Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Την ερχόμενη Τετάρτη 17/03/2010 και ώρα 16:00 θα γίνει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο οικονομικών στην πλατεία Συντάγματος, η συμμετοχή ΟΛΩΝ μας είναι καθοριστική. Διαδόστε το παντού!!!
Οι ασφαλισμένοι να επιβάλλουν στους ασφαλιστές τους την συμμετοχή όλων των πελατών τους.
Οι ασφαλιστές να ενημερώσουν όλους τους πελάτες τους.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
Ο Σύλλογος έχει αποφασίσει την μίσθωση pullman για μεταφορά από άλλες πόλεις όπου υπάρχει ικανός αριθμός συμμετοχών.
Περιμένουμε προτάσεις και ιδέες σας ώστε να μην γίνει μία απλή συγκέντρωση αλλά κάτι που τα ΜΜΕ θα το προβάλλουν για πολλές μέρες!!!

Επιτροπή κινητοποιήσεων

34 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΝΑ ΠΡΟΤΡΕΨΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΤΑΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΟΥΝΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ "ΣΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ" ΣΕΛΙΔΑ 11 ΣΧΟΛΙΟ 536 ΜΗΠΩΣ ΓΕΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΤΟΥΣ! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΥΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ! Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ! ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΤΡΑΝΟΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΩΔΙΝΗ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ!!! ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17-3-2010?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΑ!!
    ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ!!
    ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΜΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ..
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να αναρτηθεί από κάποιον στο "τροκτικό" ώστε να ενημερωθεί όλος ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελπίζω κάποιος να μας ακούσει και να ασχοληθεί μαζί μας!
    Όσον αφορά στο προταθέν νομοσχέδιο σχετικά με τη μεταφορά των ασφαλισμένων στον ΟΠΑΔ (!) είνα τραγελαφικό και ανεδαφικό!!
    Είμαι ασφαλισμένη του ΟΠΑΔ και χρειάστηκε να νοσηλευτώ δύο φορές μέσα στο 2009 για νόσημα που δεν αντιμετωπιζόταν σε κανένα δημόσιο νοσοκομείο. Η αποζημίωση από τον ΟΠΑΔ για νοσήλεια συνολικού ύψους 65.000 € ήταν 17.600 €, για να μην μιλήσω για τις διαδικασίες που έπρεπε να κάνω όντας άρρωστη!Με αποτέλεσμα να είμαι καταχρεωμένη και να με απειλούν. Όσοι ασφαλίζονται σε νοσοκομειακά προγράμματα ιδιωτικών εταιρειών δεν είναι γιατί τους περισσεύουν τα χρήματα αλλά γιατί επιθυμούν να έχουν ανθρώπινη περίθαλψή αν νοσήσουν, ζώντας σε ένα κράτος που η δημόσια υγεία νοσεί.Αλήθεια γιατί η υποχρεωτική μεταφορά των συμβολαίων σε άλλη εταιρεία (που συμμετέχει και το δημόσιο?) δεν προβλέπεται από το νομοσχέδιο?? Ποιός θα ασφαλίσει έναν άνθρωπο που μετά από 20 χρόνια ιδιωτικής νοσοκομειακής ασφάλισης μένει ακάλυπτος και με προβλήματα υγείας? Συμφωνώ ότι δεν μπορεί να ζημιώνεται η οποιαδήποτε εταιρεία από την κακοδιαχείριση και το κελίσιμο κάποιας άλλης, όμως το βέβαιο είναι ότι μαζί με τα ζημιογόνα συμβόλαια θα μεταφερθούν και κερδοφόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΩ Π Ο Ι Ο Σ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ''ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ Ε Π Τ Α
    ΜΗΝΕΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ -ΔΕΣΜΕΥΣΗ.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ Α Ρ Χ Ι Ζ Ε Ι .
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
    ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ.
    ΥΠΟΓΡΑΦΗ... ΠΕΛΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους!! Ο δημοσιογραφικός κόσμος ξύπνησε !! Το NEWSIT (ΒLOG του Ευαγγελάτου) έχει ως πρώτο θέμα το πρόβλημα μας, μιλώντας για τεράστιες πολιτικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων και υποψίες χρηματισμού εμπλεκομένων προσώπων. Δεν θα τα παρατήσουμε μέχρι να δικαιωθούμε. Να στείλουμε mail σε όλους τους δημοσιογράφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο ανωνυμοs δικηγοροs ο οποιοs εχει γραψει στο ΣΚΑΙ για τα ευρωπαικα δικαστηρια αν οντωs βασιζεται καπου και θελει να βοηθησει καλο θα ηταν να ερθει σε επαφη με τουs νομικουs μαs και να δωσει περισσοτερα στοιχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ!!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΞΩ!!!!!!!!
    http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=1610&la=1&cat_id=4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ.
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΟΠΛΟ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ..

    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 'Οσον αφορά τους ασφαλισμένους πιστεύω ότι η συμμετοχή θα είναι πέραν πάσης προσδοκίας. Όσον αφορά τους "ασφαλιστές" εκτός από κάποιους που παλεύουν πραγματικά (αυτοί που ιδρύσανε το σωματείο, το blog κλπ) οι πλειονότητα είναι εξαφανισμένοι. Προσωπικά έχω πικρή πείρα, τυγχάνει ο ασφαλιστης να είναι στενό συγγενικό πρόσωπο, που όχι μόνο έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης αλλά το "παίζει" και θυμωμένος επειδή του πήρα την ασφάλεια του Ι.Χ. μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρεπει να κινητοποιηθουν ΟΛΟΙ!!! Δεν νομιζω να εχουμε πολλες ευκαιριες για τετοιες συγκεντρωσεις.Για το σχολιο σου εχεις δικιο,,εμεις ομως ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΛΟΙ ΜΑΣ !!!! ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΛΑΟΣ ΤΙ 1.000.000 ΛΑΟΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξέρει κανείς τι έγινε με τις επερωτήσεις Λαφαζάνη περί ισχύος του νόμου για την εγγύηση του δημοσίου στα ασφαλιστικά συμβόλαια? Ο Λαφαζάνης υποστηρίζει ότι ο νόμος δεν είναι αντικοινοτικός. Ασ εφαρμοσθεί ο νόμος και ας πάρουμε σταδιακά τα λεφτά και τους τόκους μετα απο 3 χρόνια, όταν (ελπίζω) θα έχει ορθοποδήσει το κράτος. Και οι ασφαλιστικε΄ς να μην πληρώσουν και αυτές ένα κομμάτι του κόστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=5&mid=87
    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΛΙΣ ΕΓΓΡΑΨΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΡΙΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΣΕΛΗ - ΣΑΧΙΝΙΔΗ - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΜΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ. ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ E-MAILS ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ-ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΡΙAΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ. ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΣΑΙΤΣ. ΕΙΔΗ ΕΓΓΡΑΨΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ NEWSIT (ΒLOG του Ευαγγελάτου). ΕΧΩ ΣΤΗΛΕΙ E MAIL ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ. ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝΕ. ΣΤΙΣ 17 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ! ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ.
    (ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ 6 ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!!
    GIANNIS LAVRIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΕΠΕΙΑ.ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΡΧΗΣ ''ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ''ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΣΕ.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ.ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ.
    ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΚΑΙ ΝΑ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΗΔΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΜΩΣ Η ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ Τ Ε Λ Ο Σ .ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΡΑ.
    ΥΠΟΓΡΑΦΗ...ΠΕΛΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ...ΕΠΙΣΗς..ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΑΑΘΕΤΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ..ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΕΠΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ..
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ?
    ΠΟΛΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ..
    ΠΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ?
    ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΔΕ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ?
    ΛΟΙΠΟΝ!
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟΧΗ!
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ,ΑΝ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΑΠΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΔΕΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ.ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. προτεινω στην διαμαρτυρια μαs να εχουμε ολοι απο μια σφυριχτρα και ενα σημα τροχονομου πολυγωνικο STOP,που να γραφει STOP ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ,και σε αλλα ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ.Πρεπει να καταλαβει ο κοσμοs την σοβαροτητα του προβληματοs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αναμφισβήτητα είναι σημαντικότατη προσπάθεια που δημιουργεί πραγματικές ελπίδες ότι το ζήτημά μας δε θα εξελιχθεί προς το χειρότερο. Περιμένουμε να δούμε την ανταπόκριση των πολιτικών..! Καλή επιτυχία από όλους όσους δε μπορούμε λόγω απόστασης να βρεθούμε μαζί σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ[ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ] ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΡΙΞΤΕ ΙΔΕΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σιγα μην δεν επιτρεπεται ,οτι θελουμε θα κανουμε,,μας κλεβουν αρα ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ειναι προτιμοτερο να επισκεφθει μια επιτροπη τον Παπουλια (που θα εχει ηδη ορκισθει), να παραδωσει ενα υπομνημα, μετα στον Πρωθυπουργο αντιστοιχα.΄ή οπου αλλου..
    διαμαρτυρια εξω απο το υπουργειο αλλα και απο τα γραφεια της ΑΣΠΙΣ..
    ακομα και απο τα κεντρικα της τραπεζας.
    Τα πυροτεχνηματα ??? δε βοηθουν νομιζω..κανουν βεβαια φασαρια αλλα το θεμα ειναι να μην υποβιβασθει η ουσια του προβληματος.
    Αυτη με καποιο τροπο πρεπει να προβληθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΥ. ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ, ΑΥΓΑ, ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΕΜΑΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΙ , ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ....ΣΤΙΣ 17-3-2010, 4 Η ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΓΡΙΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΘΑΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΛΕΙΣΤΑ... Ε!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ....ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΟΔΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ......ΑΠΛΑ ...ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ......ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΟΥΝΑΙ ΟΛΑ ΚΕΛΙΣΤΑ....ΓΡΑΨΤΕ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΠΡΙΟΝ ΦΥΓΟΥΝ...ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ....
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΤΑΝ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Ή ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΏΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ:!!! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ...ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ...ΙΣΩΣ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ....Ε...ΓΙΑΤΙ!! ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΙΑΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΚΩΦΕΥΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟ ..''ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ''ΚΑΙ Η ΑΛΛΗΛΟΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ''ΞΕΡΕΤΕ.. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ''.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ.ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ
    ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ.ΟΜΩΣ ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ.Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΑΒΗ ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Η ΟΡΓΗ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ.ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ .ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
    ΥΠΟΓΡΑΦΗ... ΠΕΛΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!!!ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009) ΤΟ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.

    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΠΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ)ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΤΑ 180 ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ ΝΙΠΤΕΙ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΥΣΤΩΣΕΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΡΙΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ.

    ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. NΑΙ στον αποκλεισμό (ήμουν από τους πρώτους που το πρότειναν μέσω αυτής της σελίδας, ΝΑΙ στην πορεία έξω από το υπουργείο, ΝΑΙ στην δημόσια διαδήλωση των αιτημάτων μας. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ, γιατί από κατήγοροι θα βρεθούμε κατηγορούμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προφανως δεν ειχε μαθει ο σαχινιδης - τοτε που διεκηρυσσε οτι ειναι τεραστια η ευθυνη του κρατους στο θεμα της ΑΣΠΙΣ- οτι η ΕΑΕΕ δεν προτιθεται να αναλαβει τιποτα απο το κοστος μιας λυσης, παρα μονο να μπουκαρει και να φαει ο τι μπορει πιο νωρις, και επισης οτι ναι μεν ηταν δραματικα τα οικονομικα του κρατους, αλλα δεν πιστευε οτι δεν υπαρχει κανενα κονδυλιο διαθεσιμο για αποζημιωσεις.

    Οποτε η ευθυνη του κρατους μετουσιωθηκε σε απραξια,προκληση και σ αυτο το καταπτυστο νομοσχεδιο που αφηνει χωρις αποζημιωσεις ολους μας, σα να μας πεταξε κανενα καραβι λαθρομεταναστων στην ξερα της ελλαδας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.