Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Σύνθεση νέου ΔΣ Συλλόγου Ζημιωθέντων

Την Παρασκευή 28/6/2013 πραγματοποιήθηκε η εκλογική-απολογιστική γενική συνέλευση (Γ.Σ) του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς. Κατά την διάρκεια αυτής, έγινε ανάγνωση του Διοιηκιτικού Απολογισμού του απερχόμενου Διοικητικού  Συμβουλίου (Δ.Σ) και διαβάστηκε η έκθεση της ελεγκτικής επιτροπής για τον Οικονομικό Απολογισμό του Δ.Σ. Μετά από ερωτήσεις και συζήτηση ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ψηφίσθηκε ομόφωνα από την Γ.Σ.


Ακολούθησε εκτενέστατη συζήτηση για τις τελευταίες εξελιξεις οι οποίες μας γέμισαν αισιοδοξία, για την έστω κατά ένα μικρό μέρος δικαίωση, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, των δικαιούχων ασφαλίσματος, από την εκκαθάριση. Επειδή όμως χρειάζονται συγκεκριμμένες αποσαφηνίσεις των ανωτέρω εξελίξεων, θα επανέλθουμε αναλυτικά σε επόμενη ενημέρωσή μας.

Στο τέλος της διαδικασίας εκλέχθηκε Εφορευτική Επιτροπή (Ε.Ε) για να φροντίσει την εκλογική διαδικασία. Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας η Ε.Ε ανακοίνωσε τα αποτελέσματα.

Την επομένη πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου με μοναδικό θέμα της συνεδρίασης τη σύνθεση του σε σώμα για την επόμενη τριετία 2013-2016.

Πρόεδρος: Νικόλαος Κεχαγιάογλου.
Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνα Φωτοπούλου.
Γραμματέας: Θεοχάρης Πετρίδης.
Ταμίας: Παναγιώτης Βελισσαράτος.
Οργανωτικός Γρ.: Κωνσταντίνος Βαλαβάνης.
Μέλος: Κωνσταντίνος Παναγιωτίδης.
Μέλος: Αναστασία Ζάχου.
Α αναπ/κο μέλος: Ιωάννης Μπακαλάκης.

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη που μας αποδόθηκε, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Αντιλαμβανόμενοι το μέγεθός την οικονομικής δυσπαργίας των μελών μας, αλλά κυρίως για όσους θέλουνε να γίνουν μέλη, βοηθώντας οικονομικά τον Σύλλογο, η Γ.Σ. αποφάσισε την μείωση της συνδρομής και της εγγραφής κατά 50%. (50 ευρώ) Το συγκεκριμμένο μέτρο θα ισχύσει μετά την έγκριση της αλλαγής από την Περιφέρεια Αττικής (σε 1- 2 μήνες). Στο πλαίσιο της περαιτέρω μείωσης των εξόδων μας, πάρθηκαν αποφάσεις για την νέα  μείωση των λειτουργικών εξόδων του Συλλόγου  κατά 50%.(όπως η σύνθεση του Δ.Σ από 11 μέλη σε 7)

Συστοιχηθείτε με τον Σύλλογο, τον  μόνο νόμιμο με συλλογικές δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες λειτουργίας.

Τα 3.500 μέλη μας ανά την Ελλάδα, είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου σε σχέση, με την καθημερινή τηλεφωνική εξυπηρέτηση που έχουμε δώσει  σε  (κατά ελάχιστο) δεκαπλάσιο νούμερο ,πρώην ασφαλισμένων της Ασπίς-Commercial.

Η ολοκληρωμένη, εμπεριστατωμένη και σίγουρα διασταυρωμένη πληροφόρηση που δίδεται από τα κατά τόπους γραφεία και κυρίως από την έδρα του Συλλόγου στην Αθήνα, οφείλεται στην ιδιαίτερα επίπονη και κυρίως φιλική συμπεριφορά των ανθρώπων μας, για την οποία τους ευχαριστούμε δημόσια.

Κλείνοντας την ενημέρωση μας αυτή, σας καλούμε για συνέχιση της έμπρακτης στήριξης του Συλλόγου μας, γιατί όπως καταλαβαίνετε ο αγώνας δρόμου δεν ήταν των ...100 μέτρων αλλά διαρκείς ..μαραθώνιοι.

Και συνεχίζουμε.....

Το Δ.Σ. του Συλλόγου.

11 σχόλια:

  1. http://www.nextdeal.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/item/15625-%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%9A%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%91%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-Commercial-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE.html

    Περιμενει τοσος κοσμος μπερδεμενος, να του παραθεσετε τις γνωμοδοτησεις των νομικων του συλλογου σχετικα με το παραπανω θεμα.
    Επισης, πριν ενα μηνα μας λεγατε οτι πολυ συντομα και εντος του ιουνιου το αργοτερο θα μας ενημερωνατε για τις προτασεις και τις πιθανες τροπολογιες.
    Αφηνετε τον κοσμο σε ανασφαλεια τραγικη και πανικο ,με τις κραυγες και τους ψιθυρους να ακουγονται απο αδαεις και καιροσκοπους.
    Στην παραπανω ανακοινωση σας επισης δεν μας ειπατε αν εχει ο συλλογος και ποιους εξειδικευμενους συμβουλους και τεχνοκρατες. Μετα απο την τετραετη πανωλεθρια,μιλατε για εισφορες και συνδρομες και κανενας μας δεν ειδε ουτε ενα μικρο φως στο βαθος του τουνελ. Πρεπει να ξερουμε αν υπαρχουν ειδικοι να ασχολουνται και να επικοινωνουν με το υπουργειο και τους φορεις που προβλεπεται να μας αποζημιωσουν και ποτε.
    Αυτα περιμενει ο κοσμος. Γι αυτο δεν σας πιστευει και προφανως δεν παιρνει απο το υστερημα του να πληρωσει συνδρομες. Αν εβλεπε ομως καποιο αποτελεσμα, ειναι βεβαιο οτι θα αποφασιζενα ενισχυσει με το παραπανω, παρ ολο που πολλοι δεν εχουν να συντηρησουν οικογενειες και παιδια.
    Η οργη και η απελπισια μεγαλωνουν και κανενας δεν καταλαβααινει τι μας καλειτε να ενισχυσουμε. Με ποια προοπτικη και ποιο αποτελεσμα.
    Μονο τα λογια τα ιδια καθε τριμηνο να επαναλαμβαναονται; Επιστολες επι επιστολων, ανακοινωσεις επι ανακοινωσεων, αλλα η εικονα ειναι η πιστοποιηση της καταστροφης. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ;
    Σκεφτειτε το και απαντηστε στους περισσοτερους απο εμας που σκεφτονται ετσι. Ποιο αποτελεσμα, τι ειδαμε παρα μονο την καθημερινη απαξιωση τη δικη μας, των δικαιωματων μας και την απελπισια για ενα μαυρο μελλον.
    ΑΡΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες τα ανθρωπέ μου

      Διαγραφή
    2. Αυτά που γράφεις τα γράφεις από απελπισία και μόνο. μάλλον δεν ανήκεις στον σύλλογο και γιαυτο δεν ήσουν να ακούσεις τον απολογισμό των πεπραγμένων του Δ.Σ
      Τυχαίνει να είμαι μέλος του συλλόγου και παρευρέθηκα και άκουσα και ψήφισα ποιος θέλω να με αντιπροσωπεύει από δω και πέρα. Αν δεν σου αρέσουν αυτά που έκανε έως τώρα ας ήσουν παρών να τα εκφράσεις και λεκτικά και με την ψήφο σου.

      Διαγραφή
  2. Παίρνοντας ως ένα χαρακτηριστικό σχόλιο από αυτά που καταφτάνουν καθημερινά στο blog,απαντούμε για τελευταία φορά(αν και ανώνυμο)

    Αγαπητέ ανώνυμε που όπως φαίνεται "νομίζεις" ότι εκφράζεις και άλλους μέσα από την ανωνυμία σου.
    Η ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις, η δεν είσαι σίγουρος η ..φοβάσαι να εκτεθείς για τις ιδέες σου.
    Εμείς έχουμε εκτεθεί ονομαστικά εδώ και τέσσερα χρόνια.
    Κρινόμαστε καθημερινά, όχι μόνο από όλους εσάς τους καλοπροαίρετους αλλά από τους ίδιους τους εαυτούς μας.
    Για αυτό, ότι θα δημοσιεύσουμε πρέπει να το διασταυρώσουμε, από πολλές πηγές, κυρίως από εκεί που ξέρουμε ότι δεν θα παραπλανηθούμε,να γνωμοδοτηθεί από τους επιστημονικούς συνεργάτες μας (είτε νομικούς, είτε οικονομικούς)και μετά να το δημοσιεύσουμε.
    Σαφώς,παρασύρονται και ακούνε "κραυγές" αυτοί που τείνουν τα αυτιά τους προς τα εκεί.
    Όλοι οι υπόλοιποι με νηφαλιότητα και ηρεμία ενημερώνονται μέσα από τις αξιόπιστες πηγές του Συλλόγου.
    Πρέπει να γνωρίζετε, πως όλοι εμείς που στηρίζουμε οικονομικά τον Σύλλογο για να λειτουργεί σε τρεις πόλεις στην Ελλάδα,δίνει καθημερινή στήριξη,ενημέρωση,πληροφόρηση, οδηγίες σε εκατοντάδες άλλους που δεν είναι μέλη.
    Το γνωστό, πληρώνουν λίγοι,για να "τρέφονται πολλοί".
    Υπάρχει μια ρήση του λαού για αυτό "τσάμπα μάγκες"
    Φυσικά γνωρίζετε ότι όλα τα μέλη του Δ.Σ εδώ και τέσσερα χρόνια δεν αμείβονται και όλα γίνονται κάτω από την επιθυμία και αγωνία να δώσουν διέξοδο σε όλα αυτά,που εσείς κρίνετε εκ του ασφαλούς θέσης του να ασχολείστε όποτε θέλετε και όταν θέλετε.
    Από την άλλη, αν πιστεύετε ότι το όλο θέμα είναι μόνο τεχνοκρατικό τότε πραγματικά είστε μακριά από το πρόβλημα.
    Προτάσεις έχουν κατατεθεί, οι λύσεις υπάρχουν, αυτό που λείπει είναι, οι πολιτικοί ΑΝΔΡΕΣ να πάρουν απόφαση.

    Στο κάτω κάτω, αν δεν συμφωνείτε γιατί μας ακολουθείτε, η γιατί δεν καταθέτετε επώνυμα τις προτάσεις σας;
    Γιατί δεν ήρθατε στην Γενική Συνέλευση να καταθέσετε την πρότασή σας;
    Με ποιο τρόπο προωθείτε την λύση του θέματός μας;

    Επιτέλους βγείτε από το "καβούκι" σας.
    Εκτεθείτε,μιλήστε επώνυμα,βοηθήστε,κριτικάρετε καλοπροαίρετα,συνδράμετε θετικά έστω και χωρίς χρήματα.

    Αν όχι,τότε παραμείνετε στην σιωπή σας,στην ανωνυμία και στο περιθώριο, αφήνοντας εμάς να κάνουμε αυτό που νομίζουμε καλύτερο, για το οποίο παίρνουμε την ευθύνη και για το οποίο,κρινόμαστε καθημερινά.
    Και ένα τελευταίο αλλά το θεωρούμε το σημαντικότερο.
    Αν σκεφτόμασταν όπως εσείς, ειδικά στην τελευταία σας παράγραφο δεν θα υπήρχε ο Σύλλογος.
    "Καθημερινά οι απαισιόδοξοι γκρεμίζουν και οι αισιόδοξοι χτίζουν."

    Το Δ.Σ. του Συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κύριε ανώνυμε, εγώ θα υπογράψω για αυτά που θα σου πω, αφού συμφωνήσω με την απάντηση του Συλλόγου πρώτα, θα συνεχίσω,
    εάν νομίζεις ότι έχεις το ανάστημα και εφόσον κάθεσαι να λες
    "αρλούμπες" μέσω ενός ανωνύμου κειμένου,έλα στις συνελεύσεις για να καταλάβεις τη δομή του Συλλόγου και τους τρόπους που ενεργεί, ο απολογισμός του παρελθόντος Δ.Σ. ήταν λεπτομερής με πληθώρα παραστάσεων και επιστολών σε όλες τις αρχές από Πρωθυπουργό ,βουλευτές, υπουργούς,εκκαθαριστές, ΤτΕ κλπ.κλπ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ.....
    μα πάνω απ' όλα πρέπει να ΜΑΘΕΙΣ ότι όλοι όσοι είναι στο Δ.Σ. διαθέτουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους στην προσπάθεια να βρεθεί λύση για όλους μας , ερχόμενοι πολλές φορές και από Θεσσαλονίκη και Κρήτη.... ΑΦΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΠΟΡΕΥΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΤΕ Ε Π Ω Ν Υ Μ Α.

    Π.Σ.Βελισσαράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας παρακαλούμε πείτε μας άν όσα δημοσιεύονται στον άλλο σύλλογο είναι αληθή;
    Κοντεύουμε να τρελλαθούμε με τις ανακοινώσεις τους ότι θα εξαιρεθούν όλα τα ασσετς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σύλλογος είναι έτοιμος και θα δημοσιεύσει τις επόμενες μέρες τις ανάλογες διευκρινήσεις.
      Σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ εξαιρείται κανένα πρόγραμμα, από την διαδικασία της εκκαθάρισης.
      Πρώτη και τελευταία φορά που απαντούμε σε "κραυγές και ψιθύρους"
      Επιλέξτε επιτέλους ποιόν θα "ακούτε".

      Διαγραφή
  5. ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΧΑΡΩ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ. ΝΙΚ. ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ .ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ . < ΟΣΟ ΜΕ ΑΦΩΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΥΜ. 102.000 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ > ΚΑΙΟΣΟΙ ΑΣΧΩΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΦΗΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟ , ΟΠΩΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ 30.000 ΧΙΛ. ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ < ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ > ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΣΣΟ ΔΗΜ.ΜΠΟΥΓΙΑΤΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MHN MΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΣΤΡΕΨΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΛΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστούμε για την απάντηση.Είμαστε όλοι μαζί συστρατευμένοι για τον κοινό μας αγώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΑΚΗΣ ΚΑΡΑΙΑΚΟΦΟΓΛΟΥ3 Ιουλίου 2013 στις 12:39 μ.μ.

    συγχαριτήρια για την εκλογή σας, ελπίζω τα δύο νέα μέλη,(κα Ζάχου και κος Μπακαλάκης),να αποτελέσουν τους ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ,και να βοηθήσουν αποτελεσματικά,για την επίλυση του προβλήματος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.