Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Ι.ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΕΠΟΠΤΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ



Την Πέμπτη 22-12-2011 και ώρα 2.00 μμ πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της Ασπίς Πρόνοια στο Μαρούσι με τον επόπτη χαρτοφυλακίου ζωής τον κ.Ι.Παντελίδη.
Μαζί με τον πρόεδρο του Δ.Σ κ. Θ.Πετρίδη και τον οργ.γραμματέα κ. Ν.Κεχαγιάογλου  ήταν οι δικηγόροι κ.κ. Α.Βγόντζας, Θ.Κλουκίνας, Σ.Παπαχατζής, Α.Αβρανά από τα δικηγορικά γραφεία των Κ.Καλαβρός και Συνεργάτες, Α.Βγόντζα και Συνεργάτες
και Π. Σελέκου και Συνεργατών.


Τα θέματα της συνάντησης:

1ο Αποτίμηση των unit linked.
2ο Αλλαγές στην ανάρτηση.
3ο Ανακοπές στον πίνακα της ανάρτησης
4ο Διαδικασία αναδοχής.
Αφού έγινε εκτενής, έντονη, διαλογική συζήτηση επί δυο ώρες αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

Για την άδικη αποτίμηση των προϊόντων Unit Liinked (Ασπίς Plus, Ασπίς Βond Δ.Κ,Ασπίς Global κ.λ.π) θα ζητηθεί τροπολογία σε νόμο, από τους Νομικούς του Συλλόγου, στην Κυβέρνηση.

Από ενημέρωση του επόπτη,  ακούσαμε ,ότι για την συγκεκριμένη εξαίρεση, δεσμεύεται από την υπουργική διάταξη του κ.Παπαθανασίου Υπουργού Οικονομικών, όπου την 16 Φεβρουαρίου 2009(!!!) ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ  η υποχρέωση των ασφαλιστικών εταιρειών, να τηρούν αποθέματα για προϊόντα τύπου Unit Linked!!!
Για αλλαγές στον πίνακα χαρτοφυλακίου που αναρτήθηκε, θα γίνουν μόνο μετά την εκδίκαση των ανακοπών.
Οσο αφορά, μικρές και χωρίς αλλαγή στα οικονομικά στοιχεία αλλαγές, όπως, λάθη σε πατρώνυμα, ημερομηνίες γεννήσεως κ.λ.π μπορούν να γίνουν με έγγραφη ενημέρωση του επόπτη στην εταιρεία, για να ενημερωθεί η Τράπεζα της Ελλάδος  (ΤτΕ) και γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις κατά την διαδικασία της πιστοποίησης.

Τέλος για την διαδικασία της αναδοχής δεν υπάρχει ,τίποτα, νεώτερο τουλάχιστον από δικής του πλευράς.

Πρακτικά, αυτή η διαδικασία, μετά την 9-1-2012 και την παράδοση του χαρτοφυλακίου έως τέλος του μήνα,από τον επόπτη, περνά στην ΤτΕ.

Εχουμε ήδη προχωρήσει στις διαδικασίες για την πρόταση της νομοθετικής ρύθμισης και θα την καταθέσουμε, αφού υποβληθεί  στην απαραίτητη νομική επεξεργασία, μετά τις γιορτές.

17 σχόλια:

  1. Με την καταβολή των αποζημιώσεων σε περίπτωση μη αναδοχής τι θα γίνει?
    Γιατί να μη γίνουν εντός 3ετίας οι καταβολές απο το Εγγυητικό κεφάλαιο, όπως προέβλεπε παλιά το σχέδιο νόμου και να περιμένουμε στη λήξη των συμβολαίων μας όπως προβλέπει ο νόμος τελικά?
    Επίσης γιατί να μην παίρνουμε τους νόμιμους τόκους (3,35%) επί του κουτσουρεμένου κεφαλαίου μας για την περίοδο που θα μεσολαβήσει μέχρι την αποζημίωση μας? Δηλαδή και κουτσουρεμένο και άτοκο το ποσό αποζημίωσης?
    Ελεος πια!
    Γιατι να μην κατατεθεί τροπολογία που να προβλέπει και τα παραπάνω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ.ΝΑ ΠΙΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ ΤΟ 2018 ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΤΕ 30% ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ????ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη το ότι ο Παπαθανασίου έβγαλε υπουργική διάταξη να καταργηθεί η υποχρέωση των ασφαλιστικών εταιριών να τηρούν αποθέματα για προιόντα τύπου Unit Linked λίγο πριν την ανάκληση της άδειας της Ασπίς είναι τυχαίο;;;;;;Αυτό βγάζει μάτι. Γιατί δεν έχει ακουστεί τίποτα μέχρι τώρα και γιατί κανείς δεν έχει διαμαρτυρηθεί;;;;;;Τί άλλο πρέπει να δούμε δηλαδή για να επιβεβαιωθούμε ότι μας κοροιδεύουν από παντού;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o σελεκος και συνεργατες.
    μηπως ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ?
    ο ανθρωπος ειναι γ.γραμματεας του υπουργειου αναπτυξης και συγχρονως εκπροσωπει ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ?

    ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΟ?
    ΓΙΑΤΙ ΦΤΥΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ?
    ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΓΩΓΕΣ??

    ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ? ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ...
    ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ..
    ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΝ ΜΑΣ.

    και στο τελος.

    ξεκαθαριστε μας, ποιο ειναι το νομοσχεδιο που ετοιμασατε. με τι εχει να κανει. για την αναδοχη ή οχι?
    μπερδεμενα μας τα γραφετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ,100 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ-ΥΠΟΥΡ.ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ ΝΟΜΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΜΑ?
    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.
    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΕΡΓΗΣΑΝ
    ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ,ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ,ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ,ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥ,ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΓΩ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ.ΠΕΙΝΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΔΥΣΤΥΧΟΥΝ.ΕΔΩ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΑΚΗΣ ΚΑΡΑΙΑΚΟΦΟΓΛΟΥ29 Δεκεμβρίου 2011 στις 9:22 μ.μ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΝΑ
    ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ 100% ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ,ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ 6 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ, ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ. ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΙ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,(Η ΕΠΕΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ, ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ), ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ....ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΑΡΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!!!
    (ειναι σαν, αυτήν την στιγμή που ζούμε αυτο το δράμα,εδω και 27 μήνες, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ "ΛΟΥΚΕΤΟ", ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ,ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΟΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ????? ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ, ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΗΝ 2η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ,ΚΛΑΔΟΥ ΖΩΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ 1.000.000 ΠΕΛΑΤΕΣ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΕΠΕΙΑ ,(ΟΧΙ ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ )ΑΛΛΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ, ΤΟΥ ΠΕΤΣΑ,(αυτου του λαμόγιου), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΝΑΚΟΠΗ ΤΙ ΧΑΝΩ, ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ .Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ?ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ,ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Αποζημίωση στην λήξη του συμβολαίου";;;Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί στην περίπτωση της λεμπεν εχουν ξεκινησει διαδικασίες αποζημιωσης και με εμας υπάρχει αυτό το θολό τοπίο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΗΛΑΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΗΛ 694243211230 Δεκεμβρίου 2011 στις 2:12 μ.μ.

    ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΕΑΠΟΓΝΩΣΗ ... 4 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ 20ΕΤΗ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ 2 ΕΛΗΞΑΝ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ.. ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΛΗΓΟΥΝ ΤΟ 2013.. ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ... ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΩ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ.. ΤΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.. ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΠΡΟΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΜΠΕΝ...ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΜΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΛΗΞΑΝ...ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ 2012 ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η πάγια πρακτική του Συλλόγου είναι να απαντά σε επώνυμα σχόλια. Ωστόσο, τα τηλέφωνα των γραφείων του Συλλόγου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης είναι στη διάθεση όποιου έχει απορίες για τα συμβόλαιά του. Στο μέτρο του δυνατού εξυπηρετούνται όσοι τηλεφωνούν και κατατοπίζονται. Για τα νομικά θέματα, όπως είναι οι ενστάσεις και οι ανακοπές, μπορείτε να ενημερωθείτε από τα νομικά γραφεία που εξυπηρετούν τα μέλη του Συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. λυπαμαι,αλλα αυτη δεν ειναι τοποθετηση.
    για το θεμα των ανακοπωνκαι των ενστασεων,
    δεν μπορειτε να απαντατε κατ ιδιαν.
    μπορειτε να δωσετε καποιες κατευθυντηριες γραμμες,για να ξερει ο κοσμος και να κρινει.
    γκετο το κανατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα μέλη του Συλλόγου ενημερώθηκαν για τις ενστάσεις και τις ανακοπές στις ανοιχτές συγκεντρώσεις που έγιναν στις 23/11 στη Θεσσαλονίκη, στις 30/11 στην Αθήνα και στις 10/12 στο Ηράκλειο Κρήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΓΩ ΕΠΑΨΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ.ΙΣΩΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ....ΞΑΝΑΔΙΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ....ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΑΣΠΙΔΑ......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ....ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ....ΣΤΙΣ ΧΑΖΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ......ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ... ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΩ,,,,,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ,,,,,ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kai ti ginetai me autous pou zoun sto Exwteriko ?
    Egw exw duo sumbolaia sthn Aspis, ena Typou Unit Link (Aspis Bond) kai ena suntaxiodotiko.
    To ena (To Aspis Bond) den pernw tipote pisw apo oti eida stous Pinakes
    Ti akrivos einai h Anakoph, kai pws ginetai ? Yparxei Ofelos ?
    Pws mporw na ginw Melos tou Sulogou gia kaluterh Enhmerosh ?
    Filika
    Giorgos apo Germania
    as051165@yahoo.de
    P.S Sugnomhn gia ta greeklish alla exw mono Germaniko Pliktrologio

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.