Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ

Σήμερα στάλθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου σε όλα τα ΜΜΕ εθνικής εμβέλειας αλλά και στους περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες και ειδησεογραφικά sites:




28/02/2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ




Νέα επιστολή απέστειλε το ΔΣ του Συλλόγου Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια στον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, στον υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και στους προέδρους όλων των κοινοβουλευτικών ομάδων της Βουλής.


Για μία ακόμη φορά, ο Σύλλογος επισημαίνει στο πολιτικό προσωπικό της χώρας την ανάγκη εξεύρεσης μιας άμεσης πολιτικής λύσης για το ζήτημα της Ασπίς Πρόνοια, ώστε να μην χρειαστεί το ελληνικό δημόσιο να επωμιστεί ακόμη ένα δυσβάσταχτο δημοσιονομικό βάρος από τις αποζημιώσεις ενός εκατομμυρίου ασφαλισμένων. Το ΔΣ παρέθεσε για πολλοστή φορά τις προτάσεις του για λύση δίχως κόστος για τον κρατικό προϋπολογισμό και αναμένει την απάντηση των αρμόδιων φορέων.


Ο Σύλλογος συνεχίζει τον αγώνα του και μέσα σε αυτή την τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία που συγκλονίζει την χώρα. Μέχρι να αποζημιωθεί και ο τελευταίος ασφαλισμένος...

2 σχόλια:

  1. Η ελπιδα πεθαινη τελευταια και ο ασφαλισμενος πρωτος σε αυτη τιν περιπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτό το σκεπτικό ας μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα, να περιμένουμε τον θάνατο.
    Στόχος είναι να πάρουμε τα χρήματα μας .Όμως για να φτάσουμε στον στόχο κάποιοι πρέπει να τρέξουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.