Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ‏


Συνεχίζουν να εμπαίζουν τους ασφαλισμένους της ΑΣΠΙΣ

Ο υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο Ηράκλειο Κρήτης Λευτέρης Αυγενάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τους ασφαλισμένους  και τους μικρο-ομολογιούχους της ΑΣΠΙΣ:
«Τρία χρόνια έχουν περάσει από το κλείσιμο της ΑΣΠΙΣ και καμία ουσιαστική λύση δεν έχει ακόμα βρεθεί για την αποκατάσταση των 1.000.000 άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένων, που περιμένουν να αρχίσει η ροή των αποζημιώσεων, παρά τις δεσμεύσεις της Πολιτείας.

Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και αργότερα με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά, έχασε πολύτιμο χρόνο, προωθώντας μη εφαρμόσιμες λύσεις, αφήνοντας κυριολεκτικά στον αέρα χιλιάδες οικογένειες, που σήμερα αντιμετωπίζουν ακόμα και εξώδικα από τραπεζικά και νοσηλευτικά ιδρύματα, για χρέη που άφησε πίσω της η καταρρευθείσα εταιρεία.
Οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαχινίδης απέφευγαν να τοποθετηθούν στις πλείστες παρεμβάσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας που μάχονταν για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των ασφαλισμένων της ΑΣΠΙΣ.
Παράλληλα, αποφάσισαν να «κουρέψουν» οικονομίες μία ζωής των μικρο-ομολογιούχων, χωρίς καμία πρόνοια για αποζημίωσή τους.
Αυτή είναι η κοινωνική δικαιοσύνη που οραματίζονται τα πάλαι ποτέ κραταιά κόμματα της Ελλάδας της κρίσης. Ακόμα και τώρα, συνεχίζουν να εμπαίζουν τους πολίτες.
Η Δημοκρατική Συμμαχία πρότεινε βιώσιμες λύσεις για την αποκατάσταση των συμπολιτών μας που έχασαν τα χρήματά τους, χωρίς καμία δική τους υπαιτιότητα. Τολμήστε να υιοθετήσετε τις προτάσεις μας, αντί να τάζετε επιδόματα και αυξήσεις με σκοπό την ψηφοθηρία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.