Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ


O αναπληρωτής οργανωτικός γραμματέας του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Βαλαβάνης μίλησε στην "Ναυτεμπορική" για τις εξελίξεις στο θέμα της Ασπίς Πρόνοια μετά την ανάρτηση του προσωρινού χαρτοφυλακίου ζωής. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε σήμερα στην εφημερίδα:



Ασπίς Πρόνοια: Πιέσεις εξεύρεσης οριστικής λύσης

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011 07:00

·         Στις 3.500 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι αγωγές των πρώην ασφαλισμένων της Ασπίς Πρόνοια κατά του Δημοσίου για πλημμελή εποπτικό έλεγχο, ενώ την ίδια ώρα ο Σύλλογος Ζημιωθέντων πιέζει για την εξεύρεση οριστικής λύσης μέσω ανάληψης πολιτικής πρωτοβουλίας.
Αναλυτικότερα, η κατάθεση αγωγών έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα από τα νομικά γραφεία που ασχολούνται με την υπόθεση και πραγματοποιείται τμηματικά, ανά 50 περίπου υποθέσεις. Η κάθε αγωγή είναι ξεχωριστή και εξατομικευμένη καθώς τα στοιχεία και τα περιστατικά που συνθέτουν τις απαιτήσεις του κάθε ζημιωθέντος είναι διαφορετικά.
Η ευθύνη της πολιτείας, σύμφωνα με το περιεχόμενο των αγωγών, στοιχειοθετείται από το γεγονός ότι το έλλειμμα, με βάση τα οικονομικά στοιχεία της περιόδου 2000 - 2007, που εμφάνιζε η εταιρεία ήταν σε γνώση των εποπτικών αρχών και δη της αρμόδιας διεύθυνσης του υπουργείου Εμπορίου, ωστόσο η εταιρεία εξακολουθούσε και λάμβανε πιστοποιητικά φερεγγυότητας.
Στο μεταξύ, την ανάγκη λήψης πολιτικής πρωτοβουλίας για άμεση επίλυση του θέματος τόνισαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Ζημιωθέντων της Ασπίς Πρόνοια σε ξεχωριστές συναντήσεις που πραγματοποίησαν με τον πρόεδρο του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής, Κ. Παπανίκα, καθώς και με το γενικό γραμματέα Καταναλωτή, Δ. Σπυράκο.
Οπως αναφέρουν πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον κ. Παπανίκα συζητήθηκαν οι προτάσεις που αφορούν στην άμεση αξιοποίηση του ομολόγου ύψους 200 εκατ. ευρώ που θα χορηγήσει το Δημόσιο στο Εγγυητικό Κεφάλαιο και στο πλαίσιο αυτό τονίστηκε η ανάγκη προώθησης σχετικών νομοθετικών ρυθμίσεων επί του υφιστάμενου νόμου για να επιταχυνθεί η διαδικασία αποζημιώσεων.
Οπως τονίζουν εκπρόσωποι του Συλλόγου «βασική παράμετρος για να επιτευχθούν τα παραπάνω αποτελεί η πολιτική βούληση, καθώς οι λύσεις που προτείνονται δεν επιβαρύνουν ούτε προκαλούν δημοσιονομικό πρόβλημα».
Οσον αφορά στη συνάντηση με τον κ. Σπυράκο αποφασίσθηκε ότι εντός των επόμενων ημερών ο Σύλλογος θα καταθέσει υπόμνημα με τις θέσεις του.
Αναφορικά με τη διαδικασία εκκαθάρισης το βασικό αίτημα των δικαιούχων συμβολαίων unit linked παραμένει -δεδομένου μάλιστα ότι τα συμβόλαια είναι σε ισχύ- η ίση μεταχείριση, ήτοι να αποζημιωθούν όλα με εγγυημένη αξία λήξης. Υπενθυμίζεται ότι με βάση τη σχετική έκθεση εκκαθάρισης της Ασπίδος, στο συγκεκριμένο τύπο συμβολαίων δεν αναγνωρίζεται η εγγύηση κεφαλαίου και η εγγυημένη απόδοση και ως αποζημίωση αναγνωρίζεται η τιμή του μεριδίου που είχε το συγκεκριμένο προϊόν κατά το χρόνο ανάκλησης της άδειας λειτουργίας της εταιρείας. Για το λόγο αυτό μάλιστα η υποχρέωση της εταιρείας για τα συμβόλαια unit linked αποτιμήθηκε τελικώς στα 125 εκατ. ευρώ από τα 390 εκατ. ευρώ που θα ήταν το ύψος της υποχρέωσης εάν αναγνωρίζονταν οι προαναφερθείσες εγγυήσεις.

17 σχόλια:

  1. Eπιτέλους βλέπουμε ότι κινείται ο σύλλογος αρκετά δυναμικά.
    Χαιρετίζουμε κάθε ενέργεια και σας παρακολουθούμε με την αγωνία του ετοιμοθάνατου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝΙΔΗ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ...ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ
    ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ, ΕΣΤΩ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ +2 ΧΡΟΝΙΑ!!!!
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=164510

    Ο κ. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ...................

    Μ Π Ο Ρ Ε Ι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΣΕΤ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ) ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΣΟΔΟΙ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ.
    ΟΛΟΙ ΡΙΓΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανοδος στις προθεσμιακές
    Συνεχίζεται η άνοδος στα επιτόκια των προθεσμιακών καταθέσεων, σε μία προσπάθεια συγκράτησης και προσέλκυσης των καταθέσεων από τις εγχώριες τράπεζες.
    Τα επιτόκια που προσφέρουν οι τράπεζες σε απευθείας διαπραγμάτευση με τον πελάτη φτάνουν έως και 7,5%, ανάλογα με το ποσό και τη διάρκεια. Τον Οκτώβριο, το κόστος δανεισμού για τις τράπεζες από τις προθεσμιακές καταθέσεις συνέχισε να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο από το Φεβρουάριο του 2009.
    Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, το μέσο επιτόκιο των νέων προθεσμιακών καταθέσεων με διάρκεια έως και 1 έτος, κατέγραψε άνοδο για ενδέκατο συνεχή μήνα, φτάνοντας το 4,50%.
    Πρόκειται για απόδοση μεγαλύτερη κατά 13 μονάδες βάσης σε σχέση με το Σεπτέμβριο του 2011 (4,37%) και κατά 82 μονάδες από το Δεκέμβριο του 2010 (3,68%).
    Κι όμως, η ανασφάλεια στο αποταμιευτικό κοινό ενόψει της Συνόδου Κορυφής της 26ης Οκτωβρίου, τα σενάρια που κυκλοφόρησαν περί εξόδου της χώρας από το ευρώ και η αναστάτωση που προκάλεσε όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, η αναγγελία του δημοψηφίσματος, οδήγησε σε εκροές που προσέγγισαν τα 7 δισ. ευρώ.
    Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του τραπεζικού συστήματος που καταγράφεται μία τόσο μεγάλη απώλεια, μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.


    ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΘΑ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ..ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ??

    ΤΕΤΟΙΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το "πως" ο Παντελίδης, ορισε αυτά τα ποσά που
    αναφέρονται στο προσωρινό χ/φ,....ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ
    ΤΟ ΞΕΡΕΙ!
    Δεν αναγνωρίζει βασικά αρθρα ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ,
    ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ!!!!
    ΚΥΡΙΩΣ ,ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!!!
    ΑΡΑ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ Ο κ.ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΒΑΣΕΙ ΠΟΙΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΠΟΙΟΥ ΠΡ.ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΟΙΑΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ, "ΚΛΕΒΕΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ,ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ
    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΖΩΗΣ!!!
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΣΦ/ΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ...ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ!!!!!
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=111023&catid=3


    ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΑΑΠΟΤΕ.
    ΛΥΣΗ ΠΑΚΕΤΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
    ΕΞΑΛΛΟΥ, Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΣΤΗΝ PROTON BANK ΑΡΧΙΖΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα μας τα δωσουν τα λαμογια που εφαγαν τα φραγκα της proton bank μη στεναχωριεστε αδερφια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΧΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΜΕ ΑΝΕΡΓΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΓΩΓΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 38 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις για τους ασφαλισμένους της VdV Leben
    Τα περιουσιακά στοιχεία της VDV Leben δεν ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ και τελούν υπό κατάσχεση σε γερμανική τράπεζα

    Έληξε την Παρασκευή η προθεσμία που είχαν οι ασφαλισμένοι της VDV Leben για την επαλήθευση των απαιτήσεων που έχουν έναντι του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής.

    Όπως ανακοινώθηκε από το φορέα το Εγγυητικό θα προχωρήσει άμεσα στην επεξεργασία των δηλώσεων που θα παραληφθούν με βάση την καταληκτική ημερομηνία της 9ης Δεκεμβρίου και για όσες από τις δηλώσεις πιστοποιηθούν τα τελικά στοιχεία, οι δικαιούχοι θα συμπεριληφθούν στο πρώτο στάδιο καταβολής της αποζημίωσης, που αναμένεται να προσδιοριστεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2012.

    Σημειώνεται ότι από το σύνολο των 13.000 ασφαλιστηρίων συμβολαίων που άφησε η VDV Leben το 70% εκτιμάται ότι θα αποζημιωθούν και το απαιτούμενο ποσό υπολογίζεται στα 38 εκατ. ευρώ. Δεδομένου ότι τα περιουσιακά στοιχεία της VDV Leben είναι σχεδόν μηδενικά, οι αποζημιώσεις των ασφαλισμένων θα χρηματοδοτηθούν από τις εισφορές του Εγγυητικού, τις οποίες πληρώνουν κατά το ήμισυ οι ασφαλισμένοι των ελληνικών ασφαλιστικών εταιρειών ζωής και κατά το ήμισυ οι ίδιες οι εταιρείες.

    Η δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, που ακολούθησε την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της και ο διορισμός εκκαθαριστή, απέδειξαν ότι τα περιουσιακά στοιχεία της VDV Leben δεν ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ και τελούν υπό κατάσχεση σε γερμανική τράπεζα.
    ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΑ...
    ΑΛΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και όμως υπαρχουν ασφαλιστές(;;;;)άλλων εταιριών που θεωρούν φυσιολογική την αποτίμηση με βάση την αξία μεριδίου!!!
    Προχθές συναντησα έναν τέτοιο προκλητικό και ασχετο που εβαζε στο ιδιο τσουβάλι εκατοντάδες χιλιάδες καλόπιστους ασφαλισμένους που πληρωναν και διατηρουσαν σε ΙΣΧΥ τα συμβόλαια τους, λέγοντας "ας πρόσεχαν" !!!...Δυστυχώς αυτό ειναι το επίπεδο πολλών απο αυτούς...Κοπλεξικοί και μικροψυχοι..επειδή προφανως επέλεγαν οι υποψήφιοι πελάτες τους την ασπίδα και όχι τις εταιρίες τους..
    Διαδικασίες για αποζημιώσεις για τους ασφαλισμένους της λεμπεν έχει ξεκίνησει το εγγυητικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δευτέρα, Δεκέμβριος 12, 2011
    ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ PROTON

    Την αποζημίωση των μικρομετόχων της Proton Bank ζητεί, με ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, ο Δημ. Παπαδημούλης. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παράλληλα υπογραμμίζει ότι η κρατικοποίηση της τράπεζας έγινε με επαχθέστατους για τους φορολογούμενους όρους.


    "Σύμφωνα με πληροφορίες του τύπου στο πόρισμα των ελεγκτών της Τράπεζας της Ελλάδος, εξάγεται το συμπέρασμα ότι ένας κύκλος επιχειρηματιών µε κοινά επενδυτικά συμφέροντα γύρω από τις εταιρείες του [σ.σ. έως πρόσφατα μεγαλομετόχου] Λ. Λαυρεντιάδη αλλά και διάφοροι 'ημέτεροι' αντιμετώπιζαν την τράπεζα ως προσωπικό ταμείο περιφρονώντας τους καταθέτες που είχαν εμπιστευθεί τα χρήματα τους", αναφέρει.


    Όπως προσθέτει πως αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί η τράπεζα σημαντικότατη περιουσιακή ζημία, ενώ σύμφωνα με έκθεση της ελεγκτικής εταιρίας Ernst & Young, οι Έλληνες φορολογούμενοι θα πληρώσουν 863 εκατ. ευρώ.


    Την ίδια στιγμή, τονίζει ο βουλευτής, δεν έχει ληφθεί μέριμνα για τους μικρομέτοχους της Proton Bank, με αποτέλεσμα μετά τον διαχωρισμό της τράπεζας σε «καλή» και «κακή» οι μετοχές των οποίων ακυρώνονται και χάνουν τα λεφτά τους.


    Ο Δημ. Παπαδημούλης ρωτά:


    • Υπάρχει δυνατότητα να αποζημιωθούν οι μικρομέτοχοι της Proton Bank


    • Για ποιο λόγο οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές απέτυχαν να αντιληφθούν και να σταματήσουν εγκαίρως τις ανωτέρω κινήσει, καθώς και αν θα διεξαχθεί έρευνα ώστε να αποδοθούν και οι σχετικές ευθύνες.


    • Ποια είναι τα μέτρα ελέγχου που παίρνουν τόσο η κυβέρνηση όσο και η Τράπεζα της Ελλάδος προκειμένου να μην επαναληφθεί το φαινόμενο.


    • Αν μπορούν να διαβεβαιώσουν η κυβέρνηση και η Τράπεζα της Ελλάδος ότι ο υπόλοιπος τραπεζικός κλάδος λειτουργεί σύμφωνα με τις απαιτούμενες προδιαγραφές του νόμου και τις διαφάνειας.
    ΠΡΕΖΑ TV
    12-12-2011

    ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΙ Ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ?
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΑΣ..
    ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΝ ΜΕ ΕΜΜΟΝΗ.
    ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ.
    ΠΟΙΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ PROTON?
    ΕΔΩ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΛΑ.Ο.Σ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ?

    ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ....
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ, ΤΟΥ Π.Ψ,ΝΑ ΤΕΘΕΙ Η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ, ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ,...ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗΣ!!!!
    ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ, ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΕ ΙΣΧΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ, ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ Η/ΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΙΣΧΥΟΣ, ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΟΡΟ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑΤΩΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ 100% ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΚΑΙ 75% ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ,ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ Η ΛΗΞΗ ΤΟΥΣ(και η δυνατότητα εξαγοράς τους κατά μια τριετία),ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ,ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ,ΠΡΩΤ'ΑΠ'ΟΛΑ, ΤΗΝ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ ΤΗΣ
    ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΜΕ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΝΟΣ/ΚΩΝ ΠΡΟΓΓΡΑΜΑΤΩΝ, ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!!!
    ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ,ΔΗΛΩΝΩ, Ο'ΤΙ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΘΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ,ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ!!!!
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ,ΑΛΛΑ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ,ΠΑΛΙ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΚΥΠΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ ΤΗς ΑΣΠΙΔΑΣ.ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ.ΠΡΩΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ . . .ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΣΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΟΣΑΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ.ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΓΩΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.kourdistoportocali.com//default.aspx?pageid=8829

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. vdv leben tha poune se 6 mines tha katavaloun tis apozimioseis mexri na aganktisoun oi asfalismenoi kai tsiaou tha mas poune korooida

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.