Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ


Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2010 και ώρα 16:00 όλοι και όλες μαζί στην πλατεία Συντάγματος να βροντοφωνάξουμε στην κυβέρνηση ότι πρέπει μετά από απραξία 6 μηνών να δώσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ λύση στο τεράστιο πρόβλημα της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Τώρα πρέπει να δείξουμε την αποφασιστικότητά μας και να υψώσουμε τη φωνή μας.

4 σχόλια:

  1. ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΙ.

    ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΑΣΑ ΜΑΣΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΛΑΠΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!!!

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!!

    ΦΤΑΝΕΙ Η ΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ Η ΚΛΕΨΙΑ. ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΩΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ.

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ...........

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΜΑΣ - ΤΟ ΜΟΝΟ "ΟΠΛΟ", ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ. ΑΣ ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ "ΟΠΛΟ" ΜΑΣ. ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.... Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ....ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.....ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. Η ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΜΑΔΑ....ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ.
    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥς ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥς ΑΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Α Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε.
    Π.Σ.ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν από λίγο μίλησα με κυρία στο Υπουργείο, η οποία δήλωσε υπεύθυνη και γνώστρια του θέματος μας. Της τα είπα ένα χεράκι, ότι αυτό που πάνε προς ψήφιση δεν είναι νόμος αλλά έκτρωμα. Της διευκρίνησα ότι δεν ζητούμε ελεημοσύνη ούτε επιδοτήσεις αλλά τα κόπο μας και τοις οικονομίες μας. Της τόνισα επίσης να μεταφέρει στους ανωτέρους της ότι οι εκλογές αργά ή γρήγορα θα ξανάρθουν και ότι θα ψάχνουν ψήφους από 1.000.000 και παραπάνω πολίτες αλλά θα είναι αργά. OFF THE RECORD μου είπε ότι η μόνη λύση είναι να πιέσουμε με κάθε δύναμη πριν την ψήφιση του νόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.