τις μέρες....!!!!! φτηνά τη γλίτωσα!!!!!
    και έτσι θα κάνω χριστούγενν α σπίτι μου!!!!!!
    εδώ έληξε και το σημερινό "επεισοδιο" του σήριαλ και θα επαναληφθεί στις 10/01/12 ,ώρα 0900 στον 4ο όροφο αίθουσα 100Γ,όσοι πιστόι προσελθετε...αν θάρθει ο κύριος Ψωμιάδης(βλέπετε την αλλαγή μέτα την αποφυγή του
    αυτόφορου!!!!!)...δεν γνωρίζω γιατί δεν ξέρω με τι κέφια θα σηκωθεί το πρωι της 10/01!!!!!
    Π.Σ.Βελισσαράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΗΓΟΡΟ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΕΧΩ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ?ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΛΗΡΩΣΩ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/672799/Article.aspx


    ΑΤΥΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΤΥΧΟΙ!!!
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ???

    ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    Ο ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΗ.
    ΜΗΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΠΑΛΙ.
    ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΙΜΑΣΤΕ.
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καντε κατι επιτελους.τι συλλογος ειστε?πεινανε τα παιδια μας και δεν αντεχουμε αλλο να τα βλεπουμε να μαραζωνουν.δουλεψαμε μια ζωη να βρεθειτε εσεις οι ασφαλιστες να μας καταστρεψετε.καταραμενοι ναναι ολοι οσοι φταινε και φτασαμε εδω που ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.