Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

Αγαπητοί συμπάσχοντες ασφαλισμένοι και ασφαλιστές.

Με λύπη μας σας ανακοινώνουμε ότι από εδώ και στο εξής θα ελέγχονται οι αναρτήσεις όλων πριν δημοσιευτούν για λόγους προστασίας του αγώνα μας.

Το blog αυτό έχει δημιουργηθεί από τον Σύλλογο Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια ο οποίος αποτελείται από ασφαλισμένους, εργαζόμενους και ασφαλιστές, με αρχική πρωτοβουλία των τελευταίων, έτσι ώστε να ενημερώνονται οι πληγέντες για την δράση του Συλλόγου.

Ζωτικής σημασίας λειτουργία του χώρου αυτού είναι η ανταλλαγή γόνιμων απόψεων –ακόμα και ακραίων- οι οποίες θα συμβάλλουν στην προώθηση της επίλυσης του προβλήματος. Δυστυχώς η χωρίς έλεγχο δημοσίευση φέρνει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα με αποτέλεσμα ένα σοβαρότατο κρούσμα καθαρής προβοκάτσιας από ένα δημοσίευμα το οποίο γράφτηκε και απαντήθηκε από το ίδιο άτομο για να προβληθεί η δράση κάποιου άλλου σωματείου.

Επειδή κινήσεις διασπαστικού χαρακτήρα ωφελούν μόνο αυτούς που δεν θέλουν να λυθεί το πρόβλημα, κι επειδή έχουμε πλήρη επίγνωση των πράξεών μας και άριστη καθοδήγηση σχετικά με ότι κάνουμε, θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας απολύτως σύμφωνα με τις αρχές μας και την φυσιογνωμία μας.

Δεν διεκδικούμε το αλάθητο και το απόλυτο των πράξεών μας αλλά θα ακολουθήσουμε με πλήρη συνέπεια την τακτική που έχουμε σχεδιάσει, μέχρι να τελειώσει αυτή η υπόθεση και μέχρι να ικανοποιηθούν απόλυτα τα δικαιώματα όλων των ασφαλισμένων.

8 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΤΟ BLOG ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΑ"ΣΧΟΛΙΑ,ΠΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
    vakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαινοταν το πραγμα.Η κυρια Σιδερη,αν θυμαμαι καλα το ονομα, ακουσα οτι ειναι συμβολαιογραφος..
    Δε θα μπορουσε να γραφει με τετοιο τροπο, ασυντακτα, ανορθογραφα και κραυγαζοντας ετσι..
    Κατι επαιξε παλι...
    Χρησιμη ομως η ερωτηση στη βουλη και απο 20 βουλευτες..ειναι σημαντικο επισης..
    Ας γινονται τετοιες κινησεις και ας υπαρξει εποικοδομητικη συνεργασια.
    Αλλα οχι αλλαλαγμοι και ουρλιαχτα..
    Τα παιξαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά λάθος σβήστηκε ένα σχόλιο. Ας ξανασταλεί για να δημοσιευτεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ "ΘΥΜΑ"ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ.ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΟΤΩ ΤΟ "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ".ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ ΛΥΚΟΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΜΒΑΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΧΙΛΑΔΕΣ Ε-ΜΑΙΛ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ¨"ΑΣΠΙΔΟΣ"ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΜΙΝΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.
    Η ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ(1500000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΕΡΣΙΑΛ).ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
    ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 46 65201 ΚΑΒΑΛΑ
    e-mail:oilerstef@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΙΡΑ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝ..ΜΑΣ...ΔΩΣΟΥΝ..ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ..
    ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ολα μπορουν να λυθουν αν υπαρχει βουλιση και καλη διαθεση...το θεμα ειναι αν την εχουν...ο πολεμος παντα εχει και θυματα...μετρημενες κινησεις χωρις λαθη αλλα! φωνη λαου οργη θεου!!!εμεις τους εκλεξαμε αρα και εμεις εχουμε την δυναμη να τους καθερεσουμε...ας πιστεψουμε οτι μπορουμε οτι ολοι μαζι να κερδισουμε τα αυτονοητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θεωρώ πολύ σοφό να φιλτράρονται τα σχόλια πριν δημοσιευτούν διότι κάποιοι απο πρόθεση και κάποιοι λόγω χαρακτήρα τορπιλίζουν τον αγώνα.
    θερμή παράκληση ,τώρα που είμαστε σε τόσο κομβικό σημείο άς θυμόμαστε ότι ο στοχος μας είναι μονο ένας, η δίκαιη επίλυση του προβλήματος. Ας προσπαθούμε όλοι να ελέγχουμε την δικαιολογημένη έντασή μας, ώστε να μήν κάνουμε πραγματικότητα το ευτυχέστερο σενάριο για όσους δεν θέλουν να βρεθεί λύση, που είναι η διάλυση της ενότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΩΝ ΤΗΣ COMMERSIAL VALUE.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    ΤΣΟΥΝΑΚΗΣ ΑΝΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.