Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ‘’Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια’’ πραγματοποίησε Ειρηνική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στις 20 Μαρτίου 2010, έξω από Ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Τριμελής επιτροπή του ‘’Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια’’ αποτελούμενη από τους κκ. Κ. Βαλαβάνη, Μ. Κιουρτσίδου, Θ. Πετρίδη, συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό κ. Γεώργιο Παπανδρέου στον οποίο επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας, καθώς και ένα DVD που περιείχε μαγνητοσκοπημένη ‘’κατάθεση ψυχής’’ ασφαλισμένου στην Ασπίς Πρόνοια.

Ο Πρωθυπουργός άκουσε με προσοχή το πρόβλημα που υπάρχει 6 μήνες μετά από την ανάκληση άδειας της ασφαλιστικής εταιρίας για 1.000.000 ασφαλισμένους και παρέπεμψε την επιτροπή στον παριστάμενο σύμβουλό του με τον οποίο έγινε εκτενή διαλογική συζήτηση. Η συνάντηση έκλεισε με δέσμευση του ειδικού συμβούλου του Πρωθυπουργού, ότι θα ενημερώσει τον αρμόδιο Υπουργό κ. Σαχινίδη γι’ αυτή τη συνάντηση, προκειμένου να έρθει σε επαφή ο Σύλλογος μας μαζί του.

Κατά την διάρκεια αυτής της συνάντησης, υπήρχαν μέλη του Συλλόγου συγκεντρωμένα με πανό έξω από το ξενοδοχείο, ενώ άλλα μέλη ενημέρωναν τους Υπουργούς, τους βουλευτές και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ με ενημερωτικά φυλλάδια για το πρόβλημα της Ασπίς.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

114 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ....ΜΠΡΑΒΟ!!!!
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ..ΤΙ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚ.ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
    ΘΕΜΑ"ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ"
    Το θέμα αυτό είναι τεράστιο, αν, πέρα από τα άλλα, αναλογιστεί κανείς ότι αφορά 1.000.000 πολίτες, που φαντάζομαι ότι καλόπιστα και ενσυνείδητα θεώρησαν σκόπιμο να "εξασφαλισθούν" μέσα από προγράμματα υγείας, σύνταξης, αποταμίευσης. Παρακολουθούμε, χωρίς να αντιλαμβανόμαστε τις σκοπιμότητες στο σύνολό τους, κινήσεις φορέων, των ίδιων των ασφαλιστικών εταιρειών, των εμπλεκόμενων διαμεσολαβητών κ.λπ.

    Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί το θέμα έχει αποσιωπηθεί στην ουσία του. Γιατί, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν γίνεται καμία αναφορά στην ουσιαστική εξασφάλιση της περιουσίας των ασφαλισμένων; Ωραία... διώκεται πια... ο κ. Ψωμιάδης. Δημοσιοποιήθηκε ένα σχέδιο νόμου, όπου στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι η δημιουργία εγγυητικού κεφαλαίου για εξασφάλιση των ασφαλισμένων μέχρι του ποσού των 25.000 ευρώ. Και πάλι το πώς, το πότε, το ποιος είναι τελείως θολά. Και αναμένουμε...

    Αναρωτιέμαι όμως. Άνθρωποι όπως εμείς, που είμαστε χιλιάδες, που εκτός των προγραμμάτων υγείας πέραν προ εικοσαετίας, θεωρήσαμε σκόπιμο να εξασφαλίσουμε με συνταξιοδοτικά και αποταμιευτικά προγράμματα τη μη παραγωγική φάση της ζωής μας, που επενδύσαμε για τις σπουδές των παιδιών μας, τώρα που αντιμετωπίζουμε πολλά έξοδα και τυχαίνει να έχουμε αποταμιεύσει ποσά άνω των 25.000 -αρκετά αξιόλογα-, αντί να τα τοποθετούμε σε χρηματιστήριο, αντί να τα καταθέτουμε στο εξωτερικό, αντί να επισκεπτόμαστε καζίνα και τζόγους, που για μας
    είναι σπουδαία ποσά -για άλλους ίσως να θεωρούνται λίγα, όμως δεν παύουν να είναι ποσά άνω των 25.000 ευρώ- ασχολήθηκε κανείς να μάθει, να διερευνήσει τι θέλουν να πουν;

    Το αποθεματικό, λέει, δεν επαρκεί και, ανοίγοντας την όρεξη των εγχώριων κερδοσκόπων, δικηγόρων, συμβολαιογράφων κ.λπ., υπάρχει κίνδυνος να εκποιηθεί. Και τότε είναι γνωστό ότι θα εξανεμιστεί. Άνθρωποι που γνωρίζουν ισχυρίζονται ότι θα μπορούσε αρκετά ανώδυνα να μεταφερθεί όλο το χαρτοφυλάκιο στις ασφαλιστικές εταιρείες, που επιχαίρουν με τη συμφορά αυτή και έχουν ήδη αρπάξει -και συνεχίζουν να το κάνουν- τα καλά και συμφέροντα συμβόλαια της "Ασπίδας" παρουσιάζοντας μεγέθη και κάνουν πάρτι.

    Αντί λοιπόν να κανιβαλίζουν το πελατολόγιο της "Ασπίδας" και να αρνούνται, ακόμα και τώρα, να συνδράμουν στη δημιουργία του εγγυητικού κεφαλαίου, θα έπρεπε να ληφθεί μέριμνα να αναλάβουν κατ' αναλογίαν αυτών και όλες τις υποχρεώσεις με το αποθεματικό τους. Αυτοί που γνωρίζουν λένε ότι είναι θέμα δέκα - είκοσι ημερών να γίνει καταγραφή - απογραφή υποχρεώσεων και αποθεματικού.

    Αυτοί που γνωρίζουν λένε ότι θα μπορούσαν να εξαγοραστούν τα συμβόλαια και μετά να ασχοληθούν και με τη μεταβίβαση των υπολοίπων και νέες προτάσεις και προσφορές. Αυτό το κράτος μάς εκδικείται πολλαπλώς. Με τις συντάξεις πείνας, με την πλημμελή υγεία και παιδεία και, όταν από το υστέρημά μας πάμε τα φροντίσουμε εμείς, με ένα μακρύ χέρι μάς τα αρπάζει, διά κάποιων φορέων, προσώπων, εταιρειών.

    Τη διαμαρτυρία μου εκφράζω και την απόγνωση. Παρακαλώ να διαβιβαστεί σε αρμόδιο, αν είναι δυνατόν, προκειμένου να εξεταστεί και να περιφρουρηθεί το αποθεματικό και να αποτραπεί η εκποίησή του. Δεν καταλαβαίνουν ότι οι ασφαλισμένοι σε λίγο θα στραφούν, αυτοδικώντας πια, κατά των διαμεσολαβητών, και όχι μόνο;
    (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ...ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!)
    (για να μην φαω καμμιά μήνυση απο τον συντάκτη
    του αρθρου, το βρήκα στον εντυπο τύπο..δεν θυμάμαι το ονομα του)
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τρωτε καμια μηνυση!!! Εγω το εγραψα, το διαβασατε στην ΑΥΓΗ.
    Κανατε πολυ καλα που το προωθησατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα σας.
    Ειμαι μελος του συλλογου σας,σημερα πηγα στην συγκεντρωση που ειχε ο αλλος συλλογος που εκπροσωπει αποκληστικα ασφαλισμενους που εχασαν τα συμβολαια τους της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.
    Πολυ καλη συγκεντρωση ,με τους 2 εκαθαριστες τον κ.ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ και τον κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ να κανουν μια πληρη ενημερωση της καταστασης.
    Αγαπητοι φιλοι
    Φευγοντας μου δημιουργηθηκαν μερικες αποριες.
    1.Γιατι δεν παραβρεθηκατε αφου σας καλεσαν;;
    2.Γιατι εσεις 100 ευρω εγγραφη και αυτοι 50ευρω,γιατι 50 ευρω παραπανω;
    Τον κ. ΒΕΡΒΕΣΟ εχουν Δικηγορο[που ταχθηκε υπερ του να προφυλακιστη ο Ψωμιαδης και οχι να να μην παιρνει θεση οπως ο Δικηγορος του συλλογου μας]
    3.Αληθευει,οτι οι Διαμεσολαβητες-Ασφαλιστες θα παρουν 100τοις εκατο τα λεφτα τους και εμεις τα κοροιδια και θυματα αντε να παρουμε το πολυ το 50 τοις εκατο;;
    Το επιβεβαιωσε αυτο ο κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ.

    Τοτε τι κοινο εχουμε εμεις οι ασφαλισμενοι με εσας;
    4.Αληθευει οτι μπορει να ασκηθουν ποινικες ευθυνες σε πρωην Ασφαλιστες της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ;;
    Υ.Γ Παντως εγω γραφτηκα και στον συλλογο των ασφαλισμενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με τον ανωτέρο συμπολίτη ότι αν δεν υπάρξει τακτοποίηση των εκρεμών υποθέσεων γρήγορα τότε να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν και φαινόμενα αυτοδικίας απέναντι στους διαμεσολαβούντες από οργισμένους πελάτες που έχασαν περιουσίες.

    Η υπόθεση πρέπει να κλείσει γρήγορα και με τις ελάχιστες απώλειες γιατί θα έχουμε περίεργα φαινόμενα. Ο κόσμος δεν μπορεί να χωνέψει ότι χάνει τις περιουσίες του για πλάκα και δεν ανοίγει μύτη. Παρακάλώ διαβιβάστε το σε πολιτικούς για να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥ ΔΕ
    ΘΕΛΟΥΝ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα απαντησω στον ασφαλισμενο που θετει καποιες ερωτησεις (τριτος κατα σειρα).
    1. Η κυρια Σιδερη παρευρεθη στη Συγκεντρωση του Συνταγματος????Εχει εγγραφει στον Συλλογο μας?
    2.Ορίστικε ενα αρχικο ποσο 100 ευρω καθοτι τα εξοδα ειναι απροσδιοριστα και ο δικαστικος αγωνας ισως μακροχρονιος.Δινεται η δυνατοτητα να ειναι καποιος απλως φιλος του Σωματειου.Δεν ειναι υποχρωτικη η συνδρομη!.Το 50αρικο προφανως ορίστικε καθοτι ο αλλος συλλογος ιδρυθηκε δευτερος και ηθελε να κερδισει εντυπωσεις.
    3.Να θυμισω οτι αν διαβασεις το blog μας στην συνεντευξη τυπου την προηγουμενη Τεταρτη ηδη εχουμε καταθεσει μυνηση στον Ψωμιαδη.
    4.Δεν το γνωριζουμε αυτο και κανεις δεν ειναι σε θεση να διαβεβαιωσει το οτιδηποτε.Δεν εχει ψηφιστει ακομα κανενας νομος,οποτε περιμενουμε και συνεχιζουμε τον αγωνα μας.Το νομοσχεδιο οπου οριζε μεχρι 50% το αρνηθηκαμε και το επιστρεψαμε στην Βουλη
    5.Νομιζω κοιταμε το δεντρο και χανουμε το δασος οσον αφορα τις ευθυνες?Ευθυνες εχει το κρατος -αστικες, καθοτι ελεχγει,εγκρινει και επιτρεπει την εκδοση συμβολαιων - και ο επιχειρηματιας εφοσον εχει κανει καταχρηση, υπεξαιρεση κτλπ.
    Ο ασφαλιστης που υπαγεται??
    6.Ειμαι και πελατης και ασφαλιστης.Μαλλον πρεπει να μυνησω τον εαυτο μου.Ας σοβαρευτουμε και να δουμε με συγκεκριμενες ενεργειες πως θα κερδισουμε αυτα που δικαιουμαστε.
    ΔΕν ειμαστε εναντιον καμμιας αλλης προσπαθειας που εχει τον ιδιο σκοπο με εμας.Δικαιωματα εχουν και οι ασφαλιστες - ιδιαιτερα αυτοι που εχουν αφησει τις δουλειες τους και απαντανε στα τηλ. και διαδηλωνουν στο Συνταγμα και ,και ,και,,παλευουν ...- Δεν καταλαβαινω γιατι εχουν δαιμονοποιηθει ολα.
    Αν ησουν στην διαδηλωση θα πηρες ενα φυλλαδιο με τις δρασεις μας.(στειλε ενα mail να στο στειλω)
    Φιλε μου ειναι επιλογη σου ο τροπος με τον οποιο θα συμμετεχεις στον αγωνα.
    Σε ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θεωρω αστοχη την παρεμβαση του ασφαλιζομενου 3ου κατα σειρα στα σχολια.τι θα πει οι ασφαλιστες θα παρουν 100/ τοις 100/οι ασφαλιστες ασφαλισμενοι τα χρηματα τους.πολιτες 2 κατηγοριων δεν γινετε!αν συμβει κατι αναλογο 1ον δεν θα μεινει κρυφο και 2ον δεν νομιζω να ρισκαρουν κατω απο τετοιες προυποθεσεις την σωματικη τους ακεραιοτητα.κανεις δεν ειναι χαζος!μην διασπατε οτι ξεκινησε μετα απο την καταστροφη!λεγοντε πολλα στοιχεια εχετε??υπαρχουν πελατες τους με υπερβολικα μεγαλα ποσα!αυτα που λεγοντε απλα ειναι αστειοτητες.δεν εδωσα καμια συνδρομη στο συλλογο αλλα μετεχω στις εκδηλωσεις διαμαρτυριας.αυτο τι σημαινει λοιπον ?δεν εδωσα δεν παιρνω???δηλ.χανω αυτα που ειδη πληρωσα??μα ηδη πληρωθηκε ο ασφαλιστης μου και μαλιστα προκαταβολικα.ας σοβαρευτουμε λοιπον και ας μην σκορπαμε ελαφρυα καρδια εντυπωσεις χωρις λογο!!η συγκεντρωση καλη αν και θα μπορουσε να εχει περισσοτερο κοσμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ


    ΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΙΜΕΙΛΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι δικαστικοι αγωνες που λετε, εχουν την αυτοτελεια τους..
    αν γινουν αγωγες αλλες, θα πρεπει να κληθουμε να καταβαλουμε αναλογικα και καποια εξοδα.
    αλλα αυτο ακομα δεν τεθηκε.

    Φανταζομαι οτι σε πρωτο σταδιο τα πραγματα επιδιωκουμε να λυθουν συναινετικα..
    Να μην προχωρησει αυτο το μορφωμα που πανε να το περασουν για νομοσχεδιο...
    Οσον αφορα τα ποσοστα αποζημιωσης..οντως υπαρχει θεμα.
    Σαφως προηγουνται οι ασφαλισμενοι..και οποιος ασφαλιστης ειναι και ασφαλισμενος ..θα προηγηθει με τη δευτερη ιδιοτητα του.
    ΟΜΩΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ..
    ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ..
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ..
    ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΛΗΜΑ Η ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ
    Π Ρ Ο Τ Α Σ Ε Σ Ι ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ..

    ΑΛΛΙΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ..ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΑΓΩΓΕΣ..
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ?
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.
    ΑΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΟΝΤΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ ΕΞΤΡΑ 3?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ?
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ..
    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ κλπ?
    ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ..
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.
    ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?
    ΚΟΥΝΑΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ Η ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ? ΕΓΩ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΩ..ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ..
    ΑΣ ΚΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ..ΕΣΤΩ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΣΕ ΣΑΣ.
    ΟΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΕΞΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για την αποκατασταση λοιπον της αξιοπιστιας και της διαφανειας..
    Κανετε κατι που ηδη εχει προταθει.
    ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ..ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. (εχει ηδη ειπωθει απο το συλλογο οτι υπαρχει).

    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ-ΠΡΟΤΑΣΗ -ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ.

    Εγω δεν παρακολουθησα χθες τη συγκεντρωση, αλλα εχω ακουσει απο την κ. Σιδερη οτι οι διαμεσολαβητες εχουν παρει 65 εκ.δανεια τα οποια οφειλουν και αυτο δεν ακουγεται, αλλα αποτελει σημειο συγκρουσης.

    Το ζητουμενο δεν ειναι τα 50 ή τα 100 ευρω..
    Οι εκδηλωσεις ειναι πολυδαπανες και τα εξοδα καθημερινα και απροβλεπτα. Μην κολλαμε σ αυτα.
    Δεν ειναι παροχη υπηρεσιων να συγκρινεις αοριστα πραγματα. Αυτα δεν πρπει να λεγονται.

    Μακαρι να υπαρξει αμεση ικανοποιητικη καταληξη και θεωρω οτι ο καθενας μας θα ειχε την προθεση να ενισχυσει τους ανθρωπους αυτους που μας εκπροσωπουν ..Εγω προσωπικα θα το κανω.
    Ας φυγουμε απο τετοια σκεπτικα για 50 ή 100..αυριομπορει να ζητηθουν συμπληρωματικα των 50.
    το ζητουμενο ειναι οι αποφασεις που παιρνονται οι κινησεις που γινονται και κυριως Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ..ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαλημερα,,για την συγκεντρωση στο Συνταγμα,
    κατεβληθη η καθε δυνατη προσπαθεια για την ενημερωση των πελατων.
    Θα αναφερω χαρακτηριστικα οτι δημοσιευτηκε σε 7 Κυριακατικες,στην cITY PRESS για δυο ημερες,δελτιο τυπου σε ολα τα ΜΜΕ, αναρτησεις σε blogs και sites (περιπου 50)ΜΑΖΙΚΗ αποστολη sms σε ολα τα μελη του Συλλογου και mail απο τους ασφαλιστες στους πελατες τους.
    Φιλε μου, ΤΑ ΜΜΕ ,μλποκαρουν το θεμα μας συνεχως,δεν το θελουν,κοινως τα συμφεροντα μαλλον ειναι μεγαλυτερα απ'οτι πιστευουμε.
    Για το δαχτυλο που αναφερεις,μαλλον δεν το κουναμε εμεις...
    Οι δρασεις ανακοινωνται συνεχως,δες το πιο προσφατο δελτιο τυπου, η εκπομπη στον καρατζαφερη κλειστηκε τελευταια στιγμη και δεν ηταν πρακτικα εφικτο να γινει ενημερωση(ημουν στο Συνταγμα.)
    Αν μπορεις να βοηθησεις με τα ΜΜΕ ή εχεις να προτεινεις το οτιδηποτε στειλε το τηλ. σου στο blog ( ή στα κατωθι τα mail συναδελφων για επικοινωνια!!!)
    Φίλιππος Πεϊμανίδης Β Ελλάδα-Ηπειρος peimanidisf@gmail.com
    Ντίνα Φωτοπούλου Κρήτη-Νησία kn.fotopoulou@yahoo.gr
    Πόλυ Μπελμέμη Βόλος Κ. Ελλάδα mpelmemi@gmail.com
    Γιάννης Στασινόπουλος Αθήνα- Σ Ελλάδα-Πελοπόννησος johnroul1965@yahoo.gr
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομιζω ,ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ!!!!!!!
    Ο στοχος ειναι να μην ψηφιστει ο ΝΟΜΟς ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ 100%. Τι δικαιουται ο ασφαλιστης δεν με ενδιαφερει,,αν καλως το διακαιουται γιατι να μην αποζημιωθει??Εγω σαν πελατης επιθυμω να αποζημιωθω αμεσα και στο 100%.
    Αν γινει μεσω του Σωματειου και με απαλλαξει απο τρεχαλα και εξοδα..ακομα καλυτερα.Τα αλλα που γραφονται τα θεωρω ..απλα κακιες..-να καει το σπιτι του διπλανου μου και οχι το δικο μου- ντροπη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ..

    ΑΡΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

    2-3 ΣΤΑΝΤ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΔΡΟΜΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΕ ΩΡΕΣ ΑΙΧΜΗΣ-ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΡΩΙΝΕΣ..ΜΕ ΝΕΟΥΣ-ΕΣΤΩ ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
    ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ..
    ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΝΟΜΙΖΩ..
    ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ..ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ..
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ-ΕΠΙΒΕΒΑΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ-
    ΑΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΣΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΝΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΣΤΩ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ. ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΑ ...ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ...

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΑΛΛΙΩΣ..
    ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ..

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΒΕΡΒΕΣΟ..ΑΛΛΑ ΤΟΝ κ. ΣΕΛΕΚΟ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑ..ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΣΤΕ Μ ΑΥΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ.
    ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ..ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ . ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΝΤ..ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ (ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ)..ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΑ..ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ..
    Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ..
    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΣΑΧΙΝΙΔΗ..ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ..
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ..

    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ Η Ε.Ε..
    ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ..ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παιδια εσεις εκει στο συλλογο ας ορισετε παλι μια συναντηση στο συνταγμα ή ας παμε στο μεγαρο μαξιμου να διαδηλωσουμε πριν ψηφιστει ο νομος!!!αν ψηφιστει ο νομος μετα το χασαμε το παιχνιδι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για τα σταντ και τα φυλαδια εχουμε συζητησει,θα πρεπει να συνδυαστει ομως μαζι με κινητοποιηση-συγκεντρωση.Ηδη ετοιμαζουμε κινησεις δυναμικες.Θα ενημερωθειτε!Πρπει να εχουμε ομως στοιχειο του αιφνιδιασμου.Αν επιθυμειτε να συμμετεχετε δυναμικα στειλτε mail σας.
    Θελουμε να ελπιζουμε οτι η πιεση στους πολιτικους θα επαναφερει την κοινη λογικη στο τραπεζι για την λυση του προβληματος!
    Και βεβαια αναμενουμε απο Κukal μεσα στον Απριλιο την επισημη θεση της Ευρωπαικης Ενωσης.
    Ελπιζουμε...γιαυτο μαχομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΧΕΔΟΝ 1 ΩΡΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ !!!
    ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΕΞΤΡΑ 3
    ΠΧ ΤΩΝ ΚΥΡΙΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ , ΤΟ ΑΛΤΕΡ ΣΤΟ ΣΤΑΡ
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ «ΚΑΙΜΕ» ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ «ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ» ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ 3790/6.9.2010. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ. ΝΟΜΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.
    Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο KUGAL? ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ KUGAL.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΤΕΛΟΣ, ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΝΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ 3,35%.
    ΤΕΛΟΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΠΕΙΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εσεις παιρνατε τηλεφωνο..
    εγω εστειλα 3 ιμειλ και 5 μηνυματα...
    ποσοι αλλοι ακομα..

    δε θελουν..γιατι δεν υπαρχει προφανης λυση φανταζομαι με τα χαλια της οικονομιας..
    ετσι το εκμεταλλευονται..
    δε θελω να πιστεψω οτι ενισχυουν δικηγορους κλπ διαδικασιες για να γινονται τζιροι στα παραβολα των δικαστηριων..
    ουτε για να γινει ενας κολοσσος η εθνικη ασφαλιστικη και να διασωθουν και μερικες ακομα τραπεζες
    ...
    γιατι να το πιστεψω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι ανθρωποι στο ΜΕΓΚΑ επεμεναν στο θεμα των αποζημιωσεων απολυσης πανω απο 150.000.- ευρω..
    ειναι αυτοι που παιρνουν τετοια ποσα..και αμεσως πηγαινουν σε αντιστοιχες θεσεις με παχυλους μισθους.

    εκτος λοιπον απο το γενικοτερο ξεπεσμο και την αδιαφορια..ειναι και τα ατομικα ατομικοτατα συμφεροντα..

    γι αυτο λεμε..
    για ολους πρεπει να ισχυει το ιδιο πραγμα..
    για να μην υπαχουν δεκα συλλογοι..για να ειναι κοινες οι προσπαθειες..

    γιατι..χρονος, παιδια, δεν υπαρχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ..ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ?

    ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ, ΠΟΣΑ, ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ..ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ..
    ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ>?

    ΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ..ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ..ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ..
    ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ..ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ..ΚΑΠΙΤΑΛ..κλπ..
    Η ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ..
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ..
    ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=10&artid=33641
    ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
    ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΣΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ. Η ΦΑΣΣΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΛΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΗΚΙΑ. ΣΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΡΙΝΙΚΕΣ ΦΑΣΣΑΡΙΕΣ. ΠΧ. ΝΤΟΜΑΤΕΣ. ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΝΑ ΛΕΡΩΣΟΥΜΕ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΑΝ ΔΟΥΝ 2000 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΜΗ, ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΛΟΓΟ ΤΗΣ 25ΜΑΡΤΙΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΟ ΜΑΣ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟ ΕΞΗΣ E-MAIL ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 27 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ...(ΟΛΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΚΙΝΗΣΗ)
    -----------------------------------------------
    ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ)


    ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,

    ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ
    ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ......
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ( ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ)
    ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΤΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΣ.
    ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ..... ( ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ).
    ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΠΙΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ.....
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ.........
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕ....
    ΕΙΜΑΣΤΕ 250.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΟΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ 1,000,000 ΚΟΣΜΟΣ......ΝΤΡΟΠΗ

    ΜΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ

    ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ….

    ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ............

    Υ.Γ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ποιοι ειναι αυτοι οι 27 να στειλουμε και εμεις.εγω μονο την παπανδρεου και τον παπαθανασιου ξερω.επειδη μερικοι που τα διαβαζουν αυτα δεν εχουν τις γνωσει ουτε τις ενημερωσεις τις δικες σας παρακαλω πεστε να μαθουμε τι εγινε με την εθνικη ασφαλιστικη. πηρε συμβολαια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΣΩΜΑΤΕΙΟΥ;ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ:ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ;Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ;ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΑΛΛΟΥΣ 500 ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ;ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ...
    ΠΗΡΕ Ο ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ..ΑΠΛΑ..
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.
    ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΚΟΜΑ..ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ..ΕΙΝΑΙ..
    ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ(ΤΥΠΙΚΑ ΝΕΑ-ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ), ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΤΙ ΑΠΟΚΟΜΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ?
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
    ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΤΟΤΕ ΧΑΣΑΝΕ..
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο.Κ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ..ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΑΟΘΕΜΑΤΙΚΟ?
    ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ..ΑΦΟΥ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΔΕ ΧΑΝΕΙ.

    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ..

    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕ ΑΥΤΟ Ο ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ,,ΑΣ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ..ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ..

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ..
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ..
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ..'
    ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ..

    ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ...27..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ,ΣΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ
    ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ,ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΑΣ
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΨΗΦΙΣΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ,(ΓΙΑΤΙ
    ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ
    Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΙΣΚΟΣ ΜΕ ΤΑ "ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ 12 η ώρα τα μεσάνυκτα!),ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΛΕΓΕΝΤΟΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ 5ΕΤΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ,"ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ"...ΛΟΙΠΟΝ..ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ.
    ΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ Ο κ.ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΥΧΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΙΚ.ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ,ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
    ΤΟ "ΠΡΟΠΛΑΣΜΑ"..(ετσι το ειπε ο υφυπουργός),ΑΥΤΟΥ
    ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ
    ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...ΤΟΤΕ
    .."ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ!".ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ...ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΩΣΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΑΣ,3..4...5..ΙΣΩΣ ΧΡΟΝΙΑ!ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΠΙΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΜΟΥ!! ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ "ΔΙΚΑΙΟ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ "ΕΚΤΡΩΜΑ",ΤΟΤΕ.....
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ... ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. αυτο ομως σημαινει οτι θα πληρωσουν επιτοκιο υπερημεριας 12%!!!
    θα κανουν παλι συμβιβασμους κλπ..και παλι χαμενοι εμεις θα ειμαστε..

    συμφωνουμε λοιπον οτι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ..

    αλλα πρεπει να ειμαστε και σιγουροι γι αυτο που θα προτεινουμε ως λυση..κατι που θα μπορουν να το συλλαβουν και να το υλοποιησουν..
    γιατι τοτε αν το αρνηθουν , θα σημαινει πολλα..
    υπαρχουν αρκετοι βουλευτες ασφαλισμενοι..
    πού ειναι αυτοι?
    επισης τεχνοκρατες-αναλυτες επωνυμοι δεν υπαρχουν να βρουν τροπους?
    γιατι να μεταθεσουν την ευθυνη τους και να παμε δικαστικως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΜΙΑ
    ΓΡΟΘΙΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ,ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ,ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ",ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΟΥΤΕ ΙΔΙΟΤΕΛΕΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΧΕΙ...ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗ...ΟΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΑ
    ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ!! Η ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΕΙΧΕ
    2500 ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ. ΠΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ? ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ
    ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ! ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ... ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥΣ..ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ...ΟΤΙ "ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ"!ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ,ΠΟΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΘΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ,ΟΤΑΝ..ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΠΗΚΕ ΤΟ "ΛΟΥΚΕΤΟ",ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 3 ΗΜΕΡΕΣ,Η ΑΣΠΙΣ
    ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΕΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ? ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ...ΠΑΠΠΙΑ?(εννοώ το κράτος).
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ..ΜΗ..ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ.ΔΗΛ.
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ "ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ",ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕ
    ΤΟ Χ/Φ ΤΗΣ COMMERCIAL!!ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΧΘΟΥΝ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ.ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ
    ΣΕ ΑΓΩΓΕΣ.
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Όλοι εμεις οι ασφαλισμένοι που πήγαμε και στην συγκέντρωση του άλλου συλλόγου εκείνο που καταλάβαμε είναι ότι με 2 φωνές και με 2 γνώμες το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να μην μας ακούσει τελικά κανείς και οι πολιτικοί να θεωρήσουν ότι τους κουράζουμε. Είναι τόσο δύσκολο να πάμε όλοι μαζύ σαν μια γροθιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Φιλε μου ,,,τα πραγματα ειναι απλα,οταν οι ασφαλισμενοι καταλαβουν οτι ο Συλλογος δημιουργηθηκε απο ασφαλιστες που εξαπατηθηκαν απο τον Ψωμιαδη και κατερευσε αυτο το οποιο πρεσβευαν μεχρι θανατου - την εγγυηση και την ασφαλεια - λογω κρατους ,,τοτε ναι ,,βαδιζουμε μαζι.Οταν ακουμε συνεχεια μομφες και διαδηλωνουμε στο Συνταγμα ,,ενω αλλοι ΄πολεμιστες΄' οχι μονο δεν εμφανιζονται αλλα διασπειρουν συνεχως ψευδη στοιχεια και ειδησεις,,ειμαστε ΄μαζι΄ μονο στον κοινο στοχο,,,οχι στις κινησεις!
    Δες τις κινησεις και του Συλλογου μας και θα συνηδειτοιποιησεις ποσο δουλευουμε και τρεχουμε πανω στο θεμα.
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΥΜΦΩΝΩ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ "ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ",
    ΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η κα ΣΙΔΕΡΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ
    ΛΟΓΟ.ΠΑΡ'ΟΛΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ (συμβολαιογράφος)
    ΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ...ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
    ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕΣ!!!!
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Vaki,,μην αγχωνεσαι,,,συνεχιζουμε ,,να υπενθυμισω οτι η συμμετοχη ειναι προαιρετικη..Ολοι εχουν το δικαιωμα επιλογης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. δεν καταλαβα αυτο που γραφει ο φιλος πιο πανω..τη λυση της εκκαθαρισης εν λειτουργια επελεξαν για την κομμερσιαλ..
    τοτε γιατι οι ασφαλισμενοι της κομμερσιαλ φαινεται να εχουν προβλημα και να διαμαρτυρονται και αυτοι?
    εξηγηστε μου αν μπορειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. συγνωμη εγω καθε μερα μπαινω στα blog kαι διαβαζω σχεδον τα ιδια πραγματα.ν =α κανουμε να παμε και λογια λογια .επιτελους αν καπιοι ασφαλιστες δεν θελουν να ασχοληθουν αν δωσουν τα στοιχεια των πελατων τους να τους ενημερωσουμε εμεις .εργα δεν γινοντε παμε σαν χελωνες .βορειοι νοτιοι καταντησαμε ελεος.σας στελνω το email μου αν χρειασθει ο συλλογος την βοηθεια μου ειμαι παρων. idealrena@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ COMMERCIAL.

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ..ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. OI ΤΙΣ COMMERSIAL ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΩΤΟΝ .ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΙΣΧΥ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΣΕ ΔΕΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. http://www.naftemporiki.gr/news/pstory.asp?id=1792684

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=1694&la=1&cat_id=4


    ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ..ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ..
    ΕΠΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΟΥΝ..

    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2009 Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.

    ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΟΛΟΥΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ?
    ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ..
    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΣΘΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. O κ. Παντελιδης ειναι ετοιμος να διαπραγματευθει τα συμβολαια της ασπις προνοια για τη μεταβιβαση τους σε αλλες ασφαλιστικες.
    Γνωριζει ο κ.Παντελιδης ποια και ποσα εχουν ηδη μεταβιβασθει?
    Δεν πρεπει να μας ενημερωσει δημοσιως?
    Δεν πρεπει να ενημερωσει επισημως το υπουργειο και αυτα να δημοσιοποιηθουν?
    Εδω βγαινει οτι το ελλειμμα ειναι ακομα πιο μεγαλο.
    Τοση απαξιωση ή μηπως ενημερωνονται αλλοι αντι αλλων?
    Εμεις εξουσιοδοτησαμε καποιον να μιλαει για λογαριασμο μας?
    Ποιοι ειναι αυτοι που ενημερωνονται και αποφασιζουν για μας?
    Ο οποιος ασφαλισμενος δεν εχει προσβαση στην ενημερωση γιατι, οπως ολοι ξερουμε, απο τα τηλεφωνα παιρνουμε στερεοτυπες απαντησεις, χωρις πληροφορηση ουσιαστικα.
    Ο παντελιδης πληρωνεται απο μας και οφειλει δημοσια ενημερωση...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12334&subid=2&pubid=26559147

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Φίλοι σήμερα επικοινώνησα με την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙα μιας και έχω εναμικρό επενδυτικό συμβόλαιο ενω έχω στείλει εδω και 1 μήνα αίτηση εξαγοράς του, και μου απάντησε μία βιαστική κυρία οτι πριν τον Οκτώβριο δεν υπάρχει πιθανότητα να δωθεί οποιαδήποτε αποζημίωση οποιουδήποτε ύψους. Εχετε κάποια σχετική πληροφόρηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Aσπίς Πρόνοια: Αντιδράσεις εν αναμονή του ν/σ για το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής
    Πληθαίνουν οι φωνές εν αναμονή του νομοσχεδίου για το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής.Οφειλές 20 εκατ. ευρώ στις κλινικές των ασφαλισμένων.
    "Η" Online 22/3 11:54 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.
    Aσπίς Πρόνοια: Αντιδράσεις εν αναμονή του ν/σ για το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής
    ΑΣΑΣΚ : Προαναγγελία Γενικής Συνέλευσης.
    Ασπίς Πρόνοια: Μπλόκο στην πώληση της Aspis Bank
    ΑΣΑΣΚ : Ανακοίνωση Αλλων Σημαντικών Γεγονότων
    Ασπίς Πρόνοια: Προσφυγή στην ΕΕ ετοιμάζει ο Σύλλογος Ζημιωθέντων
    ΑΣΑΣΚ : Γνωστοποίηση αλλαγής σύνθεσης Διοικητικού Συμβουλίου.
    Ασπις Πρόνοια ΑΕΓΑ: Νέος επόπτης χαρτοφυλακίων ζωής
    ΑΣΑΣΚ : Γνωστοποίηση αλλαγής σύνθεσης Διοικητικού Συμβουλίου ή ανωτάτων διευθυντικών στελεχών
    Ασπίς Πρόνοια: Παρατείνεται η αγωνία ασφαλισμένων - εργαζομένων
    περισσότερα »Σε αναμονή του νομοσχεδίου με μεταβατικές διατάξεις για την αποζημίωση ασφαλισμένων και την μεταβίβαση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων ζωής βρίσκεται η Επιτροπή Ζημιωθέντων Ασπίς Πρόνοια αλλά και οι υπόλοιποι φορείς της αγοράς. Ταυτόχρονα υπάρχουν καταγγελίες για υπο-εκτιμήσεις της περιουσιακής κατάστασης (ακίνητα, χαρτοφυλάκια) των εταιρείων της Ασπίς Πρόνοια. Σε ιδιαίτερη δυσχερή κατάσταση βρίσκονται οι πρώην ασφαλισμένοι σε νοσοκομειακά προγράμματα της Ασπίς Πρόνοια που καλούνται να καταβάλλουν συνολικές οφειλές της τάξης των 20 εκατ. ευρώ σε κλινικές.

    Στην οικονομική επιτροπή της Boυλής θα καταθέσει η Επιτροπή Ζημιοθέντων προκειμένου να ενημερώσουν για τις εξελίξεις και τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί και ταυτόχρονα να προτείνουν την λύση της εκκαθάρισης της Ασπίς Πρόνοια παράλληλα με την είσπραξη ασφαλίστρων και συνέχιση της ισχύς των νοσοκομειακών ασφαλιστηρίων. Η κίνηση των Ζημιωθέντων που περιλαμβάνει και τους διαμεσολαβούντες αναμένεται να προσφύγει και στην Ευρωπαική Ένωση προκειμένου να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα που έχει προκύψει για τους ασφαλισμένους αλλά και τους πρώην διαμεσολαβούντες που έχουν χάσει τη δουλειά τους αλλά και την ασφαλιστική τους παραγωγή.

    Καθοριστικός παράγοντας εξελίξεων στην Ασπίς Πρόνοια αποτελεί και η περιουσία (αποθέματα) των εταιρειών της Ασπίς Πρόνοια σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις της. Οι αρχικές εκτιμήσεις του κ. Γριβογιάννη ήταν για περίπου 300 εκατ. ευρώ ενώ σταδιακά ακούγονται εκτιμήσεις για πολύ μικρότερα ποσά της τάξης των 150-200 εκατ. ευρώ με υποχρεώσεις άνω των 500 εκατ. ευρώ. Στην περίπτωση που τα αποθεματικά είναι της τάξης των 250-300 εκατ. ευρώ όπως αρχικά είχαν αναφερθεί τότε υπάρχει το ενδεχόμενο εξεύρεσης κάποιας λύσης και ικανοποίησης ασφαλισμένων και εργαζομένων. Σε αντίθετη περίπτωση , οι εξελίξεις θα είναι ιδιαίτερα δυσχερείς. Πάντως η διαφορά μεταξύ των εκτιμήσεων καθιστά απαραίτητο το γεγονός συνδρομής του κ. Παντελίδη (εκκαθαριστή Ζωής) με εξειδικευμένο προσωπικό ή ακόμη και με ανεξάρτητο ελεγκτικό όμιλο.

    Σε ότι αφορά την απορρόφηση διοικητικού προσωπικού της Ασπίς Πρόνοια προχωρά με αργούς ρυθμούς αφού μέχρι στιγμής ανέρχονται τα 200 τα στελέχη της Ασπίς Πρόνοια που απορροφήθηκαν από άλλες εταιρείες. Στους διαμεσολαβούντες , καταγγέλλεται ότι η πρόσληψή τους από άλλες εταιρείες γίνεται με δυσμενείς συνθήκες και χωρίς να πληρώνονται προμήθειες. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και άλλη Σύλλογος Ζημιωθέντων ασφαλισμένων η οποία πραγματοποίησε συγκέντρωση το απόγευμα του Σαββάτου σε κεντρικό ξενοδοχείο και ουσιαστικά ζητά την άμεση αποζημίωση των ασφαλισμένων ζωής και πληρωμής των νοσοκομειακών υποχρεώσεων κινούμενη παράλληλα και εναντίων των διαμεσολαβούντων της Ασπίς Πρόνοια θεωρώντας τους ως συνυπεύθυνους.



    Του Νίκου Σακελλαρίου



    E BEBAIA ΣΤΟΥΣ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ..ΟΛΑ ΑΠΑΞΙΩΘΗΚΑΝ.
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ-ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ, ΟΙΓΕΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ..ΤΑ ΠΑΝΤΑ..
    ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ..
    ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ..
    ΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟ?
    ΟΡΜΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΚΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ..


    http://www.nextdeal.gr/press_item.php?therid=3639

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Υπάρχει κινητικότητα αυτές τις μέρες στο ζήτημα μας. Το άρθρο της Ναυτεμπορικής είναι πολύ σημαντικό, περιέχει πλήρη στοιχεία για το χαρτοφυλάκιο της ΑΣΠΙΔΑΣ και για τις ενέργειες του Παντελίδη. Επίσης, η ακρόαση από την επιτροπή της Βουλής αν είναι αλήθεια μας παρέχει μοναδική ευκαιρία να αλλάξουμε τα δεδομένα. Αυτοί που θα μας εκπροσωπήσουν πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένοι, εκεί που πρέπει διαλλακτικοί και εκεί που πρέπει αυστηροί. Να μην ξεχνάνε τους βασικούς κανόνες της διαπραγμάτευσης. Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι υπάρχουν ανέξοδες και κοινωνικά δίκαιες λύσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΠΟΓΝΩΣΗ....ΑΠΟΓΝΩΣΗ...Α Π Ο Γ Ν Ω Σ Η!!!! ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ [ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΜΕ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ-ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ!!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. τι ειδους διαπραγματευση μπορει να γινει με το ελλειμμα να μεγαλωνει?
    εφιαλτης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙ Η ΗΜΕΡΗΣΙΑ (ΙΝΤΕΡΝΕΤ)
    ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ....
    ΔΙΑΣΩΣΗΣ...
    ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ..

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?
    ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΟΜΟ,[ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ] ΜΗΠΩΣ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. εστειλα ιμειλ στον παπανδρεου χθες επωνυμο, στο dialogue@ politicalforum.gr και μου εστειλαν σημερα απαντηση να επικοινωνησω με το www.primeminister.gr.εκει παλι εγραφαν να ακολουθησω τον παραδοσιακο τροπο και να του το στειλω στη βουλη η στου μαξιμου.αυριο το στελνω επωνυμο και ταχυδρομικως στη βουλη στον παπανδεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. http://www.kerdos.gr/default.aspxd=1214443&nt=103

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. http://www.makthes.gr/index.php?name=News&file=article&sid=52796

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΠΡΟΣΟΧΗ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΡΟΥΝ
    ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΩΣΤΑ.
    ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΛΥΣΗ ΕΚΕΙ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ.

    ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ Ε.Ε

    ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ..ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Παρακαλούμε ενημέρωστε μας,πότε θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού με την επιτροπή οικονομικών υποθέσεων για τις προτάσεις μας,
    και ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ,ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΕ ΠΑΡΕΜΠΕΠΨΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ,ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αγαπητοι φιλοι
    θα σας αποκαλουσα συνζημιωθεντες αλλα δεν ακουγεται δοκιμο και θα περιοριστω να σας αποκαλεσω απλα συναγωνιστες
    Εδω και 6 μηνες εχω την ιδια αγωνια με σας για το ποιο θα ειναι το μελλον των περιουσιων μας που με τοσο κοπο αποκτησαμε και τοποθετησαμε στην Ασπις Προνοια, τη δευτερη σε μεγεθος ασφαλιστικη εταιρια στην Ελλαδα. Βλεποντας την αδρανεια και την ανευθυνοτητα του ελληνικου κρατους διαχρονικα (πλημμελης κρατικη εποπτεια και ελεγχος κατα τη διαρκεια λειτουργιας της εταιριας)αλλα και την πρωτοφανη κατασταση που βιωνουμε μετα το κλεισιμο της τους τελευταιους 6 μηνες, υποχρεωθηκα (οπως και ο καθενας απο σας) να αναρωτηθω και να κινητοποιηθω για να βρω τροπους αντιδρασης για την επιλυση του προβληματος μου. Μετα απο πολλες επισκεψεις σε δικηγορους κατεληξα στο συμπερασμα οτι η πλειοψηφια των νομικων εχει αγνοια σε θεματα που εχουν σχεση με ασφαλιστικες εταιριες ΖΩΗΣ. Αρα το θεμα μας ειναι ιδιαιτερο. Κι επειδη ολον αυτο τον καιρο απευθυνομουν στον ασφαλιστη που μου πουλησε το προγραμμα (asset) ηρθα σε επαφη με το συλλογο και παραβρεθηκα στη συγκεντρωση του Macedonia palace οπου εγινε μια εκτενης ενημερωση απο τον κ. Σελεκο.Οφειλω να ομολογησω οτι επεισε τους παρεβρισκομενους αλλα και εμενα για την εξειδικευση του και τις γνωσεις του. Θεωρω λοιπον οτι ειναι ο καταλληλος ανθρωπος για το προβλημα μας.
    Σε οτι αφορα στους διαμεσολαβουντες για τους οποιους πολλοι εκφραζουν την επιφυλαξη τους, πιστευω οτι εκαναν την καλυτερη κινηση αναλαμβανοντας την πρωτοβουλια για τη συσταση του συλλογου ζημιωθεντων. Εναι πια κοινα αποδεκτο και επιτακτικη η αναγκη να συγκεντρωσουμε τις δυναμεις μας γιατι τελικα μονο ετσι εχουμε πιθανοτητες να διασφαλιστουν τα συμφεροντα μας. Δεν σας κρυβω πως στην αρχη ημουν ιδιαιτερως καχυποπτη σε οτι αφορα στον ρολο των διαμεσολαβουντων σε ολη αυτη την ιστορια και δικαιολογω απολυτως οσους στα παραπανω σχολια τους αναφερονται σε αυτο. Αυτος αλλωστε ηταν και ο λογος που προσπαθησα να ερθω σε επαφη και με τον αλλο συλλογο της κ. Σιδερη. Ομως συμπασχοντες, πως εχουμε ελπιδα να διασφαλιστουμε καταφερομενοι εναντιων επαγγελματιων που απο το νομο δεν ειναι δικη τους η ευθυνη για τον ελεγχο της νομιμοτητας των συμβολαιων (γιατι αυτο ειναι υποχρεωση του υπουργειου αναπτυξης)και οταν δεν ειναι δικη τους ευθυνη και επαγγελματικη υποχρεωση να ελεγχουν το αν ειναι επαρκη τα αποθεματα και αν αυτα εχουν τοποθετηθει οπου ο νομος υποδεικνυει? Αυτο δεν ειναι υποχρεωση της πολιτειας? Μηπως η πολιτεια δεν ηταν αυτη που εδινε πιστοποητικα φερεγγυοτητας στην Ασπιδα τοσα χρονια? Υπαρχει καποιος απο σας που εχει διαφορετικη πληροφορηση?
    Επισης θα ηθελα να σταθω σε καποιες αναφορες που εγιναν σε παραπανω σχολια και σε οτι αφορα στις μεταφορες συμβολαιων της Ασπιδας σε αλλες εταιριες και ιδιαιτερως στην Εθνικη. Πραγματικα δεν καταλαβα τι εννοειτε, επισημως η Εθνικη κανει μεταφορες συμβολαιων και αν ναι με τι ορους? τα μεταφερει οπως ακριβως ηταν στην Απιδα? Αυτο ισχυει και για τα συνταξιοδοτικα συμβολαια? Παρακαλω πολυ ας μου απαντησει οποιος γνωριζει γιατι εχω κι εγω τετοιο συνταξιοδοτικο απο το 1995 και ο ασφαλιστης μου με ενημερωσε οτι δεν μπορει να μετακινηθει και καλα θα κανω να περιμενω να δω τι θα γινει με το χαρτοφυλακιο της Ασπιδας συνολικα και που θα καταληξει το συμβολαιο μου μετα τον πλειστηριασμο του χαρτοφυλακιου της Ασπιδας. Μηπως ισχυει κατι αλλο?
    Καταληγοντας να ζητησω συγνωμη αν σας κουρασα και να επισημανω οτι κατα τη γνωμη μου θα πρεπει να επιδειξουμε εμπιστασυνη στις προσπαθειες του συλλογου και σε αυτους που εχουν αναλαβει να "τρεξουν" το ολο εγχειρημα, δεσμευομενοι οτι θα ειμαστε αρωγοι αυτης της προσπαθειας και θα συμμετεχουμε στις κινητοποιησεις γιατι εχουμε εναν κοινο στοχο και ειμαστε ολοι χρησιμοι και απαραιτητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ..ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ..ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ενημερωθηκα απο την ΑΡΑΚ που ειμαι ασφαλισμενη οτι η ASPIS ΧΡΩΣΤΑΕΙ σε δικηγορους και εταιρειες συνονημες αντικειμενου μεγαλα ποσα.ηδη διεκδηκουν και αυτοι τις ζημιες τους.μου ειπαν ξεχνατα σε ενα θαυμα να ελπιζεις.αρα τι??το παιχνιδι ηταν στημενο απο την αρχη.3 χρονια πριν το ηξεραν απλα τον αφημαν να κινητε τον ψωμιαδη γιατι δεν μπορουσε κανεις να καλυψει το ανοιγμα του ,ενω εμεις τα κοροιδα επενδυαμε στην αμμο.αν εχετε νομικη καλυψη απευθυνθητε θα σας ενημερωσουν ξερουν το θεμα καλα.τα υπολοιπα να απευθυνθουμε ομαδικα στο συλλογο ειναι οικονομικα πιο εφεικτο γιατι το κοστος διεκδηκισης ειναι μικροτερο σαφως ,αλλα το αποτελεσμα αγνωστο. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΘΑΜΕ Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!μονον με δυναμικες κινητοποιησης αν παρουμε κατι ,ολα τα χρηματα μας δεν το βλεπω. αλλωστε οι αλλες ασφαλιστικες ηδη κανουν παρτυ εις βαρος μας.ειναι συνηπευθυνες ηξεραν αλλα καμια δεν κινηθηκε εις βαρος του ψωμιαδη οταν πουλουσε συμβολαια με υπερ αποδοτικα συμβολαια. ας μαζευτουμε επιτελους πιο δυναμικα γιατι θα Χασουμε και ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Παρακαλώ ο Κος Σελέκος ως δικηγόρος και γνώστης των νομικών θεμάτων να τοποθετηθεί αν ο νόμος Παπαθανασίου είναι αντικοινοτικός ή οχι.
    Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε. ΄Ολα τα άλλα είναι επιεικώς "κουραφέξαλα". Παρεπιπτόντως τι γίνεται με την απάντηση από τις Βρυξέλες ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. στην καθημερινη υπαρχει σχολιο που λεει οτι ειναι τοσο μεγαλο το ελλειμμα, που αν ηθελε καποιος να αναδεχτει τα συμβολαια - δε θα μπορουσε να αντεπεξελθει.

    ε...αμα κανουν πισω αυτοι που εχουν τα μεγαλα συμβολαια σε ποσα,,και δεν εξαγορασθουν για μεγαλο διαστημα..μαζι με αυτα που εχει ηδη..το χαρτοφυλακιο , γιατι να μη γινεται?
    σκεψη θελει και πολιτικη βουληση...

    εδω εφτασαν να μιλουν για εκποιηση ακινητων...
    για να πληρωθουν οι μισθοι των εργαζομενων κλπ

    εμεις θα μεινομε με τα συμβολαια να τα χαιρομαστε..
    το τι εχει να γινει δεν περιγραφεται...

    οχι επανασταση..οχι κυνηγητα..ο τι απιθανο..θα γινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=15952

    οργανωμενο σχεδιο...
    σαλαμοποιηση...
    θα μεινουν οι περισσοτεροι να χτυπιουνται...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Στο «σφυρί» τα χαρτοφυλάκια της Ασπις
    --------------------------------------------------------------------------------


    Συνάντηση με τον πρωθυπουργό του συλλόγου ζημιωθέντων
    Τρίτη, 23 Μάρτιος 2010 6:27:17 πμ
    Έτοιμος να παρουσιάσει τα χαρτοφυλάκια της Ασπίς Πρόνοια ΑΕΓΑ ,φέρεται να δηλώνει ο εκκαθαριστής Γιάννη Παντελίδης, με στόχο να διερευνηθεί το ενδιαφέρον από τις ασφαλιστικές για την εξαγορά τους. Μια κίνηση που προφανώς στοχεύει να διευρυνθεί ποια από αυτά είναι «βιώσιμα» και προς ποια κατεύθυνση θα κινηθεί η ασφαλιστική αγορά ,προκειμένου να προβεί σε εξαγορές πακέτων των χαρτοφυλακίων

    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?
    ΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ Η ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ?
    ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ?
    ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ούτε δικηγόροι, ούτε δικαστήρια, ούτε μεταφορές συμβολαίων σε άλλες ασφαλιστικές ούτε τίποτα. Μία λύση υπάρχει : ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ). Τέλος ο εμπαιγμός και το ξεφτιλίκι που δεχόμαστε εδώ και 6 μήνες. Καινούρια κινητοποίηση έξω από την Βουλή. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. και αφου ο παντελιδης βγαζει στο ...σφυρι τα συμβολαια της ασπις..και κανει διερευνητικες για να διαπιστωσει το ενδιαφερον απο τις αλλες ασφαλιστικες...

    ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ..
    "ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ "?

    δηλ.απο πού θα εισπραχθουν ασφαλιστρα κλπ?

    ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ..ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ..ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΑ..
    Γιατι, οπως λενε τουλαχιστον αυτα, ο εποπτης εχει κατα προτεραιοτητα τις αμοιβες-αποζημιωσεις των εργαζομενων, τα λειτουργικα εξοδα, τα ταμεια..και αρκετα αλλα πριν ακομα φτασει
    στα νοσοκομειακα..και ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ.

    Ειναι τραγικο να μας χλευαζει ο ιδιος ο συμπολιτης μας και να μας κοροιδευουν πια ολοι.!
    Μαλλον για αποστολες αυτοκτονιας μας βλεπω..
    δεν αργει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤ dialogue@ politicalforum ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΕ ΕΠΩΝΗΜΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ! Ο ΔΙΚΗΓΩΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΙΣΟΥΝ . Η ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΞΕΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΒΛΑΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΝΔΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ !!! ΟΣΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΝΟΥΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Πρέπει το συντομότερο να γίνει νέα συγκέντρωση έξω από τη Βουλή. Μαζική κινητοποίηση γιατί από λόγια δεν παίρνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. http://www.insurancedaily.gr/blog/?p=15952
    http://www.insuranceworld.gr/default.php?pname=Article&art_id=1708&la=1&cat_id=4
    ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΗΝ ΕΑΕΕ - ΝΑ ΔΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.
    GIANNIS-LAVRIO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ[ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.


    http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12334&subid=2&pubid=26559147

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΠΟΛΥΣ ΠΑΝΙΚΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ.

    ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ.

    ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΥΠΤΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ.

    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ..
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ..

    ΛΟΙΠΟΝ..ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ολα αυτα που λεμε ειναι καλα,αλλα μουχαμπετια που λεμε εμεις οι βορειοελλαδιτες.η ουσια ποια ειναι?τι κινησεις ετοιμαζουμε? δεν γινεται να αλλαζουμε αποψεις μεταξυ μας τις οποιες διαβαζουμε μονο εμεις.πεστε μας προς τα που προσανατολιζομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. μηπως εχει ερθει απαντηση αρνητικη απο την ευρωπη και δεν θελετε να μας την πειτε για να μην στεναχωρηθουμε? πεστε το ,συνηθησαμε πλεον.αυτοι ειναι τυπικοι αν δοσουν τον λογο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΙΣΩΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΕΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΧΑΣΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ! ΕΓΩ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μαρ

    23Οι εκκαθαριστές της Ασπίς ανακοινώνουν τη δημόσια προσφορά του χαρτοφυλακίου της
    Ενημέρωση Κανένα σχόλιο » Σύμφωνα με δηλώσεις του εκκαθαριστή της Ασπίς ΑΕΓΑ Γιάννη Παντελίδη, εντός των ημερών θα ανακοινώσει ημερομηνία και ώρα προκειμένου να παρουσιάσει το υπάρχον χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας. Η παρουσίαση θα απευθύνεται σε Εταιρείες οι οποίες πιθανόν να ενδιαφερθούν να εξετάσουν το είδος, την ποιότητα και το τίμημα του κάθε χαρτοφυλακίου της πρώην Ασπίς που διατίθεται προς Πώληση. Δε γνωρίζουμε πόσο «στέκεται» νομικά αυτή η πρωτοβουλία του Γιάννη Παντελίδη, όμως όποια προσπάθεια και αν κάνει για να δώσει λύσεις στους Ασφαλισμένους, τους Υπαλλήλους και τους Διαμεσολαβούντες που δεν έχουν ακόμα απορροφηθεί από άλλες Εταιρείες θα αναγνωριστεί ιδιαίτερα από ολόκληρη την Αγορά. Καιρός είναι κάποιος να κάνει «κάτι», γιατί η Κυβέρνηση αποδείχτηκε άλλη μια φορά «Ανεπαρκής» και εγκατέλειψε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες Πολίτες στη μοίρα τους.

    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΘΕΙ.
    ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ..
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΖΗΤΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..
    ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΩΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΝΕΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΠΙΑ..ΝΑ ΜΗ ΔΟΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ.

    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. συγνωμη αλλα θα φανω αφελης ,αλλα νοιζω οτι ο ενας παρηγορει τον αλλον.ας ελπισουμε οτι ο συλλογος θα ενημερωση συντομα τα τεκτενομενα γιατι αρχισε ο κοσμος να κουραζετε στο περιμενε των εξελιξεων ,αυτων δηλ που δεν υπαρχουν τελικα,.το αποτελεσμα μετραει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Χοντρικά από τον Παντελίδη με αρκετή δόση αισιοδοξίας:

    Αποθεματικό περίπου στα 230 εκατ.
    Απαιτήσεις περίπου στα 550 εκατ.

    Με μια απλή διαίρεση βλέπουμε μια κάλυψη στο 41% αν δεν υπάρξει από αλλού βοήθεια.

    Με λίγα λόγια πάνε τα λεφτά μας αν το κράτος δεν παρέμβει ουσιαστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έπαιρναν μέτρα από την αρχή τότε που υπήρχαν υγιή συμβόλαια και το αποθεματικό προσέγγιζε τα 300 εκατ.

    Δυστυχώς για άλλη μια φορά το κράτος ευθύνεται για αργοπορία και καταδίκη σε όλους εμάς. Βιάστηκε πολύ να κλείσει την εταιρία ενώ καθυστέρησε χαρακτηριστικά στην εφαρμογή μέτρων για την κάλυψη των ασφαλισμένων.

    Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τι περιμένουν? Ασχολούνται με βατοπέδια και siemens και ξεχνάνε χιλιάδες κόσμο που καταστρέφεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΡΩΤΑ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ...

    ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ..ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΟΛΑ?

    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 40% ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 60% ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ..ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ..\
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΣΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ

    ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...

    ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ...
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ..
    ΓΙΑΤΙ ..ΑΝ.. ΕΚΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ 10%...
    ΚΑΙ ΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ-ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ!!!!

    ΚΑΙ ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΟΥΜΕ..\
    ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. Κύριοι του συλλόγου ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. Τ Ω Ρ Α
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ασ στείλουμε mail στον Λαζόπουλο μήπως κάτι γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΛ. ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ.ΥΠΕΒΑΛΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΑΧΙΝΙΔΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ.ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ....ΑΛΛΑ....ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.ΙΜΕΙΛ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ.ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ?ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΦΤΙΑΣ,ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ,ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Βέβαια μιλημένοι είναι. Αφού τα'χουν αρπάξει όλοι από τον Ψωμιάδη. ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ :
    ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ.
    Αρκετά ο εμπαιγμός, η κοροιδία και το ξεφτιλίκι μου μας κάνουν εδώ και 6 μήνες. ΞΑΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. εδω και τεσσερις ημερες προσπαθω να ενημερωθω απο το μπλογκ αυτο..

    τα γεγονοτα τρεχουν , ο εποπτης δημοσιοποιει στοιχεια, δηλωνεται οτι πουλαει..συμβολαια..

    εντελει δε θα εχουμε εκτιμηση και ενημερωση?

    καταργηθηκε το μπλογκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ..
    Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,,,
    ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ..ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ..ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.

    ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ΤΟΝ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ..
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ

    ΜΗΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΥΦΡΑΝΘΟΥΝ?
    ΜΗΠΩΣ?

    ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΙΧΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΚΙΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑ ΠΑΝΤΟΥ..

    Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ..Η ΑΣΤΕΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ..ΠΟΣΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ..ΑΝΩ ΤΩΝ 150-200 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ

    ΕΔΩ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΨΙΘΥΡΟΣ..

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ..
    Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ?

    ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ..ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ..
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ Ή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
    Η ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ?
    ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ..ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Μία ερώτηση... Εκτός από τα χρήματα τα οποία συνολικά έχουμε δώσει και τα οποία βρίσκονται σε τεράστια επισφάλεια, ξέρει κανένας πως μπορούμε τουλάχιστον να εξασφαλίσουμε βεβαίωση καταβολής των ασφαλίστρων για το 2009, έτσι ώστε να την χρησιμοποιήσουμε στην φορολογική μας δήλωση, όπως κάνουμε κάθε χρόνο; Την βεβαίωση την εκδίδει η ασφαλιστική εταιρία (Ασπίς ή Commercial κλπ), απ' όπου (προφανώς) δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι. Τι άλλες δυνατότητες έχουμε; Μη έχοντας την εν λόγω βεβαίωση χάνουμε και την απαλλαγή των ασφαλίστρων και άρα πληρώνουμε επιπλέον φόρο. Το ξέρω ότι αυτό είναι σταγόνα στον ωκεανό (των χαμένων χρημάτων μας) αλλά είναι κάτι το οποίο θα το βρούμε άμεσα μπροστά μας, και το οποίο (φαντάζομαι ότι) θα μπορούσε να λυθεί με μηδενικό κόστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.

    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΥΗΤΙΚΟ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΑΕΕ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΠΛΑΣΜΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΜΑΖΙΚΑ? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ?

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ, ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΩ Ν¨ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ..ΣΑΧΙΝΙΔΗ..ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ..ΚΛΠ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Να συγκεντρωθουμε αυριο,και να παμε να παρουμε μεροs στην παρελαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Χάρη στο είπα το Σάββατο, είναι πρόβλημα να μην ασχολείται κάποιος από το σύλλογο σε συνεχή βάση με το blog... Ο κόσμος έχει δίκιο που φωνάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ..ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ..

    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ..ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ..
    ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΑΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ...
    ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΕΣΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...ΒΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ..ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ..

    ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ..

    ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ κλπ..ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ..

    ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ..ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ..ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ..
    ΤΕΛΙΚΑ..ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ?

    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. http://www.reporter.gr/Ειδήσεις/Επιχειρήσεις/item/146850-«Η-κρίση-γεννά-ευ καιρίες»#containerWrapper

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. δεν βλεπετε οτι σε ολα τα μετρα της κυβερνησης ..εκεινοι που επεμεναν και συγκεντρωθηκαν και φωναξαν..και τους ξεμπροστιασαν...αυτοι ικανοποιηθηκαν..

    ακομα και τα κλειστα επαγγελματα θα δειτε οτι γαργαρα θα το κανουν..και της ολυμπιακης οι 'απολυμενοι ' καπως ικανοποιηθηκαν οπως φαινεται δεν ακουγονται παι..
    και πολλοι πολλοι αλλοι..

    εμεις..γιναμε δυο συλλογοι, συμμετειχαμε...και...ακομα περιμενουμε..

    προσφατα μας ειπαν οτι ειχαν σχεδια, προγραμμα, μαθαμε απο το διαδικτυο οτι υπηρχαν επαφες με τους βουλευτες που θα συμμετειχαν στην επιτροπη για το νομοσχεδιο.. μαθα με για τον παντελιδη που πουλαει συντομα τα συμβολαια..
    μαθαμε πολλα..απο τη ναυτεμπορικη, την ημερησια κλπ..

    απο τους συλλογους..τι μαθαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΠΕΡΝΑ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ
    ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ !!!!
    ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. δεν ξερω σε ποιον χαρη απευθυνεστε, αλλα πειτε του οτι εδω συμβαινουν γεγονοτα που χρειαζονται παρεμβαση και κινησεις..
    και αν γινεται κατι να το ξερουμε..γιατι δεν ειμαστε μωρα παιδια να ειμαστε στον ..κοσμο μας.
    ουτε να κοροιδευομαστε..

    μπορει να βγαλουν μια ανακοινωση...
    το μπλογκ...αργει...
    εμεις..θα σας ενημερωσουμε...με καποιον τροπο..


    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ.

    ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ..ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ..ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ..

    ΕΛΕΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ..

    ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ..

    ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ..

    ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΑΜΕΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ κλπ..ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ..
    ????????????????
    Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΤΡΕΧΕΙ..
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ..ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ..
    ΕΜΕΙΣ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ [ΟΧΙ ΕΠΑΡΚΩΣ] ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ! ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΥΜΠΑΣΧΟΝΤΩΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΑΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΩ ΠΑΡΑΠΕΡΑ! Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΟΣΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΜ.... BOND ASSET ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟΥΔΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΓΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΕΝA ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΩΝ ΑΜΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ HTAN AKΡΙΒΕΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΟΧΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΝΩΘΕΝ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΟΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΓΑΝ ΚΑΤΩ! ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΕΥΘΗΝΑ! ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΟΒΑΡΑ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ! ΟΣΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΗ ΔΡΑΣΗ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ! ΙΣΩΣ Ο ΒΑΥΚΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ! ΑΣ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΔΡΑΣΟΥΜΕ! TORA TORA TORA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Λοιπον...δειτε στην προχθεσινη ναυτεμπορικη.της 22/4.εχει αναλυτικα στοιχεια..
    αριθμο συμβολαιων ανα ποσο και ειδος.
    Εκτος απο τους πινακες..που ειναι αναλυτικη..γραφει σε καποιο σημειο..
    απο τα 27.560.- επενδυτικα συβολαια της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ τα 25.000.- αντιστοιχουν σε αξιες εως και 30.000.- ευρω και συνολικης αξιας 130 εκατ.
    αρα τα περιπου 2.560.- συμβολαια ειναι απο 30.000.- ευρω και πανω εως και 10.000.000.- ευρω (ειναι δυο συμβολαια των 10 εκατ.) και συνολικα αυτα ( τα ανω των 30.000.- ειναι αξιας 290.000.000.- ευρω).
    Καταληγουμε λοιπον οτι υπαρχουν 2.500.- συμβολαια αξιας συνολικης 290.000.000.-
    Τα αλλα, ειναι ..οπως ειπαμε παραπανω..
    Ποιοι φωναζουν λοιπον και καιγονται?
    Ποιοι ασκουν πιεση και με ποιον τροπο?
    2.000-2.500 ανθρωποι που χανουν τη γη κατω απο τα ποδια τους..
    Καταληγουμε λοιπον στο οτι αυτο που ζητιεται επιμονα..δηλ.στοιχεια ασφαλισμενων, που πραγμτικα καιγονται, πρεπει αμεσα να δοθουν.Το ζητησαμε απο τους ασφαλιστες..αλλα δεν απαντησαν.
    Καταληγουμε?
    Ο καθενας να ειναι ελευθερος να κινηθει με αποτελεσματικο τροπο..
    Αρκετα καθυστερησαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Και συμπληρωματικα...
    2.500.- ασφαλιστες...βρηκαν 2.500 πελατες..και καναν λοιπον χονδρικως 2.500 συμβολαια
    αξιας πανω απο 30.000.- ευρω

    Καθενας λοιπον ..τον ασφαλιστη του..και αν δεν υπαρχει να τον βρει..και απο το χερακι..μηπως καια βρεθει η λυση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ..
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ..
    ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ..
    ΑΥΤΕΣ .....ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΛΑ..
    ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΡΟΥΣ
    ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ..ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΚΛΕΦΤΙΚΑ..
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ Ως ΕΞΗς: EINAI DYNATON ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΑΣΦΑΛΙΣΤΗς ΛΙΣΤΕς ΜΕ ΤΟΥς ΠΕΛΑΤΕς ΤΟΥ???ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ???ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΧΕΙς ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ???ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙς ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ,,,ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙς ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΡΩΤΑ,,ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΑΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗς ΑΣΠΙΣ - ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΗ- ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ΑΟ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΛΙΓΟ.
    ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΔΩΣΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥς ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΣΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ.
    ΖΗΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΜΕΡΙΑ, Ή ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗς ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙς.
    ΑΣΦΑΛΙΣΤΗς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. τα στοιχεια που λετε, δε χρειαζεται να τα δημοσιευσει καποιος στην εφημεριδα της κυβερνησεως.
    για ποια προσωπικα δεδομενα μιλατε οταν ο ιδιος ο εποπτης σε λιγο θα δημοσιοποιησει τα παντα?
    για ποιες ευθυνες μιλατε τωρα, ενω οι ευθυνες ειναι αλλου?
    απο παντου θα μπορουσε καποιος να παρει στοιχεια ασφαλισμενων..εκει ειναι το ζητουμενο?
    το ζητουμενο ειναι η συγκεντρωση ανθρωπων που πραγματικα εχουν προβλημα και καταστρεφονται..
    αυτων που θα στραφουν κατα των ασφαλιστων και οχι με ηπιους τροπους, αν τελικα χαθουν.
    για ποια προσωπικα δεδομενα μιλατα σε ποιο κρατος και ποια προνοια...
    και οσο για την εθνικη ασφαλιστικη..
    πρωτη μεριμνα του κρατους ηταν με εισαγγελεα να κανει παρεμβαση ..υστερα των ασφαλιστων που βλεπαν την πελατεια τους να εκρεει προς τα εκει..
    και μετα των ασφασλισμενων, οσοι βεβαια απο αυτους καταλαβαν τι τους συνεβη πραγματικα..γιατι μιλαμε για ασυλληπτα πραγματα..
    αλλα εγω ξερω απο ιδια εμπειρια οτι ο ιδιος ο ασφαλιστης της ασπις ..φροντιζει τη μεταφορα στην εθνικη ασφαλιστικη...για ποια προσωπικα δεδομενα μου μιλατε..
    μια ατυπη γνωστοποιηση καποιων στοιχειων μηπως και γινει κατι? ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ.
    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ..ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΟΛΛΗΣΑΜΕ? ΕΔΩ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΙ.
    ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΕΒΑΙΑ.
    Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ, Η ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ..ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ ΤΑ ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΗΘΗ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ..ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ..ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ..
    ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΓΓΕΛΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ..
    ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. θα απαντησω ακομα μια φορα στον φιλο στο σχολιο που κανει. Δεν στεκει αυτο που ζητας ,να σου δωσω εγω χωρις την εγκριση των πελατων μου τα ονοματα και τα τηλ τους!Δεν γινεται φιλε μου αυτο.Ποιος ο σκοπος και η χρησιμοτητα τους για εσενα???ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ.Δεν με νοιαζει ποιος καταπατα το Συνταγμα κτλπ , με ενδιαφερει ο επαγγελματισμος μου.Μπορεις να τα αναζητησεις καπου αλλου αλλα σοβαρος ασφαλιστης να σου δωσει ονοματα???ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.! Τωρα, για να κλεινουμε και ενα αλλο θεμα εξισου σοβαρο.Γνωριζεις απο ποιους εχει δημιουργηθει το blog??Γνωριζεις ποιοι κανουν μια προσπαθεια μεσω της ιδρυσης του Σωματειου???20 -30 ΑΣΦΑΛΙΣΤΕς!!!
    Το να συνεχιζουμε να κατηγορουμε τους υπολοιπους,και εσυ και εμεις που δεν συμμετεχουν,,δεν εχει νοημα,,απλα πραγματα,,ολα τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια,,οποιος θελει στηριζει,οποιος δεν θελει οχι
    Δεν πιεζουμε κανεναν. Τελος επειδη βλεπω οτι εισαι ζημιωθεντας,περιμενω το τηλ. και το mail σου να συμμετεχεις αμεσα στις ενεργειες του Σωματειου.Αν θες!
    Να μην γραφουμε μονο στο blog,ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ βοηθεια.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΙΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ.
    1. ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑς ΑΣΦΑΛΙΣΤΗς ΚΑΘΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΤΟΥς ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕς.Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙς ΑΠΑΙΤΗΣΕΙς ΣΥΝΕΧΩς ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗς ΑΠΑΙΤΗΣΗς ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΣΙΜΕΝΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥς ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ...ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΕς. ΜΕΣΑ ΑΠΟ 3.000 ΚΩΔΙΚΟΥς ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ!!!Ο ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗς ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥς ΠΕΛΑΤΕς ΤΟΥ.
    2.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!
    ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕς ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ,,ΔΕΝ ...ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙς.ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟ BLOG ,THN ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΣΙΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥς ΑΛΛΟΥς,ΔΕΝ ΜΑς ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟς.
    ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΤΩΠΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ.
    ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ mail σου να αναλαβεις ενεργειες.
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ο ψωμιαδης ταισε και απο τα 2 κυβερνωντα κομματα ατομα αυτο γνωστο και πασιφανες πια.η διαφθορα ειναι γνωστη στην χωρα μας αλλα την καλλιεργουμε και εμεις.οσον αφορα για το πρωσοπικο αππορητο που χτυπιετε καπιος ασφαλιστης συμφωνω αλλα το μετεπειτα ας το αναλογιστουν οι ιδιοι οι ασφαλιστες γιατι κανεις δεν γνωριζε κανεναν ψωμιαδη .αυτοι επειναν νερο στο ονομα του οταν εκλειναν μεγαλα συμβολαια και επαιρναν χονδρες προμηθειες απο αυτα!!ΣΩΣΤΑ/////?? ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ! ο συλλογος ειναι καμια 10 ρομαντικοι ευσυνειδητοι ασφαλιστες που και οι ιδιοι χανουν χρηματα απο συμβολαια δικα τους και εμεις οι ασφαλισμενοι που πιστεψαμε στο συστημα.σαφως και το κρατος μας πρεπει να μας προστατεψει αλλα και οι ασφαλιστες που ειχαν καθημερινα επεφη με το δικτυο της ασφαλειας δεν ηξεραν ?οποιος πεο ΟΧΙ ειναι πρωτος συνυπευθυνος και ψευτης...οσο για το τωρα ,ας μην κλαινε μαζι μας το θεωρω ειρωνικο.τουλαχιστον ας μαζεψουν τους ασφαλισμενους τους γιατι μετα θα ειναι αργα και για τους ιδιους.!!!ας το σκεφτουν τουλαχιστον καλυτερα αυτοι που την εκαναν μα ελαφρυα πηδηματακια.κανεις δεν ειναι χαζος.και να μην βασιζοντε στα μεγαλα δικαστικα εξοδα αν γινουνδικαστικες διαμαχες ,γιατι η ισχυς εν τι ενωση,λυνει αρκετα χερια και τσεπες.ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ.ΕΝΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΕ 300 ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ....μαζεψτε και γυναικες σαν μανες γινοντε θερια για το ψωμι των παιδιων τους...ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.