Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μετά την πραγματικά δυναμική και μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 17/3/2010 στο Σύνταγμα όπου και κατατέθηκαν ψηφίσματα σε όλα τα κόμματα, στον πρόεδρο της Βουλής και τον πρωθυπουργό , ακολούθησε η νέα ειρηνική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη το Σάβατο 20/3/2010 όπου τριμελής επιτροπή του "Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια" αποτελούμενη από τους κκ. Κ. Βαλαβάνη, Μ. Κιουρτσίδου, Θ. Πετρίδη, συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου στον οποίο επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Πέραν των παραπάνω δραστηριοτήτων όλη την περασμένη εβδομάδα (17 - 24/3/2010) μέλη της Διοικούσας Επιτροπής (ΔΕ) του Συλλόγου ήρθαν σε επαφή με Βουλευτές της συμπολίτευσης , που συμμετέχουν στην Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής , και τους ενημέρωσαν για τις θέσεις του συλλόγου σχετικά με το μείζον θέμα που απασχολεί εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους.

Η ίδια δραστηριότητα, και μάλιστα με πιο εντατικούς ρυθμούς , θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες , με σκοπό να ενημερωθούν όσο το δυνατόν οι περισσότεροι απο το σύνολο των 50 Βουλευτών που συμμετέχουν στην παραπάνω επιτροπή της Βουλής. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην παρούσα χρονική στιγμή που επιδιώκονται οι συναντήσεις - ενημερώσεις με τους Βουλευτές , συζητιέται στη Βουλή και το ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.

Σύμφωνα δε με εκτιμήσεις των αρμόδιων Βουλευτών το νομοσχέδιο που αφορά την Ιδιωτική Ασφάλιση και κατ΄επέκταση και το θέμα της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ θα κατατεθεί για συζήτηση , κατόπιν διαβούλευσης, μετά τις εορτές του Πάσχα.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

74 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ..

    ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..
    ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Ο κ.ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ..ΠΡΟΣ ΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ..ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ?
    ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ?
    ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ..

    ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ..
    ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη δυναμικη συγκεντρωση, κανενας δεν την ελαβε υποψη του.
    Μπορει το κρατος να εχει μεγαλα θεματα, αλλα εμεις πτωχευσαμε..
    Ο εποπτης τραβαει την ανηφορα σε ενα σχεδιο προγραμματισμενο απο τοτε που ανελαβε..
    Παρεμβαση αποτελεμαστικη δεν εχουμε μεχρι τωρα καμια, δυστυχως.
    Κανενας κομισαριος δε θα μας λυσει το θεμα, ειναι προφανες.
    Τα ΜΜΕ ασχολουνταν με το συντελεστη φορολογησης σε ποσα ανω των 150.000.- ευρω..
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ..ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ..
    Προφανως κανενας δεν αισθανθηκε ούτε θρόισμα απειλης.
    ΓΙΑΤΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ.
    ΕΜΑΣ Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗς ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ..ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ.
    ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΑΣ ΠΑΡΩΤΡΥΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ.
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ.

    2.000.- ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑΙ 300.000.000.- ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ.

    ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΟΤΑΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΣΕΙ. ΔΙΑΤΥΠΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ. ΠΟΣΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΠΑΡΚΩΣ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ? ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ BOND ASSET CAPITAL ΚΑΙ ΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙΩΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ 200 ΚΑΙ 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΟΗΤΟ 1.000.000 ΤΩΝ ΑΜΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΜΜΕ ΟΧΙ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΚΑΤΩ! ΕΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΔΩ ΦΙΛΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΜΑΣ! ΟΤΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ! ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟΣ ΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΩΘΕΙ ΛΥΣΗ? ΕΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΘΗΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΖΩΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ! ΑΡΚΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ! ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ! ΜΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΡΔΙΖΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ. ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ! ΧΙΛΙΟΙ? ΧΙΛΟΙ! ΟΣΟΙ ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΜΕ! ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΕΑ!ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟΩΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτήν την παρέμβαση θα κάνω, πρώτη και τελευταία.
    Αν εξακολουθήσετε να παρεμβαίνετε με τον τρόπο αυτό, ενημερώνοντας δηλαδή τους βουλευτές που θα ασχοληθούν με το νομοσχέδιο, λες και είναι τελείως ανενημέρωτοι και άσχετοι με το γίγνεσθαι, και εκλιπαρώντας να ακουσθείτε, ως εκπρόσωποι του συλλογου, δε θα έχετε θετικό αποτέλεσμα.
    Η παρέμβαση πρέπει να γίνει από ομάδα τεχνοκρατών, επωνύμων του χώρου, που έχουν πρόσβαση στα υπουργεία, στους επιχειρηματικούς και νομικούς κύκλους.
    Μετά απο τοσους μηνες, μισός χρόνος πέρασε, θεωρείται κατόρθωμα η επαφή με τον υφυπουργό ή μια απλή γνωστοποίηση του θέματος στον πρωθυπουργό.
    Θα πρέπει να συγκεντρωθουν οι άμεσα θιγόμενοι και με μεγάλα ποσά, να εξουσιοδοτήσουν ΤΥΠΙΚΑ και με ΑΜΟΙΒΗ μια εξέχουσα προσωπικότητα με τα στοιχεια που δίνω παραπάνω, να ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ και να ΕΙΣΑΚΟΥΕΤΑΙ,με συγκεκριμενες προτάσεις.
    Τα στοιχεία εντός ολίγων ημερών των ασφαλισμένων, θα τα αναρτήσει και ο ίδιος ο επόπτης.
    Προς τι ο χαμένος αυτός χρονος?
    450.000.000.- ΕΥΡΩ είναι τεράστιο κεφάλαιο, που υπό συνθήκας θα μπορούσε να αποτελέσει και επενδυτικό , με μια σωστή οικονομοτεχνική μελέτη για κάποιους που κατέχουν και διαθέτουν.
    Ολα αυτά, για να μη θεωρούμε οτι κανένας θα λυπηθει φωνές απογνωσης,,καποιων ανωνυμων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ήθελα να ρωτήσω τους παραπάνω κυρίους ( σχόλια 24 Μαρτίου 2010 10:27 μ.μ. και 24 Μαρτίου 2010 10:42 μ.μ. )με ποιόν τρόπο εννοούν ( συγκεκριμένα πράγματα) ότι θα δινόταν άμεσα λύση ( και πως ) άν συγκεντρωνόντουσαν οι ζημιωθέντες με μεγάλα ποσά.Ποιές θα ήταν αυτές οι εξέχουσες προσωπικότητες ( ποιός θα τις πλήρωνε και πότε) και τι εννοείτε όταν αναφέρετε "που έχουν πρόσβαση στα υπουργεία, στους επιχειρηματικούς και νομικούς κύκλους" (Δηλαδή τι ακριβώς θα έκαναν )Επειδή λοιπόν είμαι ένας από τους θιγόμενους με μεγάλο ποσό , μήπως μπορείτε να γίνετε πιο σαφείς και συγκεκριμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΣΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΗΣΕ? ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ 'ΟΙ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ' ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ Τ Ω Ρ Α ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟ[ΚΟΙΝΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ].ΑΦΟΥ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ[ΚΟΙΝΩΣ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ],ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΗ ΧΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ..
    ΘΑ ΤΗ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ..

    ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ..

    ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ..
    ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Καρατζαφέρης ο δημοσιογράφος,δήλωσε ότι και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έντονα του είχαν ζητήσει να μην κάνει εκπομπή για την ΑΣΠΙΔΑ(δεν τους άκουσε).
    Ο Σπίνος στο ΕΧΤRA3 είχε εκπομπή για την ΑΣΠΙΔΑ με Παντελιδη καλεσμένο και Σιδέρη και δήλωσε οτι θα συνεχίσει και την επόμενη Τετάρτη.
    Αντί να τρέχετε στους βουλευτές μήπως είναι προτιμότερο να καλέσουμε τα ΤΑΜΕΙΑ που έχουν επενδύσει τα χρήματα των ασφαλισμένων τους και που σίγουρα απαρτίζονται από εκατοντάδες μέλη;
    Aπάντηση από Βρυξέλλες δεν έχουμε ακόμα? Είχατε πεί σε ένα μήνα το πολύ μήπως να επικοινωνήσετε μαζί τους?
    Χρειαζόμαστε ενημέρωση άμεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ερώτηση προς τους κ.κ. Υπουργούς: Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης - ΘΕΜΑ: Αποκατάσταση ζημιωθέντων από την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ - Η ανάκληση αδείας της ασφαλιστικής εταιρείας ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ έχει επιφέρει ισχυρότατο πλήγμα στον εξαιρετικά ευαίσθητο χώρο των ασφαλειών ζωής, με τους εργαζόμενους να οδηγούνται στην ανεργία και τους χιλιάδες ασφαλισμένους να στερούνται τόσο των πολύτιμων υπηρεσιών υγείας που δικαιούνται, όσο και…

    …της αυτονόητης διασφάλισης των αποταμιεύσεών τους και μάλιστα, εν μέσω της παρούσας, εξαιρετικά δυσοίωνης οικονομικής συγκυρίας.

    Για την αντιμετώπιση του ως άνω, κυριολεκτικά εκρηκτικού, προβλήματος προωθείται νομοθετική πρωτοβουλία, η οποία όμως, βρίσκει κατηγορηματικά αντίθετους τους άμεσα ενδιαφερόμενους ζημιωθέντες - ασφαλισμένους από την ΑΣΠΙΣ.

    Ειδικότερα και όπως αναφέρεται, το σύνολο των διαδικαστικών προωθούμενων ρυθμίσεων, το οποίο επιχειρεί να οργανώσει την κάλυψη των ασφαλισμένων, διακρίνεται από αδικαιολόγητη περιπλοκή και καθυστέρηση, ακυρώνοντας στην πράξη την άμεση ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των ασφαλισμένων. Όπως τονίζεται, οι απανωτές παρατάσεις των ενδιάμεσων διαδικαστικών σταδίων, η εμπλοκή του Ο.Π.Α.Δ., οι προϋποθέσεις αναδοχής των ασφαλιστικών σχέσεων και η μακροχρόνια αναστολή εξαγοράς των ασφαλιστηρίων καταδεικνύουν ότι δεν υφίσταται καμμία προοπτική επίλυσης των προβλημάτων των ασφαλισμένων σε εύλογο χρονικό διάστημα.

    Συγκεκριμένα, με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις δεν διαγράφεται καμμία προοπτική μεταβίβασης του χαρτοφυλακίου της ΑΣΠΙΣ, χωρίς να τεθεί ζήτημα φερεγγυότητας του αναδόχου, αφού δεν εισπράττονται ασφάλιστρα για τις υφιστάμενες ασφαλιστικές συμβάσεις. Όπως υπογραμμίζεται, η δραστική μείωση των νομίμων και συμβατικών δικαιωμάτων των ασφαλισμένων, κατά την εφαρμογή της διαδικασίας μεταβίβασης χαρτοφυλακίου, αντίκειται στο κοινό περί δικαίου αίσθημα, αφού απαλλοτριώνει ασφαλιστικά δικαιώματα τα οποία αποκτήθηκαν με μακροχρόνια και εμπρόθεσμη εκπλήρωση των συμβατικών υποχρεώσεων των ασφαλισμένων προς την ΑΣΠΙΣ, ενώ προσκρούει και σε βασικούς κανόνες του κοινοτικού δικαίου περί ασφαλιστικής εκκαθάρισης.

    Όπως προκύπτει, η προτεινόμενη απαλλοτρίωση άνευ αποζημιώσεως οδηγεί στην πλήρη απαξίωση του ομίλου της ΑΣΠΙΣ, με την απώλεια όλων των υπεραξιών του, τη σταδιακή απομείωση όλων των επιχειρησιακών αξιών του και, τελικά, την εξαφάνιση του ενεργητικού που θα μπορούσε να καλύψει τις απαιτήσεις των ασφαλισμένων, ως μέρος του καθημερινώς δημιουργούμενου παθητικού της εκκαθαριζόμενης ασφαλιστικής επιχείρησης.

    Η μακροχρόνια παράλειψη της οφειλόμενης κρατικής εποπτείας στην ως άνω ασφαλιστική εταιρεία είχε ως συνέπεια την κατάρρευσή της, με πρωτόγνωρες συνέπειες για τους ασφαλισμένους στην ΑΣΠΙΣ, οι οποίοι είναι οι μόνοι που δεν φέρουν καμμία ευθύνη και επομένως, οι μόνοι που δεν πρέπει να ζημιωθούν περαιτέρω.

    Με δεδομένη την διαχρονική ευθύνη της Πολιτείας, η οποία, έστω και εκ των υστέρων, οφείλει να επανορθώσει άμεσα την οικονομική ζημία και την ηθική βλάβη όλων των ασφαλισμένων της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ,

    Ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:

    • Σε ποιες ενέργειες προτίθενται να προβούν προκειμένου να γίνει δεκτή η αρχή της πλήρους κάλυψης των ασφαλισμένων, η οποία επιτάσσει την άμεση συνέχιση των ασφαλιστικών τους σχέσεων και την πλήρη, έντοκη εξόφληση των ασφαλιστικών τους απαιτήσεων;

    • Προτίθενται να υιοθετήσουν τις προτάσεις των ζημιωθέντων-ασφαλισμένων , οι οποίες περιλαμβάνουν:

    α) τη διάσωση των επιχειρησιακών υπεραξιών της ΑΣΠΙΣ με την επαναλειτουργία της - έστω και σε εκκαθάριση - και την είσπραξη των ασφαλίστρων από τον εκκαθαριστή, καθώς και

    β) τη διάσωση των ασφαλιστικών σχέσεων των ασφαλισμένων με τη συμμετοχή όλων των ασφαλιστικών επιχειρήσεων οι οποίες έχουν ωφεληθεί – αθέμιτα- με την απόκτηση των χαρτοφυλακίων της ΑΣΠΙΣ.

    22.3.2010 Ο ερωτών βουλευτής

    Φώτης Κουβέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ[ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ],ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ,ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΑΗ ΦΟΡΑ!

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΣΠΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΑ COMMERCIAL?
    Γ.ΣΑΚΚΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κ.Κουβελης απεδειξε για μια ακομα φορα την αξιοπρεπεια, το ηθος και την κοσμοαντιληψη που τον χαρακτηριζει.

    Ο κ.Λαφαζανης επισης, εθεσε αντιστοιχη ερωτηση στη βουλη, ευστοχη και καταγγελτικη..

    Ειναι αποριας αξιον, ολοι οι βουλευτες του πασοκ και της ν.δημοκρατιας, πού ζουν, τι σκεφτονται, σε τι ελπιζουν?
    Θα τα παρουμε σε μια πενταετια, αφου προηγουμενως υποστουμε μια πρωτογνωρη αφαιμαξη..
    Μια δικαστικη αποφαση να τελεσιδικησει, θα τα παρουμε ολοι..
    Αυτο το κρατος, ακομα δεν εμαθε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΕ ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?
    ΣΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ?

    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ..ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ...ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ..ΤΟΥ ΛΑΟΥ?
    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ.
    ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 150.000.- ΕΥΡΩ ΜΕ 30%..

    ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ..
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΤΥΣΙΜΟ..ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΟΜΩΣ..
    ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κουβελης και λαφαζανης ασκησαν τον προσηκοντα κοινοβουλευτικο ελεγχο και ελπιζουμε οτι θα συνεχισθει και στο αμεσο μελλον που η στηριξη ειναι αναγκαια.
    απο το συνασπισμο νομιζω οτι και ο παπαδημουλης ειναι στην οικονομικη επιτροπη.

    οι αλλοι οι εξεχοντες προστατες που εκλεγονται ελεω λαου και προασπιζονται τα θεμελιωδη δικαιωματα του , πού ακριβως βρισκονται?
    εν τω μεταξυ ο εποπτης κανει την απογραφη και εκκαθαριση, που δε θα βγαλει πουθενα.
    να εχουν το σθενος λοιπον να βρουν την πολιτικη λυση.
    γιατι το επιχειρημα δεν εχουμε λεφτα τι να κανουμε, ειναι και προκλητικο και αναρμοστο σε οργανωμενο δημοκρατικο κρατος, που πρεπει να σεβεται θεσμους και λειτουργιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ..ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.
    ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ..ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ,ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΠΙΟ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕ ΧΘΕΣ ΕΙΠΕ: ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!!! ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ 1.000 ΑΤΟΜΑ ΑΠ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ??? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΕΝΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ. ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΝΤΟΥ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!

    -ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΩΣ ΑΣΠΙΣ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οταν λετε το 1/3?απο το κεφαλαιο που βαλαμε η απο το ποσον που ηταν μεχρι το 2009?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ 50%,ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1/3 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Άξιότιμοι κύριοι Ασφαλισμένοι και Ασφαλιστες.

    Παρακολουθώ το blog καθημερινά και ειλικρινά μένω έκπληκτος με όσα γράφονται από όλους μας. Δυστυχώς ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Το αποτέλεσμα μηδέν ολοστρόγγυλο. Θα μου πείτε ο "πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται"....
    Τέλος πάντων θα ήθελα να διατυπώσω τις απόψεις μου και θα εκτιμούσα μία απάντηση.
    Ακούω συνεχώς για προσωπικά δεδομένα. Για ποιά προσωπικά δεδομένα μιλάμε ; Εδώ καταπατούνται οι προσωπικότητες μας, μας διαχωρίζουν σε πολίτες Α και Β κατηγορίας, μας βγάζουν λίγο πολύ φταίχτες που επενδύσαμε στον κλέφτη, έχουμε γίνει ο περίγελος όλων, εδώ χάνονται οι περιουσίες μας, και εμείς πήραμε την καραμέλα " προσωπικά δεδομένα ";;; Για λιγάκι ας ξυπνήσουμε όλοι πριν είναι αργά. Για ποιό μεμπτό μιλάμε;;
    Παρευρέθηκα στην συγκέντρωση στη Μεγάλη Βρετάνια, στο Μακεδονία Παλάς, στην πορεία στο Σύνταγμα και σας πληροφορώ κύριοι Ασφαλιστές ότι έδωσα το τηλέφωνο μου παντού χωρίς κανένα φόβο και πάθος προκειμένου να συσπειρωθούμε. Αν είναι δυνατόν να μην μπορούμε και να μην επιτρέπεται να δημοσιοποιηθούν ονόματα...
    ΄Ενα άλλο θέμα που με απασχολεί είναι γιατί αργεί η απάντηση από τις Βρυξέλλες.Τι έγινε;; O Kukal δεν εξέτασε το θέμα μας ακόμα;;Περίεργο μου φαίνεται για ποιό λόγο καθυστερεί. Εσείς τον ξαναενοχλήσατε; Αν ναι τι είπε. Αν όχι γιατί. Τι συμβαίνει επιτέλους; ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ.
    Πρέπει να γίνει εκ νέου συγκέντρωση. Θα είναι έξω από το υπουργείο πάλι, έξω από τα γραφεία της ΑΣΠΙΣ στην Κηφισίας, έξω από το σπίτι του απατεώνα, δεν με απασχολεί. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    Ορίστε τόπο και χρόνο. Και ειδοποιήστε όσους περισσότερους μπορείτε. Σ Υ Ν Τ Ο Μ Α. Τα περιθώρια στενεύουν.
    Πρέπει να απαιτήσουμε κάποιο κανάλι να μας δεχθεί, να μας ακούσει. Και όταν λέω κανάλι δεν εννοώ τα μικρά κάποιο από τα μεγάλα.Να μας ακούσουν έστω και με το ζόρι. Δεν ξέρω πως θα τους πείσετε, βρείτε τρόπο. ΓΡΗΓΟΡΑ. Οσο καθυστερούμε είναι εις βάρος μας. Τώρα είναι Πάσχα μετά θα έχουμε καλοκαίρι και δυστυχώς το παιχνίδι θα χαθεί.
    Εάν οι κινήσεις μας δεν είναι μεθοδευμένες πιστεύω ότι οι αντιδράσεις κυρίως των ασφαλισμένων θα είναι ανεξέλεκτες και πολύ φοβάμαι ότι η μπάλα θα πάρει και εσάς κύριοι ασφαλιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ξαναθέτω και πάλι για δεύτερη φορά το ερώτημα : O κύριος Σελέκος ως νομικός ας μας διαφωτίσει αν ο νόμος Παπαθανασίου είναι όντως αντικοινοτικός ή όχι. Περιμένω απάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ..ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ..
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ...ΜΕ ΤΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ..ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ..ΓΙΑ ΤΟ 50% ..ΑΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΘΕΙ ΣΕ ΑΝΑΔΟΧΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ..ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ..

    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ..ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ..ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ...ΝΤ..ΔΕΣ ΜΑΣ..

    ΟΣΟ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ.
    ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ..
    ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ..
    ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΒΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ
    ΤΟΤΕ..ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΑΜΟΣ
    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΘΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ..ΟΤΙ Ο ΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΕΤΣΙ ΔΕ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ..
    ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ε καλα..αν το αφησουμε ετσι δε θα μεινει τιποτα..
    αυτος λεει.500-550 εκ. οι υποχρεωσεισ..
    170-200 το αποθεματικο...τοσο βγαινει..

    το θεμα ομως ειναι το λεμε..και το απαιτουμε

    να μας πει τι βαζει στις απαιτησεις εκτος απο την πληρωμη των συμβολαιων και των νοσοκομειακων υποχρεωσεων.

    και τι δεν βαζει στο ενεργητικο..
    εχει μεγαλη σημασια αυτο..και δε θα το αφησουμε ετσι..
    ηδη δικηγορικα γραφεια δουλευουν πανω στο θεμα τον ενστασεων ..

    τωρα οσο ο παντελιδης δεν ξακαθαριζει τοσο χρεωνεται η ιστορια με κονδυλια αμοιβων κλπ..

    ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ μεχρι να εξανεμισθει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. και ποιοs ειναι ο καθε παντελιδηs και ο καθε σαχινιδηs που θα μου πουν τι θα παρω απο την περιουσια μου,στην κυριολεξια θα τουs φαω ζωντανουs,γιατι αυτο ειναι κατι παραπανω απο θρασσοs,βεντετεs θα εχουμε,παιζουνε με την περιουσια μαs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ..
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΣΤΟΜΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ..
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ..ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ

    ΣΑΦΩΣΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ..
    ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ..
    ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΗΝΑ..
    ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 20-30 ΑΤΟΜΑ ΑΠ Ο ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ..
    ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ..
    ΔΕ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΝΩΘΕΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΗ..ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..
    ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?
    ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ..ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ..
    ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ..Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ..ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΛΑΝΕ ΠΟΛΛΑ.
    ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΠΟΣΑ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΚΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ.
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. APO 100.000 ΣΕ 50,000 ΜΕΤΑ ΣΕ 25000 ΤΩΡΑ 1/3
    ΩΡΑΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑΣ
    ΩΡΑΙΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΚΟΤΕΣ ΤΙΠΟΤΑ
    ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΞΕΦΤΗΛΑ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
    ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!! 3 ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ
    ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΜΟΡΦΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ..
    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ
    ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ..
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ..
    ΤΑ ΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ..
    ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ?

    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ..
    ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ..

    ΕΚΑΝΕΣ ΛΕΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕΣ, ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΡΩΜΕ..
    ΑΛΗΤΕΣ
    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ..
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΦΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. φτανει πια που ταίσαμε ολον τον κοσμο..

    τερμα πια και ο σαχινιδης..με τα κολπακια

    αφου πηραν τα συμβολαια οι αλλες ασφαλιστικες..μετα απο 6 μηνες τωρα θα δει τι ενδιαφερον υπαρχει..
    ας αφησουν τις εξυπναδες..
    εγω δεν πηρα υπαλληλο τον παντελιδη και ολους αυτους..
    να χρεωνομαστε καθε μερα μισθους και αποζημιωσεις..
    δε χρειαζεται πολλη σκεψη..
    αποφασιστε και δωστε μηνυμα..
    απο αυριο..καθε μερα..να γινει ο χαμος..
    τις τραπεζες τις καλυψαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΓΩ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ 7 ΜΗΝΕς ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΙΜΗΣΕΙ..ΔΗΘΕΝ..ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ..ΔΕΝ..

    ΑΣ ΒΑΖΑΝ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΑ..ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

    ΑΛΛΑ Η ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ..
    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 100%
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ..
    ΠΙΕΣΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΩΣ.ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΤΙΜΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ?
    ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ?
    ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ..ΑΠΟ ΠΟΥ ?
    ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ..ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΣΟ ΑΠΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ,ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΑ [ΚΑΝΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ].7 ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΝΕΣ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ Ε.Ε

    ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΝΟΩ..

    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ (ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ). ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ. ΤΑΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ













    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ.ΕΓΩ ΕΧΩ 2 ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΑΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΞΟΥΝ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ 10.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΗ? ΑΝ ΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΛΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ? ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ολα αυτα που λεμε για την τεραστια καθυστερηση στην αποτιμηση κλπ..και για τη δραματικη μειωση του αποθεματικου λογω ολων αυτων

    ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ, εστω ξεκινωντας απο ασφαλιστικα και στη συνεχεια μια αγωγη,,για τον κινδυνο που διατρεχει η περιουσια μας λογω της καθυστερησης και στη συνεχεια για την περαιτερω ζημια που υφισταμεθα λογω της αργης αυτης αποτιμησης?
    Ας εξετασθει απο τους νομικους αυτη η ιδεα γιατι δεν ειναι φανταστικη..
    Πιεση ειναι αυτο αλλα και συγχρονως ποιος μπορει τωρα πια να χωνεψει το γεγονος οτι ολοι αυτοι πληρωνονται για να κανουν μια αποτιμηση σε 7 μηνες ? αυτο ειναι η συνεχιση της γελοιοποιησης και της απαξιωσης μας.
    Παρακαλουμε αν μπορειτε ενημερωστε για τετοιες κινησεις.
    Αν κατι τετοιο δε γινει, εγω προτιθεμαι να το κανω απο μονος μου.
    Ειναι διαδικασια χωρις ιδιαιτερα εξοδα και αμεση τουλαχιστον η πρωτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. να πιεσουμε τον τριανταφυλλοπουλο.εγω παντως θα ξαναστειλω ιμειλ.θα του πω δεν εχουμε το δικαιωμα να απασχολησουμε την εκπομπη εστω για 10 λεπτα?αυτος με σκανδαλα δεν ασχολειται?ε λοιπον πρεπει εστω και για λιγο να ασχοληθει και με αυτο.το οτι δεν ψηφιστηκε ακομη το νομοσχεδιο ειναι επειδη καταφεραμε εστω κατι η ειναι τυχαιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΕΞΤΡΑ 3?
    ΠΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ?

    ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΕΦΕΡΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ? ΛΙΓΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..
    ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ξαναρωτώ : ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ; ΓΙΑΤΙ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Kalimera. Ki ego anarotiemai. GIATI DEN APANTHSAN AKOMH APO TIS BRYKSELLES? Doste mas MIA APANTHSH!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. υπαρχει καπιος να απαντηση στα παραπανω ερωτηματα ολα με βρισκουν συμφωνη!!! τα διαβαζει ο συλλογος?η απλα μονον οι βαλομενοι και ατυχεις ασφαλισμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

    Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.

    ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΠΙΔΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΏΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΣΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ, ΔΥΣΚΟΛΟΣ, ΧΡΟΝΟΒΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ.

    ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μπορεί να βγει κάποιος εκ μέρους του blog και να απαντήσει ευθαρσώς σχετικά με την απάντηση που περιμένουμε από τις Βρυξέλλες ;; Ο κόσμος σας ρωτά και σας ξαναρωτά κύριοι ασφαλιστές, δικαιούμαστε τουλάχιστον μία απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Όπως γράφει κάποιος ασφαλισμένος παραπάνω όχι μόνο χάσαμε τα λεφτά μας αλλά θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε δικηγόρους και λοιπούς παρατρεχάμενους που δήθεν θα προθυμοποιηθούν να μας βοηθήσουν. Για να μην συνεχίζουμε λοιπόν να ταίζουμε κόσμο και κοσμάκη με τα χρήματα του ιδρώτα μας, προτείνω να μπούμε δυναμικά στη μάχη (γιατί μέχρι στιγμής δυστυχώς κοιμόμαστε και είμαστε πέραν του δεόντος ευγενικοί), να βγούμε στους δρόμους ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ. Ο εμπαιγμός που υφιστάμεθα από όλους εδώ και 6 μήνες πρέπει να τελειώσει. Ο Παντελίδης σιωπά, οι ασφαλιστές το ίδιο, το κράτος αδιαφορεί, τα ΜΜΕ συγκαλύπτουν, ο Ψωμιάδης κάνει διακοπές και εμείς γράφουμε στο blog.
    Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε
    ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ. ΟΛΟΙ ΕΞΩ.
    Αλλιώς μήν κάνουμε το κόπο και γράφουμε γιατί από ότι φαίνεται μας έχουν γραμμένους στα παλιά τους τα παπούτσια, όλοι μηδενός εξαιρουμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. παλι δεν καταλαβαμε..
    πολλα συμβολαια, το ξερουμε απο πρωτο χερι, μεταφερθηκαν σε αλλες ασφαλιστικες..
    λοιπον, οταν λεμε θα πουλησει ο παντελιδης..
    θα πουλησει και τα ηδη μεταφερμενα?
    ακομα και αν δε μεταφερθηκαν τυπικα..αλλα ο πελατης εχει τις ιδιες παροχες σε μια αλλη εταιρια, γιατι αυτα να αφαιρεσουν μερος του αποθεματικου? ας καλυφθουν πρωτα τα ακαλυπτα και μετα..
    υπαρχει αποθεματικο για ολους? εδω μιλανε για το 1/3..
    εξαλλου ο τι ηταν δελεαστικο το αρπαξαν..αυτο δε λεμε τοσο καιρο? τωρα θα το χρηματοδοτησουμε κιολας?
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ..
    εχω πχ ενα επενδυτικο με περιοδικες καταβολες και πληρωσα μονο 2 δοσεις..σ αυτο αναλογει ενα αποθεματικο..ηρθε λοιπον η εθνικη ασφαλιστικη και το πηρε..
    τωρα ο παντελιδης-που θεωρητικως δεν ξερει ποια μεταβιβασθηκαν και ποια οχι--το ξαναπουλαει?
    και δινει και αποθεματικο? δηλαδη εξτρα μπονους?
    εγω παραλληλα εχω και ενα εφαπαξ καταβληθεν ποσο που κανεις δε θα το θελει..100 χι.ευρω..
    αυτο θα στερηθει του αποθεματικου..που του αναλογει..γιατι θα δοθει το αποθεματικο στα πουλημενα στην πραξη και στα μη..
    αντε να καταλαβεις πού το πανε...

    γιατι αν ειναια υτο που καταλαβαινω εγω..σημαινει οτι μας ξαναδουλευουν αγρια..

    επιπλεον..καλο ειναι να δηλωσουν οσοι εκαναν τον τελευταιο χρονο συμβολαια...πρεπει αλλο καθεστως να ισχυει γι αυτα...αυτα οφειλουν να τα επιστρεψουν αμεσα..γιατι δεν τα εκαναν αποθεματικο..
    πολλα συμβαινουν και κανενας δε μιλαει..ολοι παιζουν με τους δικους τους ορους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ε...ΚΑΛΑ...

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ..
    Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ...
    ΕΜΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ...
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ..

    ΚΑΛΑ, ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜ..ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ..ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ...
    ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ..ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. πιστευω οτι οι βρυξελλες μας απαντησαν.αν οχι αρνητικα,αδιαφορα.ο συλλογος πιστευει πως δεν ειναι ωρα να το δημοσιοποιησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ποιος έγραψε το 5ο άρθρο από το τέλος στις 11.15 σήμερα? Είναι κάποιος της επιτροπής και μας λεει να προετοιμαστούμε για δικαστικούς αγώνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ν. Κεχαγιάογλου, Χ. Πετρίδη, βγείτε και απαντήστε επιτέλους επιτέλους στα σχόλια, μην τα περνάτε έτσι στο ντούκου. Δεν αντιλαμβάνεστε τι πρόβλημα δημιουργείται? Επιμένω... ας επιφορτιστεί κάποιος μόνο με αυτή τη δουλειά, να απαντάει εδώ μέσα. Ο κόσμος ζητάει ενημέρωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. τι θα πει να μεταβιβασει τα μικρα συμβολαια με τα αποθεματικα, ο παντελιδηs, για τοσο χαζο δεν τον εχω.Οποιοs διανοηθει κατι τετοιο θα μαs βρει μπροστα του με "διαφορουs" τροπουs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ..
    ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΝ...

    ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ..ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ..
    ΚΑΙ ..ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΖΩΗΣ...

    ΟΣΟΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΠΟΛΗΣΗ ..ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑ...

    ΠΟΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ...
    ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..
    ΤΕΡΜΑ..
    ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ...

    ΛΙΓΗ..ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ...
    10 ΜΕΡΕς ΑΚΟΜΑ..ΤΟ ΠΟΛΥ..

    ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ κλπ...
    ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ..ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΑ ΛΑΙΚΑ..
    ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!
    ΚΟΙΝΟΚΤΗΜΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΛΑ..Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ..ΑΦΟΥ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΥΠΕΡ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. δεν ξερω ποιος εγραψε για δικαστικους αγωνες..
    αλλα, αυτο ξεχαστε το..
    θα γινει τετοια επανασταση, τετοιος χαμος, που δε θα παμε μεχρι εκει.

    Τις δικες μου καταθεσεις να διεκδικω απο πού ακριβώς?
    Τα δικα μου τα χρηματα θα διεκδικω απο τους ληστες μεσα στο κρατος μου?
    Ποια δικαστηρια..σταχτη και μπουρμπερη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΘΥΣΥΧΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ,ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΥΧΑΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ!!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΡΑΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΘΟΎΝ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ? ΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ Ο Δ.Σ.Α. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ[ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ,ΚΟΥΒΕΛΗΣ,Κ.Α,].ΠΑΙΞΤΕΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΡΑΒΗΞΤΕΤΟ ΟΣΟ ΠΑΕΙ,ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. συμφωνω με το κειμενο των 7.22μμ.γραψτε ενα κειμενο ενημερωσης σε 2-3 εφημεριδες της κυριακης.ποσο θα ειναι το κοστος? εαν πληρωσουμε δεν ειναι υποχρεωμενοι να το ανακοινωσουν?αποψε κιολας γραφω στον τριανταφυλλοπουλο αν και λογω μεγ. βδομαδας δεν εχει εκπομπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ!!!! Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ,(ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 17/3,ΕΝΤΥΠΩΣ), ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ..
    ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΠΡΟΠΛΑΣΜΑΤΟΣ" ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
    ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΚΑΙ....ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΕΥΣΟΥΜΕ
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !!! ΔΗΛ.ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
    ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΟΣΜΟ..ΜΕ ΠΑΝΟ..ΚΑΙ "ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ"!!!!
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ...(και με γιλιό)!!οσοι ειναι 50ρηδες ,ξέρουν τι συμαίνει γιλιό!!!
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ ΠΙΑ ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΞΑΝΑΚΤΥΠΙΣΕ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 14 ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΣΤΥΧΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ! Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΛΤΟΣ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ' ΕΓΩ ΒΙΤΣΙΟΖΟΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ? ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ[Π.Υ.ΟΙΚ]ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ[ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΞΗΓΓΗΛΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ]ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ο παπαθανασιου..ειπε ο τι ειχε να πει..και μετα..
    αφου ειναι επαγγελματιας πολιτικος..τι θα πει..
    εξαλλου πρεπει να ειναι και στην οικονομικη επιτροπη για το νομοσχεδιο..

    ποια βουλη και ποιοι βουλευτες...

    κατεθεσε καμια ερωτηση ο παπαθανσιου τοσον καιρο?
    ασχοληθηκε? μας κοροιδευουν λεμε..μεχρι να το δουν μπροστα τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΔΕΞΙΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΔΟ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΜΑΖΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ.

    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ (ΠΟΙΑ ΤΡΕΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙ) ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ 1/4 ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΞΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ. ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.

    ΠΡΟΤΑΣΗ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?

    ΕΡΩΤΗΣΗ: ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΛΟΓΙΚΕΣ..ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ κλπ.
    ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.
    100% ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΗ ΣΕ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
    ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ?

    ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙ ΑΛΛΗΣ ΒΑΣΕΩΣ.
    Η ΣΚΕΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΕΙΡΜΟ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ.

    ΑΝ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΣΟΣΤΩΝ..ΠΟΥ ΗΔΗ ..ΔΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ..ΕΧΟΥΝ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΝΕΜΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ.

    ΔΥΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.
    ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ.
    ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ-ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ
    ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΕΞΟΔΩΝ-ΔΙΑΡΡΟΩΝ-ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ
    ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
    ΟΧΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ
    ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

    Η ΛΥΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ.
    ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΕ Ο ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.
    Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ..
    ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Δεν ειναι θεμα των ασφαλισμενων να αποδειξουν τιποτα, παρα μονο τα δικαιωματα τους που απορρεουν απο τα συμβολαια που εχουν.
    Υπαρχει ο κρατικος ελεγχος με την ΕΠΕΙΑ, που καθιστα το κρατος υπολογο στη εποπτεια που εκανε και στην πιστοποιηση της φερεγγυοτητας της εταιριας.

    Υπαρχει και εξακολουθει να υπαρχει ο νομος παπαθανασιου, που συντομα θα δουμε αν η βαση της αρνησης σαχινιδη ειναι σωστη..οταν δηλ.η ε ε μας πει αν ειναι αντικοινοτικος ο νομος.

    Απο εκει και περα ειναι ευθυνη του κρατους να βρει τα διαφυγοντα κεφαλαια του ψωμιαδη..πού και πώς τα φυγαδευσε..αν θελει να τα βρει θα τα βρει.
    εμεις δεν ευθυνομαστε για την τρυπα που θα εχουν τα δημοσια ταμεια, οταν θα αναγκαστει να μας πληρωσει.Ας βρει τροπο..τελικα..
    Αυτο που κανουν τοσο καιρο και μας εχει παρει απο κατω, ειναι το να μας υποβαλλουν εμμεσα αλλα αποτελεσματικα ..τη ΣΥΝΕΝΟΧΗ..σα να ειμαστε τζογαδοροι του χρηματιστηριου...
    Εκει στηριζονται τοσον καιρο και το αφηνουν να καλλιεργειται.
    Τις εγγυησεις, την αξιοπιστια του θεσμου . τις ευθυνες τις εχουν κανει γαργαρα..και σου δημιουργουν ενα βιρτουαλ περιβαλλον που λεει...
    ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΙΣΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΙΣΟΝ ΛΑΜΟΓΙΑ . ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ.

    αν λοιπον απενοχοποιηθουμε ΑΜΕΣΑ. τοτε θα βγει απο μεσα μας Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ..ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ..ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΠΑΙΤΕΣ..ΕΔΩ Κ ΕΚΕΙ..
    αυτο μας εκανε να αποδυναμωθουμε..οι περισσοτεροι κανουμε τους καημενους και κλαιγομαστε ( δεν αναφερομαι στους αρρωστους ) ,λεμε τον καημο μας..και ρωταμε..τι γινεται τι κανουμε..
    ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ..ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    Το καθε εντυπο, ο καθε δημσιογραφος, θελει να μυρισει αιμα. και οσο πιο παθητικοι ειμαστε αυτο δε βγαινει προς τα εξω.
    Βεβαιως και κρυβονται πολλα και συμφεροντα..αλλα αυτη τη στιγμη λιγο μας νοιαζει..

    ΟΧΙ ΗΤΤΟΠΠΑΘΕΙΑ..ΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ..ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ..ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Εχει καμια εβδομαδα να ακουστει το θεμα ασπις.
    Επικρατει μια περιεργη ησυχια..ασυμβατη.με το γεγονος οτι μετα το πασχα θα κατατεθει το νομοσχεδιο..

    Αυτο που δεν εχουμε καταφερει μεχρι τωρα ειναι να προβαλουμε το στοιχειο του..."εκβιασμου",,
    με οποιονδηποτε τροπο..
    Το οτι θα καταφυγουμε στα δικαστηρια..αν δεν μας πληρωσουν..αυτο θα γινει..
    και μαλιστα δε χρειαζεται να προσφυγουμε ολοι..αρκει μια αποφαση θεμελιωμενη σωστα..και μετα ανοιξαν οι δρομοι για τις αποζημιωσεις..
    Δεν αναφερομαι σ αυτο..
    Ο εκβιασμος ειναι..
    ή οτι τα κανουμε λαμπογιαλο στο κεντρο..
    ή οτι εχουμε ατρανταχτα στοιχεια για εμπλοκη πολλων και διαφορων.,.στο θεμα..και οχι των χαρτογιακαδων..αλλων..που κινουσαν τα νηματα..

    Τετοιες δυναμεις αναγνωριζουν..
    Τωρα καποιοι..μας κανουν ΤΗ ΧΑΡΗ..να μας ακουσουν..
    Ελεος...ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ..ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ..ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΕΠΟΠΤΕΙΕΣ ΘΕΣΜΟΥΣ..
    Βρηκαν την ευκαιρια και οι ασφαλιστικες ( οι αλλες ) και αυτο πρεπει να καταγγελθει ..παντα ..με καποιον εκβιαστικο τροπο-
    ΝΑ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ---ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΙΣ---..
    ΑΛΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. τελικα κλαιγομαστε μεταξυ μας το καταλαβατε///????ουδεν σχολιο παραπανω. τα ιδια και τα ιδια.μας εχουν γραμμενους. και οσο καθομαστε ετσι θα μας.....το ευνοητο να μην το πω πω εγω ,βαλτε το εσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ είναι η ενημέρωση της κοινής γνώμης από τον Σύλλογο Ζημιωθέντων. Πρέπει να καταλάβει η Κοινή Γνώμη ότι αυτό που ζητάμε είναι αυτονόητο και δεν είναι ένα απλό ρουσφέτι. Αυτοί που ευθύνονται για την κατάρρευση της ΑΣΠΙΣ, δηλαδή το κράτος κυρίως και βέβαια ο Ψωμιάδης, πρέπει να πληρώσουν. Μας αρκεί και η βεβαίωση, λόγω δημοσιονομικών προβλημάτων, να πληρώσουν και σε βάθος ετών. Πρέπει άμεσα να δημοσιευθούν πληρωμένες καταχωρήσεις του Συλλόγου Ζημιωθέντων σε 2 κυριακάτικες εφημερίδες και μια διαφήμιση σε τηλεόραση και ραδιόφωνα. Η κίνηση αυτή θα ασκήσει πίεση:
    1ον στο κράτος επειδή θα δούνε όλοι ότι οι ιερές οικονομίες τους δεν διαφυλάσσονται από το κράτος που έχει την εποπτεία του τραπεζικού και ασφαλιστικού τομέα.
    2ον στις ασφαλιστικές εταιρείες επειδή ο κόσμος θα αρχίσει να χάνει την εμπιστοσύνη σε αυτές και έτσι θα συμβάλουν και αυτές στη λύση, που τόσο ωφελήθηκαν (βραχυπρόθεσμα) από την πτώση της ΑΣΠΙΣ).
    3ον στην δικαστική εξουσία, για άμεση δικαστική διερεύνηση των σκανδάλων Ψωμιάδη και βέβαια στην δικαίωση μας στη συνέχεια, όταν διεκδικήσουμε δικαστικά την περιουσία μας. Το τελευταίο πρέπει να είναι και το επόμενο βήμα, σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά δικαστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. οι πρωην εργαζομενοι στην ολυμπιακη που τους οφειλουν πολλα εκατομμυρια..δεν ακουγονται αλλο..
    ρυθμιστηκε οπως φαινεται το θεμα..και εκει..αρνουνταν την υποχρεωσ να καταβαλουν αποζημιωσεις που ειχαν καθοριστει απο συμφωνιες της προηγουμενης κυβερνησης.
    μα το θεμα εδω δεν ειναι ουτε καν αυτο.
    ειναι και αυτο..ειναι ομως ολα στηριγμενα πανω στο θεσμο της ιδιωτικης ασφαλισης ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΖΩΗΣ και ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ.
    η κοινη γνωμη φαινεται νωθρη και αδιαφορη..
    οχρονος δε φτανει για ζυμωσεις..
    οι δημοσιευσεις ειναι ενας καλος τροπος ..με στοχευμενα πραγματα...καταγγελια..
    για να θορυβηθουν οι κυριοι..των ασφαλιστικων..μα κυριως τα συμφεροντα αυτα...
    ποιος μπορει να σε κατηγορησει για δυσφημιση..
    το κρατος την εκανε μονο του ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ..
    αυτο ναι..ειναι καλη κινηση..

    τα δικαστηρια .δε χρειαζεται να ειναι πολλα..ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ..

    και οι δυναμικες κινητοποιησεις
    οχι χιλιαρα πραγματα..
    δυστυχως ομως χρονος δεν υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΑΣ ΜΑΣ ΒΙΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. σωστο! το κρατος κανει ο τι του επιτρεπουμε να κανει..

    ειδατε οι πρ.εργαζομενοι της ολυμπιακης, δεν ακουγονται, προφανως δοθηκε λυση..καθημερινα βλεπουμε πώς επαναπροσδιοριζουν..και σε πραγματα που καμια σχεση δεν εχουν με μας.που η ευθυνη τους ειναι εκει και ακεραιη.
    αλλα απο μακρια και διαλογιζομενοι δε γινεται.
    μαζι με τις επαφες θελει και φωνη..
    και το βασικο ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε οχι για απλη γνωμοδοτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Τελικά πού βρίσκονται τα λεφτά μου; Βέβαια δεν θα τα χάσω(;). Η χώρα μου είναι ευνομούμενη, το κράτος έχει συνέχεια, είναι Ευρώπη και βέβαια οι πολίτες του δεν μπορούν ούτε να διανοηθούν ότι είναι δυνατόν αυτό το κράτος, που έκλεισε την ΑΣΠΙΔΑ για να τους προστατεύσει από τον βασικό της μέτοχο, θα τους αφήσει απροστάτευτους από το ίδιο. Δεν μπορεί τη μια να λέει ότι μου παρέχει εγγυήσεις και την άλλη να προσποιείται ότι δεν με γνωρίζει παρά μόνο ως φορολογητέα ύλη.
    Για όνομα της Παναγίας ας μου πει κάποιος. Θα ξαναδώ ότι με κόπο μάζεψα και με εμπιστοσύνη αποταμίευσα; Σε εύλογο χρόνο; Δηλαδή τώρα; ΄Εχει περάσει ήδη ένα εξάμηνο. Γιατί τα ΜΜΕ σιωπούν εκκωφαντικά; Ίσως δεν δίνει νούμερα το θέμα.
    Παρακαλώ θερμά: Συγκεκριμένα πράγματα. Το κράτος θα αναλάβει τις αυτονόητες ευθύνες του; Θα μου(μας) πει κάποιος ποιά είναι η τύχη των ασφαλιστηρίων μου (μας); Καλή δύναμη σε όλους και ιδιαίτερα στους λίγους που πασχίζουν για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΣΑΝ ΠΟΛΛΗ ΗΣΥΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ?
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΡΑΔΑ ΓΙΑ ΑΣΠΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ..

    ΟΥΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ..

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΣΚΑΙ..ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΠΙΣ...ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΠΟΛΙΤΗ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΑ ΕΥΡ.ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΑ ΤΗΣ Ε.Υ.Π.
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ..ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ..ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ..
    ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ..ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΓΕΛΟΙΟ..ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ..ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ..ΠΕΙΣΟΥΝ ΕΜΑΣ..ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΜΕΘ0ΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,,ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΖΟΓΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΗΤΑΝ..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ..ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΗ ΒΛΑΒΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ..ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ..ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΘΕΣΜΩΝ κλπ.

    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ..
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ..ΩΡΑΙΑ..ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ..
    ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ..ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ..

    ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΖΕΙ..ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..
    ΟΤΑΝ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΛΕΕΙ..ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ..ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ..

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ???
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ?
    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. καμια ενημερωση απο το συλλογο θα εχουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.