Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΖΩΗΣ Κ. ΠΑΠΑΝΙΚΑ

Ακόμη μία μακροσκελή συνάντηση είχαν χθες ο κ. Πετρίδης και ο κ. Κεχαγιάογλου με τον Πρόεδρο της Διαχειριστικής Επιτροπής του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής κ. Κλεάνθη Παπανίκα.




Και σε αυτή την συνάντηση οι δύο εκπρόσωποι του ΔΣ κατέθεσαν τις σαφείς προτάσεις του Συλλόγου για εύρεση άμεσης και βιώσιμης λύσης. Ο κ. Παπανίκας κατανόησε τις θέσεις του Συλλόγου, ωστόσο κράτησε προς το παρόν επιφυλάξεις, διότι βάσει νόμου δεν μπορεί το Εγγυητικό Κεφάλαιο να εμπλακεί ακόμα στην υπόθεση.


Όπως τόνισε ο κ. Παπανίκας, σε αυτή τη δεδομένη στιγμή, για να υλοποιηθούν οι προτάσεις του Συλλόγου θα πρέπει να υπάρξουν νομοθετικές ρυθμίσεις από την πλευρά του Υπουργείου Οικονομικών.


Οι δύο πλευρές προγραμμάτισαν νέο ραντεβού στις αρχές του 2012, όταν θα υπάρχουν καινούργια δεδομένα ως προς την εξέλιξη της υπόθεσης.

2 σχόλια:

  1. καλως αλλα το θεμα αργει να λυθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΑΥΤΙ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ! Η ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΚΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΑΤΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ! Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ Σ'ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΚΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟ!!! ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΤΙΜΙΑ 20-30-40 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ! ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΤΗ Η ΣΕΛΙΔΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΩς ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΟΣ!! ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΥΓΕΙΑΣ!! ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΙΔΕΥΟΥΝ! ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΡΑΖΩΣΕΙ ΑΠ' ΤΟΝ ΚΑΥΜΟ ΤΟΥ!! ΤΙ ΩΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΡΑ - ΝΥΧΤΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΊΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.